The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ááááááá!!mi a varázslat neve lehet hogy már megkaptam!!és hol lehet megnézni hogy meg van e?
Nem mindenki tart még ott a játékban, például én sem.
tarti19
jah😄
akkor nem tom:😊

kösz !!milyen törp?én a lángoló rózsával vok
tarti19
törp mondja milyen varit kell rávarászolnia kalauzkõre...de a küldetés nyomonkövetését nyomd be, így egybõla megfelelõ kalauzkõhöz menj... itt rányomod a varit és már ott is vagy ahol lenned kell😄

Sir Quno Jedi
Nem feltétlen hülyék mások, max. nem tartanak még ott a gammában ugyebár...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

azt hittem hogy csak én vok olyan hülye hogy nem tom a választ !!...
Nem téptél sorszámot, anélkül nem megy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fognak válaszolni, ha jár erre olyan, aki tudja a megoldást, és éppen rá is ér segíteni. A türelem erény.
légyszives válaszoljatok mert már vagy harmadjára írok !!!
Tinman
<#merges2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

elõször én kérdeztem !!!!
grayfox
Végigtoltam, nagyon király game volt 😊
A hosszú töltési idõtõl, a kilépésektõl, és a túl könnyû játéktól eltekintve 😊
KÉRDÉS:

Az assasin a végén, akirõl leveszik a csuklyát szerintetek ki?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

HELLÓ ÚJRA !!nem tom megcsinálni a szent gergelyes küldit miszerint a striga kriptájában lévõ kalauzkõvel kell valamit csinálni...de mit??!!!

Még mai is megizzaszt bármilyen gépet, ha rendesen fel van tunningolva. Van rá pár grafika javító mod (qarls packok). Ezekbõl a legnagyobbat (v3.0, 2GB tömörítve) felraktam, de azt még a 8800-as kártyák se nagyon bírják (csak az 512MB fölöttiek), ellenben gyönyörû lett tõle az egész. A 2-es csomaggal nem sokkal rosszabb (az eredetinél ellenben sokkal szebb, pedig az se csúnya), meg pár DistantLoddal meg egyéb modokkal fletunningolva nagyon más lett az egész. És szrevehetõen feszegeti a gép határait. De ezt inkább az Oblivion topikban...

tarti19
OFF: nekem is fent van az Oblivion, de abba eltévedek meg nem tudott megfogni😊
de lehet én néztem el valamit esetleg sokat kóboroltam feleslegesen😊
de ezt majd még átbuherálom, szép graffal megy az Obli...noha egykoron agyon izzasztó volt a vasakra nézve 😊

A történet ugyanaz, az egyes "jelenetek" nem egészen. Pontosabban azok is, csak épp a másik oldalról nézed... Van pár eset, amikor a korábbi cselekvéseid miatt változik a sztori egy-egy részlete (pl Coleman vagy Thaler), de a fõsodor változatlan. 2x mindenképp érdemes véigmenni rajta hardon. A 3. már nem biztos, hogy megéri, ha a korábbiakban minden szálat végignéztél, kipróbáltál, minden küldetést lezártál.

Én elõszedtem az Obliviont újra. Igaz, erre a karácsonyra kepott 8600GT is ösztökélt némileg, mert kiváncsi voltam, menniyvel lesz így szebb. Sokkal.
A Witchert meg elteszem a folytatásig. Azt még kipróbáltam vele, hogy a 6600-ashoz képest mi változik, de szinte semmi. Eddig se a videokártya miatt voltak a pillanatnyi megtorpanások, hanem a motor nem túl jólhangoltsága miatt...

Ha az Oblivionban nem szereted az ellenfelek veled együtt fejlõdését, tedd föl az OOO modot. Abban már az elején kaphatsz az arcodba 40-50. szint környéki ellenfeleket és sokkal késõbb is fogsz olyannal találkozni aki elõl csak elfutni tudsz...

Nem találtam túl sok értelmét a többinek. A csapdarakót használtam 3-4 alkalommal szûkebb helyeken, ha sok volt az ellenfél...

tibor16
sajnos - azthittem, ha a másik oldalt választom, a történeti szál is változik, vagy legaslább is máshogy kell a küldetéseket megcsinálni, esetleg más aspektusból fogom látni. Ehhez képest alig van változás, a történet ugyanaz, ugyanazt csinálom (na jó - van 1-2 kissebb különbség) csak más a szöveg kissé és az indok. De még nemvagyok a végén..
Arra is számítottam, hogy pl nehezebb lesz boldogulni, vagy erõsebbek lesznek az ellenfelek... Azért nem ilyen súlyos a helyzet, csak tegnap abba hagytam, mert kissé untam - tudtam mindent elõre és túlgyorsan csináltam meg a küldiket - inkább elmentem TV-zni.
off: A Gothicban pl a kasztválasztás egyben eléggé más történetet jelöl, vagy ha kétkezes kardra gyúrsz, az teljes más küzdést takar. Ha valakinek beszólsz, buksz egy csomó mindent. Pedig a fõtörténet megmarad. - erre gondoltamm itt is
on

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

rotator
Ez nem jól hangzik, ezek szerint pár melléküldetésen kívül minden ugyanaz, "minden út Rómába vezet".

tarti19
ez nem öngeneráló AI-ra támaszkodik😊
egy adott történt van amibe rengeteg script került bele😊
nem fgosz más történetet kapni, hacsak nem próbálod ki az összes verzót amit a játékban kilehet😛 Noha ekkor is lesz egy fõszál amit megmsítani sehogyan sem fogsz tudni, esetleg más szemszögbõl fogsz a játékra tekinteni^^

tibor16
Úgy látom, a fõellenségeken kívûl, megint nincs ellenfelem...
Az Oblivion tipikus hibája. A 4. részben vagyok, az elején. Az Ignit és az Aardot kimaxoltam az arany pontig. Tegnap este bementem a Berengaros kriptába, elõtte erõhelyen tápoltam. Meg sem kottyantak az ellenfelek. A kardot elõ sem vettem. Ugyanez a szirtes szigeten a Vivernek és Baziliszkuszok ellen. Pedig hardon játszom. Fent vannak még az amulettek is. Persze, lehet úgy is játszani, hogy ezeket nem alkalmazom és alighanem így is fogok tenni. A játék másodjára játszva, nem hozott túl sok újdonságot. Szinte teljesen ugyanazt kell csinálni mint elõzõleg, csak kicsit mások az indokok. Az ellenfelek nem tûnnek erõsebbeknek, esetleg néhol mintha többen lennének, de ebben sem vagyok biztos. Nem látom, hogy ha ezt vagy azt választom, alapvetõen más kanyart venne a történet. Így, hogy másodjára játszom, tudom mi hol van és mit kell tennem, hogy a legjobban jöjjek ki az eseményekbõl. A küzdõ stílusom is nagyjából azonos, mert nem érdemes mást csinálni. Az Igni és az Aardjeleken kívûl nem látom be a többi hasznát. Talán a Queen-t lehet még a fõellenségeknél használni, de azt is elég az ezüst pontig fejleszteni.
Például, most a tündék azaz a scoitel ellen volnék, rá is készültem, hogy az éhezõ tündéknél a barlangban másképp lesz - de nem.
Ezt komoly hibának tartom - nem lehet másfelé fejlõdni, mást választva más játékot játszani. Most a hangulat viszi el nekem a hátán a játékot.. de most épp nem tudom játszani fogok-e vele, mert mint a narkós, várom, de amikor játszom, hááát - van amikor kezdem unni...
Van aki hasonlóan látja ezt a kérdést? - és ha nem, akkor miért nem?...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

rotator
Igen, az igni az igen hasznos. Még az aard is jól jön, a többit viszont szinte ki se próbáltam, valamelyiknek van valami különösebb elõnye eme kettõhöz képest?

Az ignit se nagyon szeretik. Szépen, hátrálva, futkpsva el lehet õket intézni viszonylag egyszerûen.

én bárkit ha megsértek, akkor meditálok 24 órát, és beszél már velem. kivéve Carmen, de hát ellene túl nagy bûnt követtem el...

bardocz
elvileg kalksteinel késõbb beszélsz,akkor el is felejti,vincentet nem tudom
berczy
HellO!

Van egy kérdésem!
Hogyha összevesztem két karakterrel (Kalkstein, Vincent), mert meggyanúsítottam õket, akkor hogyan adok mondjuk kalkstein-nek alghoul velõt és Vincent-nek trófeát? Szóba sem állnak velem!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

pusztulat1
oren,forint egyik sem ér szart sem.D

1700 Ft? 😊
pusztulat1
1700ft van csak abbol kijön?szerintem ezüst kardom van de megnézem

rotator
Ezüst kard + van lidérc ellenes olaj (nem biztos, hogy ez a neve) és a lidérc riasztó szalag sem árt, akkor legalább nem jön neked mind egyszerre.

A Vadászat Királyi Nagymestere, akinek az 1. a 3. és az 5. részben kell lesázllítani a trófeákat. oz: milyen fogakat kell?

pusztulat1
segicsmár lécci hogy lehet megolni a lidérceket a 4 pályán leraktam a mandragora gyokeret és akárhogy ütöttem nem sebeztem a 3 lidércen semmit probáltam mind a 2 kardal de semmi

pusztulat1
hali hogy lehet megolni a lidérceket a 4 pályán leraktam a mandragora gyokeret és akárhogy ütöttem nem sebeztem a 3 lidércen semmit probáltam mind a 2 kardal de semmi.valaki aki tul van ezen segitsen lécccccci

HELLÓ ÚJRA !!EZ MÁR VÉSZHELYZET !!NEM KÉSZÍTI EL A KOVÁCS A HOLLÓPÁNCÉLT PEDIG MEGVANNAK A DARABOK ÉS A FELJEGYZÉS IS!!A KÜLDETÉSNÉL IS AZT ÍRJA HOGY MENJEK A KOVÁCSHOZ HOGY KÉSZÍTSE EL DE NEM TESZI!!!MI A GOND ???SEGÍTSETEK!!PLS
+100% kard:
Nekem Zahn Smertz (fogorvos) adott egy ilyet, az utolsó felyezetben, amikor az utolsó egyedi fogat is leszállítottam neki.

BlackShadow
acél, +100% os ezüstöt nem is láttam 😊 lehet random dropok ezek, v nem?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tibor16
mellik vadász? - a 4. részben van olyan? - mert nem emléxem... ráadásul nekem mindig csak a küldikben levõ trófea van - az meg 2-3 féle - kihagytam volna vmit? - hogyisvanez?

az a +100% damagés kard acél volt? mert 100%os ezüstöt tudoöm hogy a vadász ad a 10. trófea után.

Valakinek sikerült megölni a fejvadászt már valaha?
most így sokadik végigjátszásra úgy gondoltam hogy nekiállok gonoszkodni egy kicsit és megzúzom az õröket és megpróbálom legyõzni a fejvadászt.Az õrök nem jelentenek problémát de a fejadász az más tészta.
Õt még csak megsebezni sem tudom. 25ös sinten vagyok és kimaxoltam az ingit de 5-6 meg sem kottyan neki.1 hp-t sem veszít.Nos ha valakinek sikerült legalább megsebezni akkor az írja már le légyszi hogy hogyan.
köszi
BlackShadow
én írtam azt úgyemlékszem 😄 viszont késõbbiekben kaptam vkitõl még1x uazt a kardot, szal még van esélyed rá 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tibor16
Tegnap jól pofára estem. Vki írta korábban, hogy a 4. részben, a Viverneknél a mezõn van 1 minõségi kard és az jobb mint a Harvall. Ezt aztán mjól meg is jegyeztem és ahogy lehetõségem adódott, rögtön el is szambáztam érte. Vivernek legyõz, kard keres - és találtam is egy újjabb Harvallt.<#zavart2><#zavart1><#wow3> - basszus - mert a 3. részbõl már megszereztem egyet. Úgyhogy ez afféle random dolog lehet, hol ilyet-hol olyat rak oda a játék - én így jártam...

tibor16
Nekem úgy tûnik, minél bonyolultab vívásra készül Geralt, annál valószínûbben fordul ez elõ, és leginkább csoportos vívásoknál.

Sir Quno Jedi
A harc a legbéndzsább része a játéknak, de odase neki.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
megfelelõ távolságot kell keresned. bizonyos támadások nagyon közelrõl sem mûködnek. (pl a kardal arcnyi távolságból nem tudsz támadni távolabb kell menni. ugyanez van bokszolásnál is nagyon helyesen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Helyes ha semleges maradsz és helytelen ha a oldalt választassz, mert mindkét oldal motivációi elfogadhatóak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tibor16
Olvastam amit motyogott Geralt. Az elsõ végigjátszásból is tudtam, meg is próbáltam, de a kisérleteim közben valahogy mindig az lett a vége, hogy vagy a királynõ utól ért, vagy a fejemre sikerült omlasztani mindent. Vagy elállták az utam - itt jegyezném meg, hogy nekem ez az elõre perdülök, valahogy nem mindig megy, vagy nem az elsõ alkalomra - biztos én vagyok béna, de van amikor sokadikra nyomom duplán a billentyût mire összejön - sz'al, valahogy nem fekszik a dolog.
Az is sûrûn elõfordul (és nem azért mert túl hamar klikkelek) hogy akár elsõre is, Geralt csak megemeli a piszkavast és nem vív. Csak 1x nyomok az ellenfélre pedig, eddig a játék kissebb bugjának gondolom, nem nagyon ragadtam le ennél. Aztán van olyan is, hogy sorozatos a dolog, vagyis - klikk az ellenfélre, kard negyedig elindul de megáll, újjabb klikk megint isóraz (bocs ez fonetikusan orosz és ismétlést jelent - még én tanultam), ujjabb klik, megint lendít - de nem vív. Aztán harmadikra vagy negyedikre vív is végre. Ugyanígy nem mindig megy nekem az elõre hátra szaltós pördülés sem...

Sir Quno Jedi
Ja, de a jó, meg rossz nagyon relatív. A helyes és helytelen már sokkal egzaktabb. Ezért ide keleti flozófia szükségeltetik.

rotator
Node épp arról beszéltünk, hogy itt legtöbbször nincs egyértelmûen jó, számos döntéshelyzetben csak legfeljebb kisebbik rossz van, így nem nem szabad jónak lenni, hanem egyszerûen nem lehet. A semleges végigjátszás nekem tökéletesen megfelelt, de kíváncsi vagyok a másik kettõre is.

Természetesen így van, de pont a Witcher volt az, ami legjobban szembesített ezzel. Ez a játék pont abban igazán nagy, hangulatos, hogy itt nem kell, sõt nem szabad jónak, morálisnak lenni, mert nem mûködik így a világ. Pontosabban mûködik, csak nagyon szar lesz neked, mint Geraltnak, mert mindenkivel rossz lesz a viszonyod, pedig Te mindenkivel jó, vagy közömbös kapcsolatot szeretnél elérni. Nem akarsz belefolyni a harcukba, mert a morálod nem engedi, de akkor ezért fog minden oldal rühelni.

Lesz olyan pont, amikor egyszerûen csak belesodródzs, mert akiknek békésen szeretnél segíteni, átvernek és miközben te tárgyalsz, hátbatámadnak.