NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ez a 10szer lehet egyet ez hülyeség már bocs, a szövetség is megszabja, hogy egy versenyzõ csak 10szer lehet top 10ben egy évben?
rohadtul semmi tétje nincs ennek a tippversenynek, csak elszórakozunk, ehhez képest mindig itt görcsöltök fölötte, hogy mire, mennyit, mikor, ki kit másol, stb...
Laffite
így gondoltam én is

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
ja, nem akartam én "lázadást szítani" 😉
de nekem tényleg szimpibb egy olyan rendszer, ahol lehet számolni 1-1 Yeley, Nemechek, Montoya, Sorenson, Schrader, McMurray, Green, Bowyer, Truex Jr, Waltrip (stb) szintû versenyzõvel, míg a jelen ötös rendszerbe ilyen arcokkal senki nem fog számolni aki nyerni akar...
ha tíz nevet lehetne megadni, akkor már jobban meg kellene erõltetni az agyat, és sztem többet nem is kéne variálni a dolgon, de ez csak egy tipp, Totya a fõnök, és az igazság az, hogy az õ szabadidejét szervezzük ilyen lelkesen 😄

gordon 24
Nem tudom szerintem ez túl bonyolultá tenné..
Olyan sem lenne rosz hogy 10-et kéne tippelni, ugyan azokkal a szabályokkal amiket Totya kitalált, de minden nem top 10-es versenyzõ aki az adott tippben szerepel pontot vonna le.. Minden ilyen versenyzõ-2 pont mondjuk.

Downhill!!

gordon 24
Van benne igazság.. Ez tényleg megfontolandó..

Downhill!!

ezzel egyetértek, így tényleg sok lesz a holtverseny és nem kell sok ész avalami hasonló tippeléshez

ezért be kellene vezetni egy leszabályzórendszert pl. mindenki csak mondjuk 10-szer tippelheti ugyanazt a versenyzõt egész évben (és akkor számolni is kellene persze) vagy ilyesmi
esetleg rajtsorrend elsõ 5-bõl nem tippelhet, vagy az összesített elsõ 5-bõl nem tippelhet, vagy valami hasonló
vélemények?

a nascar.com-on races menüpont majd lineup
itt a linkje

ChevyG
a tippjeimen nem változtatok
az elsõ 5 érvényes
Daytona-i tippjeim:

T. Stewart
Ky. Busch
J. Johnson
K. Harvick
D. Earnhart Jr.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

ChevyG
tiltakozom, hogy bárkiis vihye a fekete 3ast! -Jr az egyetlen kivétel!
ChevyG
ja, és mennyíit kellett ezé küzdenem!😊
ChevyG
baz, késõn volt😊
Dietrich
Hi All.

Valaki segítsen ki azzal, hogy megmutatja a nascar.com oldalon hol található a rajtsorrend? <#levele>

mert én a guglit szeretem 😊 és itt akadtam rá.

Daytona 500
T.Stewart,J.Johnson,Ku.Busch,M.Kenseth,D.Hamlin

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Laffite
oh... és most látom csak, Gordon 24 is hozzánk csapódott, így már hármas a holtverseny a futam elõtt... 😄

talán rosszkor jövök ezzel kevesebb mint 1 nappal a szezonkezdet elõtt, de ez így nem lesz túl izgalmas tippjáték...

Laffite
...most nézem, hogy így pl ChevyG-vel már kapásból holtversenyben állunk, pedig még verseny se volt 😄

Laffite
nem volna az új tippszabályokkal semmi baj, de idõvel mindenki ugyanabból a 6-8 névbõl állítja majd össze a tippjeit: stewart, johnson, gordon, earnhardt jr, kenseth, kahne, 2 busch...

szal sokkal több holtverseny lesz mint eddig valaha volt, + ha valaki év elején rászáll egy masszív ötösre és változtatás nélkül azt futtatja egész évben, akkor a nagy számok törvénye alapján neki van a legnagyobb sansza az év végi gyõzelemre...

lehet kicsit késõn érvelek, de én csak most tudtam meg az új szabályokat.

persze azért így is le fogom adni a voksomat, de ha 10 nevet adnánk le hasonló szíbályok mellett, akkor kisebb neveken is megérné gondolkodni 1-1 verseny elõtt és a pontszámok között is nagyobb eltérés lenne, így meg jóformán gondolkodni se kell, írja majd mindenki az öt állandóra kiszemelt ászát...

ezért -bár az új szabály megszületésekor sajna nem voltam itt- nekem a hagyományos pontozás jobban bejött, arra voksoltam volna...

na mindegy, ez csak egy észrevétel volt, az elsõ verseny elõtt asszem még ez is belefér, aztán õsszel meg lehet, hogy jövök az "ugye én megmondtam elõre" dumával 😉

Laffite
az mekkora volna már!!!!! amúgy sztem az öreg is ezt akarná...

Egy Earnhardt a #3-ban? Megtörténhet újra.

Richard Childress, a #3 tulajdonosa kijelentette, hogy az autót egy Earnhardt-nak újra odaadná.

Junior mostanában nem jön ki túl jól a DEI-nél mostohaanyjával és Childress-t érdekelné egy megbeszélés Juniorral, ha nem sikerül megoldaniuk a gondokat. Ráadásul a Plus és a Goodwrench tavaly évvége óta már nem fõszponzorai Harvicknak, így elméletben elõfordulhat, hogy újra láthatjuk majd a fekete #3-at Juniorral és a rági szponzorokkal.

Hat éve.

ChevyG
Ma hét éve, hogy a fenti betonteknõkben tekergeti a kormányt AZ INTIMIDATOR.

Rest In Peace!
ChevyG
Thx!
ChevyG
köszi!😊
Laffite
tehát akár abc sorrendben is leírhatom az 5 nevet, annak nincs jelentõsége, ugye?

Jeff Gordon
Daytona 500

Jeff Gordon,Johnson,Kenseth,Stewart,Kahne

The only speedometer is in your head.

robotnyk
daytona 500

Stewart, Johnson, Earnhardt Jr., Kenseth, Hamlin
Így van, 5 nevet kérnék. Aki nem jár itt a Daytona 500-ig kijavítani a tippjeit, annak az elsõ 5 versenyzõjét fogom figyelembe venni.

Tippjeim :

Stewart, Harvick, Stremme, Ku.Busch és Johnson.

Nem valami olyasmirõl volt szó, hogy 5 versenyzõt tippelünk, aki szerintünk benne lesz a top10-ben, és amennyiben valóban 10-ben végeznek, akkor megkapjuk a helyezésüknek megfelelõ pontokat. (1. hely 10p, 10. hely 1 p)

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

robotnyk
8, ha jól tudom
ChevyG
magyar idõ szerint mikor lesz a verseny?????

a TVUP-ben majik adón????
gordon 24
Igen!! Elvileg ugy van a dolog. Hogy 5 versenyzõt kell megadni és aki nyer és bent van ebbe azért kapsz x pontot aztán aki nem nyer de második ujra valami x pont jön.. De a lényeg hogy nem Top 10 et és top 5 kell hanem csak öt versenyzõ aki szerinted a top 5 be végez valahol. De nem tudom pontosan errõl Totyát kérdezd õ találta ki az uj rendszert.

Downhill!!

Laffite
nem az elsõ 10-et szoktuk tippelni...? vagy változott valami, amíg nem voltam?

gordon 24
Daytona 500

Jeff Gordon
Dale Earnhardt Jr
Matt Kenseth
Tony Stewart
JImmie Johnson

Downhill!!

Daytona 500

David Gilliland
Tony Stewart
Dale Earnhardt Jr.
Ricky Rudd
Ryan Newman
Kurt Busch
Kyle Busch
Carl Edwards
Jimmie Johnson
Martin Truex Jr.

egyébként így kell leadni a tippeket? vagy csak 5 kell vagy hogy lesz
meg páran sorrendet is írtak, de az nem kell, mert most másképp lesz, vagy nem?

Most biztos hatalmas baromságot kérdezek, de a problémás kocsikat át kell alakítani a versenyre nem problémásra, vagy ha már megkapták a büntetést, minden marad a régiben? Gordonra és az Evernham-kocsikra is gondolok.

ChevyG
Daytona 500

Laffite
Daytona 500

01. Tony Stewart
02. Dale Earnhardt Jr.
03. Jimmie Johnson
04. Jeff Gordon
05. Matt Kenseth
06. Kevin Harvick
07. Kurt Busch
08. Kyle Busch
09. Denny Hamlin
10. Mark Martin

Jeff Gordon
nagyon értenek hozzá,tényleg jól megfogalmazták,és sajnos igaz is😞

Hát, itt most lehet, más a helyzet, hiszen nem a rossz Gatorade eredménye miatt indul hátulról, hanem azért, mert az autója nem ment át a vizsgálaton. Szóval lehet, hogy akár még nyerni is tud majd.

Most kezdtem olvasgatni a híreket.

"Gordon a második sorból a második legrosszabb helyre esett vissza." - írják a drámai hatás kedvéért. :-)

robotnyk
Pemberton added that NASCAR was convinced the infraction was unintentional, and that no fines or point deductions would be warranted.

The crew chiefs of Matt Kenseth, Kasey Kahne, Scott Riggs and Elliott Sadler were all banished from Daytona after illegal modifications were discovered on each of their cars during qualifying Sunday.

The same day, Michael Waltrip's crew chief was suspended indefinitely for an illegal substance found in the manifold of the No. 55 car. All four drivers also suffered point deductions, and all four crew chiefs were hit with fines.

az utolsót leszámítva, ezekrõl miért nem hallottam? asszem ideje NFLbõl átvedlenem NASCARba, és elkezdenem híreket olvasni 😊
Jeff Gordon
pontosan azért,amiért Jr.nak egy sincs...

egyébként np.csak gondoltam akkor már leütöm a labdát,hamár feldobtad😄

Jeff Gordon
itt az ideje megdönteni😛
te mit gondolsz?

Jeff Gordon
csodás.hát mit mondjak az idei év is jól kezdödik...

ChevyG work
hmmm, ne mennyünk bele h mért van négy kupája?!😊

(very sorry, ezt nem bíírtam ki😄)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

A Daytona 500-at 1978-ban Bobby Allison nyerte meg a 33. helyrõl. Eddig ez a rekord ebben a kategóriában.

MrSpock
Daytona 500

1.J.Gordon
2.J.Johnson
3.K.Kahne
4.C.Mears
5.D.E.Jr
6.D.Hamlin
7.J.Burton
8.Ky.Busch
9.Ku.Busch
10.E.Sadler

Go Jeff Go!!!!

TheDreamingTree
Azt tudnám, hogy egy Jeff Gordon-nak miért van szüksége csalásra?!
Egyszerûen nem értem...

a versenyzõk fölött írja:
DAYTONA INTERNATIONAL SPEEDWAY LOCKS: Sunday, Feb. 18, 3:15 PM ET

ChevyG work
akkor úgy is lezárja, nem tudsz variálni (locked)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

robotnyk
No. 24 fails inspection

-.-

Gordon fails inspection
Jeff Gordon's Duels-winning racecar failed post-race inspection on Thursday, dropping the three-time Daytona 500 winner to a 42nd-place starting spot for Sunday's race. The car was too low, but NASCAR officials said no point deductions would be levied.