13886
-
#1363 Hát akkor nem nagyon sikerült neki, mert amit hallottam tőle 3 mondatot, abban több intonáció volt, mint az angolban egész eddig. -
#1362 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csak népszerüsítem a játékot -
#1361 Khm, szerintem nem kéne lelőni az ilyen poénokat, lehet, sokan csak emiatt kezdenek majd neki. :))) -
#1360 überlúzer -
#1359 A jobb alsó néni nem akármilyen könyvet nézeget
Biztos még javítania kell a tudományán -
#1358 Ja állitolag ez volt a baja a magyar szinkronszinésznek is hogy megkövetelték töle hogy érzelemmentesen adja a figurát márcsak azért is mert a witcherek ilyenek. -
csgj #1357 Jó, most már műkszik a pro advanced... de hogy a fenébe, tudok IDE drive-ot csinálni?? Nekem csak SCSI-t enged... -
#1356 Nem nincsenek legalábbis nálam biztosan nicsenek. -
#1355 Szerintem pedig pont illik Gerartra ez a erzelem mentesseg.
Amugy a tortenet es a vilag hihetetlenul jol felepitett.
Foleg a vilag, mar leirtam egyszer, de egyszeruen lenyugoz ez az elo vilag amit krealtak a programozok.
Esoben az emebrek futnak az eresz ala, mikozben a haziasszony panaszkodik, hogy eppen mosott es elfognak azni a ruhak.
Oregasszony santikal az utan es kozben sirankozik, hogy faj a labam a verebek szanaszet rebbenek amikor kiszedi az emebr a novenybol a magvakat es sorolhatnam azokat a reszleteket amivel a hangulatot fokoztak.Latszodik, hogy nagyon odafigyeltek a reszletekre.
Rengeteg frenetikus parbeszed is van a jatekban, amin neha nagyokat kacagok.
A kornyezet pedig egyszeruen csodalatos annyira elethu. -
#1354 Nektek nincsenek textura-hibák? Nálam csak a szabadban, de ott hemzsegnek -
#1353 Az a koponyás nagyon állat.Még jó hogy birja szuflával. -
gyuri12 #1352 ez volt ez első leírás,aminek hittem:)
grat:D -
#1351 Na eddig ezen hölgyemények gazdagították tudásukkal Geralt barátunk
nőkről szerzett nem kevés tapasztalatát
-
#1350 Nos, nekigyürkőztem ismét a játéknak, chapter 1-től indulva.
A teljesen lineáris prológus után innentől már - az első 2 percet leszámítva (idáig jutottam múltkor, ezért gondoltam, hogy végig ilyen lesz) - valóban a jó öreg kvázi szabadon barangolós, küldetésfelvevős rpg-s feelinget hozza, amit imádok.
Az irányítást is sikerült végre a magamévá tennem. A korcs third person nézet véleményem szerint teljesen használhatatlan ebben a játékban, ugyebár ilyenkor nincs szabad egérkurzor, hanem az egér mozgatásával közvetlenül a hőst irányítjuk, így pl. amikor fel akar venni az ember valamit, akkor bejön a tárgyképernyő, ahol megjelenik az egér valami lehetetlen pozícióban, úgyhogy mire a transfer ikonig elvonszolja az ember, leszárad a keze, aztán vissza 3d-be, megint felvesz valamit, megint vonszolás, GÁZ! Nem is értem, minek rakták bele ezt a nézetet, hacsak a magamfajta, rpg-t megrögzötten third personban toló emberkék megszívatására. :) (Aki ezt így végigtolja, azelőtt megemelem kalapom.) A Neverwinter Nightsok irányítása sosem állt közel hozzám, itt viszont a középső, low-izometrikus nézet gyakorlatilag egy kellőképpen kizoomolt klasszikus third personként viselkedik (kábé így szoktam játszani a Gothicokat is), a célpontkijelölős módszeren felül működik a WASD is (strafe nélkül persze), amit ilyenkor a kamera meglepően okosan követ (ráadásul momentummal, amit nagyon hiányoltam a third person nézetből), de közben van egy mellette szabadon használható egérkurzorunk. Így már a harc is _sokkal_ jobb lett, messze übereli az Obli/G3 veszett kattintgatását, s bár a G1/G2 kardcsapkodásához ugyan nem mérhető, de azt ilyen nézetben nem is lehetne ésszerűen megvalósítani.
A hangulat és a küldetések jók, fpként "gyűjts össze x db valamit és vidd el ide" és "beszélj ezzel meg azzal, hogy továbbjuss" típusúak, tehát klasszikus, semmi meglepő. Nagyon jó a folyamatosan kibontakozó térkép és a küldetések trackelhetősége, az átgondoltan, logikusan felépített journal és fejlődésfa. Az inventory már annyira nem jön be, hangyapecsnyi kis ikonok (ráadásul nem felbontásfüggően), fegyver meg egyszerre minden típusból csak egy lehet az embernél, ha jól érzékeltem, ami a végtelen inventory-t előnyben részesítő lelkemnek igen rosszul esett. :)
A grafika továbbra is nagyon jó (a G3 szintjét mondjuk nem éri el a karakterek kidolgozottságától eltekintve), a zene és hangeffektek szintén. Találkoztam Kalksteinnel, akinek a magyar szinkronjából már lehetett hallani részleteket, nagyon jól válaszották meg hozzá a szinkronszínészt, ha a többi is ilyen lesz, nem lesz okunk panaszra. Geralt angol hangjára viszont már ennyi idő alatt is sikerült ráunnom, teljesen érzelemmentesen adja elő a szöveget a csávó, ami egy ideig poén, de most már talán kissé zavaró. Kíváncsi leszek a magyarra.
Összességében valószínűleg mégis benevezek egy CE-re, mert így már másabb a leányzó fekvése, az angol hangfájlokat mindenesetre elteszem emlékbe, hátha még kellenek. :) -
#1349 Jobban jársz ha isometrikus nézetben játszol mert arra írták a játékot vállfölöti nézet elég necces harci szitukban ,meg egyébként is. -
oli314 #1348 megnéztem mindhárom kameranézetet, a két izometrikust is... -
#1347 Hát én is csak mért most nincs pénzem mikor ilyen olcsó a ram -
#1346 F2 -
#1345 Miert ne tudnad ? Isometrikus nezet egerrel tudod forgatni es a "page up" - "page down" a zoom -
oli314 #1344 baszki ez a kameranézet, ez tönkretesz...mi a tökömért nem lehetett a csávót megadni középpontnak ami körül bárhogy tudom forgatni a kamerát zoom-al...nem úgy mint most hogy gyakorlatilag nem is tudom megnézni szemből rendesen ha harcol...érdekes az nwn2-ben már volt ilyen kameranézet, kurva bonyolult lett volna itt is megcsinálni...(ha már mindkettő alatt az aurora fut)
ez eléggé visszaveti/elkúrja a játékélményt... -
#1343 Hogy lehet képet lopni a játékból? PrintScreen? Csak mert nem látok Screens mappát a játékmappán belül! -
ellington #1342 Már vagy ötször lelett írva vissza kéne olvasni:
HKEY_LOCAL_MACHINE
-SOFTWARE
-CD PROJEKT RED
-The Witcher
Language 3-ast írd át 16-ra.
Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra.
Ha a patcht magyarul telepited full magyar lesz a felirat.
wedge31 hozzászólása. -
ellington #1341 igen, futtatásba regedit, ott kikeresd a hk local machine, vagy mi, ott software, cd projekt, ahol látod a 3-mast a jobboldali ablakban, ott jobbklikk módosítás, és átírod 16ra. és még van két fájl miat át kell nevezni egyszerűen. kicsit vissza kéne olvasni.
-
neptum #1340 kész is magyar a játék mégegyszer nagyon köszi -
neptum #1339 thx onnantol ok végre valaki thx -
xido #1338 ha onnantól menni fog a korábban leírtak alapján...akkor startmenü futtatásban beírod regedit és enter:) -
neptum #1337 nekem csak másfél gigám van és tökéletesen megy a játék. valaki könyörgöm megtudná mondani hogy azt a cuccot hol találom ahol a nyelvet tom átálitani mert nem találom sehol :( valami registry vagy mi a neve valaki kérem segítsen -
ellington #1336 nekem nem lesz jobb, ha ezer 2 gigát használó ember azt mondja megy neki jól, és negyvenötezer 1 gigát használó mondja hogy neki meg akadozik? levonom a következtetést, hogy ez bizony mivel szerepjáték, mivel egy teljes világot jelenít meg, kell neki a 2 giga ram, és veszek annyit. -
xido #1335 mindenre jó lesz az a +1g,nemcsak ez fogja meghálálni:)
de nem értem,mennyire fontos,kinek hogy megy,ha más mindenki gépe..azzal neked se jobb se rosszabb nem lesz:) -
#1334 A sima angol nyelvű nem is kapható????
Ez de kibaszás! Én pl. otthon sem venném meg a szinkronosat, úgy tudom, nem is lehet benne nyelvet állítani, ki tudja, hogy milyen a minősége, egy jó angoltudással lehet, hogy jobban jár az ember... -
#1333 Ehhez képest a Gothic 3 valami vicc így kell játékélményt csinálni. -
xido #1332 megfogjuk,de itthon még 3 hét a boltig:) -
ellington #1331 igen, a gothic 3-at úgy vittem végig több tíz játékórát beleölve, hogy félpillanatonként töltött. inkább a sivatagos részen voltam, mert oda elég volt az egy giga ram is.. holnap beinvesztálok még egy gigára és várom a csodát. ez a játék megéri azt a plusz 6ezret, főleg így, hogy nem boltban vettem :$ -
#1330 Egyátalán nem töltöget csak ha bemész valahova, de azért egy kicsit szaggat amikor tömeg van. -
#1329 Ez a játék fantasztikus, csak adni kell neki pár órát. Na megyek is egy fél órácskát élvezkedni -
#1328 Nyugi, én még ki sem próbáltam, hogy elindul-e! Itt csücsül a vinyón a képfile, de egyszerűen nincs időm nekiállni! Most is mindjárt mennem kell melóba! -
#1327 Nekem kettö van és semmi idegesitö töltögetés ,sajnos lassan már alap lesz a két giga ram. -
ellington #1326 két giga rammal ugye már semmi idegesítő töltögetés? nekem most vizima külvárosában kb ötpercenként mozdul egyet a játék. azt hiszem holnap veszek még egy gigát. -
#1325 Iszonyatosan játszanák már valeeeee -
#1324 Néhány kép erről az iszonyatosan hangulatos a játékról.