1152
Silent Hill
  • Loál János #110

:OOOoo VOÁVÁH!
  • Sadun Tryst
    de majd mész. mivl box-ról könnyű átkonvertálni a gémeket pc-re, így nagy valószínűséggel nem sokkal a boxos verzió megjelenése után kijön majd pc-re is...
  • zaki
    biztos?
  • Prof William
    Nég jó hogy ezt nem Boll atyánk rendezi...

Az ő verziójában valószínűleg miután a nő felhívta a férjét a férje felbérelne egy szuper macsókból álló kommandót, és a köd nélküli városba érve elkezdődne a másfél órás hentelés.
  • Voltan
    Hát, PC-re nem is fogod megtalálni.
    http://ts.searching.com/torrent/407087/Silent_Hill_PC_v1_1_2_1_Multi_Lingual_rar
  • kirol
    Nekem tetszett a második rész is.
  • wesker24
    Szerintem is egész jó film lesz ahogy az elözetest megnéztem. a silent hill tetralógiára visszatérve a 3 és a 4 rész volt a legjobb szerintem a 2.rész meg tényleg unalmas volt az 1. résszel meg nem játszottam mert még nem találtam meg pc-re de ami késik nem múlik.
  • kirol
    Igen??
    Azzal nem sokra megyek.
  • Sadun Tryst
    de, és már xbox360-ra be is jelentették :)
  • kirol
    Tényleg Silent Hill 5 nem lesz?
  • Seth
    Fasza, akkoriban olyan hangulata volt, és enyhén hogy úgymondjam sokkoló volt a bizarságával,mint semmi más. Nem is a szörnyek miatt,hanem a hangok, zörejek,a zene és ahogy a kamera "tekergett" nagyon megdobták a hangulatot. Mindíg fenn volt a feszültség, a kezedben a dual shock irányító "dobogott" ha Harry szíve ki akart ugrani a helyéről, pedig nem is volt szörny a közelben, sőt semmi nem történt, de az említett hangok a frászt hozták rád, éjszaka játszani fülhallgatóval már bátorság kellett :D
    Mondjuk ha valaki emun próbálja meg nyomni, úgy már nemnagyon jön át, a grafika hogyismondjam inkább csúnya, mint ronda, de ps1-en szépnek számított.
    Nameg a sztori egyes elemei a mai napig nem tisztázottak...
    Silent Hill 2 nekem dögunalom volt az 1 után, csalódtam.Nem is a folytatása, ellentétben a 3-mal, amit szintén imádok éppen az 1 storyjának folytatása miatt
  • kirol
    Én mint írtam is ne mjátszottam az 1-el,mivel nem jött PC-re.
    Jó volt?
  • Seth
    az nem oldal, hanem közvetlen link, jobb klikk, mentés másként....
    no mindegy, epekedve várom a filmet, baromira átjön a játék hangulata(ami egyébként inkább az 1. rész adaptációja,csak női főszereplővel,a 2. részből eddíg csak a piramisfej tűnt fel
  • Challanger
    Csak az egy jan. 20-ai hozzászólás volt, amit én linkeltem be az meg febr. 3-án jelent meg (az apple.com-on). Ezért azt hittem, hogy az egy régebbi teaser. Amugy nem tudtam megnézni, mert nem jön be az oldal.
  • Seth
    Akkor nem voltál elég figyelmes #46
  • Challanger
    Most láttam, hogy van az apple .com-on trailer (febr. 3-tol)Silent Hill trailer
    Visszaolvastam, és még nem írta senki, ha jol láttam. Ha mégis akkor bocsi.
  • Unknow
    Ami pedig még fontosabb,hogy van köze a játékhoz :D
  • kirol
    Csak megtévesztő, mert beírták, hogy PC.
  • grebber
    Ja az az :(
  • kirol
    Te szerintem az emusat telepíted.
  • kirol
    És milyen volt?
  • grebber
    Ahhoz képest hogy nemjött ki, én most telepítem a PC-set.
  • Prof William
    Sh1 csak PS-re jött ki. Én emuval játszottam.
  • kirol
    Nekem is PS-es van emuval.
  • grebber
    Én nem de mosthogy felhoztad felrakom de állítolag a pc-s valami miatt szar aztmondják és sokan PS-es verziót tolják emulátorral.
    De mindjárt kiderül.
  • kirol
    Egyenlőre úgy tűnik hogy nagyon ott lesz a szeren!
    Silent Hill 1- el is játszottatok?
    Én csak a többivel.
  • Sadun Tryst
    meg most néztem meg a kis trailert ami az sh honlapján van. 1az 1ben Silent Hill feeling, sőt még 1 kis extra is volt! :)
    a hamu eső nagyon ott van
  • zaki
    huhh, hát ez nagyon zsír lesz, teljesen visszaadja a játék hangulatát
  • Sadun Tryst
    faszák :)
    és lenne már a mozikban! ^^
  • kirol

Valamint:
    Kép 1
    Kép 2
    Kép 3
    Kép 4
    Kép 5
    Kép 6
    Kép 7
  • Prof William
    Silent Hill: Töjön ki a frász!
  • Unknow
    Silent Hill - Félsz mi? (18) :D
  • zaki
    Silent Hill - A beszarás városa
  • Prof William
    Eddig ez a legsúlyosabb...
  • Jano
    Silent Hill - A Csendes Domb, ahol hamueső hull, eltűnik a lányod, és rémek mászkálnak mindenütt, ésés FÚÚÚ!
  • Inquisitor
    Silent Hill - Isa, por és homu vogymuk? ;)
  • Prof William
    Silent Hill: A borzalmak városa
    Silent Hill: A rettegés városa
    Silent Hill: Hé haver hol a kocsim?

Azt már most kikötöm, hogy ha jó lessz és megveszem, DVD-n de ha valami béna magyar cím lessz rajta, akkor inkább nyomtatok neki balami más borítót...
  • kirol
    Rendezzün egy versenyt, ki találja ki az alcímet, és a nyertes abban a megtiszteltetésben részesül, hogy Ő zuzhatja be az alcímadó képét elsőként, ha valami iszanyat gagyi címet talál ki.
  • Prof William
    Hát az sem lene valami jó.De sajna nagyonlogikusan hangzik.

Silent Hill: (valamilyen cím és benne van hogy város...)