Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
HA jól értem akkor bevásárlóközpontban bolyongunk? (SH3 deja vu)
link
SH2 az imdb-n
Gans, az elsõ Silent Hill film direktora bejelentette, hogy már útban van egy második SH film, mely orvosolni szándékozik az elsõ rész betegségeit.
Gans a francia DVDrama magazinnak adott interjújában megerõsítette: "Valóban lesz Silent Hill 2. A film hivatalosan zöld utat kapott, és szépen haladunk vele. Miután befejezte a Driver adaptáción végzett munkálatait, Roger Avary fogja megírni a forgatókönyvet, Neil Gaiman-nal együttmûködve."
Lehet hoyg egy direkt TV-s verzió volt...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Asszem holnap inkább megnézem angolul :D
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Talán a vége nincs megírva még...
mindenki szokott. az mtv és az hbo is. sõt, továbbmegyek. eleve a rendezõk is elkészítik a tévéverziót, hogy amerikában lemehessen a tévében.
Volt vmilyen film, este 22 után ment, 18-as körrel, és még így is volt, amit kivágott az rtl!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Elég hamar bekerült.
Én nem a vizuális hatásokért nézek filmeket, röviden ennyi.
nagyon dícsérik is a magyar szinkront, nomeg ezért jó a vígjátékokat nézni, maga a nyelvezetünk miatt!
Rush!
Meg a film lényegét megérteni az kevés, akkor lemaradsz a "halálos egysorosokról" :P
Halálos fegyverbõl egyébként mind a 4 jó szinkronnal szerintem, meg még rengeteg filmet fel lehetne sorolni.Persze leginkább a régi filmek..nem hiába régen minõségi volt a magyar szinkron.
Forest Gump
Ûrgolyhók
Múmia
Halálos fegyver 3
Utolsó csekész
stb.
Ezek szinkronosan a legjobbak. Mnapság már nem készülnek oylan jó szinkronok...
Imádom a feliratos filmeket. Amit máig szívesen nézek szinkronban:
Ace Ventura 1-2, Ûrgolyhók
Asszem ennyi xD
Minden mást feliratosan, eredeti nyelven. Az az igazi élmény :)
De akkoris a lelkembe gázoltál xD
Ráadásul tudok kontrázni..aki tud angolul nem igazán van szüksége a feliratokra. :P
Szinkron kérdése meg szubjektív, egy akció vagy vígjáték film soxor jó szinkronosan.De pl thriller, horror ezeknél nem szeretem a szinkront.
1.sokkal jobak a sikolyok,nyögések,hanghatások ha külföldi szinészeknek a hangját halljuk..
2.Jó olvasni közbe (bár csak annak aki több fele is tud figyelni) Pasik hátrányba:D:D :P