13886
  • Pretorian
    Megjelent már a Teh Wichter? Szerintetek ezzel elmegy: PII 400, 128 mega ram, Voodoo 2 12 mb? Demó megjelent már? Mikor jelenik meg a teljes? lol...:D

Tényleg, milyen lett a játék? Nagy volt a hájp, megöl a kíváncsiság...
  • [Jakuza]
    Elmegy low beallitasok mellett 1024ben vagy 800x600ban.
    Viszont 1gb rammal azert toltoget rendesen.
  • koppim
    Ezen a konfigon szerintetek elmenne?

AMD Athlon 2400+, ati rx1650, 1 G RAM

• Zóanagyvarázsló
    Nem tudni, de hajlandó lennék fogadni arra, hogy nem lesz benne.
  • grebber
    A bolti magyar verzióba vajon benne lesz ez az 1.1-es patch?
  • wedge31
    Nincs mit ,jó játékot.
  • gewin
    Ahh, úgynézki menni fog mégiscsak.
  • LoCk
    Akkor koszonom a fáradtságot, hogy megtaláltad az infot és kozzé tetted .
  • gewin
    Az én bajomra, akik most még itt vannak nincs ötletük?
  • bladex
    Köszi szépen müködik.Egy pillanatra megkavarodtam mert nem volt egyértelmü hogy a fájlok nevében kell átírni a számot 3 ról 16 ra.De rájöttem. Továbbá újra fel kelett raknom a javitást hogy a menü ismét magyar legyen. De most már jó. Köszi mégegyszer.
  • wedge31
    Akkor valszeg a voices bif-hez is odapiszkáltál mert a leirt modszer jó.
  • gewin
    valaki segítsen legyen kedves!!
    Nekem azt írták, hogy daemon tools pro-val csilnáljak egy ide-meghajtót, és ide rakjam be. Meg is tettem, de ha rákattoloka virtuális meghajtóra, azt írja hogy nincs bent lemez!!Tudna vki segíteni?
  • Alwares
    Én is így állítottam át és nekem sincs hang, ellenben majdnem minden magyar. Jah és a jéték odabasz! Egyszerűen nem bírtam letenni. Csak venni kéne még ramot és akkor teljesen jó lenne...
  • bladex
    Köszi szépen
  • wedge31
    Már vagy ötször lelett írva vissza kéne olvasni:
    HKEY_LOCAL_MACHINE
    -SOFTWARE
    -CD PROJEKT RED
    -The Witcher
    Language 3-ast írd át 16-ra.
    Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra.
    Ha a patcht magyarul telepited full magyar lesz a felirat.
  • bladex
    Nagyon gáz hogy magyar felirat alatt nincs angol beszéd. Nekem nagyon hiányzik. Idegesitő a beszéd hiánya. Ha valakinek van valami ötlete hogy magyar feliratnál legyen angol beszéd az nagy királyság lenne.
  • IgH
    Hát,ha ilyen szinten sztoriorientált lesz,mint ameddig eddig vittem/és amiket hallok,akkor elég nehezen tudom elképzelni a 40órás játékidőt,amit szimplán csak a főszálra írnak. De reméljük igazuk lesz,akkor tényleg van egy kiadós játék ami megéri a pénzét. Mert ugye ahogy olvasom a Jericho játékideje (attól független azis kurvajó játék) is 3óra körül mozog,amennyiért pénzt elkérni pofátlanság.
  • rotator
    Oké, vágom már, hogy értetted! :)
  • Dante73
    Tudom, azért írtam úgy hogy ha NEM rakják bele...

Dante.
  • rotator
    WASD van benne, F3-mal váltasz rá át! :)
  • grebber
    LOL ne köszöngess semmit a fájlokért!Alapból ott van mindenkinek a gépen.Én csak azért tettem fel mert kérték megnézni a fájlszerkezetet!
  • Dante73
    Én, a magam részéről töröltem, a képfájlal együtt.
    Majd 14.én megveszem, és akkor totál magyar lessz, a duma is. Egyrészt, ha megszokom angolul, akkor nem biztos, hogy bejön a magyar szinkron, másrészt, állítólag kb 90 óra a játékidő, na ezért nem sajnálom azt a 8000 ft-ot, mint pl a MoH;A-ért a 10000-et, a maga 4 órás játékidejével! Mondjuk, kicsit sajnálom, hogy töröltem, mert így 3 hét van még, de legalább van mire várni....
    Az irányitásról; Kissé szokni kell, mivel én inkább FPS, TPS párti vagyok, és ez a rákatt az ellenre nem jön be, de érdekes módon, a faluban a zöld kutyák mészárlását már "élvztem". Viszont, ha a wsad kombót nem rakják bele, tuti kihagyom. A fejlesztésben még így is lessz mit tanulnom, mert eddig nem igazán játszottam ezzel a stílussal. Pláne a mit is válasszak, hogy jó legyen... Számomra egy új dolog.
    Egyszóval, a véleményem eddig pozitív a dologról, és a teljes talán nem áll le majd exe hibára hivatkozva fél-másfél óra játék után...

Dante.
  • MrAndree
    Nincs. Minek? :)
  • rage
    Patch jól jött
    A félig angol - félig magyar felirat legalább magyar lett

Persze, a patchet magyarul kell installálni :)
  • AntiHero
    Nics magyar hang még.
  • bladex
    És át van állitva nálad magyar nyelvre?
  • MrAndree
    Nálam angol és van.
  • bladex
    Srácok egy nagyon egyszerü dolgot kérdeztem. Tudna valaki segiteni?
    NEKTEK VAN HANGJA A BESZÉDNEK MAGYAR VAGY ANGOL? Előre is köszönöm a választ.:)
  • mert
    Lol, mire begépeltem újra kérdeztél..:)
    Én ott megmentettem a boszit, a következményeit még nem látom
    de

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy küldit már buktam, mert annó eladtam a kereskedő fegyverszállítmányát az elfeknek..
  • adammmmmmm
    Ok kösz.
  • mert
    Nem orb, hanem ore. A lényeg, h mind2 kardot lehet fejleszteni: az ezüsthöz (megelőzve a kérdésedet: azt csak Vizimben kapod meg) 3 rúna kell, a másikhoz meg 3 meteor. Ha megvan, akkor usgyi a kovácshoz, aki megfelelő juttatásért cserébe feltápolja a kardjaidat..
    Hogy lehet-e többször is fejleszteni őket az jó kérdés, én még csak 1-ig jutottam..
  • adammmmmmm
    Senkinek sincs ötlete?
    Egyépként most egy olyan választásnál vagyok amit nem tudok eldönteni:
    Segítsek egy boszorkánynak hogy ne nyírják ki de ezért a falu elenem fordul és egy nagy csoportot ki kell nyírnom VAGY hagyam meghalni a boszokányt aki megátkoz? (én nem tom eldönteni hogy késöbb vajon melyikkel járok jobban)
  • bladex
    Srácok nálam nem hallani a beszédet. Se magyarúl se angolúl. Felraktam a javitást és átálitottam magyar nyelvre. Nálatok mi a helyzet?
  • Zóanagyvarázsló
    Tényleg jó lenne, ha valaki nyitna a játéknak egy spam topikot, a saját fórumok között, mert így a topik mások számára egyszerűen követhetetlen.
  • rotator
    Nem az a baj, hogy időzítve kell kattintani, hanem hogy ilyen gyerekesen van megoldva, semmi harcérzet nincs, olyan, mintha egy ütemesen kattintgatós mini-játékot játszanék a Leisure Suit Larry - Magna Cum Laudéból.
  • wedge31
    Akik magyaritva tolják rakják fel patchet így már minden még a menü is magyar.
  • Faki
    Bazze mindenki sír a harcrendszer miatt, holott sztem egész használható és látványos. Nem kell kattintgatni mint egy félőrült, hanem csak bizonyos időközönként, ez ilyen qrva nagy baj? A kattintgatok ész nélkül és csépelek az miért is jobb? Na mind1.. csak felbaszódik az agyam amikor ész nélküli kattintgatós arcok rohannak ide sírni.
  • Sarapetike
    Trissel lehet sexelni amikor oda adod neki a gyögszert akkor ha ügyesen dumálsz velle sex jön persze nem premier pláncsa csak hangban ill. egy rajzot kép Triss röl :P
  • koestler
    Nekem sajnos fél óra volt a játék. Én fel nem fogom, hogy voltak képesek ennyi energiát beleölni a játékba úgy, hogy egy ilyen harcrendszer mellett döntöttek. Ennél bármi jobb lett volna hack&slash, körökre osztott, prince of persia típusú, bármi. Nekem fél óra kellett, hogy megunjam, hogy ezt még a teljes játékidő 70%-ban csináljam, nekem nem éri meg... Sajnálom, mert minden másban tényleg igéretesnek tűnt, bár a lineáris játékmenet is csalódást okot, viszont így nagyon jól fut minden gépen, mert nincs annyi betöltendő felület. Azért érdemes megpróbálni, túl sok játékon vagyok túl ahhoz az hiszem, hogy ez igazi ujdonságot nyújtson. Azért jó játékot!
  • Atkamon
    Ezen énis nagyot néztem:D