The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel a hivatalos oldalon már csak ez van fenn, ebbõl számomra az következik, hogy tartalmazza az elõzõ(eke)t. Én 1.1.a-ra raktem fel, emiatt nem tleepítettem újra a játékot, nem volt gond a betöltéssel, a javulás érezhetõ, már amennyire néhány perc alatt ki tudtam próbálni.

Morisz: A mini image tökéletes hozzá, de ezt már százszor leírták csak ezen az oldalon.
wedge31
Miért nem használsz mini imagét nekem a megjelenés ota azzal megy.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kulabácsi
sztem még nincs is crack hozzá, várni kell 1-2 napot, az nfs-nél is így volt pl

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

köszönöm ismerem de ott még nincs fenn az 1.2eshez!

Prince23
Witcherek!
Akkor most az 1.1a-ra lehet tenni, vagy is jobban leírva ez a patch:
1. 1.1 to 1.2
2. 1.0 to 1.2 ?
Most melyik?
thx

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gamecopyworld
bordy te milyen cracket használsz??honnan tudnám letölteni?

Nekem errort ír, mikor fel akarom tenni az 1.2-es patchet:

>SetupNew\setup.cpp (135)
PAPP:
PVENDOR:
PGUID:
$
@Windows XP Service Pack 2 (2600) Non IE/Netscape 11.0

Légyszi segítsetek, ha tudtok, hogy mit csináljak.
Köszi
bordy
én a russianos crackel nyomom, teljesen jó, remélem hamar lesz 1.2-es törés is. addig meg csak kibírom 😛

oks a szinkronos télleg simán megy a miniimage-el
thx a segítségeket
wedge31
Lelöném... <#eplus2>

dante3
Nem kell crack, csak mini image!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

BlackShadow
azért megnézném mit kezdenél egy ~60 éves shaolin pap ellen ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Rage47
mondjuk semmivel? #6860
adios
Oké megvan,felment a patch és akkor most mivel crackeljem?

wedge31
Ha már a mini gamekröl beszélünk tök röhejes hogy a bunyó legnagyobb harcosa egy vénember ,ide rakhatak volna egy hihetöbb figurát is.

dante3
Á, nem tudtad, az 1.2-es patch miatt a kockázásból sakk lett, a játék végén Kasparovval kell megküzdeni!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

BlackShadow
te milyen sakkról beszélsz? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

dante3
Patchet bemásolod a feltelepített daemon tools könyvtárába és ott indítod el a patchelést!

adios
A FAQ-ban leírt daemon tools-os mountolsnál nem értem a feltelepítési résznél a patch másolását a feltelepített Daemon könyvtárába.Mit kell crackelni és mit kell pontosan bemásolni?

rettenet jó játék (amik ennyire lekötöttek az csak a splinter cell sorozat és a baldur's gate sorozatok voltak meg az ICewind dale)

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

dante3
Nekem elindult a crackel, csak negyed óránkét kilépett!😞

nekem szinkronos, meg 1.2 vel patchelt és a mini images megoldás bizonyult egyedüli mûködõ képes megoldásnak, ugyanis még a patch nélküli alapjáték se akart elindulni a crackelt exével (hibát észlelt igy leállt) szerintem az xpm utálta, de az elsõ megoldás nagyon kafa.
jah és sok mindenkinek gondja támadt a mentett állásokkal (én a c-re telepitettem oda ahova a telepitõ alapban is akarta rakni igy a dokumentum mappában voltak az állások), 1.2 patchelés után is ugyan ott maradtak és tényleg tök jol felgyorsult a töltögetés mentegetés (akinek eltünt a mentése azoknak is a c-re volt telepitve vagy más utvonalat adtak meg?)
jó éjt

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Rage47
sima DT meg mini image, kész.
kulabácsi
sztem lesz crack a patchez vmikor...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

k3nGu
most akkor megint elkel játszani a miniimages meg daemon pro toolsos témát?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

k3nGu
hát én felraktam az 1.2-õt, és crackeltem, kérte a lemezt, szóval...de akkor milyen crack kell hozzá??

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Rage47
nekem elég a miniimage
kulabácsi
amúgy ha patchelem akkor másik crack kell hozzá?

kulabácsi
nekem szinkronos van, és kellett hozzá crack

bardocz
a szikronost nem tudom,de a feliratoshoz elég miniimage,gamecopyworldröl
k3nGu
akkor a magyar verziót nem kell crackelni, hanem miniimaget kell használni?gamecopyn van egy russian-os, az lesz az?bemásolom azt game?

Rage47
áh megcsináltam, müxik a mentés 😊 és villámgyors 1.2-vel :p
ok akkor megprószálom azzal
kösszi
wedge31
Most erre mit mondjak ,te olyan cool vagy hogy csak na.

tibor16
sztem így másodjára erõsebb a karakterem, mert nem teszek pontot minden hülyeségre, meg nagyobb a gyakorlat is tán.
Pl (nem harc ugyan) majd 3000 orét összeszedtem sakkban, a mester bõrkabátra, most épp arra gyûjtök, 1 óra alatt.
Ha már errõl volt szó - Thaler is sakkozik, pedig az elsõ játékomban nem jelent meg nála ez az opció.

A peccsrõl: nekem valami iszonyt nehezen hozta be a régi mentésem. De amikor pecs után mentettem - az jóval gyorsabb volt.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
na ne már - sztem meg közel ugyanolyan nehéz a hard mint a normal. Most hardon nyomom és az elõbb szedtem le vagy 4 orgyilkost + 1 flédert - hát még csak meg sem izzadt Geralt - pedig a 2. fejezet eleje.
Hacsdak a fõellenségek nem lesznek erõsebbek (bár a bestiát másodjára lenyomtam)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

bardocz
elolvasni a FAQ-ot!!!!
nem kell crack!!!!!!!!!!
MINIIMAGE!
és szerinted most mit lehet tenni?
Rage47
nálam is
ja és magyar verzióm van
üdv
és crack melyik kell? mer nekem most valami lökött nyelven (asszem cseh) behoz 2 képet de bármelyik re kattintok semmi nem történik
Fehercsoki
Ha megvenném hány óra a játékidõ?És SDK mikor lesz és mennyire könnyû használni?

Fúúú, ezzel a DeVries kivontaával kurvajó a látáseffekt. :-|

Aha. Most az utolsó csatához ittam egy teliholdat meg egy fehér raffardot és elég volt... De az úgy nagyon reális ha a fõzetektõl függnek, hiszen a witcher is úgy él. A patch mindenkinek lassan jön? Vagy 1 óra mire leér...

bardocz
de még menyire hogy megéri!😊
wedge31
Persze, nem azt montam hogy ne probáld csak azt hogy a harcok teljesen a fözetektöl függnek majd a megfelelö nélkül elég sok a szenvedés.

Fehercsoki
SDK mikor lesz?Megéri megvenni a gyûjtõi változatot?

A Spider-Man 3ra is ezt mondta mindenki. Egysze rki kell próbálni...

BlackShadow
az identitás küldetésnek sincs még ott vége, wiki-n azt írta valaki, hogy valószínûsíthetõ, hogy a folytatás miatt 😊 ergó lehet onnan folyt köv ahol abbahagyta az ember.. és akkor az lesz ám az igazi móka.. 3 féle vég eredményez a kiegnek 3 féle kezdést, ami újabb 3 véget jelentene mondjuk ami 3*3 azaz 9 féle játékot eredményez ... fasza 😄 na megyek edzeni 😛