NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL

nyomj az editre

ChevyG
ne kövezzetek meg, de nem találom a driver "értéklistát":S

PLS HLP
gordon 24
Vegas!

Jeff Gordon, C.Edwards, Kyle Busch, R. Sorenson, Matt Kenseth

Downhill!!

Jeff Gordon

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
UAW-DaimlerChrysler 400

Kahne,Gordon,Stewart,Earnhardt Jr,Montoya

robotnyk
én is ezen gondolkodtam, nem emlékszem ctses balhéra, bár elég régen volt már. bár mintha Kelly Suton akkor gyújtotta volna fel a pálya szélét, de azon kívül nem rémlik semmi.
azért azt megjegyzem, hogy Harvick elég tapló módon beszélt.
gordon 24
Megkell tanulni vezetni DDD.... Nem tom mi bajuk vele a CTS-esek nem panaszkodtak!

Downhill!!

Mintha nem tetszene a fiúknak a pálya 😊

UAW-DaimlerChrysler 400 tipp

Ku.Busch
Ky.Busch
T.Stewart
G.Biffle
K.Kahne

LAS VEGAS (AP)
...drivers warned the Nextel Cup race on Sunday could be a disaster.

Burton - I am not saying the tires are perfect. They are not. It is treacherous. Restarts are a mess. Driving underneath someone is very difficult.

"The race will suck," said Kevin Harvick, who finished seventh. "The paving is awful. It's rough. They had some guys that pave parking lots out there doing it. It's pretty awful."

Greg Biffle said it felt like he was driving on black ice, and Kasey Kahne said every lap is a fight to keep the car from wrecking.

csodásra sikerült az átépítés...

UAW-DaimlerChrysler 400:

Elliott Sadler
Kurt Busch
Tony Stewart
Scott Riggs
Jeff Burton

Lehet nézni szép volt 😊

Las Vegas-i tippjeim:

J. Burton
R. Sorenson
T. Stewart
M. Martin
Ky. Busch

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Úgy nézem érdemes lesz visszanézni mindenképp Burton mai gyõzelmét...
(Burton spins Kyle Busch, wins NBS race at Las Vegas)

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

robotnyk
akkor nem szóltam 😊
Waltrip állítólag megcsúszott ezért olyan gyenge az ideje......csak hogy kicsit kotozkodjek 😊

Dietrich
UAW-DaimlerChrysler 400 | Las Vegas Motor Speedway

E.Sadler
Kurt Busch
M.Martin
K.Kahne
J.Burton

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

robotnyk
Montoya 2 hete is jó volt qualon, Kahne tavaly is sokszor odaért, szóval én sokat nem adnék arra, hogy ki milyen kört megy tiszta pályán. Vickers ugyan Daytonában nem indulhatott, Californiaban csont nélkül bejutott, furcsa ez a visszaesés. Waltrip -1.926-os idejére meg már nem is mondok semmit.
Tihy
UAW-DaimlerChrysler 400

- M. Martin
- K. Harvick
- T. Stewart
- K. Kahne
- J. Burton

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Jeff Gordon
na igen,ez komoly dilemma,de mint minden verseny,ez is hosszu lesz,és én még nem irnám le a Chevyket😛

aztán nehogy ezt az Almirola gyereket betegyem a fantasyba... (mindenki közül õ a legolcsóbb)

és az egész mezõnyben 2 Toyota lesz csak
vagy pl. Aric Almirola simán kvalifikálta magát de pl. Brian Vickers, David Reutimann, Michael Waltrip, vagy Ken Schrader nem...

elsõ 10-ben 7 Dodge
mi lesz itt még?

ChevyG work
köszi!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jeff Gordon
nagyon szép<#eljen>
én is kérek😄

gordon 24

Downhill!!

gordon 24

egy két kép ez is makett.

Downhill!!

Csak ilyenrõl tudok, de ez poszter:

http://cgi.ebay.com/Moog-Carquest-Poster-of-41-years-41-Nascar-Champions_W0QQitemZ220088827162QQcategoryZ46154QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Jeff Gordon
nem-nem.

úgylátom nemérted a vonatkozást😊 akkor most megvilágitom: korábban volt róla szó,hogy a Ford esetleg kiszállna elöbb vagy utóbb a NASCARból,mert komoly veszteságeket szenvedett el.viszont ha eladná az Aston Martint 1milliárd dollárért,azért valószinüleg kissé bejjebb lennének😊

gordon 24
Az de komoly... De durván néz ki....

Downhill!!

ChevyG
nem vot kissebb:

ChevyG
Erröl nem tudjátok, hogy van e "újjabb"
ChevyG
Jeff Gordon

összeesküvés-elmélet
Have you met NASCAR's oldest official, Jacques Debris?

Mr. Debris rears his ugly head — usually in Turn 3, far, far away from the discerning eye of the network TV cameras.

jópofa írás 😛PP

ChevyG
nekem nincs! a cfos végetvetett a diavetitésnek!
Ha nincs router-ed, akkor a Cfos-t

ChevyG
Szeva!

TVUPlayert szedd le, és a CfosSpeed nevü progi kötelezõ hozzá!
Nem magyar kommentes de tanulva az eddigiekbõ 1000x jobb is!

Nascar->NASCAR

Üdv: C
nem
TVU playeren, élõbe, eredeti kommentárral

REALista
Szasztok!Ti hol szoktátok követni a Nascart?Valamelyik magyar csatorna közvetíti?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

"EL Intimidator" haha.. ez nagyon jo volt.

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

:-) Nagyon jó!

Montoyáról:
What will happen when he takes out Stewart or Gordon or, God forbid, Dale Earnhardt Jr.?

Will he feel the wrath of NASCAR fans like no one has in years? Will he quickly become the hated foreigner, the outsider trespassing on sacred ground? Will he become the villain the Nextel Cup Series has so desperately needed since the death of legend Dale Earnhardt?

Or, will fans appreciate his tenacity and aggressiveness and overlook his rough tactics and win-at-all-costs approach the way they once did with Earnhardt? Will he become NASCAR's new El Intimidator?

Ez jó!

Nehéz meghatározni a haja miatt, biztosan, mint Boris Said esetében. :-)
Viccet félretéve, több adat is volt.

hogy te mikre nem emlékszel...
mi az hogy Waltripnál nincs egyértelmû adat,
még növésben van, vagy mi? 😄D

:-)

Totya000 #9865
Magas versenyzõk :

Michael Waltrip : 194-196 cm
Danny O'Quinn : 196 cm
"Tiny" Lund : 196 cm
Elliott Sadler : 188 cm
Carl Edwards : 186 cm

ChevyG #9866
és az alacsonyak?

Totya000 #9867
Mark Martin 168 cm. Te találtál nála alacsonyabbat, mert én nem.

Sõt, a COT-ban egy picit még több hely lesz az auókban a versenyzõk számára.

Hát ahhoz nõnie is kéne egy keveset. 😊
Azért ezek a szériaautók egy kicsit tágasabbak, mint az F1-es kocsik. Ha ez kell a boldogságához, csak egye a hamburgereket. Az említett urak meg elintézik a pályán, ha valami nem tetszik nekik.