The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. nem kell crackelni
2. óra melett jobb klikk a pro ikonjára , és ott mikor létrehozol
új megfhajtót IDE-set hozz létre

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

wedge31
FAQ !

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok tudnátok segíteni egy kicsit?
Wanadoorol leszedtem a játékot , felraktam , felcrackeltem
.nfo-ba ezt írja:
o play you need to mount it in a virtual IDE drive in DT Pro

Game-Protection: Solidshield
felraktam DT Pro-t , de nemtudom mi aza 'virtual IDE drive'
virtuális meghajtóba be mountoltam DT PRO-ba de igyis azt irja ki: tedd be az eredeti lemezt.
Valaki tudna segíteni létszi?
norbi4567
A 4. részben a tündebarlangban.

Találtam drogot. Kössz mindenkinek.
wedge31
Farkasbör kell neki.

A druidáknál lévõ csajt le lehet fektetni? Egyépként itt olvastam hogy valahol van egy elf csaj. Azt hol találom?
Hali nekem nem megy feltenii a játékot felraktam a másik deamont és és így sem ismeri fel a windows mit tegyek?

köszi
norbi4567
Öszesen hány nõt lehet lefektetni?Mer nekem edig 19 van.

Megnéztem Thalert is, és nem volt nála.
Igen azt is megcsináltam. És azt is mikor SPOILER! kijössz a magánnyomozótól és várnak rád az orvgyilkosok. Remélem engem is megtámadnak véletlenszerûen, különben kezdhetem elõrrõl a játékot.😞 Azért kössz.
wedge31
Thaler-nél van drog ha jól emlékszem.

Nekem véletlenszerû volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt megcsináltad már mikor a fõ-prosti megkér, hogy védj meg 3 prostit a város különbözõ részén? Õket is orgyilkosok támadják.

Megcsináltam, de nem szedtem fel, akkor még nem tudtam hgy szükség lessz rá. Akkor ha járkálok este az utcán megtámadnek eggyes helyeken olyanok akiknél van drog? És ha igen merrefele gyakoriak? Vagy ez véletlenszerû?
Vizimában van egy rakat.. legalábbis engem esténként ha kimegyek, szinte mindig megtámad egy-kettõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom megcsináltad-e azt a küldetést, mikor éjfélkor be kell menni a raktárba, de pl ott is mikor kinyírtam a Szalamandrákat, náluk is volt.

Orgyilkosokat hol találok?
Orgyilkosok is dobálják, legalábbis nekem szinte mindegyik dobott.

tarti19
Hali felraktam patchet, nem is fagy le...de most meg ha fontosabb személlyel beszédbe elegyedek, akkor elsõ mondat után kifagy a játék😞
Itt azt értem hoyg minden megy tovább hangok és a háttérbeli mozgások, de egyszerûen még elnyomni sem tudom vagy menüt behozni, ssajnos semmi tippem nincs😞
Akinek esetleg van ötlete azt szívesen meghallgatnám

Az nem az az ember, akit nyílal lõnek le mkor belépek a fogadóba? Mert ott csak az a bandavezér ember van nekem. Máshonnan szerezni fissket nem lehet?
chapter 2 ben a szõrõs maciban a fogadós mögötti szobában van olyan h Coleman bár lehet megölted már

Megnéztem, nincs a fogadóban sefles. Próbáltam minden napszakban. Hol találhatom meg máshol?
A witcher acélkardot és az ezüstkardot lehet fejleszteni? Mert van egy-két rúnám, és nem tudom, hogy lehetne beletenni.

Kössz. Azt hittem kezdhetem elõrrõl a játékot.
Tatyla
egy seftesnél vehetsz a szörös medvében...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Abban a küldetésben, mikor az õrnek szert kell adni, hogy az egyik fogolyt kihalgasd, akkor honnan tudok szert szerezni akkor, ha én elõzõleg az összes szalamadrát leirtotttam és a cuccot nem szedtem fel? Van rá lehetõség az anyagot máshonnan beszerezni? vagy vannak máshol még szalamandrák?
Városházáról közalkalmazott 😊
tippelhetek? külvárosi parasztasszony?

fernando torres
ezkicsoda?

barret
Huh ez nagyon jol esett 😄D!

Bérbe vehet? reklámfelület...

végig vitteeeem... 😊 hmmm érdekes a befejezés!

fernando torres
np

Tudom a töltögetés lerágott dolog de el kell mesélnem.

Gondoltam mielött lépek chap3 ból chap4 be megcsinálom a mocsár 2 trófeáját, farkas és a viven fejek.
Hogy gyorsabb legyen az útvonal Triss háza-teleport mocsárba majd vissza. Hogy is nézett ki ?
Be triss házába (töltés) teleport mocsárba (töltés) ki a toronyból (töltés) trófea fel vissza toronyba (töltés)(mentés) teleport triss házába (töltés) kimenni triss házából (töltés)(mentés) trófea lead vissza triss házába (töltés) (mentés) teleport mocsárba (töltés) Ki a toronyból (töltés) trófea felszed visszas toronyba (töltés)(mentés) teleport triss házába (töltés) ki a házból (töltés) (mentés) lead trófea vissza triss házába (töltés) (mentés).
Ez a mutatvány 1 órát vett igénybe 😊
Nemcsoda ,hogy a játékidõ 120 óra körül mozog 😊

Az új fiókom: DevLupius

bocs ha kicsit... oylan volt a válaszom hogy "még ezt se tudod"? nem olyannak szántam, sajnálom ha megbántottalak

Erre futotta 😊

fernando torres
köszönöm válaszod

prológus (Kaer orhen) 5 chapter és egy epilógus. hogy honnan tudom??? a küdletéseknél lehet chapterenkéént listázni

fernando torres
"majdnem ugyanilyen gépen csak sokkal rosszabbbon" 😄Sasads

am hány Chapter van?

csak 2 giga ramod van ? nem kötekedni akarok de ha a többi is ilyen lehetne több ^^
nekem 10-8 sec a töltési idõ majdnem ugyanilyen gépen csak sokkal rosszabbbon 😄

Ja és 1600*1200ban minden kakaón.

Nekem 3200Mhzes core 2vel 2giga rammal és 8800GTSel kb 5-max 10 mp a töltési idõ. Nem tom nálatok miért ilyen lassú, én pl nem patcheltem.

Sziasztok!Magyar végigjátszást amit a gyüjtöi kiadáshoz adtak nem tenné fel valaki pdf formátumba valahová???Angolt találtam de ugy egy kicsit nehéz!Köszi
Sziasztok!Elakadtam a szépség és a szörnyeteg nevü küldinél!Megcsináltam két kisérletet a farkaskór kigyógyitására!A harmadik ugyebár az hogy a carmen elmondja hogy nem hiszi hogy szerelmes belé a Vincent!Mondja hogy gyözzem meg!Azt mondja hogy az állomás helyén van!De hiába megyek oda akarmelyik napszakban se az állomás helyén se a kazamatában nincs!Hol van akkor???Kössz
Földrúnánál a sebzés +10%, az alatta levõ +25% de az nem igazán derül ki az micsoda, szóval az mi?
nekem is ez volt a kutyazsírral 😄

barret
Szurcsoho igni-vel 2 loves 😄D

Bérbe vehet? reklámfelület...

tarti19
Nekem így is hosszas a töltési idõ lehet hoyg az 1G ddr2-es 800Mhz-es ram miatt😊 mondjuk minden maxon van élsimítás és AA is amxra karcolva 1024*768-asd felbontásban😊
Valóban királyságos kis game, grafika hangulat , szinkron😊:😄 Ezek mind nagyon pozitívak de ami tána legjobb hogy megtaláltáka megfelelõ hangsúlyt az RPG világában

tarti19
sziasztok, egy olyan dologgal találkoztam , ma hogy Vizima városa következne😊 még az elején avgyok tudom... s akkor leölöma démon kutyûákat majd utána eygszercsak fekete lesz a ruhám, az inventory a kuurzor majd fogja magátr és az egész képernyõ is fekete lesz vagy kilép?
MItõl lehet ez?
Köszönöm a tippeket elõre is

Köszönöm a választ.

Chapter 2-ben kapsz majd

tibor16
A könyvek egy része valóban fellelhetõ tárgyakban, vagy ellenfeleknél, viszont vszínû, hogy nem akkor találod meg mint amikor szükséged van rá. A másik fele viszont csak megvehetõ vagy valamelyik küldetésben tehetsz rá szert. Végül is nekem 8, hogy játszol. Biztos úgy is lehet, - én csak segíteni akartam.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...