NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnálom Martint, nagyon megérdemelte volna, mint ahogy a 2 Busch is, illetve Stewart és Gilliland is, utóbbi 4 driver volt ma a legmeggyõzõbb, de nem volt szerencséjük
igazi NASCAR nyitány volt, soha rosszabb versenyt!!!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
The only speedometer is in your head.
kár hogy Stewart korábban kiesett😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
vagy asszem abmoteurson tvben
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Go 24!
már sokat elözött,most a stabil top20 aztán végefelé kell hajrázni😊
Totya! bocs de vmiért az msn kidobott a beszélgetésböl,lehet lelépek onnan,mert kicsit zavarja az adásomat:S
Kyle Busch
Tony Stewart
Jeff Gordon
Jimmie Johnson
Bobby Labonte
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
01.Totya , Peter Toth - 26, ffi, Budapest, 2002., index.hu, 3.
02.Tihy , Gabor Baross - 31, ffi, Decs, 1997., index.hu, 5.
03.Jupi Racing , János Stercz - 4.
04.MasGrafx Racing, robotnyk , Szabolcs Illés - 7.
05.ChevyGDEI , Braun Gergely Gábor - 16.
06.Disposable Heroes, Dougie , Robert Milankovics - 25, ffi, Baja, 2003., sg.hu, 12.
07.DreamingTree Racing , Attila Beregi - 26, ffi, Budapest, 2001., sg.hu, Dale Junior, 13.
08.JJ & Tasi Corp. 07 , Zoltan Tasnadi - 31, ffi, Gödöllõ, 1996., index.hu, 14.
09.Peet Incorporated , Peter Barta - 20, ffi, Budapest, 2001., sg.hu, Jeff Gordon, 10.
10.Lori Enterprises , Lori B. - ffi, 1997., index.hu, 1.
11.Laffite , Peter Provics - 32, ffi, Kiskunhalas, 1994., sg.hu, Bobby Labonte & Erin Crocker, 18.
12.Speedway Incorporated , Zoltan Szanto - 21.
13.TSanyi , Tapsonyi Sándor - 6.
14.piranha Entry, dinsdale piranha - 15.
15.Derooy Motorsports , Janos Biro - 17, ffi, Budapest, 2005., index.hu, 23.
16.Gordon 24 , Péter Galambos - 24, ffi, Budapest, 1998., sg.hu, online: #83 Dodge, 22.
17.McCants/Zetterberg Racing , Attila Szullo - 8.
18.pipeppers (R) , Csilla Lakatos - 39, nõ, Gyõr, 2006., index.hu
19.zolee145 (R), Pavlovics Zoltan
20.HardRockRacing (R), Andrew Horvath - 21, ffi, Budapest, 2002., index.hu
21.Kiwi (R), kov tam
22.Narrow (R), Zsolt Penzes
23.HNR #19 sajoati Team (R), Attila Salyi
24.dzso (R), Zsolt David
25.Chapter 1.0 (R), Susan H
*R = Rookie (újonc)
végleges szabályok itt: #12124
Daytona 500
Tony Stewart
David Gilliland
Kurt Busch
Clint Bowyer
Ryan Newman
mivel ez az elsõ futam, így minden versenyzõ elsõ a táblázaton, vagy kivételesen a tavalyi sorrend számít? 😄
5 nevet kell írni minden pontversenyre és minden versenyzõért, aki a top10-ben végez, annyi pont jár, ahányadik volt a bajnoki táblázatban a verseny elõtt. Pont.
Lehet adni mostantól új tippeket, aki nem ad, amard neki a régi, de a pontozás ez lesz. A zöld zászlóig lehet tippelni, ami este 8 körül lesz.
Vita lezárva. :-)
sztem ez a legtutibb
Kyle Busch
Stewart
Kenseth
Edwards
J.Gordon
mert eddig kirakták a nyitó oldalra..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Junior, J.Gordon, Stewart, Rudd, K.Busch
A tippjátékunkról pedig: akár azt is lehetne, hogy mindenkinek kötelezõ lenne legalább 1 embert tippelnie, aki nincs az aktuális top10-ben.
De ez is csak egy 5let 😊
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Tehát mondjuk egy tipp:
Johnson
Gordon
kenseth
Vickers
Stewart
Johnson nyer 10 pont
Kenseth a második 8
Gordon a harmadik 6
Vickers 13 - 2 pont
Tony Stew. 14 -2 pont
igy össz: 20 pont.
Ez szerintem igy kicsit jobb. Mivel amit irt Laffite is. Hogy mindenki befofgja szinte ugyan azokat rakni a tippbe. És ugye nem a sorrend a lényeg mindig ugyan olyan pontokat fogsz adni. Ami egy egy futamon 1-2 pontos eltéréseket fog eredményezni..
De ez csak egy érv.. De mégegyszer mondom nekem mindegy.
Downhill!!
A Vickers-es tippeddel sok pontot szereztél volna, de a szezont nem döntötte volna el. :-)
erre szavazok simán
most néztem, hogy a fox megújította az eredmények oldalát, és felhívnám a figyelmet erre a kategóriára: LAPS IN TOP 10
kimondottan tetszik ez a fajta statisztika vezetése (vagy ez eddig is volt, csak nem tudtam róla?) szóval ezt ki lehetne használni szerintem, úgy hogy arra tippelni hogy ki fog a legtöbb kört top 10-ben tölteni vagy top 5-ös top 10-ben töltött idõk vagy valami hasonló
itt a legutóbbi Busch verseny eredményénél meg lehet nézni (link), hogy pl. Kyle Busch ugyan a 37. lett, de 79 körben a top10-ben ment, míg pl. Denny Hamlin 8. lett, de csak 14 kört ment a top10-ben
vagy az is látszik pl., hogy ezt a kategóriát Carl Edwards nyerte 116-tal, amibõl csak 10 kört ment az elsõ helyen, vagy pl. Kenseth 87 kört ment top10-ben, de mégse lett top10-es, ellentétben Stewarttal aki az lett, de csak 32 ment ott stb. stb., szerintem mindenképpen érdekes
Pl. ma Johnson top10-es eredményéért 1 pont járt volna, Biffle-ért 13 és Sorensonért 24.
Még van 8 órátok erre, hogy megszavazzátok.
Ha már itt vagy a HNR-be mikor jossz? Már nincs NFL kedden 😊)
másik: egy adott versenyen egy kifejezett ember hanyadik lesz, pl. most Montoya hanyadik lesz (és mindig mást)
vagy ki vezeti a legtöbb kört az adott versenyen
csak hogy ne mindig ugyanazok a nevek menjenek minden tippbe
az oké hogy nincs tétje, de attól még ki lehet találni valamit, hogy ne legyen unalmas az egész