The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

több szoba van ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

sziasztok segitség kéne legelején gyogyitalt kell csinálni egy nönek aki megsérült,de ahol mondják hogy hol kéne megszerezni ott nincs.pl:azt monjda hogy az alcoholt el kell kérni egy bizonyos embertöl de beszélek vele és nem ad semmit ,meg hogy egy szobában ládában kell lenni valaminak,de ott sincs semmi. már nem birom, mit rontottam el???😞
én nem futottam 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kicsirigo
Érintsd meg inkább a 220-at, neked az való. <#vigyor3>

sikerült!!! ittam egy fecskét meg egy teliholdat (amitõl dupla a hp-m) nyomtam rá egy ignit, ütöttem rá 3 kombót, igni, megint kombó, igni és kész. asszem villámfõzetet is ittam, nem emlékszem😄 viszont mindjárt elájulok. Azar Javed az elején megvakt, nyomok rá egy ignit, ütöm, közbe berengar lefoglalja, utána ütöm, elesek, majd megint ütöm, elkezd tölteni vmit, de véletlen megszakítottam, és ütöttem halálig. kábé harmadát vesztettem a hpmnak, és semmi fõzet hatása alatt nem voltam. se fecske, se telihold, se hóvihar, se villám, semmi. épp elõtte ittam fehér mézet.

köszi
BlackShadow
nekem sose volt pénzem az 5000-es cumóra, mert minden pénzemet könyvekre töltöttem.. a tudás értéke felbecsülhetetlen ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Riddick21
Megérinthetlek?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Rövidesen letölthetõ a hivatalos oldalról a legfrissebb patch, amely kijavítja a mentési/töltési idõk lassúságát illetve a játék stabilitási hibáit(értsd: fagyások).Tömören ennyi az e-mail jelentése.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

na akkor most kell egy kis help. koska. húsz éve bepajzsozva rohangálok, 2 fecske, 2 raffard és egy fehér méz bánja. hogy csináljam?

Akkor gratula!Én igazán nagy téteket már csak akkor nyertem, amikor nem volt kitõl megvennem az ötezres páncélt(meg õszintén szólva nem is nagyon kerestem...).De anélkül is remekül elvoltam.Aztán a Holló páncél mindenért kárpótolt.Sõt, a megszerzéséig kapott xp is nagyon jól jött a késõbbiekben!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Kicsirigo
Órákig kockázni ? Volt olyan, hogy egyetlen gurítással 1100 orent nyertem!

#6656-ra valaki ?😄
Ott ahol kimesz a mocsarba az elot elehet meni meg jobbra Aaradal kilovod a barikadot es mar oda is tudsz meni fall mele es ott lesz 1 kis lepcso

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

#6708-ra valaki?

Bele fogsz futni, tutira!Én is kerestem..., felesleges volt.

Emlékezetem szerint ebben a fejezetben nem lesz olyan!Dandelion talán csak az Epilógusban tûnik fel újra és nála megtalálod majd az Új Narakort-ban hagyott cuccaidat.Jó teherbírása van a srácnak...
Úgyhogy nagyon kell gazdálkodnod a helyekkel!Amint alkoholt és Faggyút tudsz venni vagy találni, valamint tábortüzet találsz, fõzz Fecskét, Macskát, Hóvihart, Fehér Mézet, Lidérc és Dögevõ elleni valamint Cifrin olajat!Nálam ezek váltak be a legjobban, persze ízlés kérdése...

Kaszi46
az elveszett kisfiútmerre találoma mocsárban?

*Posse*T.W.D*

meg hol van az 5. fejezteben a raktaros emberunk mert aztsem talaltam

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

A korábban 5000 orenért megvehetõ páncélra célzol?Korábban nekem sose volt ennyi pénzem.Nem voltam képes órákig kockázni és bunyózni érte.

bardocz
márha kalsteintöl😊
Pontosítok: a RÉGI szegecselt bõrkabát zsebét ürítsd ki, mielõtt Kalksteintõl megkapnád az új páncélt!

<#taps>

Amúgy a Holló páncél nagyon sokat számít a vége felé, nagyon sok elõnnyel jár!Mikor mindened meglesz hozzá, feltétlenül rakd ki a zsebébõl az ottlévõ fõzeteket, mert nálam valahogy eltûnt a benne lévõ 9 db fecske(szerencsére volt elõtte mentésem).Kalkstein ui. nagyon gyorsan átöltöztet, mikor kész lesz az új cuccod!!!

Nyugi, próbáld ki, amit írtam, mennie kell!

koszi sikerult kijutnom

Még a Templomnegyedben vettem fel egy küldit "Nem fog fájni" néven, melyben a fogásznak kell leadnom ritka fogakat.Ez a küldi az ötödik fejezetben is megmaradt és Ó-Vizimában egy bizonyos "Hentes tornyá"-ban kellett volna leadnom(már az epilógusnál tartok, tehát nem tudtam befejezni...).Kérdés: hogyan lehetett volna oda bejutnom?Hiába kerestem a bejáratot, pedig mutatta is a piros kör, de csak egy tornyot láttam, kapu sehol!

na nem tom mi legyen most

Két Kalauzkõ is van, az egyiknél az Aard, Aard, Igni, a másiknál az Aard, Igni, Aard a nyerõ!

én easy nyomom és úgy könnyû :S már megbántam 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ralutam 1 tuzet aztan gyorssan rakatintotam es berakot

bardocz
hasonlóan ahogy be,oda is valami kombináció kell és kintvagy,de nem ugyan az aszem ami a bejutáshoz kell
En elakatam a hollopancelos kuldinel megszeresztem szent gergely litaniajat de kifele a kalauzkonel nem teleportal visza a stiganak a kriptajaba es igy nem tok semit csinalni bentmaratam az osi kriptaba valaki segitsen hogyan lehet innen kijutni

bardocz
jaja,oda már kell egy kis tudás,én most 2. fejezetben még nem voltam mocárban,pedig elkéne mennem oda is de még inkább fejlõdök😊
Morfi
Ott nekem nem volt gondom, minden és mindnekit lekaszabóltam, csak az volt szerintem a hiba hogy túl hamar, túl gyengén lemerészkedtem a mocsárba 😊

bardocz
amikor nagyon gázosak a növények,az a toronynál van csak sztem,oda nehéz eljutni a sok nadály miatt
Morfi
Én a szúrcsohótól futottam el leöször. Nagy vígan járkál a mocsárban, nem sokkal azelött érkeztem a kereskedõ negyedbe, és valahogy kikeveredtem a mocsárba. Sebzés nem sok, játék tapasztalat sem volt addig. Kezdetnek belefutottam eghy kisebb csapat nadályba majd jött az a bokor. Na onnét olyan gyorsan futottam ahogy tudtam, de leköpött és elterültem 😊

bardocz
csak folytasd a törénetet,és fogsz vele találkozni majd😊
Hali!
Lenne egy kis gondom. carmen küldetését csinálom. De azt szeretném megtudni mikor fogom meglátni azt a személyt aki átváltozott farkasemberré. mert vártam egész éjjel (20 - 4) óráig. De nem jött.<#worship><#confused>
én simán, csak egyszer jött vagy négy. na akkor elbújtam, ittam egy fecskét és pár perc múlva gazdag kitinpáncél gyûjteményem volt😊

sharpwrz
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Utólag nekem is eszembejutott, hogy el kellett volna olvasni, csak közben belekezdtem valamelyik másik küldetésbe, és ezért kiment a fejembõl!

...

bardocz
szúrcsohók egyszerüek,csak igni,meg 2 támadássorozat és végük
bardocz
százlábút én nem tudtam megölni amikor tslálkoztam vele,úgyhogy elfutottam 😄
a százlábú jobb, annak erõs stílusba 4 kombó és kész. de a szúrcsohók... azt asszem csak gyorsba lehet karddal és nagyon sok idõ. fáklyával obb. az ignit még enm próbáltam

kulabácsi
köszi mindenkinek 😉

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tibor16
lesz még rosszabb is 😊 a százlábú - az mindehez még kölekedik is a föld alatt - szerencsére csak a 4. fejezetben egy mezõn található, máshol még nem láttam. Amúgy ignivel is ki lehet a szúrcsuhót írtani, 2-3 kell neki, távolsági, amikor elõjön

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

gonbdolom az a Kokacydium. fákylát elõ, hóvihar meg fecske. 400oren jár érte. az Yrdent sose használtam, de azt írja, a striga ellen jó. ki tudja... az Axii egyszer életet mentett, de nem sok haszna van, a Quen nélkül meg nem tudom hogy innék bájitalt... SPOILER:a striga szívet hogy lehet megszerezni? ugyebár le kéne szedni az átkot de ha nem megy ki lehet nyírni. éjfélkor láttam neki, de amikor videó van mindig feltöltõdik az életereje. pirkadatig táncoltattam és vége volt, elsõ próbálkozásra lement. de hogy lehetett volna kinyírni. lehet valaha striga szívet szerezni egyáltalán?

Morfi
Szurcsohó vagy szúrbozót és egy kis pénzért össze kell szedni a részét az egyik küldetés miatt. Amúgy nekem egy szörny életerejét sem mutatta 😄

BlackShadow
nekem se mutatta az életerejét mert gondolom az picit bugos 😊 de meglehet ölni simán (tûzre nagyon érzékeny, ill erõs módban kell csapdosni)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kulabácsi
kérdésem lenne h a 2. fejezetben a mocsárnál néha kijön a földbõl egy ilyen "virág" ami tüskés cuccokat lövel...namost azt meg élehet egyálltalán vhogy ölni? mert nem mutatta nekem az életerejét sem meg semmi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
Nekem az Aard a legmenõbb. Mi lenne velem nélküle?!
aztán jöhet az Igni.
a többit nem volt alaklamam használni. nem voltam olyan helyzetben. amúgy most az aardre gyúrok fullon. asszem 3. szintem van belõle.