NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Nekem nagyon tetszett ez a gép amig Pontiac volt. Én ezt nagyon sajnálom hogy Pontiac nincs pedig jó lenne szép volt nagyon az a gép.

Downhill!!

Ha jol emlékszem Craven Mertinsville-be is nyert,Jarret-el negy csatátban volt végig.

Pedig Craven-ért nem rajongsz...

Cup stats:

Tide 1987-ben kezdte meg a pályafutását a NASCAR-ban a Hendrick Motorsports-nál. Akkor Darrell Waltrip-et támogatta.

A Tide 19 Cup gyõzelmet szerzett (D.Waltrip 9, R.Rudd 9 és R.Craven 1). Az 1989-es Daytona 500 elsõségre (D.Waltrip) és az 1997-es Brickyard 400-ra (R.Rudd) a legbüszkébbek. )Craven, 2003. Darlington?)

Támogatott versenyzõk:

D.Waltrip, 1987-90.
R.Rudd, 1991-99.
S.Pruett, 2000.
R.Craven, 2001-04.
B.Hamilton, Jr., R.Fellows, T.Kvapil, 2004-

A Tide kedvenc pályája Martinsville, ahol 5 gyõzelmet szereztek.

gordon 24
Köszi az utolsó sikerült.. Köszönök szépen.

Downhill!!

usa népsûrûség térképe
az elõbbi képpel összehasonlítva az látszik, (többek között) hogy a Washington D.C., Baltimore, Philadelphia, New York, Boston tengelybõl nem jött senki, pedig az adatok alapján az valószinûsíthetõ lenne

Itt nem is biztos, hogy a Keleti és Nyugati Part eltolódása a lényeg, hanem az Észak-Karolina-i terület. Az Earnhardtok, Jarrettek és Petty-k szülõhelyei, mely pontosan megmutatja, honnan indult el a NASCAR.

Nem vagyok benne a témában, bár érdekes. Egyszerûen rákerestem a neten és beírtam ide, hogy okosnak tûnjek. :-)

... de tervezek az offszezonban kismillió statisztikát a szezon játékairól.

mondjukj azt ne felejtsük el, hogy a keleti parton eleve sokkal több ember lakik, nagyobb a népsûrûség stb. stb. - tehát az várható is, hogy nem közép vagy a nyugati részrõl fognak jönni (ha nem tudnánk semmit a nascar múltjáról akkor is hasonlóra lehetne számítani, legfeljebb nem ennyire egyértelmûre)
de pl. ha meglenne az usa eddigi elnökeinek szülõhelyes térképe, az is nagyjából ezt a tendenciát mutatná, lefogadom...

és ha már így benne vagy, nem akarsz egy korrelációs együttható-s statisztikát készíteni az espn tippelde és az sg-s tippelde összefüggési mutatóját illetõen?
csak nehogy 0 és minusz 1 közé essen a szám... 😊

huh, kösz
mindig tanul az ember...

ChevyG
<#eljen><#eljen><#eljen>
Láthattad az index-en, de csak pár hónapja, legfeljebb. Saját gyártmány.

Amennyiben a két vektor által bezárt szög koszinusza a nullához közelít, a cikk igaz. :-) ezt nem teljesen értem 😊 kifejtenéd? 😄D
amúgy a korrelációs együttható az nem csak süket duma, olyan tényleg van és ahhoz kapcsolódik amit írtam, komolyan

Hawaii rajta van, de Alaszka nincs?
(amúgy ezt mintha már láttam volt az indexen pár éve kb...)

Még nincs,egyelore Talladega 250

Még egy próba.

Na, igen! Amennyiben a két vektor által bezárt szög koszinusza a nullához közelít, a cikk igaz. :-)

Már csak másfél hónap van hátra Talladega beizzítására. Az újraburkolási mûveletek a végéhez közelítenek és remélhetõleg semmi akadály sem lesz az "1000 miles of racing weekend"-nek.

Lori, a CTS-ben még nincs szponzora a Talladega-i versenynek?

gordon 24
Hehe... Pedig egy két futam jó.. Néha megnézem..

Downhill!!

"pár idióta nézd meg mit csinált belõle"

Dehogy nézem!

kijött a 2007-es menetrend (a chase-es versenyekbe semmi változás)
NASCAR NEXTEL Cup Series 2007 Schedule Announced

ChevyG
használj f-secure-t (6ost)
gordon 24
OFF:

Valaki nem ismeri hogy az AVG virusirtóban hol kell beállitani hogy egy fájlt ne basztasson. Az a bajom hogy egy fáljra azt hiszi hogy virus de nem az és ráadásul nagyon kéne ez a fájl.

Downhill!!

TheDreamingTree
Üzengetek itt magamnak... Szóval ez B Lori -nak volt válasz...

TheDreamingTree
Hát igen. Ez a Helton okosabbnak tûnik, mint az Ecclestone 😊 Legalábbis nem akar mindenáron minnél több pénzt csinálni.

gordon 24
Ebben van valami. DD::

Downhill!!

Ez igaz de a kulombség az hogy ezt nem idioták irányítják<#nevetes1>
Ott se a szabályváltoztatás a gond mert azzal is haladni kell hanem az hogy idióta szabályokra vátoztattak!!

gordon 24
<#hehe><#hehe><#hehe>

Downhill!!

A NASCAR vagyis az egész amerikai stock car versenyzés nem attol egyedi hogy amerikaiak vezetik hanem a versenyforma miatt,azt ok találták ki és senki el nem veszi,soha nem volt tiltva kulfoldi versenyzo vagy automárka,ezen a téren nem ok nyitnak hanem azok jonnek és ezáltal jott a gondolat hogy akkor mi is mehetunk oda,ez a fejlodés ára és visszacsinálni nem akarják,félni se kell mert van választék,ha nem tetszik ez a folyamat és még nem láttál USAR versenyt akkor javaslom nézd meg,az olyan mint a régi NASCAR.....ja és ott is Gordon a bajnok 😊)

gordon 24
Jó igazad van persze. Nem is akarok bele menni csak félek ettõl egy picit nem szeretem ezeket a szábályváltozásokt de ezt már leirtam egyszer tudod mirõl beszélek. Nem szeretném ha ez a jó sport ugy járna mint az F1. Régen 80-90ben izgalmas nézhetõ volt pár idióta nézd meg mit csinált belõle. És én ettõl tartok nehogy ezek a jónak szánt lépések forditva süéjenek el.

Downhill!!

TheDreamingTree
TE JÓSÁGOS ÉÉÉÉÉG....! <#wow1><#vigyor3><#worship><#eljen><#nevetes1><#guluszem1>

Könnybe lábadt a szemem... most egy picit a saját hatásom alá kerültem.

A múltkor valamelyik topikban eljutottunk oda, hogy a jégkorongot sem csak a kanadai tavak jegén játszák most már és a kosárlabda is átlépte a Brooklyn-i feketenegyed határait. Egyiknek sem ártott, csak azok régebbi sportok, mint a NASCAR és már eljutottak addig a szintig. Nekem sem tetszik teljes mértékben, de ez egyfajta evolúció, amely egy új, erõsebb, életképesebb fajt fog eredményezni.

Egy jó páran mi is ilyen Redneck-szemlélettel bírunk és maximálisan együtt tudunk érezni veled. :-)

Viszont ne felejtkezz meg arról, hogy honnan jött a NASCAR és hol tart most. Néhány évtizede igen furcsának találtak volna egy versenyzõt a Nyugati-Partról, akinek egyik legnevesebb képvidelõje éppen a Te kedvenced lett. Ezt a témát pedig már körberágtuk alaposan, de ha óhajtod, belemehetünk megint.

A lényege az, hogy mi valószínûleg nem is ismernénk ezt a nagyszerû sportot, ha nem nyitottak volna a külföldiek felé.

..hát, az igazság az a Pit Crew Chalenge videókkal, hogy... vannak. :-)

Megvan 1990-es és a két utolsó is.

Szólj, ha szükséged van valamire!
Legfrissebb listám.

TheDreamingTree
Ja, meg Totya, nincs meg véletlenül egy ilyen Pit Crew Challenge videó?
Csak fotókat láttam a motorsport.com-on, de hihetetlen lávány volt igy is, ahogy abban az arénában versenyeztek 😊

gordon 24
De jól irányitják csak én félek ezektõl a dolgoktól. Nem szeretném ha ez a sport is el europaisodna. Ez a sport különleges ilyen nincs még egy. És nekem ezért tetszik és azért mert kilökdösik egymást és azért mert 2mm mennek egymás mögött és küzdelem van és a stb és az stb szóval azért amiért ez a NASCAR.

És nekem nem tetszik az hogy egy olyan irányba akarják elvinni hogy az elöbb felsoroltak csorbuljanak.Nem tetszik hogy nyitnak europa felé kanada felé. Nem tetszik az hogy a Makai Gyuri europaikénz vezethet ilyen autót és nem tetszik az hogy mexikoi és japán versenyzõ van. Szóval érted? Én azt szeretném hogy a NASCAR NASCAR maradjon és ne legyen egy a sok közül. És szerintem ezek a lépések e felé visznek és félek ettõl...

Downhill!!

TheDreamingTree
Én meg csak innám a Bud-ot, ha lehetne itthon kapni 😊

Viccet félretéve, ebben azért tényleg van valami. Nem tudom hol hallottam, az is lehet hogy itt olvasatam még régebben, úgyhogy boccs, ha ismétlek valamit 😊

Nem tudom, talán 2005-ben, amikor Stewart nyert Indianapolisban, másnap valami 30 százalékkal többen vásároltak a Home Depot-ban. A számokra lehet, hogy nem jól emlékszem, de a lényeg asszem érthetõ 😊

Sose fog olyan szinten lenni csak még népszerubbé akarják tenni de ha mégis akkor az lenne a top széria és a Cup meg a második.....pont azért akarják felfuttatni mert mér bíróságon akarnak Cup versenyt kiharcolni és a Cup-nak nincs kapacitása mindenhova eljutni,ugyanis a versenyeken a helybéliek vagy a kozeliek is megtoltik a lelátókat,biztos ezen a téren is végeznek felmérést és gondolom van rá kapacitás.
2007-be a regionális szériákat is radikálisan átszervezik,6-ból csak 2 marad a West és East ahol Busch autókkal mennek,a 4 Late Model-es megszunik,így ezek is valoszinuleg erossebbek és ezáltal népszerubbek lesznek.Ami a lényeg ezzel az egész NASCAR erosodik,ha a Busch eljut egy uj helyre és megtetszik akkor az uj szurkolokat a Cup is érdekelni fogja és még magával huzza a tobbi stock car szériát is pl. ARCA,USAR,tavaly ezeknek is nott a nézettsége.
Szerintem tudják mit csinálnak vagy szerinted nem jol írányítják? 😊

ChevyG
jaja, én mintig tide-al mosok<#idiota>
gordon 24
Ezt értem.. De minek a Buscht felvinni olyan szintre mint a Nextelt? Ha 2x ennyi embert érdekelne a NASCAR akkor érteném a dolgot. De ha a Busch feljavitják olyan szintre mint a NEXTEL akkor egymás konkurenciái lesznek és egy olyan ember aki most elutazik több ezer mérföldet azért hogy láthassa a NEXTEL a BUSCH és CTS egy hétvégén nem fog elmenni mert ha jön oda akkor otthon megnézi. Szóval érted mire gondolok? Ha ilyen lesz akkor olyan lesz mint a két hasonló topik szétszedi a bázist.

Downhill!!

Színesítsünk még :

2007-es Toyota Tundra (CTS)

Képek a témában :

2001-es cikk :

Egy felmérés szerint a NASCAR fanok több mint 70%-a "majdnem mindig" vagy "gyakran" vásárol olyan termékeket, amelyek szerepelnek a versenyeken azokkal szemben, amelyek nem érintettek a NASCAR-ban, csupán a szponzoráció miatt.

Én most ilyet találtam egy idei cikkben :

"Annak a hétmillió fan 40%-ának GM autója, akik tavaly kilátogattak valamelyik versenyre."
"A NASCAR fanok ötször gyakrabban választják azokat a márkákat, amelyek a versenyen résztvesznek, mint a többiek."

Tihy
van USA-ban ahol az autópálya rendõrség, használ NASCAR autókat az ámokfutók elfogására 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

TheDreamingTree
Hát valami ilyesmirõl beszéltem 😊

Autóvásárlás témában: hát az biztos, hogy azért nem mindegy, milyen matrica van, mert a rajongóknak ez kell.
Bár ki tudja? Lehet, hogy a NASCAR az utcai autók piacára is belép 😊 Titokban készitik már a COT utcai verzióját, és mind a 75 millió rajongó olyat akar majd 😊