The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
ÉN is arra gondoltam...NA majd 2. végigjátszásnál figyelek rá😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tibor16
el kellene olvasnod, mert a tanulási lehetõségeknél le vannak írva - de mondom:
Az acél kardhoz 3 azaz három meteorit kell, az ezüsthöz 3 azaz három rúna - egymással nem keverhetõ a rúna és a meteorit. Ha van valamelyikbõl 3 akkor a kovácsnál tudsz venni kardot és amikor kifizeted a tarisznyádból eltûnik az érc vagy a rúna. Vagyis új kardod lesz, elõtte add el a kovácsnak a régit, vagy tedd a raktárba. Ha egyforma színû a 3 rúna vagy érc akkor kapsz plusz bónuszt - ez kb 246 x volt már leírva plkusz bennew van a játék szószedetébe. Én kb 3 x írtam már be a fórumba.
Lötyöt csak akkor tudsz keverni, ha elõtte megtanulod a kotyvasztás az intelligenciánál.
A kockázás hasonló mint a póker. Ezt itt elég hosszú lenne elmagyarázni. Esetleg a neten utánna tudsz nézni a szabályoknak, vagy ha sokat játszod rá jösz. Minden esetre ez a legjobb pénzkereseti mód a játékban.
Remélem segítettem. 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

gabo91
vele én sem találkoztam...
tip: talán az a csaj akinek megigérted, hogy hozol virágokat (templom környékén szokott tanyázni)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

AntiHero
Most vezem észre hogy õtt kihagytam az elsõ fejezetbe😞

Vele holl lehet találkozni?

Na ez tényleg jóóóó.....de meg van minden fözet és amit alant irtam nem sikerál....godmode please...<#rinya><#rinya>

tarti19
móka
Azért van humorérzéke a mi Geralt mesterünknek😄

gabo91
Hi.

Lenee pár kérdésem.
Pár napja olvastam hogy ha van 3 ércem meg fegyom, és persze pénzem akkor a kovácsnál lehet kovácsoltatni...
Megvan minden 2k arany van a zsákomban van egy földrunám és kettõ kékmeteoritom...
Hogyan lehet a kovácsnál bármit is csinálni? Max kereskedni tudok vele... ráhuzkodjam a dolgokat a kardra vagy tegyem át hozzá? de akkor eladom neki...
Vagy nemjók az alapanyagaim? esetleg mikell akkor hozzá?
másik a kotyvasztás... látom oldalt a recepteket, meg volt nálam a fecske és bagoly tekercs elolvastam öket, oldalt ottvannak a receptek szines pöttyök jelzik hogy mikell hozzá, de semitse tudok az üstbe tenni... milehet a gond?

Még egy dolog... kocsmai verekedésnél igen minimálisak a tétek igy nehéz pénzt suzerezni... viszont kockázást nemigazán értem.
Mi a lényege vagy mit kell csinálni a nyeréshez?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

SIKER!!!!!!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2> Végig vittem!!! Ilyen K..VA Jó JÁTÉKKAl régen játszottam.Várom a folytatást,remélem lesz!!!!! Ez a Game belopta szívembe magát! Holnap nekiállok még 1x 😄

AntiHero
Thailernek hívják.

Itt a háza (pirossan bekarikázva):

tibor16
szia, - sztem ne szívd mellre, hogy a srác beszólt - ha jól belegondolsz nagyon balfék kérdés volt, és a fórum tele van olyanokkal akik nem igazán erölködnek a játékkal, hanem rápróbálnak és mindjárt az elsõ nehézségnél beírnak, anélkül, hogy bármit is akarnánakl tenni azért, hogy boldoguljanak. Amúgy meg itt az erõdet, vagy ahogy írtad a munkád által szerzett tudásoddal nem sokra mész - kár ezzel elõjönni. Az meg amit utólag írtál magadról, nem volt elõzõleg tudható. Ha sokáig fórumozol, majd meglátod, ezredjére is elhangzanak ugyan azok a kérdések, és akik segítenek, egy idõ után, ha látják a hiábavalóságát, elvesztik a türelmüket.
Másrészt meg sokan segítenek, csak ez most így sikerült.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Zan
Figyi meg tudnád mondani hogy merre van az az ürge aki ennyire pénzes?😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Figyelj,az elején volt egy kék papírekercs nálad,ha azt elolvastad volna,akkor tudnád a recepteket,valószínü nem olvastad el öket,mert akkor már benne lennének a receptjeid között...!Ha megvan még ez papír,olvass,ha nincs,nem tudom...vegyél egy az alkímia alapjai címü könyvet asszem abban ezek is benne vannak!Ha ez megvan,akkor a tábortüzeknél meditálás közzben kell L betüt nyomni ott tudsz kotyvasztani!

Sok sikert

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Igy elég könnyen lehet haladni a játékkal még a legnehezebb fokozaton is!!
Sziasztok!!Egyszerü az egész kotyvasztás második végigjátszásra!!Amit addig megszereztél lekell irni hogy mi az összetétele és már akár az elsö fejezetekben is tudod használni a legerösebb italokat,olajokat!!
Köszi, köszi, én már a 3.fejezet végén járok, de még nem is kotyvasztottam, mi kell hozzá milyen összetevök, mert nem találom...

BlackShadow
ahogy tarti mondja azok elég alapok, de recepteket tudsz venni sokat árusoktól. én inkább könyvekre szoktam költeni a pénzem, de jó ha tudsz sokminden mást is 😊

btw
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha a mocsárban megölöm a kannibált, akkor hullájától megtudom még szerezni az akasztott ember mérge receptet? elég jó használatát vettem az elsõ játéknál 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tarti19
azok alapból megvannak neked😊
én is alkimiából 0és 1 között állok de ezek alapból simert recepotek és ha van elég cuccod akkor készíthetsz tábortûz mellett belõlük😛

Oké, és receptet hol találom meg???

AntiHero
Kotyvasztani kell õket.

<#eljen>ja én nekem is van ennyi, de hol lehet ezeket venni:hóvihar,és fecske?????????<#nemtudom>

AntiHero
-1000 oren mia😊

Itt van egy csávó akivel lehet pókerezni. (állandóan 110orenes tétben) Nagyon sokat összelehet szedni nála és még kise kell lépni sose. Én jelenleg 6000 orenél tartok mer meguntam kocka pokerezni.

tarti19
jah és kifelejtettem, hogy a nõ akit ugye hazakísértél😛 az nem nagyon akar eljönni a malomhoz... pedig ott voltma a megbeszélt idõben

tarti19
szerintem nem nehéz normálon ez a játék:p
Bár most hogy elõlrõl kezdtem 5 szúrbozóttal egyszerre azért mégsem álom harclni:p
jah még valami Vizima külvárosa fogafóba haren levelét kellene kézbesítenem meg a koponyás küldit még megtalálom ha már legyilkoltam a szalamandrák csoportját a fogadóban?
mert minden más mellékküldi megvan és akkor nekimennéka szalamndra és a Bestiának:9

Dehogynem, csak mond meg hogy az alábbiakat hol lehet venni, és még rubintos gyürüt is adok..<#zavart1><#zavart1>

templomnegyedbõl van nyugatra ott ki a kapun, ott lesz vmi gátas rész ott pedig a révész

cuccokat meg botlna nem igazán lehet venni, nekd kell cisnálniu mikor meditálsz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zan
Örülj hogy van pénzed dögivel😊,nem adsz egy cseppet kölcsön?😊

Cat 2:köszi a helpet,remélem meglesznek😊!Hülye kérdés de a mocsár merre van?A templomnegyedböl kell oda menni vagy a gát mellett?Vagy hol?

farkas: druidák mögött a mocsárban ill mocsári barlangban
szurbozót: mocsárban jön elõ random (barlang körül szokott lenni)
Vízbefúlt: fojtólidércekkel 1ütt jönnek, végén már tököd ki lesz velük

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ja erre gondoltam:"hóvihar,és fecske,és ignivel..."

Oké köszi, de ilyet hol tudok venni, mert pénzem a van dögivel....

Zan
Köszi😊!

Még egy kérdés:

A templomnegyedben tartok még csak.Sajnos véletlenül megöltem egy városi ört,ezért a fejvadásznak muszály volt 1000 orent fizetnem...vagy fizetek neki,vagy harc;persze hogy elöbb megpróbáltam egy kcisit móresre tanitani,de egy vágással elintézett,arról nem is beszélve,hogy még csak megütni sem tudtam..szoval oda 1000 oren,a tököm tele van,de ez van.

Na de nem is ez a lényeg,hanem az,hogy msot felvállaltam egy csomo side-questet,hogy legyen pénzem valahonnan.Viszont valaki megtudná mondani nekem,aki a templomnegyed mellékküldijeit megcsinálta,hogy merre lehet:

1.farkasokat találni
2.Szúrbozótokat találni
3.Vízbefultakat találni

Majd késöb alghoulokat is kell találnom,meg fecskefüvet,de ahhoz még elöbb olvasnom kell könyveket,meg kell a Herbalizmus képesség..
De ha elöre leirná nekem azokat is valaki,akkor hálás lennék😊!

sharpwrz
Sziasztok!

Szereztem még valahonnan egy nemtudommicsodát, ami megvéd a fojtólidércektõl, és a vízbefultaktól, így nem támadnak!
Ezt szerintem csak annyival bas*ták el, hogy hiába nem támadnak, de amig ott vannak a közelembe addig nem is tudok se meditálni, se bemenni más helyekre!
Ez csak egy észrevétel volt...

...

Igen.
Zan
Sziasztok!

Szerintetek ha eddig az angol verzióval játszotam magyarosítva regeditben,akkor most ha felrakom a magyar verziót,müködni fog az elözö verzió mentése?

bardocz
amikor megnyomod a "J"-t ott van😛 amúgy a régiségkereskedõnél
dante3
Szörnyhatározót hol tudok vásárolni, egyik árusnál sem találtam!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bardocz
hóvihar,és fecske,és ignivel bombázd õket 😉,jah és ne rohanyj be rögtön hozzájuk,hanem a keskeny résznél oszd õket szíjjel😊,akkor nem tud mind ütni egyszerre
Van a magyarváltozathoz, valamiféle godmode, mert van egy rész ahol nem tudok átjutni sehogyan sem, mert mindjárt kinyirnak, mikor a szalamandra házból a követ kell ellopni a tükör elöl, segitsetek, godmode kell ....<#worship><#worship>

Valaki segítsen nekem.A páncéhoz kell a tünde énekes feljegyzése meg a páncél darabjai.Már megtaláltam a kriptában a páncél állítólag a tünde énekes feljegyzései is ott vannak de én nem találom.A páncél darabját már megtaláltam de a többit nem találom hol lehet?
bardocz
azt nem mondanám hogy semmit,de tény hogy kevesebbet,én ezért sajnáltam hogy most vele mentem😄
Shevchenko
A rémsáskánál 2000 tp-t adott,trisst-nél meg nemadott semmit szerintem

FORZA MILAN!!!

bardocz
mi a különbség?én választottam rémsáskát és triss-t is😄 és semmit nem vettem észre😊
tarti19
na meg az is kérdés hogy esetleg valakinek fekete ikonok térképen, fekete pöttyök majd az egér kurzor is fekete pötty jelenséggel találkozott-e már valaki?

tarti19
hihi én nem a rémsáskát választottam. Igaz más is lett a jutalmam^^

Shevchenko
A Fable-t is végigvittük valahogy ezis menni fog remélem.Január közepéig itthon vagyok,végre tudok 1 kicsit játszani,habár a gyerek sokszor már nem enged a géphez.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Nemlesz gond szerintem,habár a rémsáska folyamatosa megöl,de a kardforgatás már megy<#wink>

FORZA MILAN!!!

Bucser
igen? nekem nem tûnt fel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tarti19
belejönnek abba😊
mivel a játék 85%-a harcról szól😊

Bucser
Azért engem elgondolkodtat, hogyha egy ilyen egyszerû scneárió mint a kard suhogtatása a harcnál, gondot okoz, akkor mi lesz a többi kritikus helyzettel?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shevchenko
Köszi<#worship>Ténleg tetszik a játék most már remélem nem lesz gond,ennél a tüzes nyíl megejelenésnél nemtudtam mit kell csinálni de mosmár fasza.Kösz mégegyszer<#worship>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Köszönöm szépen!

FORZA MILAN!!!