The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Nekem is majdnem minden maxon és prímán fut, de ha mondjuk esik az esõ + elég sok NPC van a látómezõben, már nem lehet dicsekedni. 8800GT, ezt most komolyan írod vagy elírtad? Az ha jól tudom 8800GTS és 8800Ultra között van félúton, szóval csúnya lenne, ha nem menne jól 😊
3200+ az mi? (A64?)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Tatyla
nekem 1280x1024 majdnem minden maxon
3200+,2gigaram, 8800GT
és primán fut...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

rotator
Ez ilyen postásbiztos doboz. 😊

bélanéni
(2x AA és 8x AF mellett)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Hogyha 320MB-os a kártyád, akkor az a gond! Túl nagy a felbontás már ehhez a mennyiséghez. Egyébként szerintem az egyetlen kifogásolható a játékban (a töltési/mentési idõn túl) a hihetetlen gépigény. Valahol azt olvastam, hogy alacsony a gépigénye, röhej!
Szép a grafika, sõt gyönyörû, de annyira nem, hogy X2 5000+ , 3GB RAM , 1950Pro 256MB -on 1024-ben nem is maxra állítva azért nem megy tükörsimán.

Dante73
Nem rossz ötlet, a húzás kikapcsolása, láttam olyan progikat, amik allergiások a húzott procira. meg volt húzva akadt, nem volt húzva, tükörsimán ment. Egy próbát megér!
Tényleg, Gólem elött hány rúna kell? 8, v 9?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Igen ez lett a vége, köszi mindenkinek a tippeket, azért valahol röhej, hogy crack-elnem kell az eredeti game-et 😊

De remélem a játék kárpótol ! Az eleje nagyon tetszik. Tébláboltam a konyhában felvehetõ tárgyakat keresve, és véletlenül lenyomtam a jobb egérgobot, mire a varázslöket elfújta a saslik alatt a tüzet 😄D.
És tök sötét lett az a sarok. Szuper.
Magic Boy
Az megoldható valahogyan, hogy az Angol játéknak is Magyar legyen a szinkronja?
Esetleg letölthetõ valahonnan a Magyar játék?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ha jól meghúzott c2d van alatta, akkor próbáld ki mennyiben esik az fps ha csökkented mondjuk 300/600Mhz-el a cpu frekit, Ha jó láthatóan, akkor az mégiscsak CPU limit. Egyébként hány megás a vga kártya? Nagy felbontásnál ugyanis a vga memória is kiszaladhat (ekkor marad a lassú rendszermemória), de a minõség csökkentése elvileg csökkenti a vga memória igényt. Nvidia kártyához nincs olyan progi ami osd meg tudja jeleníteni a szabad vga/rendszer memória mennyiségét játék közben? Rendszermemóriád mennyi?
BaLeeX
Ja sorry Probatbicol-nak címeztem csak mellé nyomtam. <#buck>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Kösz, de nekem - még - nincs problémám, csak a lentebbiekre reagáltam. Szerencsére általában feltalálom magam a másolásvédelmek elleni harcan 😊
BaLeeX
Töltsd le gamecopyworldrõl a mini imaget, legalább nem kell folyamatosan bent lenni a gyári cdnek a meghajtóban!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Persze, lehet eredeti lemezrõl is futtatni a játékot, had törjön ela védelem miatt! Akkor már inkább a warezverzió.
Hallottam már mástól is ilyet, nem lep meg, mindjárt próbálom a sajátot. Írni pedig annyiból is ajánlott, hogy lássák, a másolásvédelmeikkel a vásárlóikat sújtják.
ha van a gépeden daemon t. akkor kapcsold ki...talán az zavar be

Az a gyanúm, hogy a meghajtóm érzékeny ezekre a védelmekre. Már egy másik játékkal is jártam így, akkor egy firmware frissítés segített. Nemsokára hoznak ide egy másik gépet, majd ha azzal se megy akkor kezdek el support-tal foglalkozni.
Bosszantó nagyon mert ezen kívül tökéletesen mûködik a meghajtó
Hehe, sikerült! Csak éppen játszani nem amradt erõm 😊
?????
Nálam nincsen semmi ilyen gond. Hol vetted a játékot? Hívd fel õket, kérdezd meg, hogy mi van! Vagy írhatsz a cdprojekt supoortjábnak, van magyar részleg.

Annyira bírom a szoftvervédelmeket. Megvettem a játékot, feltelepítem, tök jó, patch letölt, az is felmegy, elindítanám, erre: 'Tegye be az eredeti The Witcher CD-t!'. Hát anyádat ! Mindegy hallgathatom a zenéjét 8000 Ft-ért. 😞
De egyébként teljesen komyolyan mi a trükk? Én erõbõl szoktam megoldani az ilyen helyzeteket, de itt most nem merem. Maradok a használt játékoknál, azokat már bejáratták...
Annak a csökkentése se járt semmi hatással. Mondom, egyelõre teljesen játszható, csak néhány bejátszásnál kezd beakadni, de késõbbiekben nem szeretném, ha ez gyakrabban megesne. Bár még a bejátszásoknál megbocsátható a dolog.
Procilimit se valószínû nálam egy jól meghúzott c2d van alatta.

A Depth of Field-et kapcsold le, az segít az animációkon.
Ezzel én is így voltam 😊
Vigyázz vele, mert a doboz könnyen szakad.

Amúgy tegnap bementem a CD Galaxisba, hárman voltak elõttem
Mindenki Witcher Collectors-t vitt.
Én már csak annyit mondtam, hogy a szokásosból kérek egyet
😊
Nem használt semmit, ha jól emlékszem. Pl.: az elején a várfalaknál van egy-két bejátszás, amikor a Vérsáska, vagy mnicsoda bejön, akkor nagyon keményen szaggat.

Megjött a CE. már negyed órája rubikkockázom vele. Valaki leírhatná, mi a módja a szakszerû kinyitásának, én egyelõre nem merek vele durvábban bánni, mint egy hímestojással 😊
tibor16
köszi 😊 - akkor este jó alaposan kifaggatom...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Thaler is árul italokat is néha...

Jól. Fûzfa lötty legyen nálad...

Szúrcsohók ellen: ezüst kard, erõs stílus, illetve tûz...

Piákat a kocsmában lehet venni, meg Kalkseinnél. nem minden van mindig, így érdemes többször visszamenni.

Mivel az egyik sephirot a gólemnél van, nehéz úgy összeszedni mindet, hogy nem éleszted föl...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hiszem Thaler volt...

#4750 ?

én 8600GTS es tolom és semmi gáz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DummyBoy
Jaja ... én is azzal nyomom, 1280x1024, nekem is be-be akad ... nem igazán értem miért, de megteszi 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

b-type
jaja, memo nagyon számít, kipróbáltam 1 gigával is, és szörnyû sokáig töltött, már másfél giga is rengeteget gyorsított.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ha a grafika gyengítése nem okoz sebességnövekedést, akkor az CPU limit, RPG-knél elég gyakori 😊 Látóhatár esz általában sokat, tehát elsõ körben azt csökkenteném.
wedge31
A faq-ot nézted ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Áhh nagyon sok hsz érkezett. Valaki belinkelné a feliarti file-okat? vagy hanyadik kommentben van meg?

tibor16
Figyelj már, lehetnél tekintettel azokra, akik nem a Te beszámolódból szeretnék a játék fordulatait megismerni, hanem maguk szeretnék azt megtapasztalni.
Szted minek van a spoiler?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Miskolc asszem a második legnagyobb magyar város. :-) Bár 1990-ben Debrecen volt, de asszem azóta Miskolc az.

munkahelyre nem tudod rendelni ?
v 7végén felmenni Pestre vagy vmi nagyvárosba?

bardocz
ehh,576-ba meg még nem udják mikor lesz CE😞 ha elfogy a póló akkor csak 99%-osan leszek vidám😄
bardocz
hu,a striggát nem volt semmi legyõzni😄 1088 hp-ból maradt kb 20 a végére😄 aztán grófékat kellett kinyírni majd fehér raylát nem semmi😊 csoda hogy túléltem semmi itallal,most úgy érzem kotyvasztok magamnak majd mindent a javedhez,izgalmas lesz😊 (jól sejtem hogy itt fog berengar megjelenni?)
Kösz a tippet, az itteni Pláza egyik boltjában még nem kerestem!!!!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Ne tessék itt fájdítani a szívét a játék után ácsingózó fórumozóknak!!!
(Egyébként gyönyörûek a képek..., a fene egye meg, hogy én ezt még csak így láthatom!!!<#confused>)

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

van nyíregyházán egy camelot nevû hely, ahol sci-fi,fantasy könyvek, szerep-társasjátékok, és videojátékok kaphatók, valamint be lehet ülni lanozni,mert van ott néhány gép. na én ilyen helyen vettem a szinkronos verziót a megjelenés napján. talán te is próbálkozhatnál ilyesmivel, ha van ilyen bolt miskolcon (szerintem van), elõször keresd a plázában

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

rotator
Az rpg-k felénk is mindig utoljára jelennek meg a polcokon, csimm-bumm játékok persze már a kiadás napjától. 😊

Kösz a választ, sajnos nagyszülõk nem jöhetnek szóba etéren(mellesleg lassan én leszek a nagypapa - 50 - ), de egyelõre dolgozom napközben...<#nevetes1>
Mindenesetre szomorú, hogy itt egyetlen hipermarketben sem kapható, holott pl. a CoD4, a Hellgate London, a Crysis, a SimCity Society már napok óta ott virítanak a polcon.

Hát, Miskolcon jó kérdés. :-( Esetleg nagymama, nagypapa, vagy egyéb nyugdíjas ismerõs nem tudná átvenni, ha az õ címét adod meg?
Amúgy Bp-n a szinkronos sima kapható 14 óta, CE mától, s volt a helyszínen több is, mint ami az elõrendeléseseknek kellett, ha jól tudom. Én cdgalaxisból hoztam.

billel lehet harcolni ? 😄

btw likõrt hol tudok venni ? Shani nak kéne :S , bor meg vodka megvan de likõrt sehol se találok

illetve mielött felélesztem a gólemet meg kell lennie össz zafírnak?