NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Az nagyon jó játék!! De kell hozzá kormány, különben elég élvezhetetlen.
A modok kellenek hozzá? (Craftsman Truck, Busch, 1970 Busch,stb)

Downhill!!

gordon 24
Néz oda elértük a 7000-dik hozzászólást. NASCAR topik Történelmének ujabb mérföldköve.. Remélem meglessz többször is a 7000.

Downhill!!

Jeff Gordon
ok. majd akkor megbeszéljük. nekem is kéne a gém, állítólag ez a legjobb a NASCARok között...

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Oké kéne a film. Elõre is kösz!
Igen kérdeztem! Ha kell megírom neked és akkor majd találkozunk aztán oda adom.

Downhill!!

Jeff Gordon
errõl jut eszembe nyáron valamikor vizsgák után szivesen megirom neked a Dale Sr. filmet ha kell. ha lehet kérésem akkor a NASCAR 2003at kérném töled érte, úgyemlékszem mintha kérdezted volna hogy kell-e nekem? csak akkor elfelejtettem válaszolni! sorry

gordon 24
Hát igen egyiksem kis versenyzõ volt!!!Azért jó volt nézni Duhen és Crivillé versengését mekkorra versenyek voltak abba az idõbe.Az is igaz hogy Crivillé ennek köszönheti azt hogy be kellet fejeznie, mert annyiszor tört el a csuklója hogy már nem birt motorozni, de azért komoly volt.
Solberg ,hát neki nem nagyon megy idén sem mint ahogy tavaly sem ment. Nem baj jövõre.

Downhill!!

Jeff Gordon
ez a szurkolás sztem olyan dolog hogy ha valakinek van igazán kedvenc versenyzõje akkor is kitart mellette ha nem megy a versenyzönek jól, vagy rosszabb idényt zár.
egyébként Petya! (gordon24) nekem is Solberg most kedvencem rallyban elötte Makkinen volt. MotoGp ben pedig Crivillé fan voltam amig versenyzett...

Jeff Gordon
most nézem ESPN.t. Attila! ugyanannyi pontuk lett.😊 GRAT! lehet hogy a csapatunk is totál egyforma😊
B.Lorinak GRAT az elsõhelyhez.
ezzel a hellyel elégedett is vagyok. top10. végén is kiegyeznék vele, bár egy top5nek jobban örülnék, de bizom a csapatban ahogy Mr.Spock, ergó nem cserélek már én se.
télleg Mr.Spock! neked mi a kereszneved? ha meg szabad kérdeni:S jó társaság gyült itt össze... ezért gondolom hogy nemárthat ha tudjuk egymás keresztnevét. :S

gordon 24
Arra szerintem várhatunk egy darabig.

Downhill!!

Jeff Gordon
Gordon esetében kb. 10-11éves fejjel pont így kezdtem el én is neki szurkolni😄
és még azóta is neki drukkolok, és amig versenyzik a NASCARban addig neki fogok. remélem egyszer eljön Magyarországra... de jó is lenne😊

gordon 24
Én Senna idejében kezdtem a f1-et nézni.

Totya!
Gordont én egyszerüen azért kezdtem kedvelni mert amikor én elkezdtem nyomon követni a NASCAR-t, nevetséges de igy volt neki tetszett a legjobban a kocsija, aztán egyre jobban megismertem, már amennyire mo-n meglehet ismerni egy versenyzõt, és szimpatikus volt igy õ lett a kedvenc. Rossi-nál pedig az volt a helyzet hogy egy idióta jófej pali akit nagyon birtam szeretem a stilusát, hát õ ezért, Solberg szintén ezért a kedvenc.
Schumi hát azt nem tudom egyszerûen birom. Jó versenyzõ Német ezt tényleg nemtudom.

Downhill!!

Jeff Gordon
nincs mit. 95tõl nézem az f1et úgyhogy MS majdnem összes versenyét láttam...

gordon 24
Upsz azt kihagytam bocsi.<#nevetes1>
Tehát 2004-ben is bajnok volt. Jó akkor pol is volt!!!!

Downhill!!

Jeff Gordon
kösz Totya! ez elkerülte a figyelmem:S. thx...

Ezek szerint csak a véletlen mûve, hogy a többszörös bajnokok váltak számodra szimpatikussá?

Egyébként mindig is érdekelt, hogyan alakul ki a kedvenc versenyzõje valakinek, de ezt nehéz megfogalmazni, tudom. Én sem tudnám könyen elmondani, hogy miért éppen E.Sadlertõl, Mayfieldtõl, Mearstõl vagy J.Burtontõl látnék a legszívesebben gyõzelmeket.

Jeff Gordon
1pole volt tavaly is, épp nálunk, ment egy "ûridõt😊"

gordon 24
Én is!!!!<#nevetes1> De nem jól emlékeztem, utánna néztem nem megy sehol, Nextelbe indult csak idén.. Összekevertem Todd Bodinenal CTS-es emberkével.

Downhill!!

Jeff Gordon
MS 2004ben is bajnok lett:S mai mezõnyben kezdem egyre jobban birni az arcát!😊

gordon 24
Igen pont ez a bajom ezzel, és ezért vagyok enyire bekatanva erre a témára.
Rossi 7x-es vb gyõztes 97-125cm3, egy év a 250 cm3-be majd rá következõ évbe 99-250cm3 ,egy év az 500cm3-be majd rá következõ évben 2001-500cm3 és azóta veretlen de már MOTOGP 2002-2003-2004-2005, remélem idén sem szakad meg a folyamat.
Schumi:Ö is 7x-es VB gyõztes:1994,1995,2000,2001,2002,2003 tavaly 5-dik volt a vb-n idén remélem meglesz a 8-dik.

Downhill!!

Nézi. :-)

Róla valamiért az 1990-es Daytona 500 jut eszembe mindig.

gordon 24
Nézd a Craftsman-t azthiszem ott van idén és nem is megy rosszul.

Downhill!!

Akik ezzel támadnak, biztos nem tudják, hogy J.Gordonnak már legalább 1996-tól drukkolsz, amikor még csak egyszeres bajnok volt, vagy még korábban õt nézted ki magadnak, amikor még nem volt bajnok. :-) Schumacher és Rossi bajnoki éveit nem tudom, sajnos.

Én 1996. környékén még azt sem tudtam, hogy mi az a NASCAR. :-D

Én Derrike Cope-nak szurkolok,ha nagynehezen el is tud indulni nem sokáig kell idegeskednem a helyezését illetoen 😊)

Ebbe én nem vagyok kompetens,én csak agitálom a NASCAR szurkolókat 😊)))
Ismered a NR2003 forumot,ott kell jelentkezni.

gordon 24
Akkor félre értettelek! Azért vettem bántásnak mert sokan ezzel támadnak hogy azért drukkolok ezeknek az embereknek mert többszörös bajnokok, pedig ez nem igy van!!!! De ezek szerint te nem ezért irtad akkor jó, és visszavonom amit irtam. És egyébként drukkolok Sadlernek, mert szerintem jó arc ugyhogy legyen igazd, felõlem lehet bajnok. De inkább Gordon!!!!!!

Downhill!!

Én is ezt mondtam, hogy nem bofolyásol téged az eredményességük, hiszen, akiket kinéztél magadnak (a bajnoki címeik elõtt), késõbb mind többszörös bajnokok lettek. Ez elismerés részemrõl. Mekkora esélye van ennek? Ki kellene számolni. :-)

Azt sem írtam, hogy csak nekik drukkolsz.

Azért mondtam, mert a kedvenceidbõl bajnok lett késõbb, így kértelek, drukkolj E.Sadlernek is, hátha Õ is bajnok lesz.

Miért vetted bántásnak ezt?

ChevyG
én esetleg edzésre benéznék
gordon 24
Ja és annyit még elfelejtettem, hogy akiket felsoroltál,azok közûl jelen esetben csak egy bajnok van: Rossi és idén nem is megy neki annyira mint tavaly.Gordon sem nyert egy ideje se versenyt se bajnokságot. Schummacher tavalyi évérõl meg ne is beszéljünk 0 pol, 1 futam gyõzelem ugy hogy a félmezõny elsem indult.Solberg sem nyert ujjabb vb címet, de még mindig kitartok mellettûk és ki is fogok ameddig versenyeznek.
Szóval kérlek ne bánts meg olyan dolgokkal amírõl nem tudsz!!! Én sem teszem ezt fordítva!!!!

Downhill!!

gordon 24
Na ezt most miért mondtad? Drukolok még egyébként Dale Jarrettnek, Sadlernek, Earnhardtnak, K.Pettynek,Stewartnak, meg felsorolhatnám a fél mezõnyt, NASCARban nincs nagyon olyan ember akit nem kedvelek, de Jeff a legszimpatikussabb.
MotoGpben Rossi drukker vagyok amióta Rossi versenyzik.
Schummachernek 98 óta drukolok. Szóval nem igazából befolyásol az eredménnyeségük Pl rallyban Solberg drukker vagyok õ 1x-es bajnok, és két éve nem nyert semmilyen címet.Sõt még futamot is csak elvétve.

Downhill!!

Tihy
😉

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Huhh, most látom, hogy J.Gordon, Schumacher és Rossi drukker is vagy.
Nem drukkolnál egy kicsit E.Sadlernek, mert úgy látom, mindenki többszörös bajnok lesz, aki kinézel magadnak.:-D

gordon 24
Ma én is lejátszom Darlingtont! Remélem egy top 5 lesz, idáig nem sikerült.

Downhill!!

gordon 24
Értem ! Az biztos hogy sokat kell ezzel foglalkozni ,Új pályák letöltése,autok átalakítása Ratings nehéz. De megéri mert legalább az ember kap egy kis izelítõt abból hogy milyen lehet ez élõben. Mert sajnos soha nem fogjuk megtudni milyen Cokpitben egy ilyen autó és hogy milyen érzés 43-autó között az egyiknek lenni. Igy van egy kis pótlás.

Downhill!!

Én meg pont azért használom mert ha megnézem Darlington után ki kell próbálnom hogy végig tudok-e menni úgy hogy nem ragadok a falra,ezért szeretem az In-Car kamerát 😊)

Így alakult. Sok idõt elvett a folyamatos ratings frissítés. Engem zavart, ha nem pontosak a beállítások. :-)
Amióta meg tudom nézni az összes versenyt, amit szeretnék, már nem játszom vele. Valószínûleg azzal pótoltam a NASCAR-hiányt, de már nincs szükségem rá. Még a gépen van, így bármikor jatszhatok majd vele. Pl. az offszezonban.

gordon 24
Hamarossan!! Még gyakorlok, de azért már elég jól megy szerintem. Elég régóta játszom ezzel a játékkal, csak az a baj, hogy nem belsõ kamerával és kipörgésgátlóval. Kb 4 hete játszom ugy ahogy az online-ba kell, nem a táv zavar (mert én már kb 3 éve ennyit megyek, sõt mentem már 500mérföldet is Daytonába) De ez a kipörgésgátló nélkûli dolog ez nehezen megy.

De sietek aztán majd ugy is jelentkezem!

Downhill!!

Hát kormánt nékul valóban nincs értelme.

Én se játszom,nagyon komolyan veszem 😄D
Pedig ez érdekesebb mint az ESPN itt rajtad múlik hogy szerepelsz 😊)

Nincs kormányom. Már mentem pár kört, de én csak egy billentyûzetes bajnokságban tudnék elindulni. :-)

És mikor jossz online?

Totya te is kipróbálhatnád!!! 😊)

Szerintem ezeken kívül még volt pár a többi NASCAR-szériában is.

Én nem játszom NASCAR-játékkal. Régebben játszottam NR2003-mal és tényleg nagyon jó.

Ha rákattintasz a pályáktra akkor láthatod mikor volt "rained out"
http://www.nascar.com/kyn/nbtn/cup/data/track_winners.html
a racing-reference-n meg nincs "pole speed"

Biztos foglalkoznak vele de bizonyos szogbe a Roof-Flaps se segít.

Discovery:
15:00 Egyszer egy ilyet vezetni!
Roush mûvei

Sajnos lemaradtam róla, de érdekesnek tûnik, amit láttam belõle.

gordon 24
Nem!! Pl:Newman (day) Sadler (tall), Stewart (tall) kb az utóbi 3 évben ennyi volt amikor nagysebességnél elszált egy autó. Foglalkoztak vele? Nem.
Szóval szerintem az utóbival sem fognak.

Egyébként milyen game-mel játszod? Én most 5-dik lettem Degába, és 9-dik Richmondba. Nagyon kemény versenyeket vívok mostanába alig bírok nyerni, még a top 5-is nagyon nehéz. (NR 2003-a game)

Downhill!!

MrSpock
Gratulálok,és ahogy elnézem eddig tartott a vezetésem.Most kezdõdik szépen a visszaesés,bár most voltak bíztató jelek.De azutóbbi 5 futamon,fõleg a múltheti volt katasztrófális.
Azért picit bízom,hogy majd összakapják magukat a srácok.De sajnos mindig van aki a megcélozza a 40 pont környékét,és az nagy érvágás.

Go Jeff Go!!!!

Ez a verseny már nem téveszt meg többet, de van még jó pár, amelyeken a bajnoki pontok alapján indultak el. Majd idõvel kiszûrjük õket.

Éppen most fejeztem be a Talladega 312-t. Azon kívül, hogy jó verseny volt, elgondolkodtam egy picit Stewart tetõre állásán: kinyílt a Roof-Flaps és mégis. Ugyanakkoor erõs szél is fújt (50 km/h).

Szerintetek hogy éli meg ezt az esetet a NASCAR? Foglalkoznak vele?

Elméletileg lehetne de van mikor azt is elmossa az eso vagy a kvali után van és akkor már tudni kell ki a DNQ a másik meg az hogy teljesen más a rendszer mert a practice-n nem csak 2 kort mehet stb.
Igaz hogy félreértheto mert ha megnézed ki indult az elrol akkor mindenki arra kovetkeztet hogy megnyerte a kvalit de hát ez a NASCAR és most hogy rájottunk minket már nem fog megtéveszteni 😊))

Grat.! 5 DVD-nyi NASCAR jár az elsõ szegment gyõztesének. :-)
Nekem a héten nagyon nem jött be a kockáztatás, de spedway-nek köszönketõen nem lettem utolsó. :-)

Ez így logikus is, de sajnos nem mindenhol jelölik, hogy az a pole éppen milyen pole?
Lehet, hogy a Final Practice eredményeit kellene inkább használni rajtsorrendnek, ha esik az esõ a kvalifikáció alatt, nem?