The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lipovics
1.0 nem a document mappába menti a saveket. Engem is megviccelt az 1.1a patch telepítése után. Kiírta, hogy nincs egy mentésem se, szívbaj jött rám, ep2 közepén tartottam. Aztán rájöttem a turpisságra.
Mindja feltelepítem és nyomom.
Gyenge a gépem (amd64 @3000, 2 giga ram (400mhz) 7600GS), remélem gyorsít valamit.
Nálam igen és igen. Nem is értem egyeseknek hogyan kerültek a mentések máshová.
BlackShadow
Igen-Igen-Igen 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

lipovics
BS!

Rárakhatom a Patch-et az 1.1a-ra? Mentések maradnak? Image fájl jó marad?
BlackShadow
jaja 😊 elég gázos néhol 😛 mivel a vége nekem a legfrissebb így pl dandelion: "Gyere. ..." és vmi okosságot mond. A 'Come on..' -nak a rosszabbik fordítását vették figyelembe 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lehet, még nem böngésztem át a topikot. Jó lenne valami jó megoldás erre, nekem a lengyel szinkron+angol felirat tökéletesen megfelelne. Maga a magyar szöveg egyébként szinte tükörfordítása a vágott angolnak.
Elsõsorban nem a szinkron magyar nyelvûségét illette eddig sem a kritika, hanem a minõségét.
BlackShadow
jaja olvastam, csak ott is írták, hogy a vágatlan szöveg hosszabb beszélgetésekre van, ami hosszabb szkriptelt jelenetek szükségesek, legalábbis én kommenteknél azt olvastam vhol, hogy jelen pillanatban így játszhatatlan. De a készítõk már mondták, hogy foglalkoznak a dologgal, szal lehet lesz belõle vmi 😊

Rage47
hát azért lenne még mit javítani rajta 😊
Egyébként elõ lehet csalni a magyar verzióból a vágatlan angol szöveget, ahhoz pedig már csak a lengyel szinkront kell alábûvészkedni. Korábban volt róla szó, bár én is a következõ végigjátszásra tartogatom a bõvített verziót.

Például itt lehet olvasni errõl.
Na 1.2 patch felraktam.mini image bemountolás és megy.
A save átkerült a documents-be!!
A szinkron nekem tetszik aza lényeg magyar.
Inkább örülni kellene,hogy magyar de valaki már csak ilyen....

BlackShadow
magyar nincs csak 1 angol, the last wish info, 3600 ft.. rendelem 😄

Fehercsoki
Van már magyar witcher könyv?

BlackShadow
Befejeztem. Zseniális játék! A bugok tûrhetõek, a szinkron kicsit gyér, rengeteg a hiba, ami fõleg annak tudható be, hogy a színészeknek fingjuk nem volt arról, hogy mit játszanak el. Ami számomra egyik legnagyobb szinkronhiba, hogy a végén a bizonyos emberke (szpojlermentes😛) halálakor, az utolsó mondatot az õ hangjával mondták, amikor geralt beszélt. (a haldokló katonáról már korábban postoltam).
Egy másik tény, a cenzúra is kap egy rosszpontot. Iszonyú sok értelmelten beszélgetést okozott, hogy kivették belõlük a többlet szöveget.
No meg néhol benntmaradt pár angol szöveg, de ez van.
Összességében a sztori fenomenális, nekem nagyon bejött. Ahogy azt a vadak ura mondotta a végén, tökéletes 😊
Biztos vagyok benne, hogy még legalább 1x végignyomom. Most a sco'iatellel voltam (remélem jól írtam), és nagyon várom a folytatást!!
Az outro mennyire pöpec volt már.. egy ilyen mozifilmet csinálhatnának már (beowulfot még nem láttam😛), ami ilyen technikával van megoldva.

ui: beszerzek egy witcher könyvet 😄

sajnos nem, de azért thx

Rage47
dokumentumokban van
Nem.
Leszeded az illetékes helyrõl a mini image-t (fixed image-t), majd az mountolod a rendes helyett. De ez le is van írva az nfo-ban, csak el kell olvasni szépen.
Ioles
Sziasztok!

Látom megjelent az új patch. Azt olvatsam hogy fent kell lennie a legújabb VGA drivernek hogy feltudjuk tenni. Igaz ez?

BlackShadow
na már epilógusban vagyok 😄 azért jöttem gyorsan, h elmondja mmilyen vicces a haldokló katonának a holt nyugodt szinkronhangja.. 😛 szép dolog a szinkron, de semmit nem ér, ha nem avatják bele a szinkronszínészeket, h mégis mit játszanak el :\

adios
Nah sikerült minden,felment a játék,mind2 patch elindult,mûkõdik minden tök jó😊Csak még annyi hogy a játék hol tartja a mentéseit,mert a régi mentéseket szeetném visszamásolni.Régebben volt azthiszem a system könyvtárban egy saves mappa,de amikor újratelepítettem a játékot az eltûnt.Tehát mit csináljak h újra legyen saves mappa?
THX!

Prince23
Nekem az Új Narakort fogadó szaggat, pedig az 1.1-el nem csinálta. Vagy lehet, h az új, decemberi driver a tehetõs ez ügyben? 😮OOOOOOO

Vanek
hi! tudom hogy most mindenki lámának fog tartani,de mi ez a mini image dolog? megvan a dt,virtuális meghajtóval feltelepítettem a játékot,de kéri az eredeti cd-t,visszaolvastam fórumban,és irjátok hogy patch meg mini image,csak nemtom hogy ez mit takar. vmelyik türelmesebb lelkü elmondhatná részletesen hogy mit merre hogyan. és ovlastam faq-t...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Nekem ott gyorsabb, amikor már voltam valahol. Az elején sokat tölt, de a már meglátogatott helyszínek jó esetben 1-2 mp-ig tartanak, rosszabb esetben 10-15 körül, de akkor gondolom már kikerülnek a memcsibõl más helyek miatt.

kulabácsi
kicsit nezéh elsajátítani a kezelését a játéknak, de majd megszokod

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nekem is ez a gondom és a Vista-s hotfix sem segít...

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Prince23
Na ja, nekem sem valami gyors, csak a mentésem az. Arra megérte a pecc.

tibor16
😊)) 😊)) 😊)) - ne haragudj, de ilyen jót még nem olvastam - az a játék amelyik magától megy, vagyis csak ülsz és nézel ki a fejedbõl, a monitoron meg peregnek az események - azt f.i.l.m.n.e.k hívják. Biztos, hogy jó mûfajt választottál? 😄 😄 😄

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Tehasut
lemértem, az 1.2-es peccsnek köszönhetõen a töltési idõ 15%-kal lett gyorsabb
Prince23
Na mindegy, én a jó bevállt gamershell oldalról zúzom most le. És ott azt írja, h 1.0-ra, de mindegy most már😞

koppim
Az ellenfélre kattintottál vele?

Helló! Most raktam fel ajátékot, de valamiért nem csap le a karddal, csak tartja a feje fölött. Egér beállításra csak invert-et láttam, mást nem. Egérrel csak irányítok, vagy használom is valamire? THX
dante3
mini image

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nekem kb semmivel...

elindítom, new game, tölt, és mikor a végére ér és kezdõdne az igazi játék kidob asztalra.
7600 gs 81.93 utolsó régebbi karihoz való driver. minden mással tökéletesen megy. az új drivereket nem szereti, a timeshift és a gears of war miatt kellett feltenni legújabbat, de azzal fagyogat

vmi ötlet ?

Kalkstein jegyzeteit a szószedetben olvastátok? Geralt megjegyzései hozzá igen viccesek. 😊

BlackShadow
sokkal 😄 most nemtudok másodperces különbséget mondani 😊

TVelvet
Vki mondana valami a töltési idõ gyorsításáról, mennyivel lett gyorsabb?
A teleportkõvel Kalksteintõl visszateleportálni is lehet valahogy?

Ebbõl pedig végképp egyértelmû, az új patch tartalmazza az elõzõt is:

"Patch 1.2 fixes, among all, the issues of older versions that were most commented on, such as long loading and saving times, loading/saving mechanism, removes many possible random crashes, as well as several minor bugs. Patch 1.2 works with older versions of the game, starting from 1.0."

Hivatalos fórum
BlackShadow
a vicc az, h ebben a patch-ben javítottak valamit a kurzorral.. nos nekem az a hiba eddig fel sem tûnt, de mióta javították tiszta bugos a kurzor 😄 pl nyomom folyamatosan h mozogjon, ráviszem a falra, elengedem és az ikon marad uaz a nyilacska, meg hasonlók 😊

Kérdés: 5. fejezetben, van egy csomó útitábla kõ v mifene a neve😊 az egyiknél tudtam a kombót, de találtam még 2-t, azokra véletlen kell rájönni, vagy majd úgy is megtudom?

AntiHero
ty mindenkinek^^

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kulabácsi
hát énis csak ott tartok, de most itt a szünet talán lesz idõ gamelni 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

AntiHero
Ki jött az 1.2?

HA igen megdobtok egy linkel?

Köszönöm...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tök durva, hogy a Collectors megjelenése óta megvan, s még mindig csak a második fejezet végefelé tartok. Sok idõm van manapság játszani... De nagyon jó, csak ne lenne az a néhány marha idegesítõ hiba.

bardocz
én konzolt magamnak nem vennék,nincsen rá rendes szimulátor😊 (lfs,gtl,gtr2 meg még pár játék),meg fps sem ugyan az mitn gépen,lehet szebb a grafikája,dehát én azt leszarom 😄
wedge31
Látod ezért olyan népszerü a konzol ha már egy ici-picit gondolkozni kell hogy játszhass az már a többségnek gond / akit nem érint ne vegye magára /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bardocz
és emelett benne van abba a rohadt FAQ-BAN is