Silent Hill - The Movie

Oldal 1 / 24Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibusz
ha kell vegyél fel msnre
Istencsászár
Nem érezted át és/vagy nem játszottál a játékokkal:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Klemice
az elsõ rész eléggé gagyox volt szerintem... :S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Kmarha
Ha már a hangulat meglesz az elsõ részbõl akkor rossz nem lehet

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Igen és továbbá... Kara rejtélyes múltjának titkait fogja kideríteni, mert ez a lány nagyon titkolózik vagy csak szimplán amnéziás.

Kb ez a fordítás szövege: A Silent Hill második részében Brett Cartland újságíró a Maine-i Portlandbe utazik hogy Silent Hillrõl, az elhagyott bányász városról egy dokumentumfilmet forgasson. Egy rejtélyes fiatal nõvel, Karával, az átváltozott bevásárlóközpontban találkozik. A kijáratokat eltorlaszolják, és a bevásárlóközpont egy ismeretlen szekciójából furcsa zajok sorozatai vezetnek elképzelhetetlen terrorhoz...

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Az imdb-n van egy lehetséges (Plot Summary) története a 2. résznek

HA jól értem akkor bevásárlóközpontban bolyongunk? (SH3 deja vu)

link

Tényleg nincs sok, egy dátumon kívül: 2008 szeptemberre várható.
SH2 az imdb-n

Csak amennyi a silenthill.hu-n van:

Gans, az elsõ Silent Hill film direktora bejelentette, hogy már útban van egy második SH film, mely orvosolni szándékozik az elsõ rész betegségeit.
Gans a francia DVDrama magazinnak adott interjújában megerõsítette: "Valóban lesz Silent Hill 2. A film hivatalosan zöld utat kapott, és szépen haladunk vele. Miután befejezte a Driver adaptáción végzett munkálatait, Roger Avary fogja megírni a forgatókönyvet, Neil Gaiman-nal együttmûködve."

Csibe001
IMDB-n nem írnak semmit róla vagy csak én nem látom. :(((

Fido4life
na van valami info hogy készülget esetleg egy második rész.. egy ilyen filmet nehogy már folytatás nélkül hadjanak :D

Csibusz
ja akkor oké:)
Fido4life
én is ugyanezt kérdeztem

Csibusz
Juj tényleg nem:S csak egy nagyon idióta vágás volt viszont benne igy átugorták:S Tényleg az Égetés benne volt?
I.C.ram
Pedig a templomos résznél is kivágtak egy csomót, mikor az a késfejû lény letépte a bõrt a csajról.
Seth
nekem nem tûnt fel a vágás ott

PSN ID.: Beegabor

Hali. Honnét tudom letölteni ezt a fimet a netrõl? Nem torrentes kellene!!
Csibusz
Hát belenéztem de mikor a wc-s résznél egy jódarabot kivágtakXXD Utána hagytam inkább és néztem a Jetixet:D
Fido4life
az égetés megvolt ?

Nekem úgy tûnt hogy amikor megtalálja a szögesdrótos hullát akkor mintha máshogy lett volna mutatva. Nem mutatták teljesen a csákót... Úyg rémlik hogy DVD-n jobban látszik. Majd megnézem...

Lehet hoyg egy direkt TV-s verzió volt...
Atisz
Nekem úgy tûnt hogy bár a "kemény" részek nem voltak kivágva, bizonyos jelenetek hiányoztak...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

hellnight
Ejj de jó, hogy eddig nem néztem a filmet. ez a szinkron borzalmas :S
Asszem holnap inkább megnézem angolul :D

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

wesker24
újabb reklám
Mincsi
2. reklám -.-

Rush!

kirol
Hát ha jól hallottam, akkor Orosz Anna a magyarhangja, az õ hangja meg tök jó szerintem. Legalábbis én szeretem.

Istencsászár
Olyan marha sok fõszereplõ van benne:)), sztem jók nincs velük semmi gond, de ezen kár lenne megint vitázni, eredetibe a legjobb minden és

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mincsi
az az egy biztos, nem jó a szinkron!

Rush!

Nekem mindenstre megvan DVD-n + nem is leszek TV közelben de majd írjátok meg milyen lett...
espio
Hamár a vagdosásánál tartunk, akkor én sztem a Viasat 3 viszi el a pálmát. Láttátok azon a csatornán vmelyik Buffyt-t? Pl. Pedig 4 éve olyan szép volt vágatlanul 16-os karikával du 4 körül. Silent Hill tuti hogy vágatlan lesz... Mert ha mégis, a felét minimum ki kéne vágni. Egyébként nem hittem volna hogy ilyen gyorsan a tv képernyõre kerül...

Talán a vége nincs megírva még...

"Inkább az RTL szokott vágdosni, nem a TV2."

mindenki szokott. az mtv és az hbo is. sõt, továbbmegyek. eleve a rendezõk is elkészítik a tévéverziót, hogy amerikában lemehessen a tévében.
Evin
Inkább az RTL szokott vágdosni, nem a TV2.
Volt vmilyen film, este 22 után ment, 18-as körrel, és még így is volt, amit kivágott az rtl!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Atisz
Nem hiszem. 18-as karikával adják és 22:00 órás kezdettel. Ezen tényeket figyelembe véve szerintem vágatlan lesz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fido4life
a felét tuti kiveszik..ha nem többet..

Vajh hány reklám és hány vágás lessz benne...
kirol
Na bakker én is most láttam, hogy csütörtökön 22.00 kor lesz a TV2-ön a Silent Hill.
Elég hamar bekerült.

Csibe001
Na igen. :)

Atisz
Ez nem hinném hogy probléma. <#vigyor3>

Csibe001
Ez a te problémád. ;)

Atisz
Nos 300-zal kapcsolatban már írtam az sg-s cikkes fórumba eleget, akit érdekel olvassa el. Nem fogom újra leírni.
Én nem a vizuális hatásokért nézek filmeket, röviden ennyi.

Mincsi
most is jó a magyar szinkron!
nagyon dícsérik is a magyar szinkront, nomeg ezért jó a vígjátékokat nézni, maga a nyelvezetünk miatt!

Rush!

Fido4life
-.-

Csibe001
Nem mondtam hogy nem tudsz angolul, de örülök hogy az esetek 90%-ban egyetértesz velem :)
Meg a film lényegét megérteni az kevés, akkor lemaradsz a "halálos egysorosokról" :P

Csibusz
oké,igen a vigjátékokat tényleg jobb meg még egy két kivétel ami szinkronosan jó nézni de igenis igazam van:D:P és angol tudásom megdöbenésetekre is van olyan jó hogy felirat nélkül is értem a film lényewgétXDXd Na pusz:)
Csibe001
Vagy csak nagyon ritka.. :(
Halálos fegyverbõl egyébként mind a 4 jó szinkronnal szerintem, meg még rengeteg filmet fel lehetne sorolni.Persze leginkább a régi filmek..nem hiába régen minõségi volt a magyar szinkron.

Én is jobban szuretem a feliratot de, van pár film ami szinkronosan hihetetlenül jó. Fõleg a régi filmek.

Forest Gump
Ûrgolyhók
Múmia
Halálos fegyver 3
Utolsó csekész
stb.

Ezek szinkronosan a legjobbak. Mnapság már nem készülnek oylan jó szinkronok...
hellnight
A lelkembe gázoltál :(
Imádom a feliratos filmeket. Amit máig szívesen nézek szinkronban:
Ace Ventura 1-2, Ûrgolyhók
Asszem ennyi xD
Minden mást feliratosan, eredeti nyelven. Az az igazi élmény :)

De akkoris a lelkembe gázoltál xD

Csibe001
Ez azért erõs volt.. :D
Ráadásul tudok kontrázni..aki tud angolul nem igazán van szüksége a feliratokra. :P
Szinkron kérdése meg szubjektív, egy akció vagy vígjáték film soxor jó szinkronosan.De pl thriller, horror ezeknél nem szeretem a szinkront.

Csibusz
Alap hogy a feliratos filmek a jók:) Mert:
1.sokkal jobak a sikolyok,nyögések,hanghatások ha külföldi szinészeknek a hangját halljuk..
2.Jó olvasni közbe (bár csak annak aki több fele is tud figyelni) Pasik hátrányba:D:D :P
Fido4life
Én tegnap a Szellemlovast néztem meg, de csak azért mert az volt abban az idõben szinkronos, és a srácok ki nem állhatják a feliratos filmeket... Ehh ez a mai fiatalság, nem tudja mi a jó :D

hellnight
Ehh átkozott protekció xD

Oldal 1 / 24Következő →