The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
igen
letöltöm bemántolom és kész?

a fogadó mellett van

bardocz
letltesz egy mini image-t gamecopyworld-röl,és megy,én is így játszom
Rage47
azt olvastam, hogy nem hivatalos hírek szerint 13-án jön ki
ööö valaki tudna adni tanácsot??
valahogy meglehet oldani azt hogy az eredeti gamma mennyen dvd nélkül??? Csak mert haveromé a cumó csak ö a gépe miatt nem tudja nyomni ezért kölcsön adta .. nos és nem sokára vissza kéne adnom... szal nem lehetne valahogy megoldani??? Vagy mivel valszeg még késöbb is elövenném azt meg lehet oldani hogy valahogy felmásolom a gépre müködö képesen?? (tudom nem szép dolog)

bardocz
talán pont fordítva mûködik,de nem biztos,próbáld ki
(nem 1-1-2 hanem 2-2-1 ha ez érthetõ)
Prince23
Aard-Igni-Aard ezt mondta Kalkstein, h így kell.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legjutottam a striga kriptajaban a litaniahoz, meg is szereztem de nemtudok visszamenni hogy kell? Hiaba nyomom a kore visszafele menet is az Aard, Aard, Igni jelet, nem megy. Koszi.
Helló!

Egy rövid kérdés: Tudomásotok szerint van tervben vmilyen patch, ami a játék töltési idejét javítja vmelyest..? Régebben írtam errõl, h nálam eléggé frusztráló ez az egész, de 2magos gépeken is azt hallottam, h többet tölt, mint kellene.

Köszi
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Prince23
Legyõztem Strigát. Szerencsémre volt nálam kovakõ, azt elkészítettem 1 fecskét.

ok! Thanx! Ugye a kovácsot a váron kivül találom meg? Valahol a külvárosban?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Úgy látom "nagy a zûrzavar még a fejekben" a kardok és rúnák körül...

Vannak a meteorkövek. Ebbõl tudnak a kovácsok (már amelyik szóba áll veled) meteorkardot gyártani. Ez az acél kard tovább fejlesztett
változata.
Kell 3 meteordarab, odaballagsz a kovácshoz, nem!!! adod el neki, hanem beszélgetni kezdesz arról, mit tud gyártani. Ha van nálad 3 meteor, akkor az ott megjelenõ tárgyak között ot lesz egy meteorkard. megveszed, a csomagodból eltünik a 3 meteor. Az acélkardodat meg jól el tudod neki adni. Megjegyezném késõbb találsz jobbat, nem biztos, hogy megéri fizetni érte...

Ezüst kardhoz 3 db rúna kell. A gond csupán az, hogy rúnás kövekbõl 2 fajta van. Az egyik fajta, szép szögletes (négyzet alakú, mit a zefirák). Ebbõl kell össze vadászni hármat, és hasonlóan a rúnakard legyártatásához, a kovácsnál lehet összerakatni a rúnázott ezüst kardot. Ezt sem igazán éri meg, a Tó Úrnõje sokkal jobbat ad, ha megoldod a gondjait. Mivel az ezüstkardot csak a saját slotjába lehet átpakolni, ha látod a rúnázott ezüstkardot a kovács cuccai között, elõször a sjátodat add el neki, aztán vedd meg az övét. A rúnáid el fognak tünni maguktól.

A másik fajta rúnakõ olyan, mint a meteorkõ (rücskös, színes kõdarab), csak van rajta valamilyen rúna. Ez tulajdonképpen fenõkõ. Ugyanúgy lehet használni, mint a fegyverzsírokat, vagy az élezõket. Hatása ideiglenes.

Figyelem! kard gyártáshoz a kováccsal és nem a nála dolgozó kereskedõvel kell beszélni...

En csak ugy tudtam a bestiat kinyirni hogy felaldoztam a boszorkanycsajt(azert megdugtam😊) es a falusiakkal mentem a szornyre

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
Elõször én is elvéreztem. emlékszem, h ide jöttem panaszkodni annó a bestia üggyel... meglásd megtalálod stilusodat😄

De vmi ötlet nincs a Striga ellen?
amúgy mellelsleg ez az 5. fejezet nagyon gyorsított összecsapott munkának tûnik, már elveszett a szabadság... na mindegy... a striga ellen vki vmi ötletet...? pls

Nem lehet egyszerre 2 kardot hasznalni

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Csaó!

Kéne egy kis segítség! Nem tudom lenyomni a játék elején a bestia nevû dögöt. Állandóan megöl. Meg csak egy kardot tudok használni és ha jól tudom akkor kettõt is lehet egyszerre. Segítsetek légyszi.

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Ezt hogy érted? Nekem az is elég volt hogy õ Azar Javed. Mit rejtegethet még?

Prince23
Help.
A strigát h kell kivégeznem? Minden telepátiát használok... az ezüst kardom sajnos teknikai okok miatt eltünt, helyette egy a Tó Úrnõje által kapott szörnyölõ kardom van (Aerdyn), amit nem is lehet fejleszteni. mert nincs a tárgylistában, már mint a fejlesztés között.
És a legnagyobb gondom az: hogy nincsen fecskefõzetem😞((((((((((( csak egy macskafõzetem van. És a másik gond: az ottani mentésem van meg

Azt elfekejtettem írni, hogy így három nyelvû lett a játék. A dialógusok angol nyelvûek, a tárgyakhoz való instrukciók (pl. "Már olvastad ezt a könyvet", "Kattints kétszer...") és a szinkron magyarul, míg a napló immár valóban lengyelül élvezhetõ.
Ja, éppen most. Mûködik a magyar verzióval is, néhány párbeszéd valóban alaposan megvan vágva, de csak találomra próbálgattam. Azért vicces, hogy (nemhivatalos) angol felirattal jobban érthetõ a magyar nyelvû játék.
Prince23
Hát ez xD. Nagy meglepetésben lesz részed Raymonddal kapcsolatban😄 -hehehe-hahaha :F

rotator
De kerested? Egyébként meg angol hang nincs hozzá, csak szöveg, elég felemás. És a naplóba is lengyel bejegyzések kerülnek be (bár ezen már dolgoznak).

Shan
Amúgy, meg azon ritka játékok egyike, amelyik BÕVEN megéri a pénzét...(nem úgy mint egyes X360 játékok 17 ezerért, meg pc játékok 9999.999ft-ért pfff.inkább nem mondok példát, hogy nfs 😉 )
Shan
A krekkelés is éppen olyan jó módszer mint a miniimage, csak elõre kellene gondolkozni, és elmenteni az origi exe-t, hogy a késõbbiekben, ha jön a peccs, akkor vissza tudd másolni....
Hát ez a játék nagyon odabasz!!! elhitettem Raymonddal hogy kinyírtam Kosvelõt, elmondtam neki mindent a mágustoronyról és hogy meg kell akadályozni Javedet, és elhitte!!! Kinyírtam négy villámmal a gólemet, hozzám se tudott érni, és most suliba köll menni... de csak négy órám van!😄

nekem magyar szinkronos verzió van, és patch nélkül elégedett vagyok vele. a minõség magas, de nem emléxem, vagy 1024*768-on vagy 800*600on nyomom. GeForce 7600GT-m van. sose szaggat, és gyorsan tölt nekem.

lipovics
Beszerezhetó valahonnan a magyar kézikönyv? Egyelõre nincs rá szükségem, csak kíváncsiságból kellene.
Csak nem hagyhatom ki a saját topikjából: Megkerült a megvágott angol szöveg

A magyar verzióban nyílván hiába keresném. Csak egyszer ne szívnék azért, mert magyar nyelvû játékot veszek! (Pedig gyakran nem fordul elõ, kerülöm õket, ahogy csak lehet.)
Csak tudnám mire kell a 64 bites XP! Hírhedten problémás jószág.
hátõõ, ez azér 64bites xp be sajna nem megy, mert ott nemlehet a démonba emulálni IDE t csak SCSI t.....szal kell a crack :S:S sajnos
bardocz
faq,faq,faq

NEM kell crack,de ezt emberek 50%-a besz**ja csaka képfájl kell,és azzal lehet patchelni
nem úgy értve az angol vezo szépen megy magyar felirattal tehát a konfig elég lenne
patch , crack stb ilyenekre gondoltam
bardocz
1 giga ram és menni fog😉
Prince23
Még kell ram neked

sziasztok
a magyar vezióhoz mi kell hogy tökéletesen fusson?
Sikerült legyakni a Proffot.De jó volt lezúzni a fejét. <#crazya>

bardocz
hát jah azt jó lenne tudni milyen vga...mert nem mindegy,nem csak a memóriájától függ hogy mit tud a vga,nekem is 256mb-os és mégis ma már 10-12ft-ba kerül,míg más új generációs 256mb-osak meg 30-40-be is akár
Pedig abban igaza van totyának, hogy a konfigodról még mindig csak találgathatunk. A VGA memóriájából pedig szintén nem derül ki a kártya generációja sem.

Ami egyértelmû: 1 GB RAM nem túl sok, ehhez a játékhoz pláne nem.
Haaaaat!
Elmeletileg minden eszreveteled helytallo,de a 3Gh-el,meg a tobbi parameterrel/nem akartam fel oldalt a gepem leirasaval tolteni/azt kivantam jelezni,hogy nem nagyon regi a gepem,es a teljesitmenye sem a kategoria also hatara.A vidikari memorianagysaga pedig-ha mast nem-a kari generaciojat jelzi.Tudomasom szerint a vidikari memonagysaga a nagymeretu texturak kezelesenel donto,es az uj,nagy tereket megjelenito jatekoknal,valamint a proci tehermentesitesenel fontos!
A minositesedet koszonom!...Beraktam a tobbi elismeresem melle! Nem tevedtel nagyot...Nobel-dij nincs kozottuk!
No de hagyjuk a szemelyes golyovaltast! Inkabb folytatom a jatek megismereset./Mivel tulnyomoreszt errol szol a topik/
norbi4567
Vaskával beszélj elõtte.

Dante73
Akkor ismerlek! Te Al Bundy vagy! Megvolt, -Jó éjszakát!<#vigyor3>
(Komolyan ne vedd!)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

igen megvolt az aktus, mára télleg elég😄

kertészhez kell

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nekem a kovács egy kard után aszongya hogy csak a rend barátait szolgáljha meg nem ismer, de a múltkor még Siegfried beszélt rólam😄 egyébként Yaevinnak legyiulkoltam az embereket (és megölettem a haverokat), aztán a senki se rótt meg érte, Siegfriedet buliba is meghívtam. hogy mit összeveszekedett Dandelionnal😄 a kovács utána 70 orenért csinált villámhárítót (olcsón!!!) most meg Shaninak kéne virág, a fehérre rámondja hogya színek jelképesek, pl a vörös a szerelem. most mennék a kertészhez, mert vörös rózsát sehol se kapok. de mára elég jóccakát mindenkinek😄

De addig nem tudom, amíg Kalkstein nem mondja, hogy villámhárítót kell szereznem hozzá.
semmi, éleszd fel a gólemet

Mi kell ahhoz, hogy Kalksteinnel beszélhessek a gólemrõl? A többi 9 kõ már megvan, de errõl nem tudok beszélni vele.
rotator
Meggyõztél, le is törlöm a fenébe!

gratulálok 😄