13886
  • kisbel32
    Vista 64-bit nem foglalkozik semmilyen védelemmel amihez nem kell alapból crack azok elindulnak sima 64bithez való DT-vel. Aki van megfelelö hardvere annak csak ajánlani tudom. Nem csak ez a progi már többet is probáltam amihez xp-n kell pl. yasu az is elindul csak be kell mountolni sima DTbe és már indul is.
  • 3P
    Gonfoltam, hogy benézek a topikba, hogy olvassak egy kicsit a játékról, de saja csalhatatlan SG topic szag fogadott. Majdnem mindenki azon rinyál, hogy hogy kell elindítani a warez változatot... :-/
  • gyuri12
    biztos megéri,de nekem tudnom kellh,ogy elmegy-e a karimon,mert anélkül nem fogom megvenni
  • Riddick21
    hát én inkább erre adnék... Elég vérszegénynek tűnt a Hellgate a demó alapján, bár gondolom bétáztál, azért szavazol neki ekkora bizalmat. (én az árát félretettem a Diablo 3-ra:D)
  • AntiHero
    Minek a linkjék?
  • AntiHero
    Aggyál pénzt...megéri:)

Nincs pénzem mert HELLGATE:LONDONt veszek:)
  • ellington
    ha tudnám hogy lehet... de a linkjét akkor is be kéne ide illeszteni a bannerhez. amúgy nincs gond, nem ment nekem se elsőre, kérdeztem is, válaszoltak is, erről szól a fórum. csak hogy már húsz oldalt visszaolvasva se tudok meg semmit a játékról, az bánt. hogy nem tudom, más 1 giga rammal milyen eredményekkel jár pl.
  • Riddick21
    Vegyétek meg, megéri!
  • AntiHero
    Nekem tök mindegy honnan szedem 10 verziót néztem már. Mindegyik szar:(
  • CalebJoe
    Én a Daemon Tools Pro-t torrent-ről töltöttem le és a korábban leírtak alapján működik is.
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1085122453&no=1104
  • csgj
    Én leginkább azt nem értem, hogy másnak miért megy?!
  • AntiHero
    Istenem.... faszér nem működik buzi DT.:(
  • csgj
    Ennyire zavar, hogy problémáink vannak? Nyiss akkor te egy spam topicot :)
  • ellington
    ki tudna itt nyitni egy spam topicot? egy-két szó eshetne már a játékról is.
  • AntiHero
    Letöröltem, akkor se jó:(
  • csgj
    de mindegy, ha kilépek belőle, akkor se megy...
  • AntiHero
    hmmmmmmmmmmmmmm.... Nekem fent van lehet az a gond.
    Leszedem és megnézem.
  • csgj
    ja, faxa, nekem az van...
  • xido
    korábban olvastam valahol,hogy akinél AVG van,az elcseszheti a patchelést..
  • ellington
    1 giga rammal szenved valaki?
  • csgj
    Nem, a sima dt is a legújabb nálam... Fel van telepítve a Pro, de hiába másolom be a patch-et, azt nem tudja megnyitni, ahogy magát a progit sem, mert kiír vmi application errort... És most már rohadtul idegesít... anno ennyit csak a starforce-al szívtam
  • xido
    régen...volt akinél a sima daemonból a 4.10-et nem engedte telepíteni..hiába volt fenn mondjuk 4.08..valami hiányzott neki..lehet akinek még nincs fenn a 4.10 a simából..annak még hiányzik az a valami a pro telepítéséhez...csak ötlet...
  • csgj
    Fantasztikus, de jó neked, én is ugyanezt csináltam, mégse ment...
  • wedge31
    Én a régi daemont unistaláltam ,lehet hogy ha fenhagyja van akinél bekavar.
  • xido
    fennlévő daemon tools mellé kerül másik mappába..a pro mappájába kell betenni a patchet és utána elindul a progi...a sima daemonba 0-ra kell venni az emulált meghajtók számát
  • xido
    najóvan srácok..én ezt szedtem és minden simán ment vele...

http://rapidshare.com/files/58625923/DAEMON_Tools_Pro_v4.10.218.0_-_Advanced.rar
  • gyuri12
    én eddig 3 helyről szedtem le,és egyik se jó... nekem kell ez a játék,mert megvenni nem fogom,amíg meg nem tudom,hog elmegy-e a gépemen...
  • csgj
    Ez a patch, ami a dt advanced-hez van nem indul el... programfuttatási hiba, pedig 2 helyről is leszedtem.
  • Dosia
    DAEMON Tools Pro v4.10.218.0 Advanced ezt szed le mini novarol ez biztosan fog mukodni!!ui:nekem is ez volt a baj
  • gyuri12
    de azt sem engedi.asszondja,hogy lehet hogy írásvédett,vagy hogy tele a vincseszterem(nincs tele,van 34 giga)vagy hogy jelenleg használva van. nincs használva
  • ellington
    a patch.exet vagy akármi is a neve bele kell másolni az előzőleg feltelepített daemon tools pro könyvtárba. nemértem.
  • gyuri12
    no,és az miért van,hogy nem tudom átmásolni a patch filet,és egyáltalán miért is nem tudom használni?
    "a windows nem tudja elérni a megadott eszközt,elérési útat,vagy fájlt.lehet,hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel."
    wtf?
  • ellington
    valaki játszik egy giga rammal? kegyetlen. mint a gothic3.
  • gyuri12
    jah:O

kösz
  • ellington
    azzal nem törődtem, hogy vírusos e vagy sem, #877-es hozzászólásban volt egy link, de ugyanaz a verzió, bár megpróbálhatod leszedni. alcohol, egyéb daemon gondolom nincs a gépen. letöltöd, nem pipálod be az indítommostadaemontools kockát, a patch fájlt bemásolod a daemon mappába, ott elindítod, felpatcheled, és kész. elindul a daemon, ott az alsó sorban kitörölsz minden virtual driveot (azt az egyet, amit alapból ad), jobbklikk és add ide driver. ezzel már megy.
  • gyuri12
    nem fogod elhinni,de ez sem megy...:(
    és még a patch file is vírusos..
  • oli314
    köszi mindjárt megnézem, csak ez a 215 nem rinyált "license key file" miatt mint a 218 :S
  • ellington
    én azzal nem tudtam ide drivert feltenni, bár lehet hogy akkor még rossz helyen kerestem.
  • ellington
    van rá elég mód, hogy leszedj egy daemon tools pro-t, csak egy kicsit kell kreatívnak lenni.
  • oli314
    215-ös daemon pro is megteszi?