The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valahogy meglehet oldani azt hogy az eredeti gamma mennyen dvd nélkül??? Csak mert haveromé a cumó csak ö a gépe miatt nem tudja nyomni ezért kölcsön adta .. nos és nem sokára vissza kéne adnom... szal nem lehetne valahogy megoldani??? Vagy mivel valszeg még késöbb is elövenném azt meg lehet oldani hogy valahogy felmásolom a gépre müködö képesen?? (tudom nem szép dolog)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy rövid kérdés: Tudomásotok szerint van tervben vmilyen patch, ami a játék töltési idejét javítja vmelyest..? Régebben írtam errõl, h nálam eléggé frusztráló ez az egész, de 2magos gépeken is azt hallottam, h többet tölt, mint kellene.
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Vannak a meteorkövek. Ebbõl tudnak a kovácsok (már amelyik szóba áll veled) meteorkardot gyártani. Ez az acél kard tovább fejlesztett
változata.
Kell 3 meteordarab, odaballagsz a kovácshoz, nem!!! adod el neki, hanem beszélgetni kezdesz arról, mit tud gyártani. Ha van nálad 3 meteor, akkor az ott megjelenõ tárgyak között ot lesz egy meteorkard. megveszed, a csomagodból eltünik a 3 meteor. Az acélkardodat meg jól el tudod neki adni. Megjegyezném késõbb találsz jobbat, nem biztos, hogy megéri fizetni érte...
Ezüst kardhoz 3 db rúna kell. A gond csupán az, hogy rúnás kövekbõl 2 fajta van. Az egyik fajta, szép szögletes (négyzet alakú, mit a zefirák). Ebbõl kell össze vadászni hármat, és hasonlóan a rúnakard legyártatásához, a kovácsnál lehet összerakatni a rúnázott ezüst kardot. Ezt sem igazán éri meg, a Tó Úrnõje sokkal jobbat ad, ha megoldod a gondjait. Mivel az ezüstkardot csak a saját slotjába lehet átpakolni, ha látod a rúnázott ezüstkardot a kovács cuccai között, elõször a sjátodat add el neki, aztán vedd meg az övét. A rúnáid el fognak tünni maguktól.
A másik fajta rúnakõ olyan, mint a meteorkõ (rücskös, színes kõdarab), csak van rajta valamilyen rúna. Ez tulajdonképpen fenõkõ. Ugyanúgy lehet használni, mint a fegyverzsírokat, vagy az élezõket. Hatása ideiglenes.
Figyelem! kard gyártáshoz a kováccsal és nem a nála dolgozó kereskedõvel kell beszélni...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
De vmi ötlet nincs a Striga ellen?
amúgy mellelsleg ez az 5. fejezet nagyon gyorsított összecsapott munkának tûnik, már elveszett a szabadság... na mindegy... a striga ellen vki vmi ötletet...? pls
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Kéne egy kis segítség! Nem tudom lenyomni a játék elején a bestia nevû dögöt. Állandóan megöl. Meg csak egy kardot tudok használni és ha jól tudom akkor kettõt is lehet egyszerre. Segítsetek légyszi.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
A strigát h kell kivégeznem? Minden telepátiát használok... az ezüst kardom sajnos teknikai okok miatt eltünt, helyette egy a Tó Úrnõje által kapott szörnyölõ kardom van (Aerdyn), amit nem is lehet fejleszteni. mert nincs a tárgylistában, már mint a fejlesztés között.
És a legnagyobb gondom az: hogy nincsen fecskefõzetem😞((((((((((( csak egy macskafõzetem van. És a másik gond: az ottani mentésem van meg
A magyar verzióban nyílván hiába keresném. Csak egyszer ne szívnék azért, mert magyar nyelvû játékot veszek! (Pedig gyakran nem fordul elõ, kerülöm õket, ahogy csak lehet.)
NEM kell crack,de ezt emberek 50%-a besz**ja csaka képfájl kell,és azzal lehet patchelni
patch , crack stb ilyenekre gondoltam
a magyar vezióhoz mi kell hogy tökéletesen fusson?
Ami egyértelmû: 1 GB RAM nem túl sok, ehhez a játékhoz pláne nem.
Elmeletileg minden eszreveteled helytallo,de a 3Gh-el,meg a tobbi parameterrel/nem akartam fel oldalt a gepem leirasaval tolteni/azt kivantam jelezni,hogy nem nagyon regi a gepem,es a teljesitmenye sem a kategoria also hatara.A vidikari memorianagysaga pedig-ha mast nem-a kari generaciojat jelzi.Tudomasom szerint a vidikari memonagysaga a nagymeretu texturak kezelesenel donto,es az uj,nagy tereket megjelenito jatekoknal,valamint a proci tehermentesitesenel fontos!
A minositesedet koszonom!...Beraktam a tobbi elismeresem melle! Nem tevedtel nagyot...Nobel-dij nincs kozottuk!
No de hagyjuk a szemelyes golyovaltast! Inkabb folytatom a jatek megismereset./Mivel tulnyomoreszt errol szol a topik/
(Komolyan ne vedd!)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ