13886
-
renatokancso #1123 És a játék különben felülmúlja a gothic 3-at?Mert azért az is elég jó volt!! -
renatokancso #1122 nah daemon tools megvan már csak ajátékot kell leszerválnom valahonnan!Mert nem akarom eredetibe megvenni! -
#1121 Itt van egy jó kis leírás a játékról hogy milyen is.
http://hardwired.hu/art.php?id=59 -
gettobuxa #1120 cikkek között is lehet keresni, nem csak fórumokban!
http://www.sg.hu/cikkek/53816/the_witcher_hazai_bemutato/1 -
ellington #1119 persze hogy kérdez valaki, ha nem indul el neki :D -
Zóanagyvarázsló #1118 Szerintem erre kíváncsi.
Tényleg jó lenne, ha a játékról esne szó, mert így ebben a formában ez inkább a Daemon Tools topik. Persze számítottam rá, hogy ez lesz belőle, ha megjelenik a játék, az SG-n mindig ez van. -
#1117 Tünjé már a jó büdös francba kisköcsög ha nem tetszik a társaság huzzá a véresbe ! -
#1116 Az én gépemen simán elfut a játék , 1024X768-on , medium beállításokkal.
A kövületem : P4 2,4 Ghz , 1,25 g ram és ATI 9600 pro 128 mb -
#1115 Erre vagy kiváncsi Riddick? Fingom sincs, hogy miért fagyhat ki neked ha a géped jó hozzá.
Minimum requirements:
Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
1 GB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista
128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)
8.5 GB available hard drive space
DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD-Rom
Recommended requirements:
Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Intel Core 2 Duo 2.13 GHz or AMD X2 5600+
2 GB RAM
NVIDIA GeForce 7900 GTX or ATI Radeon X1950 PRO
8.5 GB available hard drive space
DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD-Rom -
gyuri12 #1114 ehh... -
ellington #1113 viszlát.
valaki nem használja a multi5 verziót? azzal nem kell IDE dolgokkal foglalkozni? -
#1112 Nincs egy topik, ahol szétwarezolhatjátok a jó édes anyátokat? Ez jellemzi az egész tetves fórumot, feltettem kérdéseket a játékról, de nem, baszik rá mindenki, inkább egy tetves kétlépcső 4évesek által is élből abszolválható óvodai feladványon remegtek izzadva már két napja...
Szarházi banda. -
Gabosh #1111 Thx! siker.. -
ellington #1110 és a legjobb, hogy application corruptedet ír, mikor el akarom indítani a dtprot, mert ugye lelőttem feladatkezelőben, nem volt kedvem még három órát várni rá. -
ellington #1109 mindegy, mert törölve is megáll. -
#1108 alcoholt töröld sztem -
ellington #1107 nekem az előző hozzászólásom óta áll a dt pro kezdőképe... -
mert #1106 egyébként a gamecopyword-ön már van hozzá miniimage, bár még nem próbáltam
sorry a dupla-postért.. -
#1105 Az írányitásról annyit hogy van egy olyan sanda gyanum hogy izometrikus irányitásra lett írva ez a játék mert a másik kettö gyakorlatilag használhatatlan.
Így aztán nemcsak a motor NWN-es hanem az írányitás is ,annak minden kamera problémájával együtt amit még a NWN2-ben sem tudtak igazán megoldani. -
#1104 Én így csináltam:
Daemon Tools Pro Agent elindít, csinálsz egy ide drivert
Ezután bemountolod a játékot és kész, semmi mást nem kell állítani.
A magyar nyelv pedig így
-
mert #1103 indítás...:
1. az alábbi (1098)-as hsz-es linkből dt-t leszed
2. a dt korábbi verzióját gépről letakarít
3. feltelepít, összes virtuális drive törlése
4. dt pro advance-t elindít (jobb klikk az ikonján -> open dt pro)
5. tools/add IDE virtual drive
6. mountol, telepít, indít
nálam így pöccre ment, ráadásul bőven a min. konfig alatt:
athon xp 3ghz, 1g DDR, radeon 9600 xt 256mb -
xido #1102 én még az all option-t se kapcsoltam be..egyet sem.... -
#1101 Hat en meg csak szimplan feltelepitettem a DT prot bekapcsoltam az emulaciokat rajta (All options on) es mar ment is, bar neha (1/nap)elszall a jatek, de ezt betudom a jatek kodjanak a hibajanak. -
xido #1100 na..ahogy én csináltam...4.10-es sima d-m volt fenn..azzal simán feltelepítettem...aztán szedtem a dpro-t..abban a scsi mellé csináltam ide-t..a sima d-t nulláztam..nem szedtem le a progit,de az általa kreált virtualt lelőttem...dpro ide-be beraktam a játékot és kész..
xp-m van,sp2-vel..kb ennyi..ha valakinek részletes referencia kell,hogy indult valakinél -
ellington #1099 na, ugyanez van, felraktam, elkezd tölteni, és csak tölt, és tölt, vagy nem is csinál semmit, csak áll a képernyő. ha meg lelövöm feladatkezelőben, akkor meg el se indul többet. de azért felrakom mégegyszer, hátha. alcohol 120 se ismerte fel. -
#1098 DT PRO -
xido #1097 ez végleges,csak nem magyar,hanem angol..mi meglepő abban,hogy ha már aranyon van,akkor kikerül?:) -
xido #1096 gugli a barátod..ahogy szokták írni -
renatokancso #1095 a tiedből te köcsög
-
#1094 ez vmi béta, vagy kijött a végleges verzió? -
xido #1093 geralt te vagy:)..ha mindened megvan és dumáltál mindenkivel..akkor mikor leülsz meditálni,kibővül fent jobbra az ikonlista az alkémiával,ha ráklikkelsz,be is jön,aminek kell...utána már rájössz,mire gondolt a tutorial-szöveg,hogy ideklikk odaklikk -
#1092 igen, a jó édes anyádból. -
renatokancso #1091 Valaki adna egy jó linket honnan tudnám leszedni a DT pro-t? -
xido #1090 hátjó..start menü..futtatásban regedit...jön az ablak,bal oldalt lista,
hkey_blabla lenyit..software lenyit..cdprojekt megkeres,látsz jobbra 3 sort,az egyikben ott a 3-as...jobbklikk arra a sorra,módosítás,16-ra átír..aztán a másik két korábban leírt file wincom-ban átnevez..
-
#1089 Nekem SCSI meg IDE(7.0 és 7.1) van benne. -
#1088 Vista alatt NE a DT-t használjátok, egész reggel a defenderrel, meg a spyware terminátorral voltam elfoglalva miatta. Az alkohollal viszont gond nélkül megy...
Viszont kellene egy kis segítség. összeszedtem a főzethez a cuccokat, azt írja dumáljak gerart-al (névmemomiriám szar sajnos, valami ilyesmi a neve) meditáljak, és az ikonra kattintva csináljam meg a fözetet. De hol az ikon? Az istennek sem találom... Tudna valaki segíteni?
A véleményem, eddig; Grafikája nagyon kellemes, nekem tetszik, a harcrendszerért nem vagyok oda, főleg, miután egy betöltés után, egeresre állt át... (F3 orvosolta) A karakterek eltaláltak, csak miért van az, hogy majdnem mindnek a bal arcán van a vágás?
Összeségében tetszik, most raktam át magyarra, még a várból kijutok, aztán képfájlal együtt törlöm, és ha kijön a magyar, irány megvenni...
Márcsak azért is, mert a GameStar szerint az amerikai verzió sex and nudity censored, a német blood and gore censored, míg a magyar noncensored....
Dante. -
genory #1087 Köszönöm! -
xido #1086 mivel még nem kapható itthon,valahogy ki kell próbálni előtte:) -
xido #1085 kártyát ilyenre használni...
gugliban beírni..daemon tools pro rapidshare...lesz találat és az jó is lesz éppen..és IDE-t is tudtam benne csinálni -
Gabosh #1084 (Hkey_local_machine résznél akadtam el h az mi akar lenni , sry hogy ha nagyon fáraszto a kérdés ,demost igy lehet tanulni)