The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lilithn
Csak ne akarják magyarosítani, mert akkor várhatunk egy fél évet, ettõl függetlenül.

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Már elnézést, de az official oldal szerint EU-ban még mindig tavasz a megjelenés idõpontja!
Eu megint béta teszter, de én nem bánom.

Ioles
Ha jól olvastam az interjúból, akkor ez a játék magyar felirattal jelenik meg?

bardocz
pedig már úgy kipróbálnám 😊
rotator
Most úgy néz ki, hogy 2007 végén jelenik meg... (szegény Lilith! 😊)

bardocz
addig várok mert nagyon megtetszett😊 remélem nem kell hozzá atomerõmû még csak hõerõmûvem van<#idiota>
grebber
Valamikor 2007 második negyedében,de ez még változhat!

Next PC upgrade: 2022

bardocz
ööö tegnap láttam level up-ban a játékot de megjelenést nem mondtak +hivatalos oldalon se találtam és warezon sem volt fennt tehát mikor jelenik majd meg?
Pheaper
jóaa

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Ó, dehogynem!
Csak nem írok. 😊

még egy interjuhé fordítás
(hömm, ennyire nem érdekel senkit a gamma?)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

argh, mármint nem a fordítás nem is rossz, hanem az interjuhé, eh

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

nem is rossz interjuhé fordítás

Esrohnoil
Ohh... nagyobban nincs? 😄
Az átvezetõ animációk gyönyörûek lesznek, az már biztos. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Kõkeményen büntetõ teaser!

Másztszí.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

megint itt a Witcher's Week

nah ? vki nem tud vmit ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber
"Mindezek után már csak hab a tortán, hogy a The Witcherben magyar feliratozást is választhatunk majd, így különösen érdekes lehet minden hazai RPG játékos számára."

Na ez nagyon jó ötlet volt végre !!!!!!!

Randal
Alwares
Minden esetre ha nem a készitök élég durva kasztrálásra számithatnak!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

2007, talán... 😉

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Alwares
Tudom azért irtam hogy kicsit lesz a gépigény, még az aurora enigme 2-ese is lesz akkor se lesz baj! Állitólag az eredeti enigme már csak 50% -ban van jelen amit én nem nagyon veszek észre <#circling>

ja, egyébként a neverwinter nights grafikus motorját használja xD csak enyhén szólva felpörgetve.
Atari lesz a kiadó, 2006 Spring...

Alwares
Áh mikor jelenik már meg ez a király game? Már alig birom kivárni, elvileg nem is lesz nagy gépigénye és mégis gyönyörüen fog kinézni. Maga az animációk pedig valami hihetetlenek. Végre egy jó kis RPG...

Randal
Végülis a Preyt is elég sokáig húzták. Na meg majd a Duke Nukem😊😊😊

Igen, gyönyörû a játék, és igen, ezer éve húzzák-halogatják 😞 De ha egyszer megjelenik végre, biztos óriási lesz, hiszen telis-tele van jobbnál-jobb ötletekkel.

Lilithn
Istentelen jól néz ki ez a játék. Már rég (kb 1,5 éve) figyelem, de nem tudom mi tart nekik ilyen sokáig. 2007 Q2???
Láttátok a motion capture-os filmet? Borzasztóan tetszik Gerald mozgáskultúrája.😄

grebber
Új képek Nagyon szívfájditóak 😄

Randal
Enyhén odabasznak ezek a képek. Hogyhogy én eddig nem is hallottam errõl a cuccról? Ha a játékstílusa olyan lesz mint a Blade of Darknessnek akkor örülni fogok😊

Esrohnoil
Nem kell dönteni, én mind a 3-at. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nehéz eldönteni ezt, a Gothic3-at vagy a Dark Messiah of M&M-et várom e jobban...
berlinboy6329
ték 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber

van egy új zene
és teljes a Hivatalos Oldalon megkezdett giga interjuhé

TWW 3. nap

TWW 2. nap

eh, a hivatalos oldal mellett pl. itt

kikerült jobb minõségbe a harci prezentáció és van két új képecske is

Fejes021
És akkor már mingyá jó játék mi?<#vigyor1><#awink>

http://www.panoramio.com/user/518310

berlinboy6329
Tök jó.Be lehet rúgni.<#pias><#pias><#pias>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hardwired

Witcher Videóinterjú: Grafikai részletek

Sogun, 12:34 - PC - Játék: RPG - ADATLAP - (5 komment)

() A Blue Alien csapata közreadta az E3 során készített hosszas videó interjú harmadik részét. Következzenek hát a finomságok!

Teljesen újraírt Neverwinter Nights 3D motort használ a Witcher, amely minden tárgyon shadereket jelenít meg. A földön és vízen specular reflection, a karaktereken pedig normal map effektet integetnek. Hullámzó fû és meggyõzõen összeolvadó talajrészek jellemzik a földet. A fõszereplõ mozgása extrém élvezetes, ráadásul árnyéka élethûen ugrándozik a tereptárgyakon futás közben. Akárcsak egy filmet néznénk. A nap totál elképesztõ élethûséggel színezi be a horizontot és mozog az égen. Felgyorsították néha az idõt a videóban és lehetett látni, amint úsznak a felhõk és fordul a fõszereplõ árnyéka.

Lehet majd körbebámészkodni, annyira szép a világ. Idõjárás effektek meggyõzõek. Zuhogó esõben párafelhõk kavarognak körülöttünk és villámok világítják be az egészet. Egy dolog hiányolható: esõ közben a vízre nem zoomoltak rá, tehát a folyóba zuhanó esõcseppek nem hullámoztatják meg lélegzetelállítóan a polygonos felszínt. A folyó vize izometrikus szögbõl – döntött felülnézetbõl - durva. Felülnézetbõl vizsgálva már kissé valótlan, mivel nincsenek átmenetek, tehát hiányoznak a vízparton meg a folyó szélén a sáros, nádas, pocsolyás részek, amik változatossá tennék a felszínváltást. A talaj textúrákat könnyebben tudták keverni a fejlesztõk, mivel a földesbõl kövesbe vagy füvesbe átmenetek kitûnõek lettek. A vízfelület és szárazföld határán az élethû átmenet talán majd a következõ generációs játékoknál lesz követelhetõ. Vízben mászkáláskor fizikailag korrekt hullámokat vet a fõszereplõ teste. Az effekt nem túl durva, de elég jó.

Alapvetõ fizikai modul mûködik a játékban. A Witchernek van egy HL2-re hajazó, gravigunos érzésû robbantó varázslata, amellyel a videóban közelrõl, telekinézissel odarobbantottak a hordóknak. A szétrobbantás után a darabok a földön maradnak és újabb kinetikus robbantásokkal tovább söpörhetõk. Az egész emlékeztet õszi erõteljes levélsepréskor a levelek mozgására. Bemutattak egy védõvarázslatot is, amely áttetszõ gömböt gerjeszt a karakter körül. Mozgás közben tápos látvány.

A fejlesztõk szándéka, hogy totálisan elvarázsoljanak minket a Witcher világában, ami sikerült is nekik. Nagy a részletgazdagság. Egészen közelre bezoomoltak a gömb-erõtérrel körülvett, állás közben is ingadozó felsõtestû fõszereplõre. Az elért hatás hasonlított a mozifilmekben látott, távcsöves megfigyelésekre. Realisztikus háttérrel, valószerû textúrákkal extrém élethû lett az egész Witcher. Az erõpajzs éjszaka villódzik a zuhogó esõben. Ahogy eltalálják mágikus felületét a vízcseppek meg kavarog körülötte a köd és a távolból bevilágít a villám, szuperül néz ki!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber
Nem zavar az engem leaglább tudom hogy egy nagyon frankó game-en dolgoznak.

Johnny23
+a megjelenése is : 2007.Q2<#wow3>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

grebber
Ez kegyetlen jó!!

már kijött a harmadik videó is

STREEX
Witcher E3 videó interjú sorozatból a második részt hozta nyilvánosságra a BlueAlien.org. Döntéseink drámai következményeirõl esett szó, Michal fõdizájner vitte a prímet. A párbeszédek eléggé mozgalmasak: választómenüs duma közben érdekes és muris kamerabeállítások teszik vonzóvá és lenyûgözõvé a Witchert. A videóban láthatjuk, amint a fõhõs jószívûen megmenti a cölöphöz kikötözött köpcös fickót. Aki nem gyõz hálálkodni. Huh, jól érezzük magunkat pozitív döntésünk után. Azonban a kis köpcös jól elárul minket. Terveinket kifecsegi ellenségeinknek, akik aztán csapdát állítanak nekünk, de összetévesztenek minket az egyik bombázó testû csaj ismerõsünkkel és õt mészárolják le.. Ebbõl kitûnik a dráma, mert látszólag jóságos döntések könnyen tragédiába torkollhatnak. Ám a kis köpcös elkottyintott 1-2 infót, amit felhasználva megmentjük egy barátunkat a biztos haláltól, aki a játék végén majd segít. Így hízik szép lassan a fordulatokban gazdag szappanopera..

Fõmenû grafikája csinos és a játékban bemutatott vár méretei lenyûgözõek. A fõszereplõ mozgása meggyõzõen professzionális! 3D motor grafikája egész jó! Mi több, a megjelenõ többi NPC mozgása filmekre emlékeztet.

Visszatöltve az állást, behívjuk az NPC "ítélõbíróságot" és úgy döntünk, kivégezzük a köpcöst. Eredmény: köpcös nem köp az ellenségnek, mert már elpatkolt. Vonzó csaj ismerõsünk meg életben marad. Ám sajnos nem tudunk meg semmi értékes infót a köpcöstõl a nagyfõnököket illetõen, így a barátunkat nyírják ki heves kínzások után.. Mindegy, a toplessz csaj legalább életben maradt. Ez a fõ, mert majd jön hálálkodni és akkor elmagyarázzuk neki, mi is a thaiföldi masszázs! :]

hw

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber
E3: Witcher: E3 demó masszázs

Sogun, 11:10 - PC - Játék: Akció-RPG

(Gamespot) Gamespot lyányai csekkolták az E3 demót, ahol kiemelték a profi irányítást: Bal egérgombra vág a fõhõs, jobb egérgombra védekezik. A két egérgomb kattintása között eltelt idõtõl és a távolságtól függõen máshogy mozdul. Lábhoz közel a padlóra kattintott jobb egérgombra oldalra lép. Ha messzebb kattintunk, akkor hátraszaltózik vagy hátraugrik. Képernyõ tetején megjelenõ ikonok ritmusát követhetjük a bal egérgombbal, ekkor különféle látványos kombókat indít a fõhõs. "Erõs, gyors, csoport ellen" harci stílusok közül válogathatunk.
Párbeszédekben a döntések vérkomoly témájúak lesznek, tehát nem találunk majd bennük kényes-krémes választást, amely után nyugodtnak érezzük magunkat. A Witcher univerzum brutálmészáros, ez megmutatkozik az elénk tárt lehetõségekben is. 200 harci animáció, egész jól kinézõ szabadtéri részek, szuper vízeffektek, és magával ragadó történet várnak minket jövõre.

info: Hardwired

IGN E3 elõzetes
attól "félek", jól ki lesz dolgozva ez a játék... nagyon ígéretes, ahogy példálóznak a feladat megoldási lehetõségekkel, meg a döntések kihatásainak idõbeni eltolódásával...