447
Életed legrosszabb filmje, amit valaha is láttál...
-
#83 Starship Troopers 2 - ezt a folytatást is jól ecseszék... -
#82 Spieces 1-2 -
#81 mi az a lény sorozat? -
#80 Tűz a jégen
A lény sorozat
A kickboxer sorozat (kiemelve a Kickboxer 4 - Az Agresszor)
A kickbox harcos sorozat
Szellemhajó
Sátánka
-
#79 én egy mutáns mindenevő vagyok, mert az általad felsorolt összes film teccett:)
-
#78 -
#77 Nem viccelek.Miért, mi a baj vele?Ahhoz képest, hogy 40 éves film és mai szemmel kissé "lágy", még ma is élvezhető. -
#76 Speciel az általad felsorolt magyar filmek tényleg meglehetősen rosszak. Hyppolit az Eperjessel wááááááááh! Az örök kedvenc nálam azért az Európa Expressz -
#75 Nekem is feltűnt ez. Úgy látszik, mostanában ez afféle "divat". Meglehetősen primitív, szvsz. Na és az olyan klasszikusok, mint a Tanú, az Indul a bakterház, a Tizedes meg a többiek, Roncsfilm, Egészséges erotika, és még lehetne hosszan sorolni. Ezek mind szarok? Aki tényleg így gondolja, azt csak szánni tudom. Az ilyen menjen és nézze a Van Helsingeket, meg a Godzillákat, és Amerikai pitéket, az való neki. -
#74 Nagyon sok nemzetközi díjas magyar film van amit még 10-20 másik országban is vetítenek.A Mephisto-tól kezdve A napfény ízén a át a rétegfilmnek nevezhető Hukkle-ig.Sajnos még rengeteg magyar film van amit itt szinte nem is ismernek, ellenben 10 másik országban meg játsszák.
Az a baj, hogy főleg a fiatalokat elvakítják a töbszáz millió dolláros alkotások és ennek tudatában nem tudnak élvezni egy töredékéért készült magyar filmet. -
#73 Egri csillagok? Most vicclesz?
Inkább mondtad volna a Moszkva tér-t. -
badoer #72 szerintem ez izles kerdese.a gömb pl nekem nem tetszett de van akinek igen.jo magyarfilmeket irt valaki szerintem az egezseges erotikat is oda kehett sorolni.az rtl klubon ment a sarkanyok hidja regebben egy dolpf lundgren film na az egy borzalom.de a tokeletes katona 2 is borzalom.nem jonn meg be a farkasokal tancolo.vizivilag. -
_Vegeta_ #71 Hat azert emlegetik a kontrollt, mivelhogy h kulfoldon is nagyon nepszeru! (most nyerte el a dijjat canne-ban)
A filmek amiket felsoroltal, max magyar viszonylatban jok, vilagszinten már nemannyira.
Amugy az indul a bakterhaz sztem is rulz. :> -
_Vegeta_ #70 Tuvokkal ertek egyet tok ertelmetlen topic.
Nyilvan mindenkinek mas teccik, az meg h "szar" hulye kifelyezes. En inkabb a gagyit hsznalnam.
Gagyi film viszont sok van. A legtobb hozzaszolassal nem ertek egyet. :)
Nemtom 0iipka mien vilagban elsz de a Chihiro kurvara nem film, raadasul baszott jo. :)
Gagyi filmek azok amik inkabb a penzszerzesre mennek, pl:
- underworld
- fellowship
- van helsing (is ilyen lesz)
- alien 4
- pite 2-3 (az egy csak azert nem mert az nem a penze vot:))
- dumb&dumber2
- legend of zu
Ennyibol is ertheto h kb mik azok a filmek amiked ide lehet sorolni. :)
Amugy nekem még a Kill Bill sem jott be, sztem Tarantion jobbat is tud ennel. :) -
#69 12-1000 éves korig bárki megnézheti, mert szórakoztató! :) bár az anime-hez ízlés is kell, mert valaki agybajt kap tőlük... :) -
#68 Mindenki csak a Kontrollt emlegeti.Én még legalább 10 jó magyar filmet tudok mondani:
A tanú
A tizedes meg a többiek
Dögkeselyű
Indul a bakterház
Üvegtigris
Boldog születésnapot
A pogány madonna
Egri csillagok
A Pál utcai fiúk
Csapd le csacsi...
Soroljam még?Nem igaz, hogy ritka a jó magyar film. -
#67 Értem miről szól, csak ezt tök fölösleges volt húzni több mint 2 órán keresztül.
Amúgy szerinted az ilyen rajzfilmeket milyen korosztálynak csinálják? -
#66 A Zu legendája
azt hiszem ez a film mindet visz... ajánlom mindenkinek... :D -
#65 aki nem érti, annak nem is teccik, vagy csak nem szerti a stílust, és nem vette be gyomra... -
#64 Na akkor pár hozzászólás a részemről:
A Sejt - egy szar film hihetetlen jó képi világgal, amik valójában festmények.
Pearl Harbor - Szimplán szar.
Bérgyilkos a szomszédom - Erőltetett poénok, borzalmas fizikai kínok a film nézése közben.
Jay és Náma Bob Visszavág - Egy marha jó kis film, ami hozza Kevin Smith színvonalát, de sajna nem üti meg a Shop Stop-ot. -
#63 Jay és Néma Bob (egyszerűen szánalmas volt szerintem:-) ). a többi filmmel ugy elvagyok, vagy még nem is láttam, de mindig is ez fogja vinni a pálmát:-)) -
#62 Még nem volt időm megnézni, hónapok óta rohad a gépemen a többi 6-8 tucat film mellett. -
Braveheart #61 Azért a Kontroll igen jó magyar film... -
winnie #60 "bárgyilkos a szomszédomot is láttam, sztem nem volt egy rossz film. van már folytatása i, tudtátok?"
inkább nem tudtuk volna... az első még kellemesen ökör film, de a második rész olyan mértékben tré, hogy...:( -
#59 "-Retekklub/TV2-ös filmek 95%-a" hehe ZS-Klub
Steven Segal összes. -
Kolbasz #58 Mint mondtam a Peral Harbor nagyon szar film. Nevetséges. Giccsbe fulladó, naplementés műtermi jelenetek, kétpercenként zászlómutogatás, iszonyat totálok, nevetségesebbnél nevetségesebb párbeszédek, az amerikai hazafiasság szajkózása. Kedvenc részem, mikor a víz alól mutatják a lábtempózó tengerészgyalogosokat. A nap szépen átsüt a vízen, és beragyogja az amerikai zászlót, mely a katonák alatt elúszik. LOÁL! -
Kolbasz #57 A sejtet szerintem ne bántsuk. Nekem nagyon tetszett az a szürreális világ, amit létrehozatk a filmben. A kameramozgások, a térviszonyok, a színek, hangulat, játék a gravitációval nagyon jól eltalált dolgok. Én nem a sztorit nézem ebben a filmben, hanem ezeket, és akkor nagyon király. -
#56 - On-Lány (valami hihetetlenül unalmas szar film)
- Retekklub/TV2-ös filmek 95%-a
- Magyar filmek 95%-a
+
- erikrobertsz összes
- dudikoff összes
- csáknorrisz összes
- van dám összes -
Culram #55 Druidák alkonya. -
#54 "A Sejt" az elég durva volt neem ?
Meg az a jelenet, amikor a lovat felszeletelik az üveglapok, Jennifer L meg megy utána a srácnak.
Ott a folyosón volt egypár durva jelenet. DD -
#53 A Bérgyilkos a szomszédom csak az idétlen, elmebeteg Mettyú Perri miatt került be.
Amúgy rendben lenne.
Csak annyi, hogy a fickó maradjon a szappanoperáknál. -
#52 Bérgyilkos a szomszédom? Ez csak elírás ügye?
A Beverly Hills-i zsaru sem katasztrófa, de lényegesen rosszabb az első kettőnél, de nekem még tetszett.
A többivel egyetértek. -
#51 Oppika: nem láttad a 2-t? jobb is, valami döbbenetesen szar...
LittleL: ja tényleg, az álomcsapdát kihagytam, szövetség is elég tré volt, solarist kikapcsoltam háromnegyed óra után olyan izgalmas volt, bárgyilkos a szomszédomot is láttam, sztem nem volt egy rossz film. van már folytatása i, tudtátok? -
#50 A Dumb & Dumberer az a 2. rész eredeti címe. -
#49 így van! Pl az Európa kemping mekkora film... -
#48 Na jó, akkor a Magyar filmek közül csak azok, amelyikben Koltai Róbert játszik.
Koltai iszonyatosan erőltetetten játszik minden filmben.
Nemigaz, hogy még egy kritikus sem mondta meg neki ezt.
Meseautó - elcseszték
Hyppolit, a lakáj - Koltai elcseszte, meg a felesége.
A miniszter félrelép -ben, meg az a gáz, hogy a második fele már unalmas, kalamajka, egyhangú.
A Csinibaba sem volt szvsz nagy durranás, pedig ahogy beharangozták.... -
#47 Az Underworld is eléggé gáz volt... -
#46 Már írta más is a magyar alkotásokat, mint legrosszabb filmek, amit nem igazán tudok hova tenni.Azt még megértem, hogy xy film valamiért nem tetszik, de a magyar filmek meghatározás elég tág fogalom.Van vígjáték, dráma, akció, más és más rendezőkkel, színészekkel köztük rengeteg díjnyertes alkotás.Szóval ennek tudatában nem értem, hogy lehet az összes magyar filmet egy kalap alá venni és rossz filmeknek titulálni. -
#45 - Álomcsapda
- Végső állomás 2.
- Hollywoodi őrjárat
- Azonosság
- Beverly Hills -i zsaru 3.
- A Szövetség
- A Szentfazék
- Solaris
- A sejt
- Godzilla
- Összes Zsán Klód Vándámm film.
- Szinte az összes magyar film.
- Bérgyilkos a szomszédom. ( Mettyú Perri, pfejjj. idióta)
-
#44 Dumb és Dumberer 1???