13886
-
KH #483 jóvajóvan, no offense -
#482 rotator: ez igaz, de már kicsit herótom van tőle, hogy minden review, comment ezzel kezdődik, annyira azért nem volt jó
KH: én csak most csekkoltam meg (nem küld game updatet a gtrailers, pedig beállítottam) :P bocs -
#481 Pedig - ha jól emlékszem - te vagy 80 órát toltad, így rossznak aligha tarthatod! ;) -
KH #480 jah, csak már két hetes ;)
mindig becsinálok, hogy nem vettem észre valamit, mikor látom az ilyen postokat, aztán utána meglepődöm :) -
#479 http://www.gametrailers.com/player/24418.html
ez azért elég brután néz ki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
de ha még egyszer kiejti a száján valaki azt, hogy oblivion, ledugom a torkán a CE példányomat
-
#478 Ó, cenzúrázott meztelenség az usákoknál, de sajnálom szegény amikat. :P -
#477 Megvan a besorolás :
Word comes in from The Witcher website on the game's rating in the US and Germany. The US version will have censored nudity and be rated Mature, the German version's 16+ rating is for the fully uncensored version. European PEGI rating still pending.
-
#476 bocs, nem esett le, hogy The Witcher és a Two Worlds rövidítése ugyanaz, én a Two Worldsről beszéltem,btw Witchernek pedig még nincs is demója ;P (pedig jó lenne már!)
A Kotor harcrendszere elég jópofa volt tényleg...csak a játék nem jött be (yawn...)
-
Zóanagyvarázsló #475 Sajnos valóban így van, mondjuk nekem a Gothic 1-2 harcrendszere is bejött, nem baj az, ha nem minden játéknak ugyanolyan. (Ha minden játékban annyi időt kellene harccal tölteni, mint a különben remek Wizardry 8-ban...) Viszont kifejezeten zavaró, amikor valami újat, könnyen emészthetőt akarnak alkotni, és abból egy látványos klikkelgetés lesz. A KotOR rendszere szerintem egy elég jó "átmenetet" képviselt a körökre osztottság és a valós idejű harc között, mellesleg látványos is volt. -
#474 Az mekkora duranás lett volna ha maradnak a fiuk a körökre osztott harcnál, de ez már csak álom az átlag játékosok könnyeben emésztik az ilyen tipusu harcrendszert. -
Zóanagyvarázsló #473 Ha saját bevallásod szerint sem vagy nagyon otthon az RPG műfajban, akkor bizony furcsának tűnhet, hogy a harcrendszerüket akarod összevetni. No offense, de egy öregebb motoros rosszul van a látványos kombókat klikkelőbajnoksággal (mégha egy jel felvillanására való kattintással kombót si lehet előcsalni) előcsaló harcrendszertől, és ebben nagyon is hasonlít a G3 és a The Witcher. Ettől függetlenül az utóbbi esetében legalább a kiegyensúlyozottságban, illetve az esetleges pozitív változásokban még bízhatok, de már most ez tűnik a játék legnagyobb negatívumának.
Amennyibben igazi kombókat szeretnél, illetve klikkelés helyett valóban magad harcolni, ajánlom a Severance: Blade of Darknesst. Az a csúcs ezen a téren, igaz, az hack'n'slash. Persze egy valódi RPG-ben nem is ez a rendszer mutatna a legjobban, de ez még jobban igaz a klikkelgetésre is. -
#472 ennek ellenére mondjuk szívesebben nézek egy gomnyomásra egy három szaltóval körített pörgőrugásos lenyakzást mint azt hogy hősöm suhint egyet a kardjával.
mondjuk az oblivion is ilyen, de azt nem ezért szeretem. -
#471 A TW a G3 harcrendszere majdnem teljesen egyforma, egyformán végtelenül leegyszerüsitett, mondjuk egy G2 harcrendszerhez képest nagy nulla mindegyik. -
#470 gondolom ezt nem komolyan gondoltad. amennyire láttam g3 kaszabolok jobbra-balra a bal egérgombbal harca össze sem hasonlítható azokkal a kombókkal ami a witcher videókban van. -
#469 Olyan is van benne. Teljesen testreszabható. :) (Remélhetőleg a harc is...) -
#468 kifejezetten nem vagyok egy szerepjátékos (aggyatok a kezembe egy shotgunt!), de van egy-két gamma ami még engem is megfog. az obliviont már vagy egy éve tolom folyamatosan. ez lesz a 2. rpg amivel tényleg szándékozom játszani. történet, látvány, magyar szinkron (sose játszottam még szinkronizált játékkal) és 8000 ft-os ár...
csak valaki nyugtasson meg, hogy nem csak ilyen földrekattintós irányítás lesz, hanem tps is. -
#467 Már nem azért, de szerintem a TW harca sokkal gagyibb mint pl. a G3-é :P
Már amit a demóból tapasztaltam. -
#466 Hát ha a G3-hoz visszonyitunk annál minden csak jobb lehet. -
Zóanagyvarázsló #465 Október 26-án jelenik meg.
Én csak a harctól félek, bár a Gothic 3 után csak nem ér kellemetlen meglepetés e téren. -
#464 Ezt egyenlöre én se tudom elképzelni hogy harc közben még a villogo jelekre figyeljünk de majd kiderül. -
KH #463 hehe, én attól tartok, hogy néhány óra időzített klikkelgetés után sík ideg leszek, mer' klikkelgetni is kell, meg figyelni is... jaj, szóval kicsit félek tőle
de ettől eltekintve lenyűgöző, amit eddig bemutattak, a háttérvilág, a főhős, az ok-okazati rendszer tálalása
csak a harc... -
#462 Szerintem brutál jó lesz csak a harcrendszert nem értem még teljesen de ezzel valszeg nem vagyok egyedül. -
#461 Egy kicsit én is félek a videók alapján, hogy max egy Two Worlds szintű dolog lesz...
Remélem nem erről van szó, mert ezt régóta vártam már. -
#460 Hanyadikán is jön ki? -
csgj #459 ó, big thx, hogy megemlítettél! :D -
#458 Köszi az ötletet :), de az elkészítésben rotator és csgj is segített! -
#457 Látom tetszett az ötletem!!!Szuper lett, bár Kandurex logója sem elhanyagolható. -
#456 Jó kis banner, tetszik.
rotator: tényleg nagyon pengetős a witcher angol hangja :P
gameplay vid:
miért fut ilyen eszement hülyén? (na nem mintha ez lenne a lényeg)
AI: kicsit fura hogy kb. mindenki kivárja a sorát, vagy nem tudják megkerülni a tárgyakat? Aztán meg hirtelen mindenki rátámad...
Vagy attól függően mennek neki csoportosan ill. singlebe, hogy melyik harcmódban van? Na az érdekes lenne...(csak viccelek)
Graphics: nagyon nagyon pretty, nagyon bejön a körítés (város, az emberek, táj stb.) első pillantásra.
Bár nem hinném, hogy az elcseszerintett harcrendszert (ahogy sejtem, de lehet hogy hülye vagyok) ki tudja váltani a sztori, a karik, a hangulat... az előbbi általában 70-80%-át teszi ki még egy classic rpgének is.
De azért még lehet, hogy jó lesz... -
Cat 02 #455 ez egy kicsit "nyomi" :D -
#454 Na végre, van egy jó bannerünk! :) -
#453 Ó, köszi szépen, remélem ezt már berakják -
#452 Érdekes a perspektívája. -
#451 Nekem bejön, persze jobb az aránya és jó ez az asszimetrikus kompozíció... :) -
#450 Kész! -
#449 Itt van:
Csak a fehér hátteret kell kiszeni megint -
#448 Az tényleg durva méretű egy banner. -
#447 Okés -
#446 Biztos hogy nem tudnád berakni az előzőt? A Cryis topikban is elég nagy van -
#445 A felsőt tedd vissza jpegben, megcsinálom kisebbre. -
#444 Banner?