NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
1.ChevyG : 74 pont (grat.!)(Riggs-Junior-McMurray)
2.pipeppers & Totya : 56-56 pont
4.TSanyi : 41 pont
5.Jeff Gordon/Peet : 40 pont
6.TheDreamingTree : 32 pont
7.Zetterberg/McCants & Dietrich/Nicko : 27-27 pont
9.gordon24 : 26 pont
10.tzsoltika : 22 pont
11.Dougie : 21 pont
12.Tihy : 10 pont
13.Laffite : 0 pont
Ezzel a top10 játék állása a 6. verseny után :
1.TSanyi : 154
2.pipeppers : 150
3.Totya : 149
4.Dougie : 137
5.Jeff Gordon/Peet : 123
6.Laffite : 119
7.Tihy : 99
8.TheDreamingTree & gordon24 : 98-98
10.Dietrich/Nicko : 93
11.ChevyG & Zetterberg/McCants : 91-91
13.Derooy : 68
14.MrSpock : 31
15.tzsoltika : 28
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Igaz nem oválon mennek de V8 és lebutítva a teknyika hozzá 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Downhill!!
van aki nézi rajtam kivûl a V8 bajnokságot?
a bajnokság hivatalos oldala
GTR2-hez van V8 mod és pályák is.
a versenyeket a halra felteszik az idei adelaise is jó volt.
Amig tavalyig nem érdekelt a V8 nem is tudtam róla, hogy ausztráliának ennyi jó pályája van az ismert 3-on kivûl (adelaide,surfers,albert park)!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1.Johnson - 3 pont
2.J.Gordon - 1 pont
3.Hamlin - 9 pont
4.Ky.Busch - 6 pont
5.Dale Junior - 17 pont
6.J.Burton - 2 pont
7.T.Stewart - 12 pont
8.Riggs - 39 pont
9.McMurray - 18 pont
10.Kenseth - 4 pont
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
TSanyi, amit kiemeltél a FAQ-ból, az szerintem arra az esetekre áll, ha piros figyelmeztetés alatt állok, hogy magasak a versenyzõim értékei. De amikor ezt kiírta, nem azt írta ki, hogy pl 4.3-vel magasabb, ami a valóság volt, hanem, hogy 2.2. Vagyis mikor beraktam egy 2.3-al alacsonyabbat, akkor már nem kaptam piros figyelmeztetést, de még mindig magasabb volt 2.0-vel.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Downhill!!
Izgalmas volt a vége!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Köszi a gyors választ.
Downhill!!
Egy egyszerü elfékezés vagy techinikai gond? Igaz utánna nem jelentkezett, és az autó is jónak tûnik, õ rontott?
Downhill!!
Why am I receiving zero points for the week? I have a full roster and all my drivers recorded points.
You are receiving zero points for one of two reasons. Either your locked team value is over the 100 point limit or you set up your team of racers after all rosters locked for the particular race.
Szóval tudsz csinálni 100 feletti csapatot, de akkor nem szerezhetsz velük pontot.
Illetve.... Csak van de nem tölti.. Lehet hogy nem is lesz?
Downhill!!
Hamlin
Biffle
Stewart
Kyle Busch
Edwards
Ky. Busch
K. Schrader
J. McMurray
D. Earnhart Jr.
C. Edwards
Goody's Cool Orange 500
Ku Busch,Stewart,Hamlin,McMurray,Jeff Gordon
The only speedometer is in your head.
Kasey Kahne, Denny Hamlin, Kurt Busch, Greg Biffle, Tony Stewart
yeley, kurt busch, newman, truex jr, kahne
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Akkor már csak a Truck marad?
Hamlin, Stewart, Biffle, Junior és McMurray.
Martinsville:
Dale Earnhardt JR
Kurt Busch
Ryan Newman
Denny Hamlin
Carl Edwards
És innentõl kezdve minden futamon az aktuális bajnoki tabella számít?
Downhill!!