13886
-
#1083 Aha arról kell mi másról,itt nemsok olyan van aki megvette erdetiben.Én megfogom de csak ha ez tetszik. -
Gabosh #1082 Valaki leirhatná pontosan hogy mivel és mit kell átirogatni thx előre.
(ha csak simán wincom ba kell fájlneveket irkálni (amit nemhiszek) akkor azt is :D thx előrre) -
IgH #1081 Hehh,vicces. Előttem az utolsó kártyámat is,letöltöttem a daemon tools pro basic változatát is. Itt meg mit tapasztalok?? Hát persze h azt,h most meg CSAK! SCSI drive-ot tudok létrehozni,se sima virtualt,se az IDE-t. Tehát akkor összegezve van három fajta: a sima,az scsi és az ide. A tömérdek általam letöltött daemon tools pro-k közül pont azon kívül amelyik szükséges lenne mindegyik tartalmazza vmelyiket,mint opciót. Na kösz,csá,kb. ha vki nem ajándékoz meg az eredetivel,akkor ez a játék nekem kimarad. -
xido #1080 ehhh....#1052:) -
genory #1079 MI?? Van benne magyar felirat!? Mert akkor.....:D -
#1078 #1070
Valaki? Vagy csak akkor megy a duma, ha a gépigényről, meg a kib@szott telepítésről kell pofázni? -
xido #1077 nov 14...addig be kell érned ezzel és hogy magyar feliratot elő lehet csalogatni benne.. -
IgH #1076 ezzel szenvedek énis. lekell tölteni a daemon tools prot és ott ide driverrel mountolni. csakhogy bizonyos embereknek (köztük nekem is) ez nincs ott ahol lennie kell,így baszhatjuk az egészet. -
#1075 Nekem nem sikerült elindítanom a játékot mert állandóan azt a hibaüzenetet kapom,hogy tegyem be az eredeti lemezt.Tudnátok segíteni hogyan tudnám elindítani?
-
#1074 Ezért érdekelne olyan ember véleménye, aki már továbbjutott egy kicsit benne...
Az első mondatodat meg nem igazán sikerült értelmeznem. Korábban jeleztem már, hogy egy technikai jellegű probléma (azonnal szétfagy az amúgy korrektül működő gépem, amint mountolom a játékot) miatt nem tudom kipróbálni, demó meg nincs. -
genory #1073 Ami fent van torrent oldalakon az ugye még nem a magyar nyelvü verzió?Az csak késöbb jön ki.Pár hét? -
IgH #1072 Az imént megpróbáltam azt is,h a fennlévő verziómat felupgradeltem ezzel a belinkelt advanced verzióval,de az meg még el se indul,vmi bináris faszságra hivatkozva. Szal most egy ideig jegelem a dolgot,tippem sincs,ráuntam h kb az útóbbi 3órába ezzel szarakodtam,olyan jó 9-10x újraindítva a gépem stb. Azért aki tudja a megoldást és benyomja annak megköszönöm. -
xido #1071 azt hiszem akkor megfogod látni milyen,ha vakon belevágsz a vásárlásba...vagy reméled,hogy elijesztünk tőle?:)
egyelőre a script átvisz a bevezető helyszínből egy kis faluba,ott lehet pár emberrel beszélni,"Fight club"-ozni,mint a Fable -ben is volt,meg munkát felvenni..ami lehet,hogy már nyílt terepre is kivisz..de azt írták,hogy idővel terepre enged a játék..majd kiderül mennyire -
#1070 Én holnap veszem meg a helyi GameStopban, remélem lesz Collector's Edition.
Aki már nyomja, esetleg segíthetne, lenne néhány kérdésem:
-többen írták itt, hogy a játék lineáris. Ennek azért több fajtája is létezik, mire kell itt gondolni? Egyáltalán: hogy kell a játékban helyszínről helyszínre haladni?
-milyen a karakterfejlődés jellege? Vannak szociális skillek is? Pl. amik hatással vannak a társalgásokra?
Azt olvastam egy fejleszői interjúban, hogy a játékuk felépítése leginkáb a Fallouthoz hasonlít, ennek van bármilyen valóságalapja? Ha igen, akkor miben merül ki?
Előre is köszi. -
IgH #1069 letöröltem,majd mégegyszer visszaraktam,de most már annyit se kérdezett mint régen(akkor se ezzel kapcsolatba)hanem szépen visszarakta úgy a cuccot ahogy van. minden gyönyörűen úgy néz ki mint az előző oldalon belinkelt kép,csak éppen nem szerepel ott az a funkció. mondjuk az is érdekes h nincs normális uninstallálója,legalábbis nálam,így a program files-ból töröltem ki. na mind1. lényeg h nemtom mi a baj,h vkinek ottvan,vkinek meg nem. dtpro V4.10 amelyikkel dolgozom. aki tud konkrét megoldást azt légyszi írja be,mert eléggé idegesít h ennyit szenvedek,pedig nem a saját lámaságom miatt van. -
xido #1068 pontosan..én is most ebben reménykedek,hogy ilyen átírással a legális magyarba bele lehet tenni az angol file-okat és sima átírással váltani,ha akarok:) -
xido #1067 #1052..nem olyan sokat kellene visszaolvasni:) -
xido #1066 próbáld ki..lehet mikor létrehozod,akkor kérdezi,milyen tipusú legyen..
ja és a sima daemont lőtt ki,nem tudom,ütné-e -
IgH #1065 Kösz,azóta már találtam egy normálisat,ami hajlandó volt feltelepülni,igaz csak harmadszorra. Viszont most meg az a para mint amit Voltan írt vmikor,h egyszerűen nincs ott a tools-nál az add ide driver dolog ami kéne,csak h add virtual driver. Azt vhol külön be kell állítani h ottlegyen? -
#1064 Hmm, esküszöm, délben az még a collectorshoz volt írva...
Mindenesetre a november húzós lesz, ennyit már nem akarok kiadni játékra. Mert kellene még A Witcheren kívül az UT3 és a Hellgate London is (sőt azok még jobban). -
#1063 #877 -
Elendir #1062 [email protected] -
Elendir #1061 Valaki mailbe küldene nekem egy linket, ahonnan le lehet szedni egy ok verziót? THX -
IgH #1060 Adjon már vki egy direkt linket egy normális deamon tools pro-hoz,mert sehol nem találok,illetve volt egy,de az nem volt hajlandó normálisan feltelepülni,pedig már leszedtem a régebbit. Nem pro deamonnal meg nekem azt írta ki,h helyezzem be az eredeti lemezt. Kivan már a faszom .. -
renatokancso #1059 nah de most komoyan nincs olyan verzió ami letölhető és működik? -
#1058 jaah értem köszi xD -
#1057 Most elindult a DT Pro,XP Service Pack 2 és rendszergazdaként futtattam.Hogy lehet átírni hogy magyarok legyenek a szövegek?Tom hogy le volt írva de sokat kéne visszaolvasni. -
Zóanagyvarázsló #1056 Az összes többi felsoroltat ;) -
#1055 ja hogy a dt nem indul, félre értelmeztem :P -
#1054 Az a Special edition Doboz vajon mit tartalmaz? -
#1053 én nem tudom, de probáld meg azt a hotfixet felnyomni amit a update olalon írnak.
http://www.thewitcher.com/web/registration.php?l=hu -
#1052 HKEY_LOCAL_MACHINE
-SOFTWARE
-CD PROJEKT RED
-The Witcher
Language 3-ast írd át 16-ra !!!!!!
Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra..
-
#1051 Oke kozben kiderult, hogy mashol kell keresni azt a registry bejegyzest, ahol a 3-ast at kell irni. -
Zóanagyvarázsló #1050 "De azt hiszem, hogy annak külön örülhetünk, hogy mostanában egyre több játék jelenik meg magyar nyelven (is)."
Bár jelen esetben is 'is' lenne. Így az ember csak illegális eszközök igénybevételével - vagy kétszeres vásárlásért - élvezhet több nyelvet. -
#1049 Vistám van,felraktam a DT Pro-t,nem indítottam,felraktam a patchet,és ha elindítom nem történik semmi...Mi a baj? -
Zóanagyvarázsló #1048 A zenék járnak a sima kiadáshoz is, amit olvastál, az nem a kettő közötti különbség, hanem az alap tartalma. Részemről egyértelműen a CE a nyerő, már csak pénz kell rá :)
CE
"Making of" DVD
CD soundtrack
Special Edition doboz
színes A3-as méretű térkép a játék világáról
120 oldalas útmutató magyar nyelven
124 oldalas színes "Monster book"
124 oldalas színes kézikönyv magyar nyelven
Sima
CD soundtrack
színes A3-as térkép a játék világáról
124 oldalas színes kézikönyv magyar nyelven -
#1047 Hat en hiaba irom at a regeditben a dword 3 erteket 16-ra a felirat ugyanugy angol marad, a fajlmodositast is megcsinaltam.
Nalatok is igy nez ki a registry, ahol at kellene irni, bvagy nektek mashol volt ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{F138762F-5A1F-4CF0-A5E1-1588EF6088A4}]
"ModifyPath"="\"C:\\Program Files\\InstallShield Installation Information\\{F138762F-5A1F-4CF0-A5E1-1588EF6088A4}\\setup.exe\" -runfromtemp -l0x0009"
"NoModify"=dword:00000001
"NoRepair"=dword:00000001
"UninstallString"="\"C:\\Program Files\\InstallShield Installation Information\\{F138762F-5A1F-4CF0-A5E1-1588EF6088A4}\\setup.exe\" -runfromtemp -l0x0009 -removeonly"
"LogFile"="C:\\Program Files\\InstallShield Installation Information\\{F138762F-5A1F-4CF0-A5E1-1588EF6088A4}\\setup.ilg"
"InstallLocation"="F:\\The Witcher"
"ProductGuid"="{F138762F-5A1F-4CF0-A5E1-1588EF6088A4}"
"InstallSource"="H:\\"
"DisplayName"="The Witcher"
"Publisher"="CD Projekt Red"
"URLInfoAbout"="http:\\\\www.thewitcher.com"
"RegOwner"="Jakuza"
"InstallDate"="20071024"
"Language"=dword:00000016
"DisplayVersion"="1.00.0000"
"Version"=dword:01000000
"MajorVersion"=dword:00000001
"MinorVersion"=dword:00000000
"LogMode"=dword:00000001 -
#1046 Teljesen jo az iranyitas.
Lehet egerrel es lehet billentyuzettel is iranyitani, ala NWN.
A jatek is rendben van, sot a Jade Empire ota nem volt a piacon ilyen jo jatek. -
IgH #1045 Leszedtem ezt a CLONEDVD-PLATiN verziót faszán. Kicsomagoltam,minden rendbenvolt,megkapom az mdf,mds fileokat,de nem tudom mountolni deamonnal. Nekem a 3.26-os verzióm van,kérdésem h ezzel vki újabb kell? Nemhiszem,h hibás lenne,mert azt csomagolás közbe jelezte volna,szal nemtom mi a gáz,pedig már nem egy képfile-lal volt dolgom. Vmi tipp? Előre is kösz. -
MrAndree #1044 Hát szvsz az irányítás meg a harc a játék leggyengébb része, ettől eltekintve nagyon jó meg hangulatos. Csak sajnos sokakat elijeszthet a szar irányítás.