NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Remélem azért nem igy fognak ki nézni.
Az meg a másik hogy Jack Roush a TOYOTa csapat vezetõje, na mondjuk egy ilyet hogy fogok megszokni.<#nemtudom>#nemtudom>
Downhill!!
1.Gregg Biffle
2.Jimmie Johnson
3.Tony Stewart
4.Jeff Gordon
5.Kurt Busch
6.Kyle Busch
7.Dale Earnhardt Jr.
8.Carl Edwards
9.Ryan Newman
10.Kasey Kahne
MoV: 0,556
The only speedometer is in your head.
Na, szóval a "COT" állítólag könnyebben átalakítható és bevethetõ más szériákban. Ugye, Tihy?
A "COT" bevezetésének okaiéként a nagyobb biztonságot (ide vág a cikk az agresszívitás és a magabiztosság összefüggésérõl) és a költségkímélés.
* Chase
* Toyota be
* Chevy/Ford ki
* Car of Tomorrow
* Diversity programok
* Elsõ mexikói verseny
* North Carolina kihúzása
* Mindezek hatásai a kisebb szériákra
(direkt építettem csúszdaszerûen, így nagyobb a drámai hatás)
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
01. Tony Stewart
02. Greg Biffle
03. Kyle Busch
04. Kurt Busch
05. Matt Kenseth
06. Jimmie Johnson
07. Jeff Gordon
08. Kasey Kahne
09. Dale Earnhardt Jr.
10. Ryan Newman
margin: +0.260 sec
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Dodge Car of Tommorow:
Chevy Car of Tomorow:
Ford COT:

Dale Earnhardt Jr / #8 / Budweiser / Toyota Camry
Jeff Gordon / #24 / DuPont / Car of Tomorrow (egyáltalán van ennek rendes neve???)
stb...
Hát nem tudom. Azért veszitene NASCAR a varázsából, az biztos
1. Jeff Gordon
2. Tony Stewart
3. Kasey Kahne
4. Kurt Busch
5. Dale Earnhardt JR.
6. Jeff Burton
7. Mark Martin
8. Kevin Harvick
9. Jeff Green
10.Michael Waltrip
MoV: 0,762
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
1.Martin
2.Ky.Busch
3.Biffle
4.Kahne
5.Junior
6.Stewart
7.J.Burton
8.Johnson
9.Ku.Busch
10.Hamlin
Margin of Victory: 0,979
1.J.Johnson
2.Ky.Busch
3.Ku.Busch
4.G.Biffle
5.D.E.Jr.
6.J.Gordon
7.T.Stewart
8.C.Edwards
9.K.Kahne
10.B.Vickers.
MOV: 0.735
Go Jeff Go!!!!
Downhill!!
1. Kyle Busch
2. Kurt Busch
3. Jeff Gordon
4. Stewart
5. Johnson
6. Burton
7. Edwards
8. Biffle
9. Earnhart
10. Martin
MOV: 0,987
Gondolom, hogy a texasi alvázra épített autóval indul, aminek a beállításai Phoenixhez igazodnak majd.
Azt a részt pont nem láttam. Picit már unom, ahogy Paul bácsi üvöltözik, de egy ilyen Shop-ban én is elbambulnék egy pár órát. :-)
Amcsi motorokat szinte mindig nézem... kedvenc sorozataim egyike, nagyon jók. igazi amerikai emberek. a legjobb véleménnyel vagyok róluk...
egyébként a multkor néztem az Amcsi Motorokat a Discovery-n. Készítettek egy mocit a NAPA-nak és a Waltripp vette át a hangárukba, szerintem kb vagy 28 db Chevy MonteCarlo ált ott szépen sorba rendezve. Hát azért oda betévednék körûl nézni.
Downhill!!
Michael Waltrip a Nextel startok alapján a 15. az örökranglistán és 4. az aktívak között.
"Igazi áldás nekem, hogy ilyen régóta foglalkozhatom azzal, amit szeretek." - Waltrip. "Nem tudtam, hogy hányszor indultam eddig, de ez nagyon jó."
Az #55 NAPA jelenleg csak a 33. a ponttáblázaton, de a Waltrip-Jasper Racing tovább folytatja a kemény munkát, hogyerõsebbé válhassanak.
"Már várom a phoenixi versenyt és akár hiszik, akár nem: a texasi autóval fogok elindulni, mert idén ebben az autóban éreztem azt elõszõr, amit szeretek és ez versenyképes volt." Tavaly második lettem a Phoenix International Racewayen. Szerintem, az ott szerzett tapasztalatokkal és a texasi kocsival jó versenyünk lehet a hétvégén."
Waltrip a 19. phoenixi Cup versenyére készül. Csak három aktív elõzi meg, akik az összes futamon indultak az egymérföldes oválon. Viszont a további öt rajtjával a Busch Szériában már az elsõ helyre ugrik az aktív Nextelesek között a három legnagyobb NASCAR szériás phoenixi rajtok számát tekintve.
"- Mi szól melletted ezen a hétvégén?"
"- Úgy érzem, hogy nagyszerû beállításaink lesznek. Tavaly majdnem nyertünk, úgyhogy, ha hasonlóan érzem magam az autóban, mint aznap, akkor jól körbeviszem majd. A jó autó mindenhol kihat a vezetési stílusodra. szeretem ezt a pályát, mert mehetsz rajta fent is és lent is. Bírom a több versenyvonalas pályákat. Talán elõ tudunk majd állni egy tavalyihoz hasonló dologgal."
1.R. Newman
2.J.Johnson
3.T.Stewart
4.J.Gordon
5.C.Edwards
6.Ku.Busch
7.J.McMurray
8.Ky.Busch
9.D.Earnhardt Jr.
10.D.Jarrett
Mov: 1.900 sec
Downhill!!
1.Tony Stewart
2.Matt Kenseth
3.Carl Edwards
4.Greg Biffle
5.Kyle Busch
6.Dale Jr.
7.Mark Martin
8.Denny Hamlin
9.Casey Mears
10.Jeff Gordon
Margin: 1.332 sec
ez melyik játék? a 2003?
1ébként ott is nyomtuk utoljára, ha jol emléxem!
Igen, kár érte. NASCAR-történelmi pálya.
Az ISC (International Speedway Corp.) eladta 100,4 millió dollárért az SMI-nek (Speedway Motorsports Inc.), aki késõbb a másik saját tulajdonában lévõ pályát rakatta be helyette, a Texas Motor Speedwayt. Az elsõ helyére a californiai verseny került. 1966-tól 2004-ig rendeztek rajta NASCAR versenyeket. 2004-ben már csak egy versenyt rendezhetett (2004. február 22.), - ami egyben az utolsó is volt - egy csalódást okozó jegyeleadási mutató miatt. A 60.000 jegybõl megmaradt kb. 10.000 jegy. Az utolsó versenyen Matt Kenseth 0,010 másodperccel gyõzte le Kahne-t egy sokak szerint nagyszerû csatában, amely az egész napra jellemzõ volt. A másik emlékezetes pillanat Carl Long tetõn csúszása volt a hátsó egyenesben. A North Carolina Speedway ("The Rock") az Ontario Motor Speedway, a Riverside International Raceway és a North Wilkesboro Speedway sorsára jutott azzal, hogy nagy múltú pályaként kihúzták a naptárból.
emléxel?: ott verssenyeztünk 1löször!<#hawaii>#hawaii><#wave>#wave>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A Nextel naptárba viszont évekig nem kerül vissza, szerintem.
Eladták.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
(Mivel a papírformával mostanában nem sok szerencsém volt, ezért most teljesen véletlenszerûen...)
01. Greg Biffle
02. Bobby Labonte
03. Jeff Gordon
04. Tony Stewart
05. Brian Vickers
06. Kurt Busch
07. Jimmie Johnson
08. Kyle Busch
09. Denny Hamlin
10. Carl Edwards
Margin: 0.399 sec
Na, a redneck-témát kibeszéltük: íme, egy újabb hír:
Elhunyt a NASCAR elsõ nõi versenyzõje
89 éves korában elhunyt Louise Smith, az elsõ nõ, akit beválasztottak az International Motorsports Hall of Fame-be 1999-ben.
Úgy emlékezhetünk rá, mint az elsõ nõi versenyzõre a NASCAR-ban 1945. és 1956. között. Félelmet nem ismerõ stílusa 38 Modified verseny megnyeréséhez segítette hozzá.
"Nehéz dolgom volt." - mesélte egy 1998-as interjúban. "A férfiak nem szerették, ha én is rajthoz álltam és sosem adtak egy inch elõnyt sem."
Smith a georgiai Barnesville-ben született, de a Dél-Karolinában található Greenville-ben tért örök nyugalomra, ahol élete nagy részét is töltötte.
A versenyzést akkor kezdte, amikor a fiatal promoter, Bill France azon munkálkodott, hogy versenyzõket toborozzon a pályákra. Nõi résztvevõkrõl érdeklõdött és valaki beajánlotta neki Smith-t. Gyakran versenyzett az észak-keleti területeken és Kanadában is. "Ahányszor elhagytuk az államokat, olyan volt, mintha a mennyországba utaztunk volna." - Smith.
Benny Parsons, a volt NASCAR bajnok és jelenlegi szakkommentátor elmondta, hogy Louise Smith halálával el darabka történelem is elveszett.
Louise Smith rákbetegséggel küzdött és életének utolsó napjait menedékházban töltötte orvasi felügyelet mellett.
A néhai Noah Smith-hez ment feleségül, aki sosem tudott megbarátkozni felesége munkájával. Közös gyermekük nem született.
A Brewco Motorsportsnak két Ford csapata van: a #27 (David Green) és a #66, amellyel többek között Michael Waltrip is megy pár verenyt.
Michael Waltrip Nashville-ben indult elõszõr a Brewco #66-tal, de egy egyezség keretében #99-es számot rakatott fel rá, hogy saját csapatának szerezhessen pontot. Így lett a #99-es egy Ford.
Reutimann pedig az eredetileg #99-es Dodge-ra rakatta fel a Brewco #66-os számát és így lett a #66-os Ford helyett Dodge és ezzel a Brewco-nak gyûjtötte a pontokat.
Ezzel a cserével a Brewco járt rosszabbul, mert Waltrip 10. lett, míg Reiutimann csak a 34.
A Busch Szériában még meg lehet tenni ilyeneket, mert kevés a "Support Contract" és lehetõvé teszi néhány versenyzõnek a többféle márkával való elindulást is.
Köszönet a válaszért B.Lorinak. :-)
Csak ne lenne ez a sok ha!!!!
Downhill!!
you are great men<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Mi már tippeltünk a Chase-re december végén, kb.