The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Magyar szinkronos verzióval játszom, és lehet eltoltam, hogy felraktam rá az 1.1a -s patchet! Furcsaságokat csinál azóta, nem tudok beszélni az emberekkel, nem írja ki, ha végeztem egy küldivel, és a küldetés nyomonkövetése ikon eltünt!<#szomoru1>
Jah és ha használni akarok valami tárgyat, pl: enni akarok egy csirkét, akkor kiírja, hohy nem tudok tárgyat felvenni, mert nincs helyem!<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

francois
A shani féle partis küldetést még mindig nem vágom, vki tud segítséget?

francois
Amúgy le lehet rakni a külvárosi fogadóban, én is beparáztam amikor meghalt a csóka de a vizimai fogadósnál ugyanúgy ott voltak, szal átteleportálódnak😊

Alghoulokkal én elöször a vizimai temetõben találkoztam, általában ilyen kriptáknál és síroknál szokott lenni, az engedélyt nem nehéz megszerezni, beszélsz a sírásóval és elmész Meis-hez és simán ad engedélyt.

a lényeg hogy én eddig csak a fogadokba tudtam lerakni a dolgaimat de én ha tele vagyok akkor mindig kotyvasztok 1-2 fõzetet az szokott egy kis helyet csinálni
fle go
Hol találtál Alghoulokat? Nekem meg az a bajom a szörnyhatározóban benne van csak éppen nem találom öket😞

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

én úgytudom igen de ha odaérsz a kapuhoz börtönbe csapnak és kis idõre elveszik a cuccaidat uhhogy egy rövid idõre lesz hehy a leltárba
grebber
Azt tudom de nem akartam vizima külvárosi fogadoba tenni mert tudtam mivel olvastam hogy megfog hallni a csóka és nemlehet visszavenni a cuccokat!
És csak fogadókban lehet?

Next PC upgrade: 2022

próbáld a fogadóba a fogadósnál ott van a beszélgetésnél egy kép amire kattintva ott tudsz hagyni néhány dolgot
grebber
Na szépen lassan haladgatok.Ott tartok hogy MEGVOLT Abigail lent a barlangban 😄 ,majd mivel JÓ volt 😄 megvédtem.Lezuztam a Bestiát 2.ra sikerült.Majd a népet is összevágtam mert miért ne.Abigail elhaggya a várost én meg Shanival megyek a városba.

A nálunk lévõ cuccokat kinél vagy hol lehet letenni ahol nem tünnek el mert televagyok mindennel azt nemtom felvenni a többi szép jó dolgot??

francois
azt a vén szipirtyót mikor lehet kinyírni Shani házában, nem enged be, meg a bulis résznél is kidobott. Amúgy akkor mit kell csinálni, mert elkap ha lopok piát.

<#nevetes1>
grebber
LOL errõl Boborján jutott az eszembe amikor mondja a hülyeségeit a Vinetus képeknél:

A gonosz Ghoul a földet hallgatni akar megbizonyosodni arról, hogy nemközeleg-e ellenség <#idiota>

van olyan verzió amiben magyar és angol nyelv is van?

warass
Szasztok! Temetõbe engedélyt hol tok szerezni? A koporsókészítõnél nem a Thaleres megoldást választottam, Vincentnél, kazamatában semmi...akkor hova kell mennem?

bardocz
majd a druidának fog kelleni
Sziasztok!Találtam egy álomgombát a mocsári barlangban!Azt hol kell felhasználni?Milyen küldihez kell??Köszike
Énis ott tartok. Beszéj azzal az öregasszonyal, aki a téglagyárosok kunyhójában van, ó adja a küldetést hogy éleszd fel a gólemeket. Utánna az alkimistával kell beszélned, majd a kováccsal. Azután meg a druidákhoz kell elmenned, hogy vihart csináljanak. Nah itt tartok eddig tudom😊
Dante73
Chapter 4, Falu. Mi kell a péknek, cukorbabáért?
mert, ha ennyire makacs marad, gyilok lessz a vége...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

barret
Villamharitot kell csinaltatni valamelyik fegyverkovaccsal.
A Druidak meg csinalnak neked vihart.

Bérbe vehet? reklámfelület...

wedge31
Éjfélkor kell velük beszélned és akkor a létra is ott lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A harmadik szalamandra tábort kellene felszámolnom. Lenn vagyok a csatornában, este 10 óra, az õrtiszt a 3 katonával megjött, de nem tudok továbbjutni. Tudtok-e valamilyen tippet adni? Amikor még fenn a kereskedõ negyedben felkutattam, megmondtam neki a jelszót, még említettek valamilyen létrát, amelyik az egyik mellékutcában van. Lehet, hogy azt kellene valahonnan megkeríteni? De merre van? Ha tud valaki segítení, akkor nagyon megköszönöm. Amúgy a játék nagyon szuper, és még hogy alapból magyar nyelven is fut, az király! Várom a helpet, és mégegyszer elõre is köszi!
Helló mindenki!Sürgõs segítség kellene!A gólemes résznél vagyok de sehogy nem tudom feléleszteni,azt tudom h utána az oszlopokkal kell kinyírni.Vmit be kellene rakni és ha igen akkor mit és hol találom?
Elõre is köszi!!
fákláyval vagy ezüstkarddal hóvihar és fecskefúzettel lekapod. közbe nekem jött nadály

Igen. Kilenc kövem van, csak a gólemos hiányzik. De azzal nem tom mit csináljak.
szobornak adományoztál ?
illetve uccsót a gólemtõl kapod majd

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Amikor össze kell szedni azt a 10 követ ami kell a toronyhoz, abból nekem van 9 és a naplóban csak 8 van írva. Ez valami bug, vagy több mint 10 kõ van? Most nekem a küldetés lekövetése a golem temetõhöz mutat, de ott nem tudok semmmit csinálni. Mi a teendõ?
már sokszor újratöltöttem 😊 köszi
elkezded ütni 😄

wedge31
Égesd meg. <#ravasz1>

Köszönöm és a Kokacidyum növényt hogyan lehet legyõzni??
wedge31
Ráhuzod a kardra az egérel mint a pengeélezö köveket.

Egy kis segítségre lenne szükségem, nem tudom, hogy kell használni a pengebevonó zsírokat, a játék kézikönyvében nem esik róla szó 😞
dante3
Jah!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wedge31!köszönöm de azért nem vagyok mentálisan kattant😉 nem úgy mint Dante 3!elöbb kérdeztem meg!!még1szer köszi

dante3
A lefektetett csajok kártyáit, hol találom?

wedge31
A karakterek menüpontnál vannak a karakter kártyák ,vagy ha igy jóbban érted képek a karakterekröl.

de milyen karakter kártyán?😄, értem!

wedge31
Amelyik karakter kártyán sziv van az a csaj már megvolt és értelme csak annyi mint az életben huzhatsz még egy strigulát hogy ez is megvolt <#nevetes1>

hol tudom megnézni h hány csajt fektettem már meg és van e vmi értelme különben?tehát h vmi bonus vagy csak poén?😊

Nekem azt írj ahogy a windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet hogy sérült vag yolyan formátumot használ amely nem kompatibilis a win. rendszerrrel-.

Erre mi a megoldás ???
tarti19
meglesem a másik patchet hátha😊

faarkasbõr kell aztán pedig a szöveget kell beadni. de vigyázz, mer tén rosszat mondtam, majd elmentem vissza vaskához (mert ez az elveszett bárány küldetésben volt) és aztán már nem beszélt többet errõl

szerintem nem ugyanaz. de mentsd le a mentést, mert én azt hittem, azt nem törli le és akkor nagyot szívtam

tarti19
okés köszi, 1 vagy 2 patch van a játékhoz? vagy 1.1a és az 1.1 ugyanaz?😄
fene se tudja csak rmeélni tom, hogy menni fog ha újrarakom...

tarti19! nekem is ez volt. crackelt játékot nem szoktam patchelni. újr akellett raknom a gamet hogy jó legyen. de van a játék mappájában vmi asszem remove patch vag ilyesmi a neve. próbáld meg ezt

köszi szépen :>
FAQ-ban van link

tudom offtopic :S de ezt a pro-t te honnan szedted le? mert nekem crackelt van de akkor igyse jo valami:S mer csak annyi van: Add Virtual Drive.

nekem csak az van hogy add virtual drive , nem tudok választani hogy IDE vagy akármi :S