17903
  • ChevyG #10620
  • ChevyG #10619
    mért van pont Gordon középen (csak vicc vót)

szal eddig ez a legjobb
  • B Lori
    Mondjuk lehetne "I LOVE NASCAR"
  • Totya000
    Margin of Victory tipperedmények, Lowe's 500 : (1,624)

1.Totya : 15 pont (0,323)
    2.MrSpock : 14 pont (0,369)
    3.robotnyk : 13 pont (0,814)
    4.Dougie : 12 pont (0,911)
    5.gordon 24 : 11 pont (0,924)
    6.TSanyi : 10 pont (0,946)
    7.STF0131 : 9 pont (1,025)
    8.Tihy : 8 pont (1,086)
    9.Jeff Gordon : 7 pont (1,174)
    10.KimIce : 6 pont (1,198)
    11.Carti : 5 pont (1,246)
    12.ChevyG : 4 pont (1,291)
    13.Zetterberg : 3 pont (1,296)
    14.Dietrich/Nicko : 2 pont (1,348)
    15.TheDreamingTree : 1 pont (1,501)

Ezzel a Margin of Victory állása a 31. verseny után :

1.robotnyk : 262
    2.Jeff Gordon : 249
    3.Totya : 246
    4.Zetterberg : 230
    5.TSanyi : 227
    6.MrSpock : 224
    7.Dougie : 223
    8.gordon 24 : 216
    9.Tihy : 209
    10.ChevyG : 201
    11.Carti : 199
    12.STF0131 : 183
    13.Dietrich/Nicko : 178
    14.Laffite & TheDreamingTree : 177
    16.spedway : 140
    17.dodgecharger : 117
    18.Minstrel : 74
    19.p3t33 : 52
    20.KimIce : 51
    21.dinsdale : 40
    22.Redvin : 12
  • gordon 24
    Mé mi van vele?
  • B Lori
    Az aláírásodat elfelejtetted kijavítani
  • gordon 24
    Pedig igy van!!! Elsősörban az autok és a versenystilus. És második hogy ki ki csoda.
  • Totya000
    Nem is gondoltam, hogy elsősorban az autókért nézed. Ezt jó hallani. :-)

Hajrá, mindenki!
  • B Lori
    De nekem Cope a kedvencem
  • Totya000
    Kurt Busch eddigi legjobb Cup rajthelye Martinsville-ben két 7. hely volt: 2004. két versenyén. Ez volt idén a hatodik pole-ja. Idén már besöpörte a két Road Course és a két Fontana-i pole-t, valamint a második Bristolt is.

A #2-vel Rusty az utolsó 12 alkalomból 9-szer indult a top5-ből Martinsville-ben.
  • Tihy
    "Hmm..akkor minek nézzük a mai versenyeket?
    Persze ők fémjelezték..a múltban."

Jó, akkor nézzük a jelent: Jeff Burton, Matt Kenseth, Kevin Harvick ;) ez most jó? :D
  • gordon 24
    Nem számit de én örülnék neki ha lenne. De végülis mindegy.
  • gordon 24
    Szemét....

Jo de Cope alig indul, akko hogy lenne rajta olyat mondj aki full seasonos ! Abból szinte mind ott van...
  • B Lori
    De jó téma
  • B Lori
    áááááá dehogy ilyet sose feltételezne senki

hát én sehogy se találom Cope-t a képen pedig már nagyíttóval is néztem
  • Jeff Gordon
    Inside the numbers by Bank of America

szóval most egy kis Martinsville-i statisztika.:
    elsö körben nézzük h az aktuális chase pilóták áprilisban hol végeztek:
    Jeff Gordon: 2.
    Jimmie Johnson:3 .
    Dale Jr.: 4.
    Kyle Busch: 5.
    Kevin Harvick: 7.

négy pilóta volt akik áprilisban itt, borzalmasan (24en vagy azon kivül) teljesitettek:
    Matt Kenseth: 24.
    Jeff Burton: 33.
    Kasey Kahne: 35.
    Denny Hamlin: 37.

gyözelmek:
    a 10 Chase pilóta összesen 11szer nyert itt, a megoszlás a következö:
    Jeff Gordon a legsikeresebb, a egymaga 7et vállalt a 11böl és egyben a legutolsó 7versenyböl négyet megnyert, természetesen Martinsville pályáján.
    a maradék négy gyözelmen három pilóta osztozik: Jimmie Johnson és Jeff Burton: 1-1 illetve Mark Martin: 2

ha az átlag célbaérések nézzük akkor is nagy Hendrick fölény figyelhetö meg:
    itt is Jeff Gordon a legjobb a maga 7,6os átlagával de Jimmie Johnson 7,9el szorosan követi. Ök ketten vannak a chase pilóták között akiknél ez az arány 10 alatt van, az összes többieknél, 10 vagy még 20 (Denny Hamlin-nyilván a kevés rajt miatt) felett is van.

a Top eredményeket tekintve:
    szintén Gordon a legjobb, bár Mark Martin-nak se kell szerénykednie mellette, a chase két talán legrutinosabb pilótája magasan vezeti ezt a statisztikai részt, Jeffnek 15 top5je van, mig Martinnak 11, top10et tekintve ugyanúgy állnak, 21-21. Többieknek mindkét mutató 10 alatt van (kivéve: Jeff Burton: top10 12db)
  • Totya000
    Nekem mindegy, ki van a képen. Fel sem tűnt, hogy nincs bannerunk. Ez csak külsőség. Olyan, mintha az számítana, melyik autó hogy van kifestve. :-)

Egyébként én szeretem Gordont, mint minden más versenyzőt.
  • B Lori
    De miért kell mindig azon lovagolni hogy ki a jobb,ha NASCAR topic akkor logikus lenne egy egyéniséget választani és Petty az lenne és mivel neki nem szurkol és szurkolt senki így nemhiszem hogy zavarna valakit.
  • B Lori
    "Hmm..akkor minek nézzük a mai versenyeket?"
    Ez egy nagyon-nagyon jó kérdés!

Akkor nem inkább inkább Dale és Jeff osztották meg?

Ne,és már itt az elso sértodés,akkor minek szólni ha már kiszálsz és nem érdekel,volt egy javaslat és felhívás hogy mi a vélemény,amikor van vélemény akkor meg ez a vége

• gordon 24
    Én nekem Earnhardt teljesen ok!! És jobb mint Petty mert ő az életét adta ezért a sportért legyen ő!! De inkább az autója!!!
  • gordon 24
    Jó.. Igaz. De szerintetek direkt ugy választok képet hogy Gordon legyen rajta aki vezet? Annyira nem érdekes azért választottuk azt a képet Jeff-el mert majd az egész mezőny rajta van és ennek pont az lenne a jelentősége hogy mindenki megtalálja a kedvencét benne. Mert szerintem egy kép kell bele hogy mutassa az autókat. Mert én elősősorban az autókért másod sorban a piótákért szeretem és nézem a NASCAR-t. De mondom ha van egy olyan kép amin majd minden autó rajta van ÉS TELJESEN MINDEGY KI VEZET VAGY KI A MÁSODIK, egy olyan képet kéne beletenni. Nézd meg a NASCAR.comot monden héten más pilóta van a bannerba pedig ott azok között akik nézik elég sok ellentét van láthattuk a multkori linkeden. Szóval kicsit félre kéne tennetek ezeket a támadó jellegü dolgokat. Rakjatok be olyan képet ahol Sadler vezet nem ez a lényeg hanem a NASCAR!!!!!
  • B Lori
    Már egy képetis betettem de valahogy nem aratott kozonségsikert,valószinuleg mert Dale már ugye Gordon ellenfele is volt és nagyon nem tetszik hogy a szurkolói dobálják,ezért gondoltam hogy csak Petty kellene de valahogy o se népszeru.
  • MrSpock
    Gratula mindegyik csapatnak!
    Ami igaz nem mellékes ki mennyit tölt a pitben.
    Egy rövidebb idő sokat javíthat versenyzőjük pozicióján.
    Bár Marlin nemvolt a top-on így sem.
  • MrSpock
    Hmm..akkor minek nézzük a mai versenyeket?
    Persze ők fémjelezték..a múltban.
    Nemakarok én okoskodni,meg itt vitatkozni ki miért,de 2006 van.
    Petty,és Dale,összekötötték,de meg is osztották a társadalmat.
    2 táborra szakadt a sportág,Dale fanokra,és akiket meglehet dobálni.
    Én azt mondom maradjunk a jelenben,de nyugodtan lelehet szólni.
    Mostantól kiszállok abannerrel kapcsolatos vitákból..majd lesz amit berakattok.Az előzővel érdekes nemvolt probléma.
  • Totya000
    Láttad már az index bannerját? Sokkal profibb is a topik tőle. :-)

NASCAR:

Sterling Marlin és csapata idén először nyerte meg a Checkers/Rally’s Double Drive-Thru Challenge. Október 14-én a #14-gyel Ők töltötték a legkevesebb időt a pitben a Bank of America 500-on, a Lowe's Motor Speedway-en.

Összesen 443,597 (7 perc, 13 másodperc) másodpercet voltak a pit bejárata és kijárata között és ezzel Ők vihették haza a 10.500 dolláros díjat.

A győztes csapat tagjai:

Ike Sneed (emelő ember),
    Aaron Schields (első kerék cipelő),
    Adam Davis (első kerék cserélő),
    Kevin McDowell (hátső kerék cipelő),
    Mick Grove (hátsó kerék cserélő),
    Les Huntley (üzemanyagtöltő),
    Steve Gleason (túlfolyó kanna) és
    Doug Morgan (szélvédő).
    valamint Lance Munksgard (a csapat edzője).

Öt versennyel a szezon vége előtt holtverseny alakult ki Johnson, Ky.Busch és Stewart csapatai között, Ők ugyanis 4-4 alkalommal nyerték el ezt a díjat idén. 100.500 dollár jár majd a győztesnek az utolsó verseny után.
  • B Lori
    Semmiség de az osszes banner-on megjelenik aztán ha ChevyG szóváteszi akkor meg csodálkoztok hogy ennek meg mi baja van.....ezért javasoltam hogy egy R. Petty autó illene legjobban ha a NASCAR-t szeretjuk és ez senkinek nem szúrná a szemét,REMÉLEM

Az hogy kit tartunk jó versenyzonek szubjektiv de ha az eredményességet nézzuk akkor az egész NASACR érába Richrd Petty a modern-be meg Dale Earnhardt Sr.,egyelore.
  • robotnyk
    gól :D
  • Tihy
    ha esetleg lehet egy javaslatom és mindenáron autót/személyt akartok bannerbe, akkor ott van Dale Earnhardt és Richard Petty Ők fémjelzik igazán a NASCAR-t, nem a mostani versenyzők, Ők ketten azok akik összekötik a NASCAR társadalmat és nem megosztják
  • gordon 24
    Nekem ez megfelel.. Ebbe benne van minden ami a NASCAR.

Szerintem egyébként full mindegy milyen autó van benne a banerba. Én Gordont szeretem a legjobban de szeretem az egész NASCART. Nem tudom miért vagytok egy ilyen kicsi gondon felpörögve. Felölem lehet rajta JR, Kenseth. Vagy akárki. Csak legyen egy banner mert sokkal profibb ugy a topik és nekünk is jobban tetszik.
  • Jeff Gordon
    igy van, de ez kell is. szerintem jó dolog ha verseny közben itt beszélgetünk a topicban. egyébként a redneck fater is "anyázott" rendesen, csakhát Ö nem sietett egy forumra h ezt megtegye, hanem ott ordibált a családjával:D
  • MrSpock
    Anyázás szigorúan csak verseny alatt,és közvetlen utánna lehet
    persze versenyzőorientáltan!
    Pillanatnyi felindultság..de azután higgadtan lehet eszmétcserélni,elmélyülni a látottakban.
  • B Lori
    Azt hittem a királykategória a cél,majdnem itt is egy emberrol szól minden a"lúzerezés" már megy csak az "anyázás" hiányzik de ahogy látom az sincs messze,viszont így porgosebb a topic
  • MrSpock
    Egy módosított banner..de ha egy külsős jobb,akkor döntsetek.
    Csak gondoltam mi írkálunk ide,talán megtudunk csinálni egyet.
  • Jeff Gordon
    oks, nemprobléma. kiváncsi leszek a szakértö termékére:)
  • Jeff Gordon
    figy. semmmigond sincs azzal ha nembirod Gordont, én se rajongok Jr.ért, sztem sose lesz olyan jó mint az apja volt (ez egy privátvélemény). várjuk meg a robotnyk féle variációt aztán döntsünk, vagy ha megvan még a régi valakinek azt is visszalehetne tenni, nekem jó az is. én csak gondoltam megpróbálok egy párat, ennyit asszem megérdemel a sport és a topic is, hogyha vki benéz láthassa hogy milyen jó a sport e vállfaja.
  • robotnyk
    srácok, én senkinek nem akarom az érzéseit megbántani, de szerintem az eddig bannerekkel nem az a legnagyobb baj, hogy ki van rajta. én is ezért kértem meg rá egy _hozzáértő_ embert...
  • ChevyG #10584
    akko legyen ez. max azt gondolom, hogy épp lekörözik
  • Jeff Gordon
    harmadik sor minden betüje igaz
  • ChevyG #10582
  • MrSpock
    Okés,kicserélem,mert sok embernek szúrja a szemét..berakok esetleg pályát még vagynemtudom.
    Egyáltalán nem elfogultságból helyeztem oda..csak illet a kép,meg jó színek voltak,és egy autó is legyen rajta.
    Különben a modern éra legjobb verenyzője ezt ne nagyon felejtse el senki,hamár szidjátok!
    És jöhetne a következő reklamálás,hogy..Stewart,Biffle,Kurt Busch,Edwards..satöbbi miért nincs rajta.
    Ez épp az aktuális chase mezőnye,a tavalyi is ez volt mikorra lett banner,hisz ők a mostani top 10.