1152
Silent Hill
  • kirol
    Na már van pár verzió, bár biztos nem túl jók.
  • vg
    Filmek nem szoktak bankot robbantani... azok a szerencsejátékok!
  • Darkoo
    Tud már valaki valamiféle bevélteli adatot?Bankot robbantott a film?
  • Davidus
    klatty
  • Prof William
    komment
  • Prof William
    120 kommantből van 4-5 fikázó-10-15 közepes, a többi meg szuper latívuszokban áradozik a filmről... Ez azért bíztató... :)
  • Lyan Kyj
    reméljük...nézegetve imdb-t, azt vettem észre, hogy a pyramid head-ed is Nő játsza! wow:)
  • Prof William
    Ha csak azok nézik meg akik ismerik, akkor is már szép bevétel leszz. Én azt olvastam hogy akik viszont ismerik a játékot azok odaáig vannak érte.

Lehet hogy nem dönt rekordot, de szép bevétel lessz szerintem...
  • Lyan Kyj
    Hmm...egyre több kommentet olvasok, amik azt mondják, hogy akik nem ismerik magát a játékot, azok nem tudják hova tenni a filmet...remélem nem lesz emiatt bukás, vmi bevételi adatra igazán kiváncsi lennék...
  • Prof William
    Én már két helyre eligértem magam hogy megnézem... Azt hiszem mindkétszer meg nézem...

Ha olyan jó lessz a film mint ahogy mondják, akkor ma két kutyát is áldozok Samaelnek. :)
  • Sadun Tryst
    akkor már nincs más hátra csak beülni a moziba és végigizgulni :)
  • zaki
  • Darkoo
    Amerikában és Brazíliában már megvolt a premier, azt hiszem a következő kommentek igen biztatóak:

"Finally, a good, accurate game/film crossover."

"Best Game Movie Adaptation Yet!"

"The best horror ever!"

"This film was absolutely superb."

""Silent Hill" is the best horror film in years."

"OK, I have just returned from seeing silent hill. Did I like it? Yes! Did I love it? HELL YES! "

"The town itself looks just like the town we love, and it's almost like coming home again."

"The atmosphere was perfect, the acting was on point, the creatures were amazing, well, everything was amazing."
    Hát mától vetítik.
  • Davidus
    ""Silent Hill" is, hands-down, the best video game adaption ever. Every bit of the game can be identified by fans."
  • Prof William
    Inkább h az öszessel játszottál. Az 1 cvolt hangulatban a legjobb. De az igazán beteg lények a 2-től jöttek. Az 1 ben még kicsit normálisabb monsztrák voltak.

De az 1 ből tetszetek az átláccó kis csipogó szellemek. Azok olyan aranyosak voltak, ahogy ott futkároztak + elestek néha! Nekem ők pozitív lényeknek tűntek...
  • Sadun Tryst
    még mindig az első résszel tolom :D
    nem játszok vele sűrűn és még sokat se.
    szal most jutottam el első miniboss-hoz is. bár a történet alapja és vége előttem is nyílt, de ami közben történik, azért arról nem tudok sokat. pl a mellékszereplőkről. stb. stb. :)

na a lényeg az, h jöjjön már magyar mozikba a film!
  • kirol
    Én egyátalán nem bánom. Ha láttad a játékot, akkor tudod mi lesz benne kb.
    Ennyi alapján még lesz min izgulni szerintem.
  • Sadun Tryst
    én már a making of-ot is bánom, h megnéztem, mert túl sok részt lőtt le... :(
  • Prof William
    Én inkább arra tippenék, hogy a film első 20-25 perce volt, 6 percben elmesélve. Nehogymár 10 perc után jöjjön az első valóságtorzulás. Láttam klippeket amikor SH-ról kérdezősködik a csaj a közeli vároban. Na az majdnem 5 perc volt.

Viszont az elromló rádió fergetegesen jóóóó! A hang koppra ugyanaz mint a játékban+ minden... Az a WC-s jelenet is hoszabb... Szóval ne m az első 10 perc...

Szóval nem vala nagy spoler megnézni. A tralilerből+a Making of-ból egy kivételével minden rész visszaköszön...
  • kirol
  • vg
    Miért, Chuck Norris is 20 perc alatt végignézi a "60perc" című műsort!
  • kirol
    Hát nem az első perctől indult az biztos. De a vége már kezdett izgalmas lenni!
  • mesor
    Az elejéből sok minden ki volt vágva szerintem! (remélem)
  • kirol
    7 percben! Jó nem?
  • kirol
    A film első 10 perce!!!
  • kirol
    Az biztos!
  • Sadun Tryst
    én mindenképpen kivárom a mozit, úgy az igazi :)
    Azt az egy hetet már nem lesz nehéz kibírni.
  • mesor
    Ki tudja!
    Lehet hogy mátol már tölthető lesz! :P
    Kérdéses hogy milyen minőségben. Ettől függetlenül biztos hogy moziban is megnézem.
  • kirol
    Hm, holnaptól az amcsik már megnézhetik. Mi meg várhatunk.
  • kirol
    Engem pl. nem érdekel senkinek a véleménye. Majd én eldöntöm, hogy nekem tetszik e, vagy sem.
  • Prof William
    Azt hittem mindenütt 27... De így legalább lessz pár napunk, hogy a kritikákat elolvassuk., Miket gondolnak az emberek rólla.

Remélem normális vége lessz... Mármint nem valami sz*r végső csavar, vagy értelmetlen vég... Teli van a t*k*m az olyan múvikkal, hol csakazért i beleraknak valami kétértlmű befejezést. (Gyilkos mégsem hlm meg, főhős mégsem menekül meg, jason kinyitja a szemét a tó fenekén.)
    Nem azt akarom hogy Heppiend legyen hanem azt hogy Silent Hill End legyen! Kicsit szomorkás, de reményteljes... Nekem a SH játékokból, is ezek a végek tetszettek. Pl. A 2 Leave vége. Főhősünk lehagyja SH-t és megpróbál a felesége nélkül élni. (Mint kiderül az egész Game lényege az volt hogy eljuthasson a feleségéhet és ezt a két szót mondhassa... forgive me... tökéletes...)

Szóval reméllem hogy a végét nem szúrják el.
  • kirol
    Az USA -ban 21-én lesz a premier.

Az itthoni bemutató dátuma pedig: 2006. április 27. És 18 éven aluliak számára nem ajánlott! Ez is feliratos, de akkor minek a csúszás?
  • Prof William
    3? Nem 27-én jön?
  • mesor
  • vg
    Várjuk, várjuk!
  • kirol
    Na, már csak 3 nap.
  • Prof William
    Hangulat! Hangulat! Hangulat!
  • lashy
    Ezt láttátok már ??? Silent Hill Tv spot and klip
    NAGYON durva ....