NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rohadtul semmi tétje nincs ennek a tippversenynek, csak elszórakozunk, ehhez képest mindig itt görcsöltök fölötte, hogy mire, mennyit, mikor, ki kit másol, stb...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
de nekem tényleg szimpibb egy olyan rendszer, ahol lehet számolni 1-1 Yeley, Nemechek, Montoya, Sorenson, Schrader, McMurray, Green, Bowyer, Truex Jr, Waltrip (stb) szintû versenyzõvel, míg a jelen ötös rendszerbe ilyen arcokkal senki nem fog számolni aki nyerni akar...
ha tíz nevet lehetne megadni, akkor már jobban meg kellene erõltetni az agyat, és sztem többet nem is kéne variálni a dolgon, de ez csak egy tipp, Totya a fõnök, és az igazság az, hogy az õ szabadidejét szervezzük ilyen lelkesen 😄
Olyan sem lenne rosz hogy 10-et kéne tippelni, ugyan azokkal a szabályokkal amiket Totya kitalált, de minden nem top 10-es versenyzõ aki az adott tippben szerepel pontot vonna le.. Minden ilyen versenyzõ-2 pont mondjuk.
Downhill!!
ezért be kellene vezetni egy leszabályzórendszert pl. mindenki csak mondjuk 10-szer tippelheti ugyanazt a versenyzõt egész évben (és akkor számolni is kellene persze) vagy ilyesmi
esetleg rajtsorrend elsõ 5-bõl nem tippelhet, vagy az összesített elsõ 5-bõl nem tippelhet, vagy valami hasonló
vélemények?
T. Stewart
Ky. Busch
J. Johnson
K. Harvick
D. Earnhart Jr.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Valaki segítsen ki azzal, hogy megmutatja a nascar.com oldalon hol található a rajtsorrend? <#levele>#levele>
mert én a guglit szeretem 😊 és itt akadtam rá.
Daytona 500
T.Stewart,J.Johnson,Ku.Busch,M.Kenseth,D.Hamlin
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
talán rosszkor jövök ezzel kevesebb mint 1 nappal a szezonkezdet elõtt, de ez így nem lesz túl izgalmas tippjáték...
szal sokkal több holtverseny lesz mint eddig valaha volt, + ha valaki év elején rászáll egy masszív ötösre és változtatás nélkül azt futtatja egész évben, akkor a nagy számok törvénye alapján neki van a legnagyobb sansza az év végi gyõzelemre...
lehet kicsit késõn érvelek, de én csak most tudtam meg az új szabályokat.
persze azért így is le fogom adni a voksomat, de ha 10 nevet adnánk le hasonló szíbályok mellett, akkor kisebb neveken is megérné gondolkodni 1-1 verseny elõtt és a pontszámok között is nagyobb eltérés lenne, így meg jóformán gondolkodni se kell, írja majd mindenki az öt állandóra kiszemelt ászát...
ezért -bár az új szabály megszületésekor sajna nem voltam itt- nekem a hagyományos pontozás jobban bejött, arra voksoltam volna...
na mindegy, ez csak egy észrevétel volt, az elsõ verseny elõtt asszem még ez is belefér, aztán õsszel meg lehet, hogy jövök az "ugye én megmondtam elõre" dumával 😉
Richard Childress, a #3 tulajdonosa kijelentette, hogy az autót egy Earnhardt-nak újra odaadná.
Junior mostanában nem jön ki túl jól a DEI-nél mostohaanyjával és Childress-t érdekelné egy megbeszélés Juniorral, ha nem sikerül megoldaniuk a gondokat. Ráadásul a Plus és a Goodwrench tavaly évvége óta már nem fõszponzorai Harvicknak, így elméletben elõfordulhat, hogy újra láthatjuk majd a fekete #3-at Juniorral és a rági szponzorokkal.
Tippjeim :
Stewart, Harvick, Stremme, Ku.Busch és Johnson.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
David Gilliland
Tony Stewart
Dale Earnhardt Jr.
Ricky Rudd
Ryan Newman
Kurt Busch
Kyle Busch
Carl Edwards
Jimmie Johnson
Martin Truex Jr.
egyébként így kell leadni a tippeket? vagy csak 5 kell vagy hogy lesz
meg páran sorrendet is írtak, de az nem kell, mert most másképp lesz, vagy nem?
01. Tony Stewart
02. Dale Earnhardt Jr.
03. Jimmie Johnson
04. Jeff Gordon
05. Matt Kenseth
06. Kevin Harvick
07. Kurt Busch
08. Kyle Busch
09. Denny Hamlin
10. Mark Martin
The only speedometer is in your head.
Most kezdtem olvasgatni a híreket.
"Gordon a második sorból a második legrosszabb helyre esett vissza." - írják a drámai hatás kedvéért. :-)
The crew chiefs of Matt Kenseth, Kasey Kahne, Scott Riggs and Elliott Sadler were all banished from Daytona after illegal modifications were discovered on each of their cars during qualifying Sunday.
The same day, Michael Waltrip's crew chief was suspended indefinitely for an illegal substance found in the manifold of the No. 55 car. All four drivers also suffered point deductions, and all four crew chiefs were hit with fines.
az utolsót leszámítva, ezekrõl miért nem hallottam? asszem ideje NFLbõl átvedlenem NASCARba, és elkezdenem híreket olvasni 😊
egyébként np.csak gondoltam akkor már leütöm a labdát,hamár feldobtad😄
The only speedometer is in your head.
(very sorry, ezt nem bíírtam ki😄)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
1.J.Gordon
2.J.Johnson
3.K.Kahne
4.C.Mears
5.D.E.Jr
6.D.Hamlin
7.J.Burton
8.Ky.Busch
9.Ku.Busch
10.E.Sadler
Go Jeff Go!!!!
DAYTONA INTERNATIONAL SPEEDWAY LOCKS: Sunday, Feb. 18, 3:15 PM ET
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
-.-
Gordon fails inspection
Jeff Gordon's Duels-winning racecar failed post-race inspection on Thursday, dropping the three-time Daytona 500 winner to a 42nd-place starting spot for Sunday's race. The car was too low, but NASCAR officials said no point deductions would be levied.