13886
-
kisbel32 #1323 Vista 64-bit nem foglalkozik semmilyen védelemmel amihez nem kell alapból crack azok elindulnak sima 64bithez való DT-vel. Aki van megfelelö hardvere annak csak ajánlani tudom. Nem csak ez a progi már többet is probáltam amihez xp-n kell pl. yasu az is elindul csak be kell mountolni sima DTbe és már indul is. -
#1322 Gonfoltam, hogy benézek a topikba, hogy olvassak egy kicsit a játékról, de saja csalhatatlan SG topic szag fogadott. Majdnem mindenki azon rinyál, hogy hogy kell elindítani a warez változatot... :-/ -
gyuri12 #1321 biztos megéri,de nekem tudnom kellh,ogy elmegy-e a karimon,mert anélkül nem fogom megvenni -
#1320 hát én inkább erre adnék... Elég vérszegénynek tűnt a Hellgate a demó alapján, bár gondolom bétáztál, azért szavazol neki ekkora bizalmat. (én az árát félretettem a Diablo 3-ra:D) -
#1319 Minek a linkjék? -
#1318 Aggyál pénzt...megéri:)
Nincs pénzem mert HELLGATE:LONDONt veszek:) -
ellington #1317 ha tudnám hogy lehet... de a linkjét akkor is be kéne ide illeszteni a bannerhez. amúgy nincs gond, nem ment nekem se elsőre, kérdeztem is, válaszoltak is, erről szól a fórum. csak hogy már húsz oldalt visszaolvasva se tudok meg semmit a játékról, az bánt. hogy nem tudom, más 1 giga rammal milyen eredményekkel jár pl. -
#1316 Vegyétek meg, megéri! -
#1315 Nekem tök mindegy honnan szedem 10 verziót néztem már. Mindegyik szar:( -
#1314 Én a Daemon Tools Pro-t torrent-ről töltöttem le és a korábban leírtak alapján működik is.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1085122453&no=1104 -
csgj #1313 Én leginkább azt nem értem, hogy másnak miért megy?! -
#1312 Istenem.... faszér nem működik buzi DT.:(
-
csgj #1311 Ennyire zavar, hogy problémáink vannak? Nyiss akkor te egy spam topicot :) -
ellington #1310 ki tudna itt nyitni egy spam topicot? egy-két szó eshetne már a játékról is. -
#1309 Letöröltem, akkor se jó:( -
csgj #1308 de mindegy, ha kilépek belőle, akkor se megy... -
#1307 hmmmmmmmmmmmmmm.... Nekem fent van lehet az a gond.
Leszedem és megnézem. -
csgj #1306 ja, faxa, nekem az van... -
xido #1305 korábban olvastam valahol,hogy akinél AVG van,az elcseszheti a patchelést.. -
ellington #1304 1 giga rammal szenved valaki? -
csgj #1303 Nem, a sima dt is a legújabb nálam... Fel van telepítve a Pro, de hiába másolom be a patch-et, azt nem tudja megnyitni, ahogy magát a progit sem, mert kiír vmi application errort... És most már rohadtul idegesít... anno ennyit csak a starforce-al szívtam -
xido #1302 régen...volt akinél a sima daemonból a 4.10-et nem engedte telepíteni..hiába volt fenn mondjuk 4.08..valami hiányzott neki..lehet akinek még nincs fenn a 4.10 a simából..annak még hiányzik az a valami a pro telepítéséhez...csak ötlet... -
csgj #1301 Fantasztikus, de jó neked, én is ugyanezt csináltam, mégse ment... -
#1300 Én a régi daemont unistaláltam ,lehet hogy ha fenhagyja van akinél bekavar. -
xido #1299 fennlévő daemon tools mellé kerül másik mappába..a pro mappájába kell betenni a patchet és utána elindul a progi...a sima daemonba 0-ra kell venni az emulált meghajtók számát -
xido #1298 najóvan srácok..én ezt szedtem és minden simán ment vele...
http://rapidshare.com/files/58625923/DAEMON_Tools_Pro_v4.10.218.0_-_Advanced.rar -
gyuri12 #1297 én eddig 3 helyről szedtem le,és egyik se jó... nekem kell ez a játék,mert megvenni nem fogom,amíg meg nem tudom,hog elmegy-e a gépemen... -
csgj #1296 Ez a patch, ami a dt advanced-hez van nem indul el... programfuttatási hiba, pedig 2 helyről is leszedtem. -
Dosia #1295 DAEMON Tools Pro v4.10.218.0 Advanced ezt szed le mini novarol ez biztosan fog mukodni!!ui:nekem is ez volt a baj -
gyuri12 #1294 de azt sem engedi.asszondja,hogy lehet hogy írásvédett,vagy hogy tele a vincseszterem(nincs tele,van 34 giga)vagy hogy jelenleg használva van. nincs használva -
ellington #1293 a patch.exet vagy akármi is a neve bele kell másolni az előzőleg feltelepített daemon tools pro könyvtárba. nemértem. -
gyuri12 #1292 no,és az miért van,hogy nem tudom átmásolni a patch filet,és egyáltalán miért is nem tudom használni?
"a windows nem tudja elérni a megadott eszközt,elérési útat,vagy fájlt.lehet,hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel."
wtf? -
ellington #1291 valaki játszik egy giga rammal? kegyetlen. mint a gothic3. -
gyuri12 #1290 jah:O
kösz -
ellington #1289 azzal nem törődtem, hogy vírusos e vagy sem, #877-es hozzászólásban volt egy link, de ugyanaz a verzió, bár megpróbálhatod leszedni. alcohol, egyéb daemon gondolom nincs a gépen. letöltöd, nem pipálod be az indítommostadaemontools kockát, a patch fájlt bemásolod a daemon mappába, ott elindítod, felpatcheled, és kész. elindul a daemon, ott az alsó sorban kitörölsz minden virtual driveot (azt az egyet, amit alapból ad), jobbklikk és add ide driver. ezzel már megy. -
gyuri12 #1288 nem fogod elhinni,de ez sem megy...:(
és még a patch file is vírusos.. -
oli314 #1287 köszi mindjárt megnézem, csak ez a 215 nem rinyált "license key file" miatt mint a 218 :S -
ellington #1286 én azzal nem tudtam ide drivert feltenni, bár lehet hogy akkor még rossz helyen kerestem. -
ellington #1285 van rá elég mód, hogy leszedj egy daemon tools pro-t, csak egy kicsit kell kreatívnak lenni. -
oli314 #1284 215-ös daemon pro is megteszi?