NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
Köszi!
HBD2U ChevyG

Kellemes Karácsonyt!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

ChevyG
<#integet2>
TheDreamingTree
Akkor én is szeretnék mindenkinek Nagyon Kellemes Ünnepeket kívánni!

Jeff Gordon
üdv újra,és neked is😊

The only speedometer is in your head.

Laffite
...de rég voltam már itt... viszont újra van netem, így ez mostantól változik.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok

Tihy
Boldog, Békés Karácsonyt!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

robotnyk
kkü mindenkinek, és minél elõbbi szezonkezdetet 😊
ChevyG
<#eljen><#eplus2>
gordon 24
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!

Downhill!!

Jeff Gordon
már vagyunk akkor ketten😄

ChevyG
az aláírásábol már tudtam, hogy nem fogom szeretni<#mf1>
Jeff Gordon
nem támogatjuk öket? rá lehet irni a kocsira, h "powered by sg.hu NASCAR topic" <#hehe>

mi a gond? csak szponzort keresnek
(ja hogy rossze helyen, az már más kérdés) 😊

ChevyG
<#nemtudom>
turpert
http://gportal.hu/portal/bermuda-rally-team/

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Jeff Gordon
<#hehe><#hehe> jópofa kép,köszi,elmentettem😊
Hasonló jókat kivánok én is,neked is és a többi fórumozónak is😊

boldog karácsonyt mindenkinek, és sikeres új évet!

Üdv😛eet

Ui.:jövöre Gordon lesz a bajnok<#crazya>

ChevyG
Sziasztok!
Mindenkinek Békés Boldog ünnepeket kívánok!
És legyen ilyen a karácsonyfátok!😊

Üdv: ChevyG
yup! A franciak buzik, Nascar meg Nascar. Franciaknak es Mexi-can eknek nincs helyuk a nASScar ban. (a film szerint) Meg D.E Jr is van a filmben, igaz hogy csak 5 masodpercre, de ott van....

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

ChevyG
valahogy jól -érezted!😊
Jeff Gordon
vhogy éreztem h tetszeni fog neked<#hehe>

ChevyG work
Redneck Rul-Z<#eljen><#mf1><#hawaii><#wave>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Szeptember 14-tõl játszák a magyar mozik és érthetõ okokból nem volt nagy sikere. December 12-én jelent meg a DVD USA-ban, azt majd megnézem, ha tudom. Eddig csak valami gyenge minõség került hozzám.

Jeff Gordon
mondjátok csak nyugodtan,hiába akkor is jó versenyzö 😊))
igen,játszák már a filmet, de azthiszem nem szinkronosan,bár nemtudom, h mostanság mi a helyzet.
Totya!ha Dale Gordon lesz akkor vendégem vagy egy Budweiserre! 😄

Gondolom hogy tetszett mindenkinek. Bocs a fajdalom miatt, azert nem vagyok szadista. 😊))

Kerdes: Magyarban mar jatszak a Taladega Nights filmet? Comedia, nagyon jopofa. Azt viszont nem tudom hogy a magyarok erteni fogjak-e a vicceket, mert ehez elegge redneck nek muszaj lenni, vagy pedig erteni a NASCAR hoz. Gondolom itt a forumon nektek nem lessz problema megerteni az egy-par "belso-viccet".... he he.

"If you ain't first, your last" - Ricky Bobby -

robotnyk
argh, ez fizikailag fájt
Igazi redneck lettél. :-) Tippjeim : Richard Gordon, Dale Gordon, Bobby Gordon, Elliott Gordon.

Ja. Ha fiu lessz, mi lessz a neve? Talan A.J. Gordon, Geordie Gordon, GAYLORD Gordon, (Ha San Francisco ban laknak) Gus Gordon, Gordi Gordon, Gordon Gordon Jr, Gore Gordon, Graham Gordon Jr, Granger Gordon, Grover Gordon, lehet meg hogy Gyula Gordon, de valoszinuleg Go-away Gordon….. he he.

Jeff Gordon
friss hir: (lehet ti már tudjátok)

útban az elsö Jeff Gordon bébi,ugyanis Jeff második felesége Ingrid terhes, a babát Júliusra várják.
reméljük fiú lesz,és Go NASCAR<#hehe> (természetesen majd ha nagyobb lesz)

"Ingrid and her husband, Jeff Gordon, are expecting their first child in July, 2007 ."

ChevyG
<#mf1>
(amúgy gõzerõvel csinálom a 8ast!, ezé suttogok me nehogy Doug meglássa és belekössön<#beka2><#idiota>)
gordon 24
<#ejnye1><#levele>

Downhill!!

ChevyG
hát ja de én nem is Gordonra irtom, hogy:<#eljen><#eplus2>
Hát pl. tavaly olyan is volt, hogy Gordon el sem tudott rajtolni csak min. 10 mp-es késéssel, mert az autója sz@rakodott. (francia technika! <#eplus2>)

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

ChevyG
"mehetett volna Gordon is vagy Jr. mondjuk akkor egyértelmüen amerika nyert volna"<#eljen>
Jeff Gordon
egy kis hir az ROC-tegnapi eseményeiröl (hátha érdekel vkit)

sajnos Jimmie Johnson sérülése miatt nemtudott résztvenni, és igy az amerikai csapat csak egy fös volt, Travis Pestrana személyében.
Összesitésben az amerikai csapat második lett,miután a döntöben 2-1re kikapott a finnektöl,szép volt Travis😊

"A rajttól kezdve gondban voltam, el sem hiszem, ami történt" "Jimmie-re épült a csapat, és miután megtudtam, hogy nem tud részt venni a versenyen, borzasztóan el voltam keseredve, mert tisztában voltam azzal, milyen nevekkel kell megküzdenem." (Pestrana)

mehetett volna Gordon is vagy Jr. mondjuk akkor egyértelmüen amerika nyert volna<#hehe>

ChevyG
"non-shifting hand" LOL😄😄 ez tök jó😄

(már nem az hogy eltört!)
Igen, egy golfkocsi tetején hülyéskedett, mielõtt leesett róla. Eltörte a non-shifting hand csuklóját. Ezután felkérték az amerikai csapatba Hornish-t, de nem ért rá, majd Scott Speed-et, aki elvállalta, de csütörtökön egy F1 teszten kézsérülést szenvedett. Majd Kurt Busch-t szerették volna Pastrana mellé, de õ sem vállalta. Vicces.

Ejha! Alabama. Ott aztán van redneck bõven.

Montoya-ra gondolsz? Õ kolumbiai. Wetback, mint vízeshátú. A mexikói illegális bevándorlókat hívják így, akik átúsztak a Rio Grande-n, hogy az USA-ba jussanak. Ezért vizes a hátuk. Szeretem az ilyen kifejezéseket. Mi a véleményed a hardcore fanokról? Képeid vannak?

Nehogy eltûnj, szükségem van egy külsõ kapcsolatra. :-)

Látogass el ide is, ez a fõhadiszállásunk :

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9031776

TheDreamingTree
Ez most komoly? Jimmie felborult egy golf-autóval, és ezért nem tudott ott lenni Párizsban??? Hát ez kellemetlen... 😊

Huntsville, Alabama. Korul vagyok veve a NASCAR rajongokkal. 'Muszaj' egy kicsit ertenem a NASCAR hoz, hogy jobban 'beilleszkedjek' a redneck hill billy'k koze... Itt az elso good ol' kerdesem. Ezzel a mexi-CAN nel mi van? Lattam hogy valltott Gordon al 2003 ban egy teszre... azota hallottam hogy a Mexi-CAN wettback jott a NASCAR ba sokak 'oromere'...

gordon 24
Rájöttem hogy hol volt ez meg mi ez!! Ez nem a ROC az ma este lesz az EUROSPORTON 19-00tól.
Ez az X gamesen volt tegnap egy Video: (igaz nem Pastrana hanem McRae)Itt ni

Downhill!!

Jeff Gordon
még csak az elökészületek voltak,meg némi gyakorlás,a verseny késöbb lesz vmivel,pontosan nemtom mikor:S

gordon 24
Már volt ez a verseny? Ne máá. Ez késöbb szokott lenni. Vagy ez a tavalyi? Vagy milyez. Egyébként nagyon szép Pastrana ebbe subarus cuccba és Cross sisakba!! LOL

Downhill!!

Jeff Gordon
gordon24nek cimezném:

Köszi! Fog bõvülni a kínálat? Hogy mûködik ez? Mesélj! :-)

Aki Hill Billy-zik, az már tud valamit. Ki vagy? Hogy állsz a NASCAR-ral?