1152
Silent Hill
  • vg
    IC
  • Sadun Tryst
    2 férfi szereplő van. a női főhős férje (sean bean) és egy másik férfi aki vele tart silent hillbe.
  • vg
    A filmben Sean Bean az egyetlen férfi szereplő??? Az imdb.com írja, hogy eredetileg nem is volt férfi szereplő a filmben, aztán visszadobták a forgatókönyvet, és ekkor került bele Sean Bean karaktere...
  • Sadun Tryst
    én még csak most toltom az első részt (még mindig...), de tudtam a történetét az első résznek. bár a poén az volt, h leginkább a 3. rész végigjátszása után néztem meg, h mi is volt az első részben :D
  • mesor
    A spoiler nem sikerült! :D
  • Prof William
    A legnormálisabbra...
    Amikor

Spoiler

Főhős lenyomja a rosszarcot, majd megtalálja a lányt de babaként... Elhagyja a várost és újra felneveli. (Így már készülhet a második rész is a la Silent Hill 3 :) )

Spoiler end.

Mellesleg az mindig eszembe jut az ilyen filmeknél hogy ha hőseink túlélik akkor majd mi jókat fognak álmodni az ezt követő két évben... :)
  • Sadun Tryst
    van 1 fix vég ami mindenképpen megtörténik, és azon felül vannak az alternatívák. mer nehogymá az SH2 ufos vége komoly legyen :D
  • mesor
    Melyikre gondolsz?
    Mert volt vagy 8 befejezése neki! ;)
  • Prof William
    :)
    Kívácsi leszek a végére... Ha jóarcok akkor az első végét hozzák be ami se nem jó se nem rossz, de talán egy kicsit pozitív. tökéletes vég lenne...

Ha vanigény rá erős spoilerezéssel elmindom mi avolt az 1 vége... (a játéknak)
  • Sadun Tryst
    ami nekem meg feltűnt és ezennel javítanám saját baromságom tudatlanságom miatt, az a hamueső. úgy tűnik sajna csak az első részben volt (és nem a filmkészítők találták ki), amit nem is értek, hogy miért kellett kiszedni és csak sima ködre cserélni a többi részben. :S

meg a filmre simán elkél a 18as karika a képi és hanganyagok miatt. mert ebben lehet nem láncfűrésszel gyilkolnak, hanem egyszerűen semlegesítik az idegrendszered. :)
    bár nem hinném, h egy nomrális 16 éves ne tudná feldolgozni a látottakat egy filmben
  • Prof William
    Ja igen egyedül az nem tetszett hogy a Making of ban mintha más lett volna a rádió sistergése mint a trailerben. Pedig ott vérbeli SH-s hang volt itt meg csak sima zaj...
  • Prof William
    A Making Of alapján inkább a 18+ kellene.

Bár ha a gyilkolós film a Reteklubbon mehet 12+ al akkor ez simán belefél.
    Meg lehet hogy nem a kegyetlenségre, hanem a hanulati sokkolásra mennek rá. De az leszz bőven. Azok a képek+lények... Bár játszottam SH 1+2 vel de a hangoktól kirázott a hideg. :)
  • kirol
    Az adatlapon van eg furcsa dolog szerintem:

nemzetiség: japán, amerikai, francia
    műfaj: horror
    eredeti nyelv: angol
    formátum: feliratos
    korhatár 16+

Nem kevés ide a 16+?
  • kirol
    Ja azt elfelejtettem, hogy a képminőség nem túl jó. De akinek nem tetszik, ne nézze meg. Ez van, ezt kell szeretni.
  • kirol
    Itt egy werkfilm a készülő Silent Hill -ről. Megszólal maga a rendező, a producer, sőt egyes színészek is.
    Pár jelenetet is megskubizhatunk a 14 perces videóban.

Figyelem!!
    Mindenki csak a saját felelősségére nézze meg a vid-et, esetleges spoilerek miatt!

Silent Hill Werkfilm
  • Davidus
    a game bizniszben egyre több a pénz a film biznisz kárára. ráadásul az új nextgen projektekhez már komoly filmes szakemberek fognak kelleni. jó péda Spielberg aki
    egy 3 nextgen projectre szerződött le az EA-vel és nem csak a nevét fogja adni hanem részt fog venni a fejlesztésekben.
    hálivúdi producer lennék én se reklámoznám a játék bizniszt:P

de ez csak egy összeesküvés elmélet:D
  • Seth
    érdekes hogy egy szóval sem említik, hogy egy játékból készült
  • Davidus
    nem bírok várni:)
  • mesor
    Majdnem sikerült mind1 ezzel még nem árultam el semmit!
  • mesor
    Aki akarja az elolvashatja a silent hill 1 történetét!
  • Sadun Tryst
    ez már nekem is feltűnt. de csak kapunk majd valami választ, hogy miért nő a főhős :)
  • mesor
    Ha jól látom a dolgokat akkor a játék legelső részét dolgozzák fel ami szerintem a legjobb is.
    De akkor egy valamit nem értek. Azt hogy a játékbeli férfi főszereplőből hogyan lett nő a filmben?
    Igazából nekem már elég unalmas az hogy szinte minden mai horror filmben női főszereplő van csak ők élik túl illetve oldják meg a dolgot.
    Ennek ellenére várom a filmet nagyon!
  • Sadun Tryst
    huh, most már nyugodtan alhatok... :)

thx az infokat.
  • Prof William
    Na azért...
  • Unknow
    Feliratos lesz :P
  • kirol
    Hazai bemutató 2006. április 27.
  • Sadun Tryst
    akkor a kérdés már csak az, h ide mikor ér a mozikba. remélem max 1-2 hét csúszás lesz. és nagyon remélem, h feliratos lesz a film. vagy nagyon naív vagyok? xD
  • Prof William
    Azért nem amolyan rossz... Abba belegondolva, hogy milyen neveket adhattak volna neki...
  • Unknow
    Annyira nem gáz...lehetett volna rosszabb is. Ez még valamilyen szinten találó is...
  • kirol
    Ez komoly? Elég gáz.

Na eltalálta valaki?
    A város az egyértelmű volt, az tudom.
  • Unknow
    Nos már a magyar címe is meg van: Silent Hill - A halott város
  • Sadun Tryst
    Nemtom megjelenési dátumról volt e eddig szó, de most már a Sony oldalán kint van elvileg egy hivataos dárum.
    2006 - Április - 21
    bizonyíték, nem ígéret
  • Voltan
    Olvasd el a topikot. Ennyit tudunk róla.
  • Seth
    ez egy fórum, nem chat, ilyet nem kell kérdezni...
  • mMikey
    Van itt valaki?
  • mMikey
    Tudtok valami infót a filmről?
  • Loál János #114
    Új hátterem van.
  • Prof William
    Szóval Piramis bácsi is benne lessz? Szinte tökélets.. Mintha a játékból lépett volna ki. A trailerben is máf ewltünt mintha ő lenne, de nem hittem volna.... Eygre jobban várom ezt a filmet. Remélem nem cseszik el, bár erre egyre kisebb az esély.
  • Seth
    o_o kurvajól megcsinálták, egy az egyben a játékból van, még a "beállása" is stimmel
  • Sadun Tryst
    vááá! ha a tényleg ilyen brutál lesz filmben is, akkor jöjjönmá' :D