13886
-
gyuri12 #1283 honnan?:S
egyébként,amim most van deamon tools patch fájlom vírusos...trójai kis köcsög paci -
ellington #1282 tölts le másikat. -
Tomi2345 #1281 aki nem bírja feltenni a daemon tools-t, az azt próbálja meg, hogy a patch file-t a daemon tools mappájába teszi, és onnan patcheli, nekem bevált -
gyuri12 #1280 felraktam a dt pro-t,de amikor elindítanám,akkor írja,hogy hibás bináris fájl:O
-
#1279 oké köszönöm -
xido #1278 a patch kell...de előtte csináld meg a magyarítás trükköt...a patch fogja kipótolni aztán a hiányzó,angolul bennmaradt feliratokat egyéb javításai mellett!! -
#1277 Észrevehetőek a változások?
Pl.:
Játékmenetbeli, valamint szövegjavítások:
* Javítva a karakterfejlesztésnél jelentkező pár hiba.
* Javítva a történeti szál megtörését okozó pár probléma.
* Javítva a druidák napszakváltása az ötödik felvonásban.
* Javítva egy szexjelenet az ötödik felvonásban.
* Javítva a Holló Kripta megjelenítése.
Kódhibák javítása:
* Alt+Tab funkció javítva.
* A karakterek székre ülés animációja javítva.
* Számtalan mesterséges intelligencia probléma javítva.
* Javítva számtalan mentési hiba.
Művészeti, illetve hangproblémák javítása:
* Kaer Morhenben a vadállatokat javították.
* A csatornákban az alvó civileket javították, elhelyeztek 10 csontvázat.
* A vérfarkasok fizikája javítva (!)
* Az öreg hölgy és a törpök - pihenő animációk javítva -
#1276 nah sikerült felraknom a Daemond Tools-t. Ha mindent ugy csináltok ahogy írva van akkor jónak kellene lennie :)
Nah szóval felraktam. Most telepíti fel a játékot. Ahhoz hogy magyar felirat legyen és angol hang kell a patch is ? :) -
MrAndree #1275 Igen. Miért? -
ellington #1274 #1133
-
#1273 1.1-es patchet próbálta már valaki a játékhoz?
-
csgj #1272 Kösz, #1270 komment, és mindehol csak kérdezgetnek.... -
oli314 #1271 a DT.Pro.4100218Advanced-et elvileg "csak" felkéne installnom, de úgy látszik valamit nagyon elbaszhattam, mert nekem kéri hogy válasszam ki a "personal license key file"-t, majd felajánlja hogy keressem meg a vinyón..az nfo fájl nem ír erről semmit, én meg megvagyok lőve...valaki tud segíteni? thx -
IgH #1270 Ha mindent úgy csinálsz,ahogy vmelyik postban (még nincs annyi a topicba,h olyan sokáig kelljen keresni,tegnap volt)leírtam,akkor menni fog. De szerintem azóta leírta más is. Hajrá. -
csgj #1269 Tudtok vmi biztosan működő megoldást arra, hogy miként lehet elindítani a gamet?? Mert nem naon megy daemon tools 4.10-el -
ellington #1268 de hogy lehet a nőkkel összejönni? az is ad valami plusszot amúgy, vagy csak sóelem? -
#1267 sziasztok.
Én is elakadtam a telepítésnél. Felrakom a daemon pro-t patchelem, ezután kiirja h appicalation corrupted. Mit csináltam rosszul ? -
neptum #1266 csak egy kérdés a magyar feliratal kapcsoltab de hol találom azt a filet vagy mit ahol beleht álítani a nyelvet mert onnantol már tom csak itt akadtam el -
Zóanagyvarázsló #1265 Ez forgalmazói, terjesztői érdekekről szól, nem mindenhol ugyanaz a forgalmazó, így nme örülne sem az Atari, sem a terjesztők, ha az olcsó magyar multilanguage játékok elárasztanák őket. Persze ez az olcsóság csak a CD Projektnél áll, az EA-nek van bőr a képén még drágábban is adnia játékait, igaz, nem engem azok nem nagyon érintenek. Szóval ez az egész marketingstratégia része, szeretik, ha az adott piacon az odaszánt verzió terjed el - lásd még régiókódok.
A helyhiány különben is gyenge érv, régen is tudták az international verziókhoz mellékelni külön lemezen az egzotikusabb nyelveket, ha egyáltalán szükség volt külön lemezre. Ez midnig a szándékon múlik, nem hiába lett volna a hivatalos igény szeritn arra, hogy legalább a különböző feliratokat letölthessék legálisan - ha már a lemezre nem megy rá a szóvegfájl... Mi volt a fjlesztő válasza? Meg kell kérdezni a kiadókat, hogy belemennek-e. -
#1264 Az egyik devnek ez volt a fő indoka anno! :) Utána jött valami szerzői jogi probléma, az is elég lol első hallásra. -
Force87 #1263 Mirtusszirmokat honnan lehet szerezni ? Állítólag a fogadóban lehet venni, pedig sajnos nem... Arra meg nincs meg a képességem, hogy felvegyem őket...
Valamint Macska-főzetet hogyan lehet csinálni ? Nekem nincs meg hozzá a recept... Ez még nem is lenne gond, de még fáklyát sem tudok felvenni/szerezni...
-
Skyline #1262 thx -
HRaVeN1 #1261 #1224 vki? -
xido #1260 akarom mondani két SATA HDD -
xido #1259 konfigom az aláírásban...két SCSI HDD..egy IDE író..winxp sp2-ben lévő driverekkel..dtpro IDE virtual-a pöccre -
xido #1258 karakterlapon a csajok kártyája is ott van...valahol egy szívre ha klikkelsz,akkor megmutatja a lengébb képét:) -
ellington #1257 ezeket a képeket meztelen nőkröl hogy lehet gyűjteni? (nem, nem perverzió, csak kíváncsi vagyok a játék minden részére) -
mexx009 #1256 CSáo. Annyi hogy a DT pro advance kell a játékhoz nem a basic. 2 napja kérdezés nélkül a leirtakból meg tudtam csinálni bár szenvedtem mire találtam teljes verziós DT pro advancet de sikerült és azóta jó DT pro advance 4.10.218 kell az a jó. A patch pedig a crack hozzá végülis hogy ne próba verzió legyen. Sok sikert. AMúgy tudja valaki hány fejezet van benne? -
#1255 -
#1254 Nekem 1 napos windows van. Mégse jó:(
Mindegy akkor megvárom szépen a cracket. Én nem szarakodok ezzel. -
Mr. Perfect #1253 O.K. akkor ez tárgytalan. -
#1252 Mindegy, a gépem már úgyis megérett egy reinstallra. Több mint valószínű, hogy valami régebbi dologgal akadt össze. Amíg ez az egyetlen játék ami megköveteli az IDE drive-ot addig marad ez a rendszer, max kivárom a törést, úgyse kell már sokat aludni odáig (és mivel az anyagi helyzetem még egy 5k forintos játékot se engedhet meg (a World in Conflictot is megvettem volna ha tudom), ezért maradok ennél a megoldásnál). -
#1251 Logikus amit írsz, valóban nem lehet a főprogram elindítása nélkül variálin. De az, hogy már az sem indul, elég gyanús. Nekem magyar WinXP van fent, tehát 100% hogy nem lehet gond. -
#1250 Én néztem. Beraktam az eredeti MDS-es képfile-t, kérte a lemezt, próbáltam a mini-image+yasu1.4 kombót és ismét csak ugyanaz az eredmény. -
#1249 Elfelejtettem írni (gondoltam egyértelmű), hogy alapból az "add IDE drive" nem használható, ahhoz kell a DT-Pro fő programja, ahhol engdélyezni kell, de mivel mint írtam ez nálam még sikeres patch után is hibaüzenettel leáll pont indulás előtt, ezért nem lehet virtuális IDE drive-ot rakni a gépre.
Az N-force fórumán volt valaki aki a lokalizált windowst okolta, de amit leírt problémát az a magyar windowsra nem vonatkozik. -
Mr. Perfect #1248 Valaki írta korábban,hogy alcohollal mountolva is működik. Próbáld azzal, aha a DT Pro nem akar működni! -
#1247 És törölted a SCSI virtuális drive-ot? (egyszer már kérdeztem, de hátha...) -
rage at work #1246 Nekem a SCSI drive-ra is volt mountolva egy játék.
Addig hiába mountoltam a vIDE drive-ra a Witcher-t, hibaüzenettel leállt. Előbb unmountolni kellett a másik programot
Utána már simán elindult. -
#1245 (A64 3200+, 2GB ddr400, SATAII 250gb vinyó, ATI x1950PRO(256mb, PCI-E), 1 dvd író) -
#1244 Arra gondolok. És nincs a végén még egy sor, pl nálam van egy ilyen a melóhelyen (mert itt feltelepítettem anno): NVIDIA Nforce MCP2 IDE Controller