The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
PS3 ID: hdcsaba
PS3 ID: hdcsaba
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azt meg, hogy a Ce-t, vagy a simát éri-e meg megvenni, nehéz kérdés, a kézikönyvek:
Kézikönyv: 80 oldal
Bestiárium: 108, szöveg nincsen benn túl sok, vannak viszont szép színes képek.
Végigjátszás: 112 oldal, elsõre részletesnek tûnik, térképekkel, mindennel, de nyilván nem fogom használni, amíg nem nyomom végig legalább egyszer, utána majd lehet olvasgatni. A nyomtatási minõség nagyon jó, a doboz aljára viszont a CE tartalma magyarul dolog az egy nomtatott lap ráragasztva, s nekem már a védõfólia alatt is meg volt szakadva, ez szerintem egy idõ után úgyis le fog jönni teljesen az összes dobozról.
A póló fekete, elején kicsi witcher rol-playing game felirattal, a hátán pedig nagy the witcher felirat. És szerintem csak L-es van.
csak az emberem akadt be -.-' xD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Más okosság nem létezik a drivercsere és a jó rendszerbeállításon kívül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Azt próbáltad hogy simán felrakod a játékot semmi patch és csak crackeled azzal amit a ple3hr mappában találsz?
Nem tudom mi lehet a gáz nálad próbált az hogy felrakod az 1.1a patchet utána pedig a russian cracket másolod be www.gamecopyworld.com itt megtalálod
de kiprobáltam másik crackel is...
azt irja tegye be a lemezt. crack után a szokásos hibaüzis hibajelentés küldése cucc jön elõ
Nekem a crackelés mellett bent volt deamonban a sima installáló iso fájl nem tom az segít e valamit....
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Így már bõven elfogadható! <#eljen>#eljen>
(Ez a játék HATALMAS, nálam év játéka)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
a
szerencsére korházból kijövet meghaltam,és kezdthetem majdhogynem elõrõl...:S
amúgy csak 5 fejezetbõl áll a játék?azt hittem többõl,sosem néztem eddig meg menyi fejezet van 😄
nem raktam fel patchet az nem baj ugye?