1152
Silent Hill
-
:OOOoo VOÁVÁH! -
#109 de majd mész. mivl box-ról könnyű átkonvertálni a gémeket pc-re, így nagy valószínűséggel nem sokkal a boxos verzió megjelenése után kijön majd pc-re is... -
#108 biztos? -
Prof William #107 Nég jó hogy ezt nem Boll atyánk rendezi...
Az ő verziójában valószínűleg miután a nő felhívta a férjét a férje felbérelne egy szuper macsókból álló kommandót, és a köd nélküli városba érve elkezdődne a másfél órás hentelés. -
#106 Hát, PC-re nem is fogod megtalálni. -
#105 http://ts.searching.com/torrent/407087/Silent_Hill_PC_v1_1_2_1_Multi_Lingual_rar -
#104 Nekem tetszett a második rész is. -
#103 Szerintem is egész jó film lesz ahogy az elözetest megnéztem. a silent hill tetralógiára visszatérve a 3 és a 4 rész volt a legjobb szerintem a 2.rész meg tényleg unalmas volt az 1. résszel meg nem játszottam mert még nem találtam meg pc-re de ami késik nem múlik. -
#102 Igen??
Azzal nem sokra megyek. -
#101 de, és már xbox360-ra be is jelentették :) -
#100 Tényleg Silent Hill 5 nem lesz? -
#99 Fasza, akkoriban olyan hangulata volt, és enyhén hogy úgymondjam sokkoló volt a bizarságával,mint semmi más. Nem is a szörnyek miatt,hanem a hangok, zörejek,a zene és ahogy a kamera "tekergett" nagyon megdobták a hangulatot. Mindíg fenn volt a feszültség, a kezedben a dual shock irányító "dobogott" ha Harry szíve ki akart ugrani a helyéről, pedig nem is volt szörny a közelben, sőt semmi nem történt, de az említett hangok a frászt hozták rád, éjszaka játszani fülhallgatóval már bátorság kellett :D
Mondjuk ha valaki emun próbálja meg nyomni, úgy már nemnagyon jön át, a grafika hogyismondjam inkább csúnya, mint ronda, de ps1-en szépnek számított.
Nameg a sztori egyes elemei a mai napig nem tisztázottak...
Silent Hill 2 nekem dögunalom volt az 1 után, csalódtam.Nem is a folytatása, ellentétben a 3-mal, amit szintén imádok éppen az 1 storyjának folytatása miatt -
#98 Én mint írtam is ne mjátszottam az 1-el,mivel nem jött PC-re.
Jó volt? -
#97 az nem oldal, hanem közvetlen link, jobb klikk, mentés másként....
no mindegy, epekedve várom a filmet, baromira átjön a játék hangulata(ami egyébként inkább az 1. rész adaptációja,csak női főszereplővel,a 2. részből eddíg csak a piramisfej tűnt fel -
#96 Csak az egy jan. 20-ai hozzászólás volt, amit én linkeltem be az meg febr. 3-án jelent meg (az apple.com-on). Ezért azt hittem, hogy az egy régebbi teaser. Amugy nem tudtam megnézni, mert nem jön be az oldal. -
#95 Akkor nem voltál elég figyelmes #46 -
#94 Most láttam, hogy van az apple .com-on trailer (febr. 3-tol)Silent Hill trailer
Visszaolvastam, és még nem írta senki, ha jol láttam. Ha mégis akkor bocsi. -
#93 Ami pedig még fontosabb,hogy van köze a játékhoz :D -
#92 Csak megtévesztő, mert beírták, hogy PC. -
#91 Ja az az :( -
#90 Te szerintem az emusat telepíted. -
#89 És milyen volt? -
#88 Ahhoz képest hogy nemjött ki, én most telepítem a PC-set. -
Prof William #87 Sh1 csak PS-re jött ki. Én emuval játszottam. -
#86 Nekem is PS-es van emuval. -
#85 Én nem de mosthogy felhoztad felrakom de állítolag a pc-s valami miatt szar aztmondják és sokan PS-es verziót tolják emulátorral.
De mindjárt kiderül. -
#84 Egyenlőre úgy tűnik hogy nagyon ott lesz a szeren!
Silent Hill 1- el is játszottatok?
Én csak a többivel. -
#83 meg most néztem meg a kis trailert ami az sh honlapján van. 1az 1ben Silent Hill feeling, sőt még 1 kis extra is volt! :)
a hamu eső nagyon ott van -
#82 huhh, hát ez nagyon zsír lesz, teljesen visszaadja a játék hangulatát -
#81 faszák :)
és lenne már a mozikban! ^^ -
Valamint:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6
Kép 7 -
Prof William #79 Silent Hill: Töjön ki a frász! -
#78 Silent Hill - Félsz mi? (18) :D -
#77 Silent Hill - A beszarás városa -
Prof William #76 Eddig ez a legsúlyosabb... -
#75 Silent Hill - A Csendes Domb, ahol hamueső hull, eltűnik a lányod, és rémek mászkálnak mindenütt, ésés FÚÚÚ! -
Inquisitor #74 Silent Hill - Isa, por és homu vogymuk? ;) -
Prof William #73 Silent Hill: A borzalmak városa
Silent Hill: A rettegés városa
Silent Hill: Hé haver hol a kocsim?
Azt már most kikötöm, hogy ha jó lessz és megveszem, DVD-n de ha valami béna magyar cím lessz rajta, akkor inkább nyomtatok neki balami más borítót... -
#72 Rendezzün egy versenyt, ki találja ki az alcímet, és a nyertes abban a megtiszteltetésben részesül, hogy Ő zuzhatja be az alcímadó képét elsőként, ha valami iszanyat gagyi címet talál ki. -
Prof William #71 Hát az sem lene valami jó.De sajna nagyonlogikusan hangzik.
Silent Hill: (valamilyen cím és benne van hogy város...)