NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
The only speedometer is in your head.
(ja hogy rossze helyen, az már más kérdés) 😊
Hasonló jókat kivánok én is,neked is és a többi fórumozónak is😊
boldog karácsonyt mindenkinek, és sikeres új évet!
Üdv😛eet
Ui.:jövöre Gordon lesz a bajnok<#crazya>#crazya>
Mindenkinek Békés Boldog ünnepeket kívánok!
És legyen ilyen a karácsonyfátok!😊
Üdv: ChevyG
\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
igen,játszák már a filmet, de azthiszem nem szinkronosan,bár nemtudom, h mostanság mi a helyzet.
Totya!ha Dale Gordon lesz akkor vendégem vagy egy Budweiserre! 😄
Kerdes: Magyarban mar jatszak a Taladega Nights filmet? Comedia, nagyon jopofa. Azt viszont nem tudom hogy a magyarok erteni fogjak-e a vicceket, mert ehez elegge redneck nek muszaj lenni, vagy pedig erteni a NASCAR hoz. Gondolom itt a forumon nektek nem lessz problema megerteni az egy-par "belso-viccet".... he he.
"If you ain't first, your last" - Ricky Bobby -
útban az elsö Jeff Gordon bébi,ugyanis Jeff második felesége Ingrid terhes, a babát Júliusra várják.
reméljük fiú lesz,és Go NASCAR<#hehe>#hehe> (természetesen majd ha nagyobb lesz)
"Ingrid and her husband, Jeff Gordon, are expecting their first child in July, 2007
(amúgy gõzerõvel csinálom a 8ast!, ezé suttogok me nehogy Doug meglássa és belekössön<#beka2>#beka2><#idiota>#idiota>)
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
sajnos Jimmie Johnson sérülése miatt nemtudott résztvenni, és igy az amerikai csapat csak egy fös volt, Travis Pestrana személyében.
Összesitésben az amerikai csapat második lett,miután a döntöben 2-1re kikapott a finnektöl,szép volt Travis😊
"A rajttól kezdve gondban voltam, el sem hiszem, ami történt" "Jimmie-re épült a csapat, és miután megtudtam, hogy nem tud részt venni a versenyen, borzasztóan el voltam keseredve, mert tisztában voltam azzal, milyen nevekkel kell megküzdenem." (Pestrana)
mehetett volna Gordon is vagy Jr. mondjuk akkor egyértelmüen amerika nyert volna<#hehe>#hehe>
Montoya-ra gondolsz? Õ kolumbiai. Wetback, mint vízeshátú. A mexikói illegális bevándorlókat hívják így, akik átúsztak a Rio Grande-n, hogy az USA-ba jussanak. Ezért vizes a hátuk. Szeretem az ilyen kifejezéseket. Mi a véleményed a hardcore fanokról? Képeid vannak?
Nehogy eltûnj, szükségem van egy külsõ kapcsolatra. :-)
Látogass el ide is, ez a fõhadiszállásunk :
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9031776
Ez az X gamesen volt tegnap egy Video: (igaz nem Pastrana hanem McRae)Itt ni
Downhill!!
Downhill!!