The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah és ha használni akarok valami tárgyat, pl: enni akarok egy csirkét, akkor kiírja, hohy nem tudok tárgyat felvenni, mert nincs helyem!<#nemtudom>#nemtudom>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Alghoulokkal én elöször a vizimai temetõben találkoztam, általában ilyen kriptáknál és síroknál szokott lenni, az engedélyt nem nehéz megszerezni, beszélsz a sírásóval és elmész Meis-hez és simán ad engedélyt.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
És csak fogadókban lehet?
Next PC upgrade: 2022
A nálunk lévõ cuccokat kinél vagy hol lehet letenni ahol nem tünnek el mert televagyok mindennel azt nemtom felvenni a többi szép jó dolgot??
A gonosz Ghoul a földet hallgatni akar megbizonyosodni arról, hogy nemközeleg-e ellenség <#idiota>#idiota>

mert, ha ennyire makacs marad, gyilok lessz a vége...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
A Druidak meg csinalnak neked vihart.
Bérbe vehet? reklámfelület...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egy kis segítségre lenne szükségem. A harmadik szalamandra tábort kellene felszámolnom. Lenn vagyok a csatornában, este 10 óra, az õrtiszt a 3 katonával megjött, de nem tudok továbbjutni. Tudtok-e valamilyen tippet adni? Amikor még fenn a kereskedõ negyedben felkutattam, megmondtam neki a jelszót, még említettek valamilyen létrát, amelyik az egyik mellékutcában van. Lehet, hogy azt kellene valahonnan megkeríteni? De merre van? Ha tud valaki segítení, akkor nagyon megköszönöm. Amúgy a játék nagyon szuper, és még hogy alapból magyar nyelven is fut, az király! Várom a helpet, és mégegyszer elõre is köszi!
Elõre is köszi!!
illetve uccsót a gólemtõl kapod majd
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Erre mi a megoldás ???
fene se tudja csak rmeélni tom, hogy menni fog ha újrarakom...