13886
  • bélanéni #1243
    Nálam megy és 2 IDE winyóm van + 2 IDE DVD író + 2 virtuális drive: 1 Nero-s, 1 DT-s. (A64 X2 4200+ S939 , 2GB DDR400 , 1950Pro 256MB AGP)
  • Hmuda
    Ha az eszközkezelőbeli dolgokra gondolsz, akkor nekem csak 2-2 elsődleges és másodlagos IDE csatorna van a gépemen, más nem.
  • bélanéni #1241
    Egyszerűbb lenne összeszedni, hogy akinél megy milyen konfigon próbálja + akinél nem megy az is írja le. Majd csak előjönnek az állandó különbségek.
  • AntiHero
    jaja ezzel próbálkoztam.
  • bélanéni #1239
    Csak egy kósza ötlet volt, nekem már volt olyan program ami nem működött megfelelően vele.
  • Hmuda
    Ha van is fent, akkor az miért ütközne a DT-Pro fő alkalmazásával? Azért megnézem.
  • bélanéni #1237
    alaplapi IDE drive = alaplapi IDE driver
  • bélanéni #1236
    Nem lehet, hogy fent van alaplapi IDE drive? Nekem pl. nincs fent, csak az, amit a WINXP automatice felrakott.
  • bélanéni #1235
    Nem hiszem hogy hülye vagy, csak segíteni próbálok. Gondolom akkor ezzel a verzióval próbáltad: DAEMON Tools Pro v4.10.218.0 Advanced - L33VaNcL33F

• Hmuda
    Dettó. Leírtom a régit, reboot, felrakom, SIKERESEN feltöröm, elindítom, hibát észlel, leáll, fin.

Az Agent működik ahogy az kell, csak épp IDE drive-ot nem tudok használni a fő alkalmazás nélkül.
  • Zóanagyvarázsló
    Ja, már nézegettük.

rotator: Nem helyhiány miatt marad ki az angol hangsáv.
  • AntiHero
    Szted hülye vagyok?

Ugyan így csináltam de a deamon tools szar!!!!!! NEm indul el az advenced verzió. A sima persze elindul:(
  • bélanéni #1231
    A lépések pontosan:

# feltelepíted a Daemon Tools-t (azt a verziót, amiről legalább már 100-szor volt a fórumon szó)
    # feltelepíted a DT patchet is (ez szerintem fontos, lehet hogy sokan ezt hagyják ki )
    # újraindítod a gépet
    # elindítod magát a programot
    # eltávolítod a feltelepítéskor automatikusan létrejött SCSI virtuális drive-ot
    # létrehozol egy új IDE virtuális meghajtót
    # ebbe mount-olod az image fájlt

Ha valahol elakadsz szólj :)
  • AntiHero
    2 órája szarakodoka deamon toolsal. Kurva Advenced verzió nem emgy fel. Ha meg fel megy akkor elindítom és semmi, bejön egy deamon tools kép és annyi nem lép tovább. Újraindítom a gépet akkor meg "advenced corrupted" hibát írja ki a deamon tools.

Vááááááááááá

Mi lehet a baj? Esetleg máshogy nem lehet elindítania játékot?
  • bélanéni #1229
    1-2 óra játék után még nem igazán lehet hiteles véleményt formálni, nem árt legalább a tanítópályát, meg utána még néhány kezdetleges küldetést letudni.
  • rotator
    Jah, már láttuk. Bevállalod? :)
    Na amúgy az intrónál a szöveg külön hangsávról megy, úgyhogy nyelvenként fél giga pluszt igényel a játék a dvd-n. Innentől szinte kötelező az angol hangsáv! Nincs valami infó erről, újabb fejlemény?
  • rotator
    Ez nagyon jó hír, akkor csak a prológus volt teljesen lineáris! :)
    Hmm, gyerekek, a szalamandrák elleni harc zenéjének harmadik "tétele" valami mesés! Bár koppincs, de nagggyon jó!
  • arni17
    Hellosztok !!

lécci valaki mondja miért van az hogy berakom a Deamon Tools ba a képfájt és kiírja hogy lehet hoy sérült meg ilyenek pedig tuti nem sérült??:S
  • rotator
    Hát igen. Az irányítást és a harcot leszámítva tökéletes! Kár, hogy az a kettő teszi ki az oroszlánrészét a játéknak. :) No mindegy, majd ezt is megszokjuk, mint mindent. Az azért jó lenne, ha ini-ben turkálással lehetne finomhangolni, más progiknál nagyszerűen bevált.
  • HRaVeN1
    Vmi tipp a Beast megölésére?:)
  • legolas66
    Köszi szépen a segitséget mindenkinek sikerült megcsinálnom a DT!
  • ellington
  • Skyline
    Felraktam Daemon.Tools.Pro.4.10.0218-al de szarik indulni,hogy a rákba kell?:)
  • Aragorn10
    Nem tudom valakinek előjött-e már ez a hiba vagy talán bug nem tudom, de amikor mondjuk az ügyességnél tápolok valamilyen skill-t akkor ha egy szintnél valamelyiket nem választom ki akkor a kamera körbenézéskor illetve futáskor olyan gyorsan mozog a világ, mintha én lennék superman
  • Aragorn10
    Imádom az örömlányokat!!!!
    Főleg ha a fizetség a szolgálataimért korlátlan hancúrozás bármelyikkel..
    Ja és a kártyák is nagyon jóóóók, rá is szoktam a női bájak kihasználására és ezzel már gyűjtöttem néhány fedetlen női testet ábrázoló művészi kártyákat
  • bordy
    kivégezni hogy kell? nekem nem jönn össze.
    csápol csápol, ember bekomázik, és akkor nem tudom.
  • xido
    na látod..úgyis megvetted..akkor most első kézből kapsz játék tapasztalatot..remélem bejön:)
  • Riddick21
    Ja, konkrétan az Írországbeli Kilkenny város Market Cross plázájának az első -és egyetlen- emeletén a GameStopban...
  • bélanéni #1215
    Hol lehet kapni? Gondolom külföldön
  • Riddick21
    JEEEE!!! Megvettem, most telepítem! Igaz, hogy CE még nem volt, de nem bírtam kivárni!
  • ellington
    na végre sikerült, le is magyarítottam.
  • ellington
    egyszerűen nem tölt be az a dtpro ami a 877-es hozzászólásban volt. a töltőképnél megáll és kész.
  • Lilithn
    nem tudom láttátok-e vagy lett-e említve, de nincs kedvem végigbogarászni az összes technikai postot visszamenőleg...
    Witcher kiadás
  • szalacsy2
    A patch exe file-t másold át a DT mappájába, mert ha tallózol a "javítandó" file-ra, akkor valamiért nem működik. De ha abból a mappából indítod, akkor sikerese peccseli....
  • bélanéni #1209
    Valaki írja le (aki már relatíve sokat játszott) a véleményét, melyik kameraállás, milyen érzékenységű egérbeállítás, egyéb trükkök mellett a legjobb az irányítás. Csak mert nekem az izometrikus nem tetszik, a középső egész jó, de úgy meg a földet bámulom, a TP meg valahogy túl közel van a főhőshöz. Hiába vízszintes a kamera, és ellátni szépen messzire, idegesít a karakter válla

A véleményem, hogy a játék k**vajó, csak az irányítás nem igazán élvezetes. Pl. WoW-ban ez tökéletes volt, miért nem tudták lekoppintani, most az egyszer megbocsátottuk volna
  • Mr. Perfect
    Ha nem megy a DT pro próbáld meg Alcohol-al bemountolni az image-et. állítólag azzal is megy
  • Mozes
    Skaccok!

ATI X850-en elindul a játék?! Nincs itt semmi Shader megkötés ugye?

Köszi
  • legolas66
    HY

felraktam a DTProt és rá a patchet de amikor elinditom mindig azt irja ki hogy: The application is corrupted,ez mitöl van?
    Mit nem csináltam jól!
    Lécci segitsetek már csak ez kéne ahoz hogy fel tudjam rakni a gémet.
    Magyaritani tudom az 1.1-es patch is meg van már csak a DT-nem akar menni!
    Segitségeteket elöre is köszönöm hello és további jó játékot mindenkinek!
  • xido
    Hát..azt hittem az első faluban,Vizimában lesz csak bejárható a terület,aztán csak ha küldetést veszek fel,akkor jutok át valamerre:)
    Tévedtem...kimehettem a kapun és a környező kunyhókat felfedezhetem és míg alszik a tulaj,kirámolhatom:)
  • xido
    saaajnos tegyél bele még 32megát..aztán szedd le a 15gigás demót 56k modemmel majd a regeditben állítsd át oroszra,hogy élvezd is:)))