NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
jaja,én is néztem,úgynéz ki h nem viccel a srác,én is gratulálok.

The only speedometer is in your head.

Martinsville top10 tipperedmények :

1.ChevyG : 74 pont (grat.!)(Riggs-Junior-McMurray)
2.pipeppers & Totya : 56-56 pont
4.TSanyi : 41 pont
5.Jeff Gordon/Peet : 40 pont
6.TheDreamingTree : 32 pont
7.Zetterberg/McCants & Dietrich/Nicko : 27-27 pont
9.gordon24 : 26 pont
10.tzsoltika : 22 pont
11.Dougie : 21 pont
12.Tihy : 10 pont
13.Laffite : 0 pont

Ezzel a top10 játék állása a 6. verseny után :

1.TSanyi : 154
2.pipeppers : 150
3.Totya : 149
4.Dougie : 137
5.Jeff Gordon/Peet : 123
6.Laffite : 119
7.Tihy : 99
8.TheDreamingTree & gordon24 : 98-98
10.Dietrich/Nicko : 93
11.ChevyG & Zetterberg/McCants : 91-91
13.Derooy : 68
14.MrSpock : 31
15.tzsoltika : 28

ChevyG, te nagyon bedúrvultál most a tippeléssel. Konkrétan a Scott Riggs-es tippeden akadt meg a szemem 39 pontért. Grat!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Dietrich
Rólad tudom, de a többiekrõl nem 😊
Igaz nem oválon mennek de V8 és lebutítva a teknyika hozzá 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Igen én nézem! Nagyon szeretem komoly bajnokság. De ezt tudod hiszen az online topikban dumáltunk errõl.

Downhill!!

Dietrich
off

van aki nézi rajtam kivûl a V8 bajnokságot?
a bajnokság hivatalos oldala
GTR2-hez van V8 mod és pályák is.
a versenyeket a halra felteszik az idei adelaise is jó volt.
Amig tavalyig nem érdekelt a V8 nem is tudtam róla, hogy ausztráliának ennyi jó pályája van az ismert 3-on kivûl (adelaide,surfers,albert park)!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Martinsville-ben az alábbi versenyzõk értek pontot a top10 játékban:

1.Johnson - 3 pont
2.J.Gordon - 1 pont
3.Hamlin - 9 pont
4.Ky.Busch - 6 pont
5.Dale Junior - 17 pont
6.J.Burton - 2 pont
7.T.Stewart - 12 pont
8.Riggs - 39 pont
9.McMurray - 18 pont
10.Kenseth - 4 pont

Aham, akkor én sem vágom, hogy az említett esetet hogyan sikerült összehozni. <#conf>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Most már egyáltalán nem értem, hogy mért mehettem 100 egység fölé. Ha valaki tudja, árulja el, mert úgy tûnik, megkaptam a pontjaimat, szerencsére. 😊

TSanyi, amit kiemeltél a FAQ-ból, az szerintem arra az esetekre áll, ha piros figyelmeztetés alatt állok, hogy magasak a versenyzõim értékei. De amikor ezt kiírta, nem azt írta ki, hogy pl 4.3-vel magasabb, ami a valóság volt, hanem, hogy 2.2. Vagyis mikor beraktam egy 2.3-al alacsonyabbat, akkor már nem kaptam piros figyelmeztetést, de még mindig magasabb volt 2.0-vel.

Jeff Gordon
sikerült is,ez nem gyenge,gratula.

Hát köszi, úgy tûnik megéri õket bent tartani a csapatban. Mondjuk a hétvégén pont azon agyaltam, hogy Kyle Busch-t milyen áron tudnám szintén oda varázsolni, mert elég célratörõen hajt általában.... Egyébként meg eléggé le vagyok szakadva az élmezõnytõl, volt min javítani.

Jeff Gordon
az igen,grat mester!

Ezzel a képpel csak egy baj van. Nem az én fejem lóg bele 😊

Csatlakozom az elõttem szólóhoz

TSanyinak grat az espn-es 762 pontjához (1.2.3. helyezett simán megvolt)

Tihy
nem volt idõm agyalni 😊 (nem mintha máskor sokat gondolkodnák rajta, de most annyit sem 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ja, a bristoli pálya szerintem jobban néz ki, bár ez se rossz

Grandfather Clock

Vagyis most csináltam egy csapatot, ki is osztotta a pontokat érte, de nem fogom megkapni? De jó 😊

gordon 24
Ez egy Gyönyörü csata volt!!! Hihetetelen szépet küzdöttek!! Grat mind 2jüknek!!! Ez szenzációs volt!

Downhill!!

Szép volt Jimmie! Grat Gordon!
Izgalmas volt a vége!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

gordon 24
Aha. Köszi.. Már kezdtem félni. Nem szeretem ezeket az ilyestegetéseket..

Köszi a gyors választ.

Downhill!!

robotnyk
sárga alatt összeszedik a szemetet. azt mondta, hogy most is valszeg az volt, és amikor fékezett, akkor bevibrált, aztán hirtelen abbamaradt, ezért azt hitte, hogy defekt.
gordon 24
Valaki letudta forditani mi lett Gordonnal abba a bizonyos körben?
Egy egyszerü elfékezés vagy techinikai gond? Igaz utánna nem jelentkezett, és az autó is jónak tûnik, õ rontott?

Downhill!!

A FAQ a következõ mondja ez esetekre:

Why am I receiving zero points for the week? I have a full roster and all my drivers recorded points.
You are receiving zero points for one of two reasons. Either your locked team value is over the 100 point limit or you set up your team of racers after all rosters locked for the particular race.

Szóval tudsz csinálni 100 feletti csapatot, de akkor nem szerezhetsz velük pontot.

robotnyk
nah, megjött az esõ Martinsvillebe
Kivettem valakit és mást raktam be helyette. De megengedte, hogy 100 fölé menjek, nem tudom mért és most hirtelen nem tudom, hogy ez a plusz érték mi lehet, de biztos van valami jelentõsége.

TheDreamingTree
Tiipek (ha még nem késõ) 😊

Dale Junior, J.Gordon, K.Kahne, J.Burton, T.Stewart

gordon 24
nekem van most is.. Nálad nincs?

Illetve.... Csak van de nem tölti.. Lehet hogy nem is lesz?

Downhill!!

Ha valakit kiveszel a csapatodból, akkor azt utána már csak az aktuális értékén veheted vissza. (Az átrendezés alatt azt érted gondolom, hogy kivettél valakit, majd visszaraktál, ha jól sejtem.)

Nem lehetséges, hogy ha átrendezem a felértékelõdött csapatomat, akkor 100 fölé mehetek? Mert mintha azt tapasztaltam volna, hogy rám szólt, hogy fölé mentem, de nem annyit írt ki, mint amennyivel valójában fölé mentem. Aztán beraktam egy pilõtát, ami szerintem még mindig sok volt, de utána már nem figyelmeztetett.

Nagyszerû, most már gépem sincs, kitúrtam a gyereket, szegényt, hogy összeállítsam a csapatomat 😊

Martinsville

Hamlin
Biffle
Stewart
Kyle Busch
Edwards
Én tegnap este pl. nem találtam. Pedig olvastam Lóri figyelmeztetését, hogy 21.00-tõl Fox-on CTS. Remélem ma nem lesz gond....

Martinsville-i tippjeim:

Ky. Busch
K. Schrader
J. McMurray
D. Earnhart Jr.
C. Edwards

Jeff Gordon
oks,akkor:
Goody's Cool Orange 500

Ku Busch,Stewart,Hamlin,McMurray,Jeff Gordon

Én nem tudom, nekem hol van Fox-om, hol nincs. Most éppen nincs. Neked most is van?

ChevyG
köszi!
gordon 24
Az ABmoteurs 20:10-re irta a kezdést.+- 10perc

Downhill!!

Goody's Cool Orange 500 tipp

Kasey Kahne, Denny Hamlin, Kurt Busch, Greg Biffle, Tony Stewart

ChevyG
és mikor kezdõdik?
gordon 24
Most néztem! Már van Fox. Ugyhogy minden a régiben! De én inkább tv-n 😄D

Downhill!!

ChevyG
nahh, most akkor mivan?
hol és mikor lehet maj nézni?
Laffite
tipp:
yeley, kurt busch, newman, truex jr, kahne

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Tényleg 😞
Akkor már csak a Truck marad?

Martinsville 500 tippek :

Hamlin, Stewart, Biffle, Junior és McMurray.

robotnyk
nincs fox -.-
Igen, így van.

gordon 24
Oké rendben akkor átirom:

Martinsville:

Dale Earnhardt JR
Kurt Busch
Ryan Newman
Denny Hamlin
Carl Edwards

És innentõl kezdve minden futamon az aktuális bajnoki tabella számít?

Downhill!!

Nyugodtan megváltoztathatod a tippedet a rajtig, de szerintem beírtam már többször is, hogy top35-rendszerben fog menni a dolog. Ott is az elsõ öt versenyen az elõzõ évi állást nézik és csak a hatodiktól az aktuálist.