13886
  • Cat 02 #9643
    Kameranézet váltható...
  • JaSoN HuNTeR #9642
    felraktam.Kiprobáltam.
    Véleményem:Szerintem a Fable 100x jobb.Ebbe a játékba olyan rossz a kamera nézet és a harcrendszer...Grafika se olyan király.
  • Cat 02 #9641
    FAQ
  • JaSoN HuNTeR #9640
    Srácok ha nekem nem magyar hogy tudom magyará tenni?
  • rotator
    Ja, jó kis játék! :)
  • rotator
    Most már meg ne vedd, ha eddig kibírtad, várd meg az Enhanced Editiont!
  • bélanéni #9637
    ... ja és most a Puzzle Quest-et tettem még fel a gépemre arra az esetre, ha ki akarok kicsit zökkenni a Witcher világából. Azt írják izgalmas, szórakoztató RPG/puzzle játék, még nem próbáltam, csak arra futotta hogy az interface-en kicsit körbenézzek. Ránézésre aranyos, ígéretes alkotás.
  • bélanéni #9636
    Elég erős PC kell, de ha nincsenek grafika terén túl nagy igényeid, akkor csak átlagos.
    Ha a fenti feltétel közül valamelyik teljesül, akkor nyugodtan vedd meg, az elmúlt 5 évben a legeredetibb és legélvezetesebb akció/kaland RPG. Ezt most így a 4. fejezet közepe felé (a megjelenés óta folyamatosan játszok, de csak heti átlag 2-3 órát) állítom, eddig egy percig sem volt unalmas. Mindig motívál a sztori, hajt előre, nagyon kidolgozott a játékmenet. Tényleg csak pozitívumokat lehet elmondani róla, a negatívumok nagyon kevesen vannak :) . Nekem a következő játék a polcomon a Mass Effect lesz, de ha a Witcher-nek csak a közelébe ér, azt is végigtolom :) Legyen meg a heti betevő
  • herczeg
    vesemirnek is fehér haja van
  • Bachstein
    passsz... én még mindig azon vagyok kiakadva, hogy miért csak Geralt haja fehér!!??
  • herczeg
    lenne egy jó spoileres kérdésem:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van aki szerint Alvin a Grandmaster (szerintem is) van aki meg azt mondja hogy Alvin a bérgyilkos a végén, van aki meg azt hogy a bérgyilkos Lambert, vagy hogy egy Witcher egy másik witcheriskolából. (ha így van akkor szerintem a Cat Schoolból van). valaki tudja hogy most akkor melyik?

• Qwerty4
    A Fable szerintem közelébe sincs a Witcher szintjéhez.A Witcher sokkal összetettebb, kiforrottabb játék.
    Ha játékot veszel ez a legjobb választás!!!
  • JaSoN HuNTeR #9631
    Nagyon nagy a csönd.MOst szeretném megvenni a játékot.Megéri-e? Am nagy Fable rajongó vagyok :)
    Erős PC kell hozzá?
  • The Protector
    Háát.Próbáld újratenni a gamet.Ha az nem megy ésnem túl nagy a file akkor átküldöm.Vagy próbáld meg patchelni a gamet.
  • udeze
    Üdv!

A harmadik fejezetben, amikor meg kellen semmisítenem a szalamadra bázist, nem tudok lemenni a csatornába, mert betöltés közben azt írja ki a progi hogy nem tudja betölteni a modult, mert rossz az iFO fájl. Tud valaki rá valamilyen megoldást?
  • Etelkozi Vata
    óóó, a hülye fejemet, a pallósokon fel lehet menni...

köszönöm...

• tarti19
    Nem jelzi rosszul a tetejére kell felmászni:)
  • Etelkozi Vata
    Sziasztok! Segítség kellene...
    4. fejezet, A nap heve.
    4 tökördarab megvan, az 5.-et a térkép a elhagyatott malomba jelzi, de oda nem tudok bemenni, körüölötte meg nincs senki...
    Mi a hiba?? Bug? Nem i sott van, csak a térkép jelzi rosszul?
  • qwer2000
    Köszi szépen
  • tarti19
    Fehér Méz főzetet igyál meg az nullára redeukálja a mérgezési szinted
  • qwer2000
    Sziasztok!
    Komoly akadályba ütköztem Javed elleni harcnál :S
    Gerart olyan szintű mérgezettség alatt áll,hogy nemtudok se fecskét meg semmilyen varázsitalt meginni,mert azonnal meghal :S
    Ezek nélkül elég nehézkes a csata.
    Valaki tudna valami megoldást erre?
    Előre is köszönöm!
  • bélanéni #9622
    Nekem a következő dolgok okoztak hibát a játékban:
    - Ati Tray Tools
    - Catalyst Control Center
    - /3GB kapcsoló a boot.ini fájlban

Az első kettő grafikai, textúrahibákat okozott, csíkosodott a képernyő, utóbbi 0,3-2 átlag-fps-t generált 5-15 perc játék után. Ezeken kívül egyetlen bug-al sem találkoztam a Witcherben.
  • HUN BECSEHELY
    Hali!
    Neket nincs olyan hibátok a játékkal,hogy a patch feltétele után sokszor megakad, majd szép rózsaszín szivárványos lesz a kép?!
    Full felbontáson játszom vele..
  • The Protector
    Vki elküldené nekem a mentéseit?
  • qwer2000
    Köszi szépen a segítségeket sikerült megcsinálnom :)
  • tarti19
    jaja elmész a tó Úrnőjéhez ott elmondod neki mi a bajod ő erre mindkét féltől fog 1-1 tárygat kérni... az emebrektől egy alabástrom figurát míg a vodiánoktól 1 arany karperecet kell begyűjtened:)
  • Sir Quno Jedi
    Mindenkivel jóban kell lenni és végül kibrüsztölni, hogy hogyan lehetne megoldani mindkét fél elégedettségével. Akkor mesélnek egy sztorit, hogy anno az emberek és a vodianok hogyan kötöttek békét (ehhez majd kell a tó úrnője is). Ha a két ajándékot ami az oszlopra van írva (ott s sztori emlékeim szerint) a vodián mögött előkeríti a két vezér (ehhez meg kell őket nyilván győzni, hogy van békés megoldás), akkor a két tárggyal már sima az út a béke felé, mivel a vodiánok ezt a béke jelének veszik (nomeg az Úrnő is).
  • Bachstein
    Adj neki cukorbábut, akkor követni fog.
  • qwer2000
    Oh köszi!
    Akkor tudnál ebben segíteni nekem?
    Kihez kell fordulnom?
    Köszi!
  • Sir Quno Jedi
    Nem kell felálozni a tehenet EGYÁLTALÁN! Az a nem jó megoldások egyike.
  • qwer2000
    Hi all!
    egy kis segítséget szeretnék kérni.
    4. fejezetben a Vodián pap ad egy küldit amikor felkell áldozni a faluban található tehenet az oltárnál.
    Ám a tehén nem akar eljönni velem az oltárhoz xD
    Napló aztírja próbálkozzak gyümölccsel,de adtam már neki málnát,áfonyát,szárított gyümölcsöt,körtét de egyszerűen nem hajlandó megmozdulni :D
    Valaki tudna erre megoldást?
    Köszi előre is!
  • The Protector
    Hy.Vki tudna nekem mentést küldeni mert az enyémek elvesztek.Már sztem úgy a 3. 4. fejezetben tarthattam.De körülírom kb hol.Már volt shani partyja.Kalkstein már a toronyban vizsgálódott.Minden küldetésért már ezüst pontokat kaptam.Aranypontosat csak 1x de azt is kevertem.Vki legyen szíves küldeni.Nagyon segítene.THX
  • tarti19
    én 8.2-es catalysttal tolom neki és nem csinélja ezt... sajnos nemtudom mi lehet ami ezt okozza neked, talán annyi, hogy élsimítás nélkül is élvezhető a játék mert alig van különbség
  • csgj
    Mindenhol vannak ilyen bugok... sajnos. És a catalyst center nem új, csak a driver. De ez lehet gond??
  • tarti19
    hol van jelen? egy adott résznél vagy mindenhol?
    esetleg a catalyst az csak display driver?
  • csgj
    Ez a probléma még mindig jelen van....
  • tarti19
    neked pedig az van, hogy kifagyott a játék:) ilyet nekem is csinál olykor:P aztán újraindítoam géemt és működik:P
  • tarti19
    1.2-es patchet felrakod és rá az 1.2-es cracket és így menni fog neked.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    www.gamecopyworld.com

Továbbá Azer ellen és társa ellen acél erős és aard (itt ellököd az egyiket és addig vered a a másikat:P bár inkább a professzort üsd ő gyengébb, ha hardon nyomod akkor fecske és rőtbagyoly nem árt:P
    Legfontosabb talán, hoyg állandóan üsd az egyiket moccani se mardjon ideje

nekem vizsont 2 kérdésem lenne...
    - hol találom mega 3. fejezetben a FArkas trófeát? vagy mit kelle lőtte tenni hoyg elcsaphassama dögöt mert a mocsárt bejárva találtam tök érdekes dolgokat méág egy viviern trófeát is de nekem nem ez kell most:P
    - Thaler ad egy küldit, mellékküldit, hoyg derítsük ki a hamisításokat ezt igaz angolul adja :) Itt mi a teendő?:P

Köszi előre is

jaja és még annyi, hogy bármilyen hülyeségnek tűnik a mellékküldik összesgével több xp-t sezdhetünk össze mitna főküldetésekkel:) szal jópár szintet jelenthet a kihagyott mellékküldik:)
  • Fantusz
    Legkézenfekvőbb magyarázat: ha nem eredeti a játékod, a crack nem jó.
  • Bachstein
    hát ilyet még nem láttam...
    de vmi nálam sem stimmel. éppen ott tartok, hogy megküzdenék Azarral, s ekkor elmegy a kép, tök feketeség, csak a zene szól... s nem tudok csinálni semmit... (megjegyzem eredetiben van meg)