1152
Silent Hill
-
#70 Szvsz megmarad a Silent Hill, csak kap mögé valami okosságot magyarul... :| -
Prof William #69 "Borzalmak Városa"
"Rettegés a Ködben"
"A Zombi a Boromir meg a nő"
"Élőholtak Városa"
"Zombik Városa" Ezt sem tartom kizártnak...
De reméllem nem! Ismételgessük mantraszerűen... Maradjon az eredeti név! maradjon az eredeti név! Maradjon az erdeti név! -
#68 És sem örülnék, ha valami nagyokos adna egy hülye magyar címet neki. -
Prof William #67 Mit gondoltok lessz magyar cím? Én személy szerint nagyon nem szereteném ha a magyarországon megjelenő film címe pl. "Csendes Domb" vagy mondjuk "A rettegés városa" lenne. :(
Nem lehet írni valakinek ezügyben? -
#66 -
Prof William #65 Ne legyünk már telhetetlenek! Nem elég hogy úgy tűnik, hogy remekül visszaadják a játékot? Mentő pont ne legyen? :)
Várom ezt a filmet nagyon! -
Inquisitor #64 "A noise effektel kéne megcsinálni az egész filmet. "
Minek? Van benne köd, hamueső, meg sötét. Ha még noise effekt islenne, már tényleg nem sokat látnánk. ;) -
Prof William #63 Egy egyszerű ködös plakát jobban bejönne szerintem. Az jobban visszaadná a hangulatot...
Reméllem az lessz. Meg a DVD-n, mert ha jó lessz biztos megveszem. -
#62 Dekomoly! -
winnie #61 -
Prof William #60 Ja és választhatnál milyen endinget akarsz.
Sztetek milyen véget ranak be neki? Nekem a 1 original "babás" vége jönne be. -
sorrow #59
Úgynéz ki, hogy követik a játék történetét, bár ott egy apa vesztette el a lányát.
Bár aggódok, hogy átmegy egy kicsit hatásvadászba. A túl sok sikoltozás mint a tini horrorokban (Sikoly és társai), a túl sok számítógépes trükk, bár igaz egy pyramid head gumiból béna lett volna.
A noise effektel kéne megcsinálni az egész filmet. A DVD film vezióban pedig ki-be lehetne kapcsolni mint a játékban. -
#58 Én láttam egy olyan trailert, ami olyasmi volt, mint a Blairwitch, "sima" kamerás felvételnek tűnt, az mi lehetett?
Akkor meg is íjedtem ,hogy ilyet csinálnának belőle. -
#57 Itthon április 27 (imdb). -
reanimator #56 jó a trailer. a végén ugyanaz a zene megy mint az első játék elején.meg kegyetlen jó atmoszférája lesz.mikor adják mozikban lehet ezt már tudni? -
#55 Nagyon ott van a szerent!
Alig várom. -
Lyan Kyj #54 Őőő..még átrágom magam ezen Huh, megnyugodtam, örülök, hogy semmit sem módosítottak az eredeti történethez képest. Csak lenne már itt... -
#53 a játékban is tűzvész pusztított...első részben ez kiderül
Dahlia 7 évvel az első rész cselekményei előtt egy szeánszon feláldozta,elégette Alessa-t hogy felélessze a gonosz mittudoménmilyen istenséget. A fél város leégett. Ugye a főszereplőnk Harry és Cheryl 7évvel később érkeztek. Cheryl Alessa reinkarnációja , ugyanúgy néz ki, mint Alessa 7 éves korában. Alessa 14 éves , igaz már nem élő, de attól még ugyanúgy telnek nála is az évek.Huh, érti mindenki?? :D -
Lyan Kyj #52 Viszont ha jól értettem, akkor az egész Silent Hill -dolgot egy tűzesetre fogják rá....sztem ez kicsit gagyi..vmi misztikusabb igazán lehetett volna..remélem nem az lesz a poén benne, h a csaj találkozik az összes holt lélekkel - ez megmagyarázná a sok embert -, és megszabadítja őket szenvedéseiktől. Remélem olyan lesz, mint a játék, vagyis nem éppen egy nyálas Happy End... -
Prof William #51 Beborzongtam amikor kirta a terület nevet ahol mentek. Tolica Country imserős nem? :) -
#50 most néztem meg.
nagyon jó lesz.
tutira megnézem majd moziba -
Prof William #49 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRR ISTEN!
Nagyon jü kis trailer! Hangulet meg minden ott szeren! A kezdés is remek.
De mi ez a sok ember? Mármint normális? Ott ragadtak elfeledve? Na biztos hogy érdekes lessz. Meg beteg. Ez nem gy Uwe Boll producsön emberek! Ebből lessz valami! -
Lyan Kyj #48 ÁÁÁÁÁ!! Nagyon ott van!! A feeling uaz számomra! És előkerülnek a régi jó "ápolónők" és azok a deformált izék:))) Első helyre lépett a várólistámon! -
#47 Ott van nagyon. Ezt a filmet csak nem b****ák már el... -
#46 Megjelent egy új trailer.Nagyon nagy. -
Lyan Kyj #45 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! HIHHHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
NEM GONDOLTAM VOLNA, H ENNYIRE VISSZA TUDJÁK ADNI!!!!!! a ZENE ugyanaz, a kép UGYANAZ!!!!! ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
TOP1-re lépett a várólistámon! -
#44 én azt hiszem, most megakadtam abban, mert túl gyengék a hőseim :D
nem tépoltam sehol... :(
pedig vagy 20 órám már nekem is benne van, újra kezdeni meg nem nagyon akarom...
és innentől szerintem ne offoljuk :D
(mármint csak SH téma menjen) -
#43 igen, én is úgy fogom :) -
#42 hmmm, akkor azzal lehet nyomni pc-n is emulátorral, ugye? :) -
#41 ufff, chrono triggert ne is említsd, keresztül kasul végigvittem, lehet benne vagy 50 órám. Azért snes játéknál ez nem semmi -
#40 az még ps1-re jött ki. -
#39 első rész még ps1re jött ki? vagy az is már a 2-re? -
#38 az első részt most akarom végigvinni (már letöltöttem), de előtte ott van a 3 zelda meg a crono trigger :D
szal téli szünet lesz belőle ^_^ -
#37 zsír
már csak egy trailer kéne, aztán jöhet a film -
#36 Nálam a toplista:
1-valami eszméletlen volt vele játszani, főleg este- nagyon nyomasztó volt
3-az első rész folytatása, szerintem fantasztikus lett
2-mellékvágány, nem nagyon szeretem-inkább frusztráló volt mint nyomasztó
4-még nem szántam rá magam hogy végigvigyem ( erdős pályánál vagyok) -
#35 a 4. rész tényleg elég érdekes lett, sőt már a végén kicsit flusztráló, h a szobánkban is szellemek vannak :D
a 3. nagyon eksün-orintált lett, de gyönyörű volt a grafika, és nagyon jó volt a történet. a játék végén az effektek pedig nagyon büntettek.
a 2. rész pedig úgy ahogy volt, mestermű :) -
#34 A teaserek már csak ilyenek. A filmben természetesen(illetve nagy valószínűséggel) nem lesz így elmosva meg remegtetve, efektezve a kép, pedig ez adja meg a hangulatát. A 4.rész trailere volt hasonlóan megcsinálva, éshát az nekem jobban tetszett mint maga a játék -
#33 ebből a videóból nekem csak 1 dolog jött le eddig, h a zene oltári nagy lesz!
a film hangulata is így elég jónak tűnik, de azt igazán majd csak akkor lehet meghatárlozni, mikor már láttuk a filmet :)
nem ez lenne az első film ami trailer alapján nagyon gusztának tűnt, a film meg egy kupac sz*r volt...
továbbra is reméljük a legjobbakat! :) -
#32 jaja, én is nemrég néztem meg, úgy tűnik hozza a játék hangulatát -
#31 Whaaaa, itt a teaser trailer,nagyon durva Tőccsétek
link: Hardwired