The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kezdjük ott hogy a 3Ghz önmagában semmilyen információval nem bír. Processzor fajtátától függ az hogy ez a frekvencia érték milyen teljesítménnyel arányos. 1GB ram ma már nem elégséges, ehhez a játékhoz sem. Sokan hozzád hasonlóan égetik magukat azzal hogy ezt mondják "x megás" videókártyám van, holott a memória mennyiségébõl még messze nem vonható le következtetés a videókártya teljesítményére, tehát a videókártyát a rajta levõ memória mennyiségével jellemzni tudatlanság.
A klikkelgetéssel egyetértek, nem olyan ronda a játék grafikája, hogy ne lenne kedvem inkább az ellenfelet nézni egy parányi kurzor helyett.
Kis segítségre lenne szükségem.A Professzort hogyan kell megölni?
Tapasztalatom szerint, nincs olyan játék, ami mindenkinek tetszik. Pl; CoD4 nekem nagyon nem jön be, pedig rengetegen istenítik. Én, a Te helyedben adnék még egy esélyt a Witchernek, és játszanék vele Vizima külvárosában is egy-két órát. Ha ott sem fog meg, akkor ez nem a Te játékod, ne erõltesd.
Prince23!
Van igazság abban, amit mondasz, de ugye még én sem vagyok tökéletes, nemhogy egy játék. Idõnként kicsit engem is kizökkentett a töltögetés, mentés közben soxor exézett nálam is, aztán valaki beírta hogyan lehet VISTA alatt megszüntetni, (#5932) utána csak egyszer kreshelt a játék, és a harmadik pálya (templomnegyed azthiszem) nálam is szaggatott rendesen, dehát ott annyi objektumot, NPC-t mozgat, hogy emelett a graf melett érthetõ is.
Remélem, a 2. pecs javít ezeken, ha kintlessz, nekiesek másodszor is, az tuti!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Adam69852:"ööö kérdés: Van Vizima falai alatt egy barlang.. bejutottam oda de szinte az ott lévö aranyos földbö kinyulo kukacokat nem birtam elverni... mikor kéne oda mennem??"
Melyikre gondolsz? Még a külvárosban, a térkép nyugati szélén? Mert azok véletlenül sem kukacok.
monnyuk nekem télleg keveset tölt
-rosszul festessz de egészséges vagy továbbmehetsz
-éljen
ezen lepördültem a székröl 😄
de a szinkronnak ván gázos része télleg: néha rossz a hangsúly meg hülyeséget beszélnek 😄
-kivolt leó?
-nyúzd meg a rémsáskát érdekes vót
ööö kérdés: Van Vizima falai alatt egy barlang.. bejutottam oda de szinte az ott lévö aranyos földbö kinyulo kukacokat nem birtam elverni... mikor kéne oda mennem??
Vagy én vagyok láma.... esetleg bugos a játék(?)
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Nekem meg Raymond a Mocsári mágustoronynál változott át Javedé...
király
Baldur,Fable,es a Vicsort is csak most kezdtem/de engem a lenyugozo grafikan kivul nem ragadott meg benne semmi!Nekem-igy indulaskor-inkabb tunik egy interaktiv animacios filmnek,amiben en vagyok az egyik szereplo...
Nem egy erogep a gepem,de 3Ghz,es 1Gb RAM+256Mb vidi mellett idegesitoen szaggat!A toltogetesrol nem is beszelve!
Zavar,hogy csak a keskeny,beprogramozott osvenyen mehetek.A harcban a *ki ugyesebb a klikkelo-versenyben*sem tul szimpi
Lehet,hogy nagyon az elejen vagyok,es meg nem ragadott meg a filing?
köszike 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Én most csak a negatívúmot írnám le:
1. néhol, egy ugyan azon helyen zsinórban 2-szer kilép a játék exére hivatkozva
2. a grafika nagyon eltalált, DE a Kereskedõnegyedben (!) meg a Mocsárban -eddig- a 7300 gt-ém beadta a derekát. (mediumon és alacsonyan kellett beállítanom) Fõleg az elõbbin.
3. rossz és idegesítõ töltési és mentési rendszer!!!!!!!
Ha ezeket a hibákat számítom, akkor nálam nem 99%-os a gamma.
Láthatlanba adok neki így, 30 óra játék után: 95%
viszont a Jade Empire is tetszett nekem, így nem fogom tudni eldönteni, h melyik legyen az Év cRpg játéka. Mindkettõ nagyon hangulatos játék.
ui: egyszer írtam, h tök ratyak a combók összehangolása. Visszaszívom!!!!!!!!!!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Hangulat, játékidõ, nagyon is rendben. A hangulata fenomenális, magával ragadó, akkor is, mikor kissé már-már idegesító a sok menj ide, menj oda. Szerencsére, pont az unalomhatáron történik valami más, ami kizökkent a közeledõ langyosságból. Játékidõ sem rossz, pláne, hogy nem minden mellékküldit csináltam meg, 16.-ától, napi minimum 1-2, de inkább több órát toltam, és most fejeztem be.
Grafika; Rendben van, viszont helyenként egyenesen lenyügözõ! Mondom ezt a Crysis után, ami ugye grafra gyúrt. Például kis adalék; felnézek az égre éjszaka, és ott a göncöl-szekér! Hídról, partról, a naplemente még úgy is gyönyörû, hogy hiába kerestem a napot, sehol nem volt....
Hangok; Kissé hibás a szinkron, van ahol nem azt kéri az NPC, ami kell neki, hanem valami mást, pl 5.ben a nõvér valami gyógyító fõzetrõl beszél, de bármit adok neki, semmi sem jó, vagy a skoatel csaj, a druidák tábora melett, aki farkasfogat kér, közben valami egész más kellene neki, arra sem sikerült rájönnöm, sajnos. A végén minden mondatot elharapnak, így az epilógus után, a végsõ duma, majdnem érthetetlen. De az egész játékhoz, mégis, annyit adott a szinkron, hogy az leírhatatlan, legalábbis, számomra. A zenék nagyon jók, mindig a helyükön vannak, és segítenek az adrenalinpumpálós helyeken, szóval az is rendben.
A játékmenet, pedig a minijátékokkal eggyütt nagyon változatos, jók a feladatok, se a csapkodok a kardal, se a mászkálok össze-vissza nincs túlzásba víve, pont eltalált az egyernsúly. A harcrendszer eleinte szokatlan, viszont megszokás után szerintem nagyon jó azis. Ha valaki hardon tolja, akkor is van segítség, igaz a kard nem lángol, a megfelelõ pillanatban, viszont, suhog, úgyhogy el sem lehet téveszteni. a mozdulatok kidolgozottak, jópofák.
Én olyan kilencven százalékot adnék rá, ha az én dolgom lenne. Ugyanis, vannak bugok is, pl az árnyékok idõnként a levegõben vannak, + amiket már írtam, de ennek ellenére nálam egyértelmüen ez az ÉV RPG-je!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Dante.
senki sem tudja hogy kell rúnát rakatni Ezüstkardra ?
ahhoz nem 3 meteorit kell ? runát meg csak rá lehet tolni wepre
nekem 2.4 core duro, 8600GTS, 2 giga ram és 1280*1024 ben és nagyobb városban leesik 20-30 fps re 😊
bár az is igaz h 1re rosszabbul megy a game 😄 tüöbbet tölt, mikor felébredek / kijövök vhonnan 5 mp-s feketség
kutyafulu: én most vok 3. fejezetben és itt tudnám ,elõtt nem tudtam
Sirály a game!
Lenne egy kérdésem.
Van ilyen rúnám vagy mim azt írja "egy ezüstkard pengélyére lehet kovácsoltatni" jójó de hogy lehet hiába megyek el a kovácshoz nincs ilyen opció ez bug vagy mi ?
pls HELP!
Csak akkor szaggat be amikor valami Npc vel dumálok, és a háttérbe nagy távolság, és mozgás van, igaz az élsimítást levettem, ami mint tudjuk a gefnek nem az erõssége, és az anizotropikus szûrés 4x es.
1024x768 és faxa folyamatos. habár a winxp erõssen le van butítva...
Dante.