The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig mondja is,hogy mikor lesz ott...
Bérbe vehet? reklámfelület...
valami nagyon durva mákom lehetett😊
S egy apró kérdés... szajhákat mivel lehet megfektetni(pénz? abból mennyi? esetleg milyen ajándék?) ha egyáltalán meglehet?
Ha végigvittem volna nem kérdeztem volna, hogy mibe futottam.
A sztori alapján eddig ahol tartok ezek jöttek le amiket a 7623-ban írtam. Bizonyára lesz még ezer csavar a történetben, de szerinted ezt én így 2 nap játék után honnan a vérveretes ........ tudjam?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amúgy ott lent hanyas karival öltél végig mindenkit?én még direkt nem mentem le,mert emlékeim szerint eléggé erõsek ott a lények
össze vissza megyek mellék és fõ külddetésrõl😊
Amit épp megkíván szemem azt jelölöm be azt usgyi neki😊
"Rosszul jöttek ki a dolgok..de ez NEM bug"
Ha nem lenne bug hanem a program saját hibámnak könyvelné el, akkor kiírná, hogy game over. De nem... osztja az XP-t ezerrel, sõt zölddel teljesítettnek veszi Tharel megvádolását is.
Azért pörögtem be, mert betegszabin vagyok értelmesebben is elcseszhettem volna az életembõl 1 napot, de ha végigalszom is elõbbre vagyok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ez már nagyon elején kiderült, hogy gyanús a tag, neki nem hittem alapból... és marhára nem ártatlan, erõsen köze van a szalamandrákhoz elvégre kiengedte a professzort.
Thaler sem ártatlan, bizonyítékaim vannak rá, hogy folyamatosan üzleteket bonyolított a szalamandrákkal.
A dagadt gátnél levõ kereskedõ ártatlan, nem is kérdés, még a titkos jelvényét is megmutatta és már az elején leszögezte, hogy szalamandrák rontják a bizniszt, de ennek a beszélgetésnek zéró hatása van Vincentre.
Ez a nagy választási lehetõség a Witcherben? Hát ez elég nagy vicc. Eszerint ez egy olyan játék, amit guide alapján érdemes játszani... messze van ez a Fallout vagy Baldurs Gate nevektõl.
Viszont azt nem tudja valaki,hogy az a srác,akinek meg kell keresni a csatornában a családi gyürüjét,merre van?Amikor adja a questet azt mondja,hogy megvár téged a csatorna bejáratánál.Hát ott nagyon nincs..Minden nap meglesem hátha ott áll,de nincs sehol,azota már eladhattam volna azt a sz*rt..
Ja és kutyákat merre találok?mert kell valami kutyafaggyú az egyik questhez..
AntHero-Köszi a térképet,nagyon nagy segitség volt!Már nekem is elég jol áll a kasszám😊
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
De nem ^^ Sodródtam a sztorival, menj ide, tedd ezt hozd el azt, nyomozd ki amazt.
info
de foglalmam sincs ki és hol van...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
amugy ha dumálsz vincentel akkor higy neki, menyél ki a gáthoz dumálj azzal a dagadt kereskedõvel meny visza vincenthez higy neki megint stb... a végén térj rá az engedélyre...
(ja még anyit, hogy milelött kimész a gátra éjel a kocsmában a követet itasd le dumálj vele a jelvényekrõl)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
SPOILER LEHET - II. FEJEZET
Bug: - Nyomozás
Hosszú mászkálás és beszélgetés után nekem az jött le, hogy Thaler bûnös, szépen meg is kapon érte az XP-t küldetés ezen része teljesítve, zölden ki is írja. Igen ám de akkor ki adja a kapukulcsot a temetõhöz?
Ja a temetõõr, de õ meg csak akkor ha:
a, Vincenttõl kérjek engedélyt ---> Vincent szarik a fejemre, mert õ is vád alá került korábban és arra hivatkozik, hogy õt vádolom és még segítsen is? Semmilyen irányba nem engedni már a beszélgetést terelni nem ad engedélyt, kulcsot, xart se.
b,Thalernél fizessem ki a tartozást. Remek, csak még korábbi mentésemben is úgy van, hogy ... és akkor beszéljünk a szalamandráról, ja te bûnös vagy... se így, se úgy nem engedi általam a tartozását a vén sírásónak kifizetni.
Gondoltam biztos az kell, hogy Coleman ügye lezárt legyen /Patkány a küldetés neve/... Colemannak csúnya vége lett, el is buktam a küldit, mert lelõtték a tündék.
Ennyi kész, kukába ezzel a szarral, egy napom ráment a semmire, ugyanis ez egy main quest, nem kapom meg így az életben azt a rohadt követ/jelet/ikont akármit amibõl 10 kell.
Szerintem rakd el a mentéseidet, reinstall esetleg patch nélkül átviszed, visszamásolod megcsinálod, elmented és patch.
De lehet nem segít....
Szerintem érdemesebb mint más mentéseivel.
Bocs mindenkitõl..
Spoiler Buli után (érdemes a bulira a rendlovagot hívni) közli hogy szereti a virágot, és a színeknek jelentése van, azaz vörösrózsa...
Szal ha viszel neki, megkapod. /spoiler
Amikor alkímiát csinálsz mondjuk a tábortûznél, ez kell a pengebevonatokhoz, pl dögevõk, szellemek, rovarok elleni. Mivel ez alapanyag ezért csak a bekeverés után tudod kardra kenni.
Csoportos acélkardot használsz??
Néha mehet egy kis varázslat is.
Vele az 1. rész Tiszteletes háza alatti terület, beszélhetsz 1 csajjal, akinek ha tulipánokat adsz megadja ezt a kártyát.
Most kezdtem az 5. fejezetet, és úgy láttam 2-t kihagytam.
az egyik a Noblewoman, a másik a 4. fejezet búzamezõs kép, ez a Peasant Woman név alatt fut.
Valakinek megvoltak ezek??
Megköszönném ha megírnázok hogy sikerült elszédíteni õket... 😊
Érdekes hogy nekem Rozalinda helyett csak városiakat ír....
nem sikerül az istennek sem, hiába a fecske,meg minden megölnek rip-rop.....egy nagy kérésem lenne valaki dobna nekem egy mentést ez után, ha kell priviben dobok egy mailcimet, kérlek segitsetek....köszi!!!
De thanks infot.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
* Tipperath: Ezt megvehetjük Declan Leuvaarden-tõl a kikötõben.
* Kezath: Ehhez meg kell csinálni Vaska küldetését a mocsárban. Néhány drownert kell meggyilkolni, cserébe odaadja a követ.
* Maal'kad: A cockatrice-bõl lehet kiszedni még a fejezet legelején a csatornákban.
* Veen'ah, Ghe'vrath, Oth: Ezeket a kórház szobrától kapjuk meg ha ételt adunk neki.
* Y'esath: A mocsárban van egy barlang tele farkasokkal. Itt megkapjuk a követ és egy új varázslatot.
* Neh'tza: Toronyõr. Látogassunk el a Gólemekhez. Nézzünk körül. Aztán menjünk vissza Kalksteinhez. Õ elmondja, hogy meg kell szereznünk a "lightning rod"-ot. Menjünk el a kovácshoz, és vegyük rá, hogy csináljon nekünk egyet. Látogassuk meg a druidákat, hogy vihart csináljanak nekünk (fizessük le õket)! Ezután menjünk vissza a gólemekhez, tegyük a lightning rod-ot a gólembe és fel fog ébredni. Használjuk az oszlopokat, hogy villámlást idézzünk. Tegyük meg 3-4-szer és a gólem meghal. A kõ nála lesz.
* Keth'aar: Ezt Raymondtól kapod, miután teljesítetted a nyomozást!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shani-t valaki már megfektette? Második fejezetben nem jött össze még... :S
Konzolra nem?
Pl Xbox 360.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
thx
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Király a game, de egy valamit nem találok, pedig már visszaolvastam, hogy hol keressem.Szóval a mágustorony kinyitásához 1 követ a 10-bõl, amit a gólemben kelle keresnem, de ott nincs. kell hozzá valami, vagy mit kell csinálni?!
Help plíz!
thx
megtanultam kotyvasztást. akkor az lehet a gond, hogy hiába van meg mindenem, ha valamelyik összetevõél van fölös dolog is ami nem kellene a fõzetbe...
hát nem vagyok jártas a pokerben, majd valamt keresgélek róla
Köszönöm a segítséget!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.