13886
-
#1243 Nálam megy és 2 IDE winyóm van + 2 IDE DVD író + 2 virtuális drive: 1 Nero-s, 1 DT-s. (A64 X2 4200+ S939 , 2GB DDR400 , 1950Pro 256MB AGP) -
#1242 Ha az eszközkezelőbeli dolgokra gondolsz, akkor nekem csak 2-2 elsődleges és másodlagos IDE csatorna van a gépemen, más nem. -
#1241 Egyszerűbb lenne összeszedni, hogy akinél megy milyen konfigon próbálja + akinél nem megy az is írja le. Majd csak előjönnek az állandó különbségek. -
#1240 jaja ezzel próbálkoztam. -
#1239 Csak egy kósza ötlet volt, nekem már volt olyan program ami nem működött megfelelően vele. -
#1238 Ha van is fent, akkor az miért ütközne a DT-Pro fő alkalmazásával? Azért megnézem. -
#1237 alaplapi IDE drive = alaplapi IDE driver -
#1236 Nem lehet, hogy fent van alaplapi IDE drive? Nekem pl. nincs fent, csak az, amit a WINXP automatice felrakott. -
#1235 Nem hiszem hogy hülye vagy, csak segíteni próbálok. Gondolom akkor ezzel a verzióval próbáltad: DAEMON Tools Pro v4.10.218.0 Advanced - L33VaNcL33F
-
#1234 Dettó. Leírtom a régit, reboot, felrakom, SIKERESEN feltöröm, elindítom, hibát észlel, leáll, fin.
Az Agent működik ahogy az kell, csak épp IDE drive-ot nem tudok használni a fő alkalmazás nélkül. -
Zóanagyvarázsló #1233 Ja, már nézegettük.
rotator: Nem helyhiány miatt marad ki az angol hangsáv. -
#1232 Szted hülye vagyok?
Ugyan így csináltam de a deamon tools szar!!!!!! NEm indul el az advenced verzió. A sima persze elindul:( -
#1231 A lépések pontosan:
# feltelepíted a Daemon Tools-t (azt a verziót, amiről legalább már 100-szor volt a fórumon szó)
# feltelepíted a DT patchet is (ez szerintem fontos, lehet hogy sokan ezt hagyják ki )
# újraindítod a gépet
# elindítod magát a programot
# eltávolítod a feltelepítéskor automatikusan létrejött SCSI virtuális drive-ot
# létrehozol egy új IDE virtuális meghajtót
# ebbe mount-olod az image fájlt
Ha valahol elakadsz szólj :) -
#1230 2 órája szarakodoka deamon toolsal. Kurva Advenced verzió nem emgy fel. Ha meg fel megy akkor elindítom és semmi, bejön egy deamon tools kép és annyi nem lép tovább. Újraindítom a gépet akkor meg "advenced corrupted" hibát írja ki a deamon tools.
Vááááááááááá
Mi lehet a baj? Esetleg máshogy nem lehet elindítania játékot? -
#1229 1-2 óra játék után még nem igazán lehet hiteles véleményt formálni, nem árt legalább a tanítópályát, meg utána még néhány kezdetleges küldetést letudni. -
#1228 Jah, már láttuk. Bevállalod? :)
Na amúgy az intrónál a szöveg külön hangsávról megy, úgyhogy nyelvenként fél giga pluszt igényel a játék a dvd-n. Innentől szinte kötelező az angol hangsáv! Nincs valami infó erről, újabb fejlemény? -
#1227 Ez nagyon jó hír, akkor csak a prológus volt teljesen lineáris! :)
Hmm, gyerekek, a szalamandrák elleni harc zenéjének harmadik "tétele" valami mesés! Bár koppincs, de nagggyon jó! -
arni17 #1226 Hellosztok !!
lécci valaki mondja miért van az hogy berakom a Deamon Tools ba a képfájt és kiírja hogy lehet hoy sérült meg ilyenek pedig tuti nem sérült??:S -
#1225 Hát igen. Az irányítást és a harcot leszámítva tökéletes! Kár, hogy az a kettő teszi ki az oroszlánrészét a játéknak. :) No mindegy, majd ezt is megszokjuk, mint mindent. Az azért jó lenne, ha ini-ben turkálással lehetne finomhangolni, más progiknál nagyszerűen bevált. -
HRaVeN1 #1224 Vmi tipp a Beast megölésére?:) -
legolas66 #1223 Köszi szépen a segitséget mindenkinek sikerült megcsinálnom a DT! -
ellington #1222 #1143 -
Skyline #1221 Felraktam Daemon.Tools.Pro.4.10.0218-al de szarik indulni,hogy a rákba kell?:) -
#1220 Nem tudom valakinek előjött-e már ez a hiba vagy talán bug nem tudom, de amikor mondjuk az ügyességnél tápolok valamilyen skill-t akkor ha egy szintnél valamelyiket nem választom ki akkor a kamera körbenézéskor illetve futáskor olyan gyorsan mozog a világ, mintha én lennék superman
-
#1219 Imádom az örömlányokat!!!!
Főleg ha a fizetség a szolgálataimért korlátlan hancúrozás bármelyikkel..
Ja és a kártyák is nagyon jóóóók, rá is szoktam a női bájak kihasználására és ezzel már gyűjtöttem néhány fedetlen női testet ábrázoló művészi kártyákat -
#1218 kivégezni hogy kell? nekem nem jönn össze.
csápol csápol, ember bekomázik, és akkor nem tudom. -
xido #1217 na látod..úgyis megvetted..akkor most első kézből kapsz játék tapasztalatot..remélem bejön:) -
#1216 Ja, konkrétan az Írországbeli Kilkenny város Market Cross plázájának az első -és egyetlen- emeletén a GameStopban... -
#1215 Hol lehet kapni? Gondolom külföldön -
#1214 JEEEE!!! Megvettem, most telepítem! Igaz, hogy CE még nem volt, de nem bírtam kivárni! -
ellington #1213 na végre sikerült, le is magyarítottam. -
ellington #1212 egyszerűen nem tölt be az a dtpro ami a 877-es hozzászólásban volt. a töltőképnél megáll és kész. -
#1211 nem tudom láttátok-e vagy lett-e említve, de nincs kedvem végigbogarászni az összes technikai postot visszamenőleg...
Witcher kiadás
-
szalacsy2 #1210 A patch exe file-t másold át a DT mappájába, mert ha tallózol a "javítandó" file-ra, akkor valamiért nem működik. De ha abból a mappából indítod, akkor sikerese peccseli.... -
#1209 Valaki írja le (aki már relatíve sokat játszott) a véleményét, melyik kameraállás, milyen érzékenységű egérbeállítás, egyéb trükkök mellett a legjobb az irányítás. Csak mert nekem az izometrikus nem tetszik, a középső egész jó, de úgy meg a földet bámulom, a TP meg valahogy túl közel van a főhőshöz. Hiába vízszintes a kamera, és ellátni szépen messzire, idegesít a karakter válla
A véleményem, hogy a játék k**vajó, csak az irányítás nem igazán élvezetes. Pl. WoW-ban ez tökéletes volt, miért nem tudták lekoppintani, most az egyszer megbocsátottuk volna -
Mr. Perfect #1208 Ha nem megy a DT pro próbáld meg Alcohol-al bemountolni az image-et. állítólag azzal is megy -
Mozes #1207 Skaccok!
ATI X850-en elindul a játék?! Nincs itt semmi Shader megkötés ugye?
Köszi
-
legolas66 #1206 HY
felraktam a DTProt és rá a patchet de amikor elinditom mindig azt irja ki hogy: The application is corrupted,ez mitöl van?
Mit nem csináltam jól!
Lécci segitsetek már csak ez kéne ahoz hogy fel tudjam rakni a gémet.
Magyaritani tudom az 1.1-es patch is meg van már csak a DT-nem akar menni!
Segitségeteket elöre is köszönöm hello és további jó játékot mindenkinek! -
xido #1205 Hát..azt hittem az első faluban,Vizimában lesz csak bejárható a terület,aztán csak ha küldetést veszek fel,akkor jutok át valamerre:)
Tévedtem...kimehettem a kapun és a környező kunyhókat felfedezhetem és míg alszik a tulaj,kirámolhatom:) -
xido #1204 saaajnos tegyél bele még 32megát..aztán szedd le a 15gigás demót 56k modemmel majd a regeditben állítsd át oroszra,hogy élvezd is:)))