NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak logikátlan. Két teljesen különbözõ helyrõl származó (Gordon az ismeretlen Kaliforniából, míg Earnhardt a NASCAR szülõhelyérõl, Észak-Karolinából) versenyzõ, akiknek teljesen más szurkolóbázisa van, de errõl már tényleg beszéltünk. :-) Nem is a logikáról szól ez az egész, hanem arról, hogy itt ezt megtehetjük, de USA-ban egy ilyen kijelentésre felkapnák a fejüket.

ChevyG work
rémlik valami de nem jut eszembe, meljik is?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
hüje kérdés<#idiota>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
szerintem se

Csupa jó válasz. :-) Szólj, ha bármiben segíthetünk és írj sokat, amibõl tanulhatunk! Engem minden érdekel, ami a NASCAR-ral kapcsolatos.

Tetszett a Sport1-es magyar közvetítés?

hát igen meglehet szerezni de az mégsem ugyanaz mint élõben!<#nevetes1>

Jeff Gordon
hát nemtom torrentel mennyire vagy barátságban, de bizonyos oldalakon meg lehet szerezni a versenyt.
Talladega és Watkins Glen tényleg nagyon jó pályák, bár megmondom öszintén nekem Talladega jobban tetszik, mert ott az átlagnál is jobb versenyek szoktak lenni. hát a Gordon-Earnhardt csatában én mindkét pilótát kedveltem, de Jeffnek szurkoltam. bár Totya szerint ez összeférhetetlen<#wink>

The only speedometer is in your head.

New Hampshire top10 tipperedmények:

1.Carti, Dougie, Tihy & Totya : 9 pont (grat. mindenkinek!!!!)
5.Dietrich/Nicko & robotnyk : 7 pont
7.theDreamingTree : 6 pont
8.KimIce & Zetterberg : 5 pont
10.gordon 24, Jeff Gordon, STF0131 & TSanyi : 4 pont
14.ChevyG : 3 pont
15.MrSpock : 2 pont
16.dinsdale, dodgecharger, Laffite, Minstrel, p3t33, Redvin & spedway : nem tippeltek

Ezzel a top10 tippjáték állása a 27. verseny után:

1.TSanyi : 182 pont
2.Carti : 178
3.Dietrich/Nicko : 176 pont
4.Totya : 168 pont
5.STF0131 & Tihy : 165 pont
7.Dougie : 161 pont
8.robotnyk & Zetterberg : 157 pont
10.Jeff Gordon : 154 pont
11.ChevyG & Laffite : 152 pont
13.TheDreamingTree : 146 pont
14.MrSpock : 144 pont
15.gordon 24 : 140
16.dodgecharger & spedway : 78 pont
18.Minstrel : 51 pont
19.p3t33 : 27 pont
20.KimIce : 26 pont
21.Dinsdale : 16 pont
22.Redvin : 6 pont

Jeff Gordon
igen arról tudok 😊

off: látom nem nagyon tetszett a másik topic ahol üdvözöltél 😊

Huh,hogy miért Gordon ez jókérdés!
Talán a régi nagy Gordon-Earnhardt párharcok miatt!Vagyis akkor kedveltem meg!<#smile>
Kedvenc pálya hát az sok van!Watkins Glen,Richmond,Talladega!
A restrictor plate az ilyen szûkítõ lemez,amivel korlátozzák az üzemanyag beáramlását!Ha jól tudom Daytonában és Talladegában használják!
Régebben csak az Eurosport összefoglalóit tudtam nézni,meg tavaly a Sport1en,de mivel,hogy most nem közvetítik így sajna élõ versenyt ritkán látok!<#szomoru1>
Persze olvasom híreket!<#smile>

ChevyG work
én régewn nem birtam, de már nincs bajom vele (viszont mással akad)

Jeff Gordon
elsö és harmadik kép tetszik, bár kár hogy nem Gordon nyert, természetesen nem Robbyra gondolok. hát én nemtom miért de ez a Stewart fickó nekem nem nagyon szimpi, hát ezvan.

ChevyG work
tehát, ha szövegben nem tudom feldobni a tápikot, akkor megtesdzem képekben:

a 7i képadag:

RACE:

HAPPY HOUR:

Jeff Gordon
hali. üdv néked barátunk.
akkor ahogy látom nagyjából egyidösek vagyunk és azt hiszem a kedvenc pilótánk is megegyezik.
ha megengedsz egy kérdést kit tisztelhetünk benned?

ChevyG work
párdon

Te írkálsz ide, Én írok.:-) Legalább is igyekszem.

Ennél többre lennék kíváncsi. Miért Gordon? Kedvenc pálya? Mi az a Restrictor-plate? Hol nézted a versenyeket? Olvasol híreket? Milyen szinten érdekel?

OKaj!

ChevyG work
Totya majd leírja!

És azt hol tehetem meg?<#bee1>

ChevyG work
ESPNre is jelentekezz!!!

ChevyG work
mivel Te is ide irkálsz, ezért TE is beletartozol a MINÕSÉGBE<#beka2>

Ok!majd fogok!<#wink>
Hát kb 99óta követem figyelemmel a NASCAR eseményeit,olyan 13éves korom óta!<#smile>

Tudod, hogy én is a jó versenyekért drukkolok és közben nem a letippelt emberkéimet figyelem. A tippjeim eredményessége egy jelzés számomra, hogy mennyire éreztem a dolgot. Mivel a játékhoz való hozzáállás nem azonos, így a végeredmény sem mutat majd túl sokat a játékosokra kivetítve. A végén mindenki csak saját magát tudja értékelni, mert tudja önmagáról, hogy milyen szinten állt hozzá.

Én is cseréltem és cserélek is minden versenyen. Sok sikert a jövõ szezonhoz, de még ezt se add fel, mert versenyeket még nyerhetsz.

Köszi szépen! Nem szerencse volt. :-) Kyle-tól nem vártam duplázást (és hasonló jó eredményt) a pályán, Johnson pedig bukdácsolni szokott a Chase-ben, sajnos.

Az ESPN-en a feltételek pedig mindenki számára egyenlõek. Egy-egy versenyen vannak szerencsetényezõk, amelyek viszont a szezon alatt kiegyenlítõdnek a versenyek számának növekedésével.

Csak egy jó téma kellett hozzá és pörgött, de ez csak a hozzászólások számát jelzi és nem a minõségét.<#beka3>

Akkor tippelgetés, ha hasraütve mondasz 10 nevet, de ha elõtte 1 órát kalkulálsz, akkor tippelés. :-)

Szeva! Üdv. itt! Tippelj majd Te is, ha van kedved! Mesélj, hogy állsz a NASCAR-ral?

Énis üdvözlök mindenkit!<#worship><#worship><#worship><#wave><#smile>

ChevyG work
Üdv körünkben!!!<#wave>

sajna nem

<#wave>
A Chase-t sem közvetíti a Sport1?<#rinya>

ChevyG work
jólesik látni, hogy benne vagyunik a top10ben. végre nem a sok debil focis, és forma1es topikokat látom népszerünek, hanem a versenyek versenyét; a NASCAR-t! ! !

GO N A S C A R GO!!!

ChevyG work
Totya: éhn az elején félreértettem az ESPN-t és MINDEN versenyen cseréltem😞

1 versenyt kihagytam, és igy voltam egy elég szoros mezõnybe 18.ik

ezt a szezont elb@sztam, de jövõre másh9ogy lessz!

ChevyG work
JOGOS

MrSpock
ESPN-ben is sok szerencse is kell a jó eredményhez.
Hisz hiába ütõképes a csapatod,és vannak jó versenyzõid,egy ilyen ,mint most Johnson,és Kyle is falazott.Pedig mindketten top 10-eseknek kellett volna lenni.
Ha benntvoltak valaki csapatában eleve kizárt a jó eredmény.
Totya neked gratula,jól raktad össze a csapatod!
De azért én is bízom majd az enyéimben:-)Ennél kevesebb pontra nemszámítok:-)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Johnsont ne írjuk le még!
Van 9 verseny,és bárki kifoghat rossz napot,és máris ottlehet a élmezõnyben.
Most legalább nincs teher rajta,nemkell õriznie az elsõ helyet.
Vezethet ahogy tud,és lesz ami lesz.
Én úgyérzem leszenk még elszállások,mert a mostani top 10 közül bárki képes falatfogni,vagy esetleg autóproblémával szembekerülni.Ja és az emberi tényezõ,több forrófejû is van,aki nemmegy a szomszédba egy kis csetepatéért.

Go Jeff Go!!!!

Nem,én elvbol nem tippelek semmire,az ESPN-be is csak azért veszek részt hogy ne én legyek egyedul aki kimarad,meg az egy kicsit olyan mintha csapatfonok lennék,ezért nem cserélgetek,nincs konkrét versenyzom se,én a jó versenyeknek szurkolok,de gondolom téged ez nem lep meg 😊)

Elméletileg Johnsonnak a top5-ben kellett volna, de gyakorlatilag nem ott végzett.

Akkor játszanál?

Egy falazásra mindenkinél van esély 😊)

És nem lenne egyszerubb privátba a tippelni,akkor senki nem kukkolná a másikét és nem befolyásolná a dontést.

robotnyk
elméletileg igen, valószínûleg nem
Azért nem, de azért, amiért Johnson, igen.

robotnyk
lehet, de ettõl 8 chases nem fog csak azért falat fogni, hogy Johnsonnak jó legyen. a versenyeket ettõl még nézem, de ez a hajó is elment.
ChevyG
igen a NASCAR verseny a tippelgetés, pedig tippelgetés (közelebb van a lottóhoz, mint a versenyhez)
... kétség sem fér hozzá, hogy így gondolod. Ez leginkább az ESPN-en látszik meg. :-)

A NASCAR is csak egy verseny.

ChevyG
de ez csak 1 verseny volt a 10bõl
robotnyk
de érdekel, de tegnap annyira felb..tak a történtek, hogy ha lett volna stream se néztem volna tovább.
ChevyG
...ez akkor is csak tippelgetés...