NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi
Akit esetleg erdekel nascarral kapcsolatos termekek, az nezze meg a sportcollection.hu weboldalt
Nascar hill billy bobbers... 😊)) a Vizum az kemeny dolog mostanaban, csak ugy lehet hogy egy turista utra mesz, vagy pedig valami meghiv teged. (privat, vagy munka helyi meghivo)

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

TheDreamingTree
Erre két példa:

1. fiatal srác, cég van a nevén, több millió a számlán, lakások, kocsi.
Nem kapott vízumot.
2. másik fiatal srác, egy Daewoo-ja van, viszont az IBM-nél dolgozik.
10 évre megkapta a vízumot.

Na ezekbõl számold ki, hogy mi kell nekik... 😊

UI: az elsõ srác cége csinálta a Bush-látogatáskor a világítást a Citadellán. Ott a konzul lazán feltette a kérdést: "Ki akar vízumot?"
Azóta a srácnak is van...

viszonylag nem is olyan drágák, vagy igen? (én nem értek ehhez)

robotnyk
szerintem ez hangulat és kvóta kérdése. ha jó hangulatban bírálják el, és még nincsenek a kiszabott limit közelében, akkor bombákkal a derekadon is kiengednek (na jó ez költõi túlzás 😊)
gordon 24
Ez igy van.. Ennek már utanna néztem. De egyébként egy amerikai fasszi aszt mondta hogyha turistának akarsz és beirod hogy meg akarod nézni a Niagarát akkor kiengednek. De szerintem ez nem ilyen egyszerü.

Milyen érdekes hogy õ jobban szereti az f1-et mint a NASCART. Miérte nem forditva vagyunk?

Downhill!!

Jeff Gordon
asszem ha nem adják meg akkoris a kérelem költségét már nem adják vissza,úgyhogy télleg nem egyszerü

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Azzal sokra megyek.. DDD. Nem tudom majd beszélek valami szakival. Hogy mit kell hogy stb. Utánnajárok rendesen miekõtt benyujtom a kérelmet.

Downhill!!

Ki fognak engedni, csak be nem. :-)

gordon 24
Hát nem lesz ocsó azt nem mondtam. (ha egyátalán kiengednek)

Downhill!!

robotnyk
ahh, sb utazással szvsz fél milla és akkor nem ettél még semmit 😊
de nagy feeling lehet
plastixtore
Sziasztok!

Eladó több mint tíz MONOGRAM és AMT-ERTL gyártmányú NASCAR autó! Az alábbi linken található még néhány repülõ, és hajó is!

PLASTIXTORE

http://www.vatera.hu/listings/index.php?pt=3&us=PLASTIXTORE

Köszönöm a figyelmet!

Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...

gordon 24
Hát az nem lesz kis mecs az tutti. Ki kell találni valami megdönthetetlen magyarázatot hogy miért mennék oda.

Az viszont igaz hogy egy ismerõsöm ezzel ment oda:

Szeretnék kimenni a Superbowlra. És kiengedték. Szóval lehet hogy az igazat kéne mondani?

Downhill!!

gordon 24
Azért talán kicsit kevessebbõl is kijön de kb.
Elégé drága buli. de megéri.

Downhill!!

Drukkolok, hogy megkapd a vízumot.

Szerintem fél milla az alap, de inkább többrõl lenne szó.
A Malev oldalán pl. egy 2007. Feb. 10-i Budapest-New York út 199.000.- HUF-ba kerül a legbarátibb ár checkbox bekapcsolása mellett. Bár biztos létezik olcsóbb út is arrafele, egyéb költségek mellett a tippelt összeg eléggé optimistának tûnik.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

ChevyG work
uhhh, kb mennyit kell rá szánni?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

gordon 24
Sziasztok!!

Na mivel idén nem sikerült kijutnom amcsiba egy versenyre. Ezért jövõre is próbálkozom. Nincs köztetek olyan aki szinten jönne? Ha van jelezze. egy baráttal elkezdjük intézni a dolgokat. remélem oösszejön.

Downhill!!

hát igen errõl beszélek,nekem MAGYAR felirat kellene 😊
Jeff Gordon

Srácok ! Nincs valakinek felirata a Talladega Nights (Taplógáz) c.filmhez ? Sehol se találok,csak angol-t 😞
http://www.youtube.com/watch?v=y24a_68cTzY

Még nem szedtem le, ma este állok neki.

Szerintem érdemes letölteni. Végig gurulnak New York utcáin, pózolnak, interjút adnak és mindenki happy.

Totya, milyen az új torrent, amiben ha jól rémlik a Banquet Award és a Manhattan-i mutatvány is látható? Vannak benne jó dolgok?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Azt láttam.. Jártam arra csak nem szoltam bele a dumcsiba. Szeretném ha itt is ez lenne de sajnos nem ugy tünik!!

Downhill!!

Jeff Gordon
itt is fog,ne félj😉

Köszi!

Van, aki még a szezon alatt sem beszélt róla. :-) És igen, ez a topik tényleg csak a tippelésrõl szólt. Majd jövök is nem sokára a további awardokkal.

MrSpock merre van?

Az index-en megy a téma, ne aggódj!

gordon 24
Egy 8 perces kis idei visszatekintés!!Errre!!

Mivan itt? Azért mert vége a seasonnak azért lehetne beszélni errõl a sportról!!! Ez a Topik tényleg csak a tippelésrõl szól? Mivan veletek?

Downhill!!

Jeff Gordon
off: én egy hónapja meghivtam a topic nyitot, MrSpockot😊

gordon 24

off:

HA VALAKINEK KELL IWIW MEGHÍVÓ JELEZZE PRIVIBEN!!!!!

on:

Downhill!!

Jeff Gordon
el is mennénk,azt hiszem😊

gordon 24
Kiru!! Egy ilyen felvonulás BP-n is lehetne.

Downhill!!

ChevyG work
<#eljen>
(meg van az új hátterem)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jeff Gordon
utcai autókázás:

ChevyG work
szerintem is túl sokat akarrnak 1xre válltoztatni, és furcsa, hogy pont a totoja beszél a tradícíokról😊

Ez most mit jelent?

Nem érted?
Nem értesz vele egyet?

ChevyG work
<#csodalk><#conf>

robotnyk
egy részével egyetértek, a debris cautionnel, cot egy részével, de azért

There have just been too many changes, and they've happened too fast. We've taken a sport that has a strong tradition and a great heritage with loyal fans that follow the sport

mondja ezt a toyota élharcosa.
Seasons to remember

1. 1998: Jeff Gordon
2. 1992: Alan Kulwicki
3. 1987: Dale Earnhardt
4. 1975: Richard Petty
5. 1977: Cale Yarborough
6. 2006: Jimmie Johnson

LOL 😄

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Ez bumper lesz inkább. :-) "...pár centirõl nehéz megítélni, hol is van a lökhárítója." Azt hiszem. Igazi NASCAR-duma. :-)

Én már leszedtem, de még nem láttam.

TheDreamingTree
"...misjudged where his bumber was by an inch or so..." Ez zseniális 😄

robotnyk
halon fent van, de nem szedtem le

fent van youtubeon is
Late Show with David Letterman, 21 November 2006, ep #2660

guest: Hugh Jackman, Chris Elliott, NASCAR Nextel Cup winner Jimmie Johnson

valaki látta?

gordon 24
Ja és még annyit hogy õ az elsõ aki meg ugrotta a Dupla hátraszaltót:Minõség rossz de látszik.

Downhill!!

gordon 24
Jo oké!! Õtt ismerem a Kedvenc Freestyle Motocrossosom. Na akkor jó csapat lesz, persze ha Pestrana nem buritja fel az autót mint pár éve.
Amikor ez volt akkor Egy Mitsubishi Lancert fektetett ugy meg hogy azzal kocsival onnantól már nem versenyeztek mert semmi nem maradt belõle. De ezzen felül viszont tavaly is jól ment Pestrana. Johnson pedig Gordonnal meg is nyerte már a nemzetek bajnokságát. Ugyhogy király lesz.

Downhill!!