The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
sztem jól sejtem,hogy te a raktárba rögtön gyilkolásztál: amúgy ez benne a lényeg,te döntheted el,hogy valaki bûnös-e vagy nem,és mindenki máshogy dönt
barret
Sztem ezt sokan beszoptak😊 Nekem masodszorra sincs ott a srac...
Pedig mondja is,hogy mikor lesz ott...

Bérbe vehet? reklámfelület...

tarti19
Bestitá sikerült bekábítani azt olyat odabaxtam neki egybõl meghalt😊
valami nagyon durva mákom lehetett😊
S egy apró kérdés... szajhákat mivel lehet megfektetni(pénz? abból mennyi? esetleg milyen ajándék?) ha egyáltalán meglehet?

Tinman
Bizonyára. A számítógépes játékok kezdete óta talán az összes RPG-t végigjátszottam, voltak csúnya quest bugok /pl. Menzoberranzan, Ravenloftban/, de ennyire végzetesek sehol.

Ha végigvittem volna nem kérdeztem volna, hogy mibe futottam.
A sztori alapján eddig ahol tartok ezek jöttek le amiket a 7623-ban írtam. Bizonyára lesz még ezer csavar a történetben, de szerinted ezt én így 2 nap játék után honnan a vérveretes ........ tudjam?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bardocz
jaa,õ reggelente van ott,de ezt mondja is amikor felveszed a küldetést😊 így másodszor játsza már rájöttem,hogy a legapróbb részletekre is emlékeznem kell,hogy egyszerübbek legyenek a dolgok😊
amúgy ott lent hanyas karival öltél végig mindenkit?én még direkt nem mentem le,mert emlékeim szerint eléggé erõsek ott a lények
tarti19
na holnap énis ide jutok😊 már benen vagyok ebbe a kis mókázás nyomozás ügyben😊
össze vissza megyek mellék és fõ külddetésrõl😊
Amit épp megkíván szemem azt jelölöm be azt usgyi neki😊

Tinman
7641-es hsz még nem volt, jövõbe nem látok :-/

"Rosszul jöttek ki a dolgok..de ez NEM bug"

Ha nem lenne bug hanem a program saját hibámnak könyvelné el, akkor kiírná, hogy game over. De nem... osztja az XP-t ezerrel, sõt zölddel teljesítettnek veszi Tharel megvádolását is.

Azért pörögtem be, mert betegszabin vagyok értelmesebben is elcseszhettem volna az életembõl 1 napot, de ha végigalszom is elõbbre vagyok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

rotator
Te teljesen mellékvágányra futottál. Szerintem nem is értetted meg a sztorit! 😊 Nyálazd át a küldetésnaplót, hátha úgy ki tudsz kecmeregni ebbõl a helyzetbõl, néha érdekes dolgokat írnak benne.

Zan
Már megjártam végig az egész csatornát,megvan a gyürü,nem az a baj.Hanem az,hogy miután kijövök a csatornából a srác nincs sehol...:S!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

bardocz
sztem ez a játék nem neked való,vagy vidd végig,olvasd majd el ezt a hsz-ed,és majd látod,hoghy milyen faszságot írtál😄
Tinman
"ha dumálsz vincentel..."
Ez már nagyon elején kiderült, hogy gyanús a tag, neki nem hittem alapból... és marhára nem ártatlan, erõsen köze van a szalamandrákhoz elvégre kiengedte a professzort.

Thaler sem ártatlan, bizonyítékaim vannak rá, hogy folyamatosan üzleteket bonyolított a szalamandrákkal.

A dagadt gátnél levõ kereskedõ ártatlan, nem is kérdés, még a titkos jelvényét is megmutatta és már az elején leszögezte, hogy szalamandrák rontják a bizniszt, de ennek a beszélgetésnek zéró hatása van Vincentre.

Ez a nagy választási lehetõség a Witcherben? Hát ez elég nagy vicc. Eszerint ez egy olyan játék, amit guide alapján érdemes játszani... messze van ez a Fallout vagy Baldurs Gate nevektõl.

bardocz
kutyák a városban vannak éjszaka le lehet õket ölni,a csatornát meg teljesen járd be és meglesz az ajtó,de lentre azt mondom készülj fel,nem túl egyszerü hely😊
Zan
Szerintem sem kellene ennyire kipörögni...figy ez nem jött össze,ennyi.Rosszul jöttek ki a dolgok..de ez NEM bug,valószímnü(én még nem tartok ott),hogy van rá valami megoldás-->lsd:#7641.

Viszont azt nem tudja valaki,hogy az a srác,akinek meg kell keresni a csatornában a családi gyürüjét,merre van?Amikor adja a questet azt mondja,hogy megvár téged a csatorna bejáratánál.Hát ott nagyon nincs..Minden nap meglesem hátha ott áll,de nincs sehol,azota már eladhattam volna azt a sz*rt..

Ja és kutyákat merre találok?mert kell valami kutyafaggyú az egyik questhez..

AntHero-Köszi a térképet,nagyon nagy segitség volt!Már nekem is elég jol áll a kasszám😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Tinman
"az meg hogy így alakultak a dolgok,csakis a te hibád,rosz döntéseket hoztál"

De nem ^^ Sodródtam a sztorival, menj ide, tedd ezt hozd el azt, nyomozd ki amazt.

Tinman
Beszéltem... boncolni akar, méghozzá hullát, méghozzá azt a hullát ami a temetõben van, méghozzá abban a temetõben aminek a kulcsa a sírásónál van, méghozzá annál a sírásónál akinek a tartozása van annál az embernél akinél kijelenthetem, hogy bûnös -kapok érte XP-t nem is keveset!.

bardocz
a mocsárban van a duridáknál,és nagyon szép a kártyája<#finom>
gabo91
Morenn-t sikerült valakinek becserkésznie a második fejezetben?
info
de foglalmam sincs ki és hol van...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
segitség hozzá
amugy ha dumálsz vincentel akkor higy neki, menyél ki a gáthoz dumálj azzal a dagadt kereskedõvel meny visza vincenthez higy neki megint stb... a végén térj rá az engedélyre...
(ja még anyit, hogy milelött kimész a gátra éjel a kocsmában a követet itasd le dumálj vele a jelvényekrõl)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
köszi már megoldottam 😊 hihetetlen hogy leisszák magukat...

Amiga
Beszélj Shanival, õ igazolja Thaler ártatlanságát.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

bardocz
már miért ne kapnád meg?egyik sincs a temetõbe...az meg hogy így alakultak a dolgok,csakis a te hibád,rosz döntéseket hoztál,de attól még mindent meg lehet csinálni,máshogy is be lehet jutni a temetõbe...
Tinman
Belefutottam az évezred bugjába... csak egy napom bánta, ha ez igaz én kidobom az ablakon az biztos.

SPOILER LEHET - II. FEJEZET

Bug: - Nyomozás

Hosszú mászkálás és beszélgetés után nekem az jött le, hogy Thaler bûnös, szépen meg is kapon érte az XP-t küldetés ezen része teljesítve, zölden ki is írja. Igen ám de akkor ki adja a kapukulcsot a temetõhöz?

Ja a temetõõr, de õ meg csak akkor ha:

a, Vincenttõl kérjek engedélyt ---> Vincent szarik a fejemre, mert õ is vád alá került korábban és arra hivatkozik, hogy õt vádolom és még segítsen is? Semmilyen irányba nem engedni már a beszélgetést terelni nem ad engedélyt, kulcsot, xart se.

b,Thalernél fizessem ki a tartozást. Remek, csak még korábbi mentésemben is úgy van, hogy ... és akkor beszéljünk a szalamandráról, ja te bûnös vagy... se így, se úgy nem engedi általam a tartozását a vén sírásónak kifizetni.

Gondoltam biztos az kell, hogy Coleman ügye lezárt legyen /Patkány a küldetés neve/... Colemannak csúnya vége lett, el is buktam a küldit, mert lelõtték a tündék.

Ennyi kész, kukába ezzel a szarral, egy napom ráment a semmire, ugyanis ez egy main quest, nem kapom meg így az életben azt a rohadt követ/jelet/ikont akármit amibõl 10 kell.

bardocz
igni,varászlat,fecske meg hóvihar<ezeket csinálni kell neked alkímia😊
Az a gas hogy már nagyon túl vagyok rajta és nincs onnan mentés.
Szerintem rakd el a mentéseidet, reinstall esetleg patch nélkül átviszed, visszamásolod megcsinálod, elmented és patch.
De lehet nem segít....
Szerintem érdemesebb mint más mentéseivel.
Banyek ez nam így mûxik...
Bocs mindenkitõl..
Hi !
Spoiler Buli után (érdemes a bulira a rendlovagot hívni) közli hogy szereti a virágot, és a színeknek jelentése van, azaz vörösrózsa...
Szal ha viszel neki, megkapod. /spoiler
Igen azt varázslat, meg fecske,stb, egy pillanatra megakad a game és már halott is vagyok, lehet valami bug..egy mentést légyszi valakitöl ezután valahonnan köszi.....

Hi !
Amikor alkímiát csinálsz mondjuk a tábortûznél, ez kell a pengebevonatokhoz, pl dögevõk, szellemek, rovarok elleni. Mivel ez alapanyag ezért csak a bekeverés után tudod kardra kenni.
Hi !
Csoportos acélkardot használsz??
Néha mehet egy kis varázslat is.
Hi !
Vele az 1. rész Tiszteletes háza alatti terület, beszélhetsz 1 csajjal, akinek ha tulipánokat adsz megadja ezt a kártyát.

Most kezdtem az 5. fejezetet, és úgy láttam 2-t kihagytam.
az egyik a Noblewoman, a másik a 4. fejezet búzamezõs kép, ez a Peasant Woman név alatt fut.
Valakinek megvoltak ezek??
Megköszönném ha megírnázok hogy sikerült elszédíteni õket... 😊
Érdekes hogy nekem Rozalinda helyett csak városiakat ír....
Segitsetek légyszi!!:"nem tudok átjutni sehogyan sem, mert mindjárt kinyirnak, mikor a szalamandra házból a követ kell ellopni a tükör elöl"---
nem sikerül az istennek sem, hiába a fecske,meg minden megölnek rip-rop.....egy nagy kérésem lenne valaki dobna nekem egy mentést ez után, ha kell priviben dobok egy mailcimet, kérlek segitsetek....köszi!!!

😛.
De thanks infot.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gabo91
Köszi.

gabo91
* Kalkstein neked ad egyet, még az elején!
* Tipperath: Ezt megvehetjük Declan Leuvaarden-tõl a kikötõben.
* Kezath: Ehhez meg kell csinálni Vaska küldetését a mocsárban. Néhány drownert kell meggyilkolni, cserébe odaadja a követ.
* Maal'kad: A cockatrice-bõl lehet kiszedni még a fejezet legelején a csatornákban.
* Veen'ah, Ghe'vrath, Oth: Ezeket a kórház szobrától kapjuk meg ha ételt adunk neki.
* Y'esath: A mocsárban van egy barlang tele farkasokkal. Itt megkapjuk a követ és egy új varázslatot.
* Neh'tza: Toronyõr. Látogassunk el a Gólemekhez. Nézzünk körül. Aztán menjünk vissza Kalksteinhez. Õ elmondja, hogy meg kell szereznünk a "lightning rod"-ot. Menjünk el a kovácshoz, és vegyük rá, hogy csináljon nekünk egyet. Látogassuk meg a druidákat, hogy vihart csináljanak nekünk (fizessük le õket)! Ezután menjünk vissza a gólemekhez, tegyük a lightning rod-ot a gólembe és fel fog ébredni. Használjuk az oszlopokat, hogy villámlást idézzünk. Tegyük meg 3-4-szer és a gólem meghal. A kõ nála lesz.
* Keth'aar: Ezt Raymondtól kapod, miután teljesítetted a nyomozást!

Valaki megmondaná, hogy a Zsírokat hogyan kell használni? hiába húzom rá a fegyverre, nem csinál semmit, nem is fogy!
Shani:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shani a piros rózsára bukik, és a házibulija után lesz lefektethetõ.

tarti19
csak PC-re 😛

gabo91
lefektethetõ lények... (jo tudni elõre hogy mivárható... mostmár tudom hogy kivel kell bunkonak lennem, nehogy végzetes hibát kövessek el... )
Shani-t valaki már megfektette? Második fejezetben nem jött össze még... :S

Kösz a linket
Ez csak pcre jött ki?
Konzolra nem?
Pl Xbox 360.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Már volt, de további tippek-trükkök magyarul ITT

Ja, azt nem tudtam, hogy meg kell ölni a golemet. Aham, akkor csináljuk.
thx
Ha megölöd majd a gólemet, akkor a maradványai között találod. Az utolsót pedig az (ál)Raymond adja, mikor végetér a nyomozásos küldetés, és mielõtt a mágustoronynál találkoztok.

dante3
Nekem még kettõ hiányzik!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Helló!
Király a game, de egy valamit nem találok, pedig már visszaolvastam, hogy hol keressem.Szóval a mágustorony kinyitásához 1 követ a 10-bõl, amit a gólemben kelle keresnem, de ott nincs. kell hozzá valami, vagy mit kell csinálni?!
Help plíz!
thx
gabo91
nálam meg rittig akkor dob le net (és az ujracsatlakozás ledob tálcára) mikor beszélgetés van, igy a párbeszédeknél meghal... nemtudok választani... :S

gabo91
ja értem, igy már világos a dolog... hát ég a második fejezet elején bespájzoltam két kékmeteoritot aztán eladtam, most megint csak két darabot tudtam venni a törp kovácstol a rend kovácsnál meg már nem állnak szóba velem, mert nem vagyok rend tag... fura...
megtanultam kotyvasztást. akkor az lehet a gond, hogy hiába van meg mindenem, ha valamelyik összetevõél van fölös dolog is ami nem kellene a fõzetbe...
hát nem vagyok jártas a pokerben, majd valamt keresgélek róla
Köszönöm a segítséget!

Szaruman
Bah, alt-tabtól azért néha fagy...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

AntiHero
Én pont most csináltam meg. Éjfél után belehetet menni a raktárba és ott...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Szaruman
Van 1 quest a templomnegyedben, h vmit kell csinálni a raktárban. Vmi olyat mond, h éjfélkor nézzek oda, de nem történik semmi. Már kiírtottam mindenkit, az sem vezetett megoldásra (utána visszatöltöttem persze korábbi mentést), de nincs sok ötletem. Ja, nem muszáj 1bõl leírni a megoldást, fõleg, ha olyan, ami kiüti a szemem, elég, ha csak rávezettek. Csak nem tudom, h én vagyok béna, vagy vmi trükk kell?😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.