NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
miröl beszélsz?
ChevyG
a sorozatra vagy a versenyzõkre gondolsz?
Jeff Gordon
hát nemtudom láttad-e a mai versenyt, de nagyon jó volt. sose jobbat, fordulatos jó verseny volt...

The only speedometer is in your head.

ok, akkor szavazzunk
eddig 1 szavazat, hogy legyen jövõre Busch tippelde

Jeff Gordon
Brickyard 400

1.Johnson
2.Kahne
3.J Gordon
4.Ky Busch
5.Kenseth
6.Stewart
7.Biffle
8.Martin
9.Burton
10.Harvick

MoV.: 1,167

Jövõre tippelhetünk a Busch Szériára is. Gondoltam már rá, de nem mertem felvetni az ötletet, mert nem tudom, hogy hányan szoktátok nézni a versenyeket.

Harvick az idei 23-ból 5-öt nyert meg. A top5-öt eddig 30 különbözõ versenyzõ érte el. A Cup-ban ez a szám 24 a 20 verseny alatt, vagyis hasonló nehézségû lenne tippelni a Busch-ra, mint a Cup-ra.

Jövõre az egyszerûsített tippelde miatt beleférhet egy Busch-játék is.

Brickyard 400 top10 tippek:

1.Kahne
2.Harvick
3.J.Burton
4.C.Bowyer
5.Ku.Busch
6.M.Kenseth
7.Johnson
8.J.Gordon
9.McMurray
10.Stewart

Margin of Victory: 1,311

a K.Busch az melyik lenne?

MrSpock
Allstate 400 Brickyard

1.K.Kahne
2.J.Johnson
3.K.Busch
4.J.Gordon
5.J.Burton
6.K.Harvick
7.G.Biffle
8.R.Newman
9.R.Gordon
10.S.Riggs
mov: 1.155

Go Jeff Go!!!!

Indianapolis-i tippjeim:

1. J. Burton
2. J. Johnson
3. K. Kahne
4. J. Gordon
5. T. Stewart
6. K. Harvick
7. G. Biffle
8. Ku. Busch
9. Ky. Busch
10. D. Hamlin

MOV.: 1.000sec

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

ChevyG
😊

tudom
két sport van amit nagyon utálok. az egyik a föegy!
MrSpock
Mert gyenge pilóták..az F1 túl soklenne nekik,NASCAR-os autót mindenki eltud vezetni,de egy F1-eset?!:-)Azt még Palik Laci is:-)LOL
Ezlenne a válasz odaát:-)
Valós:Ki a szart érdekel az uncsi technikánalapuló sorozat,ahol 3 körután eldõl a verseny? Ezek a pilóták versenyezni szeretnek,érezni mind a többszáz körben a nyomást,és persze a százezrek szeretetét(vagy megdobálják).:-)

Go Jeff Go!!!!

tényleg Busch Szériára nem tippelünk? vagy az túl könnyû lenne, mert csak Harvickot kellene beírni mindig elsõnek...

ChevyG
Allstate 400 at the Brickyard - Indianapolis Motor Speedway

MoV:1,222
ChevyG
Waltrip nem kvalifikálta magát! most melyik autót fogja megvenni?<#idiota>
Dietrich
Allstate 400 Brickyard

Jimmie Johnson
Kurt Busch
Jeff Burton
Greg Biffle
Robby Gordon
Denny Hamlin
Jeff Gordon
Tony Stewart
Mark Martin
Matt Kenseth

mov 1.128

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ChevyG
hmmm, vaJJon mért nem mennek a NASCARosok a formaegybe?<#idiota>
amatõr :-)

más:

A pletykák szerint 2007-tõl Villeneuve teljes szezonos Busch versenyzõ lehet. Eddig úgy néz ki, hogy nem kerül olyan hamar a Cup-ba, mint Montoya, hanem Õ majd az eggyel kisebb szériában szokja majd a stock car-okat.

persze nekem is utólag kell olvasgatni... <#duma><#wilting>

basszus most olvasom: <...>[/i]but Kurt Busch blew a tire and crashed in Saturday's first practice so he'll have to start at the rear of the field in a backup car.[/i]
mindegy, most már nem változtatok, lesz ami lesz...

most nézem a többiek tippjeit és kb. 7-8 ember szinte mindenkinél megegyezik...
ilyen kiszámítható lenne a dolog? csak nem...

The Allstate 400

01 Kurt Busch
02 Jeff Burton
03 Jeff Gordon
04 Tony Stewart
05 Greg Biffle
06 Kasey Kahne
07 Kevin Harvick
08 Denny Hamlin
09 Jimmie Johnson
10 Clint Bowyer

mov: 0,882

Laffite
Allstate 400 Brickyard / Indianapolis Motor Speedway

01. Tony Stewart
02. Denny Hamlin
03. Kasey Kahne
04. Greg Biffle
05. Jimmie Johnson
06. Carl Edwards
07. Kevin Harvick
08. Jeff Gordon
09. Kurt Busch
10. Kyle Busch

margin: +1.260 sec

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Allstate 400 at the Brickyard:
1. Denny Hamlin
2. Jeff Gordon
3. Jimmie Johnson
4. Tony Stewart
5. Kasey Kahne
6. Jeff Burton
7. Matt Kenseth
8. Kevin Harvick
9. Greg Biffle
10. Carl Edwards
Margin: 0.99 sec

Indy:

01 Jeff Gordon
02 Kasey Kahne
03 Danny Hamlin
04 Tony Stewart
05 Kevin Harvick
06 Jimmie Johnson
07 Kurt Busch
08 Earnhardt Jr
09 Mark Martin
10 Kyle Busch

MoV: 0.672

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

MrSpock
Természetesen nemfelejtettem el én sem.Happy Birthday Jeff!
Remélem jó szülinapi ajándék lesz a gyõzelem!<#eljen>

Go Jeff Go!!!!

Rosszmájú dolog azt feltételezni, hogy hátsó szándékkal adományozott pénzt beteg gyerekeknek. Az pedig egy bevett szokás, hogy a támogatóról nevezik el az épületeket.

TheDreamingTree
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz 😊

Ez a video qrva jó! Amúgy a Chip Foose néha föltûnik a Discovery Channel-en is, múltkor egy Mustangot épitettek, hát az is valami gyönyörû volt!

ChevyG
muszály volt azt a nevet adni neki?

amikor volt a cunami, akkor Schumaher is adományozott (többet mint a Magyar állam), és mégse lett népszerû

szép tett ez Buschtól, de ha voltak ezzel "hátsó szándékai", nos akkor rossz befektetésnek bizonyult.
Mint tudjuk, a média a szenzációra hajt. Kurt Busch nemes cselekedetérõl például nem cikkeztek ennyit:

2006. májusában Kurt Busch 1 millió dollárt adományozott a Kyle Petty és felesége, Pattie által alapított Victory Junction Gang Camp-nak, amely krónikusan beteg gyerekek nyaralását, táborozását és túrázását támogatja, melynek központja az Észak-Karolina-i Randlemanban található 283 ezer négyzetméteres komplexum.

Kurt Busch adományából felrántanak ott egy 2.600 négyzetméteres fedett sportcsarnokot, mely majd a "Kurt Busch Superdome" nevet viseli majd.

Ezt a videót például az elõbb "szereztem" egy nagyszerû oldal segítségével:

http://www.google.co.hu/

Ide meg beírtam ezt: "chip foose" hot ride gordon video

:-DD Fenomenális.

Jeff Gordon
hát azt hiszem neked vannak a legjobb NASCAR videoid az országban...
csak tudnám honnan szededsz ennyit, pláne hogy tudod öket rendszerezni.
amazing. grt.

Nekem szimpatikusak a Busch-testvérek. Ezt az a tény sem halványítja el, hogy mindenkit bírok, aki a NASCAR-ban elindul. Õ már rossz ember nem lehet.

Tehát, a "Grand Master". (Egy 1935-ös Chevrolet)

ChevyG
igaz, hatással van rám. Rád milyen hatással van? (azt hitted, hogy semleges marad6c?<#ravasz1>)
Chip Foose a Hot Rod-jairól híres az USA-ban.

Egyik mûve, a "Grand Master"

Videó: készül Gordon autója.

Bryan-Busch lagzi.

Néhány szó Kurt Busch-ról:

Idén teljesítette élete legelsõ Busch Szériás versenyét, amelyen nyert is Texasban. (érdekelne egy lista, hogy hány versenyzõ van még rajta kívül, aki valamelyik nemzeti szériában képes volt nyerni élete elsõ versenyén?) Összesen 5 Busch versenye van és mindegyiken a top6-ban végzett. Gyõzelmével Õ is egy lett azon 16 pilóta közül, akik gyõzni tudtak mindhárom szériában.

Kurt a Nextel-ben a 205. pontversenyére készül, ahol eddig 15 gyõzelmet szedett össze. 2001-ben ment az Év Újonca címért, de Harvick mögött csak a második helyet tudta megszerezni.

Gyõzelmein és bajnoki címén kívül akadtak más esetek is, amikor a címlapokra került:

2003-ban a Michigan International Speedway-en összebalhézott Jimmy Spencerrel. A pályán történt lökdösõdés után Spencer a pálya belsõ részén is folytatta a dolgot, majd meg is ütötte Busch-t. Mindkettõjüket megbüntették és a szezon hátralévõ részére felfüggesztették. Ekkor romlott meg Kurt kapcsolata tartósabban a közönséggel. Népszerûségi-indexén az sem segített, hogy 2004-ben Cup bajnok lett 8 ponttal Johnson és 16 ponttal Gordon elõtt. A GQ Magazin 2006. februári száma a 3. helyre választotta be a "Legjobban utált sportolók top10-es listájába".

Kurt Busch tovább fokozta az érzelmeket azzal, hogy a 2005-ben összetûzésbe keveredett Maricopa Country Sheriff-jével egy közúti ellenõrzés során. A versenyzõ ellen közúti forgalom veszélyeztetése miatt vádat emeltek. A szondán átment. Két napra rá a Roush Racing elbocsájtotta és az utolsó két versenyen nem is indult el.

Három hónappal az eset után, 2006. februárjában ítélet született az ügyben, ahol Kurt másik három közúti szabálysértését is figyelembe vették (gyorshajtás, követési távolság be nem tartása és és záróvonal átlépése). Szerencséjére a közúti veszélyeztetés vádját ejtették ellene, így megúszta 580 dolláros pénzbüntetéssel, a perköltséggel és 50 óra közmunkával, amelyet egy éven belül teljesítenie kell.

Akárhogyan is, Kurt Busch egy agresszív, kemény versenyzõ, aki tudja, hogy mit akar. Remek pilóta, akit lehet szeretni vagy gyûlölni, de mindenképpen sok emberre van hatással.

TheDreamingTree
Vagy itt mégis van nagyobban is 😊

ugyanaz

TheDreamingTree
egyenlõre (remélem) csak pici kép van a kocsiról a bal oldalon, de az látszik, hogy állati jól fog kinézni, az biztos 😊

Chip Foose site

robotnyk
holnaptól keddig nem leszek, szal top10 és mov most.

Allstate 400 at the Brickyard

01 Kahne
02 Jeff Gordon
03 Stewart
04 Johnson
05 Harvick
06 Hamlin
07 Kurt Busch
08 Earnhardt Jr
09 Truex Jr
10 Kyle Busch

MoV: +1,100
Jeff Gordon
ez csak természetes, azért az alap dolog hogy valaki tudja hogy mikor született a favorit versenyzöje.
Kurt Buschról nemtudtam, de akkor neki is sok boldogságot. Frissen házasodott? a feleségéröl véletlenül nincs képed?😊

Jeff Gordon
teljesen egyetértek ez a #2es Charger nekem is nagyon tetszik😊

ChevyG
nagyon szép a 2es kocsi!!! (bár köztudott, hgy én a bokrokat nem szertem)

hihetetlen élethû a lámpa matrica!!!
Montoya már ott van a versenyeken, mint nézõ és Ganassi is keményen magyaráz neki:

Nagyszerû, csak így tovább! Örülök, hogy nem nekem kellett megemlítenem Gordon születésnapját. :-) és egyúttal világossá vált, hogy miért foglalkoztam Gordonnal ennyit az utóbbi pár nap. Még azt hozzátenném, hogy a frissen házasodott Kurt Busch is ma ünnepli a születésnapját. Õ 28 éves. Ez az Õ napja lesz a részemrõl. :-)

Még utoljára: 1993 DuPont Chevy Lumina

Kurt Busch, 2006. New Hampshire
3000x2000-es felbontású kép: itt.

Indianapolis:

1.Biffle
2.Stewart
3.Kurt Busch
4.Gordon
5.Johnson
6.Kenseth
7.Harvick
8.Burton