88
-
#48 ez rendes usa dvd!
mivel hogy ott már megjelent!
ezért csak 2.0-ás a szinkron rajta! -
#47 privát ftp! -
#46 Cinema szerint 100% no maj meglássuk :) -
#45 Hogy a lényegről is essen szó: ma voltam moziban, és nagyon tetszett a film, talán az eddigi legjobb Pixar movie (pedig a korábbiakat is imádtam!). Nagyon sok "felnőttes" poén van benne, nem kifejezetten a 10 év alattiak a megcélzott korosztály, bár ők se unják el magukat rajta szerintem. Mindenképpen megéri a mozijegy árát, én biztos nem rontanám el igénytelen kalózverziókkal a műélvezetet... -
#44 van olyan ami nem torrent? -
hmm #43 Itt van szinkronos dvd screener rip :
bithumen -
#42 mármint a torrent fájlt :) -
#41 megvan nekem a DVD-Screener változat 2 CD. Ha kell nektek akkor felteszem a netre, de nem tudom hogy mennyi peer/seed van most. -
OPM #40 a torrent cím sincs már meg? vagy az önmagában nem müxik a suprnova nélkül? [nemérthozzá] -
#39 suprnován volt, de sajna bezárt :( -
#38 Én is én is én is.Honnan lehet?Fizetős warez van? -
#37 most huzom lefelé dvd-n!
eredeti 5.1+2.0-ás szinkron! -
#36 Hat a Centropy-s változat szerintem már egész nézhető, csak egy felirat ugyebár senkinek sem árt :) -
BlackWolf #35 hat azer mar szerintem van belole hasznalhato minoseg is csak nemvagyok tul jo angolbol :( -
OPM #34 végülis mindegy, mert amelyik kamerás verzió megvan dc-n több embernek az igencsak gyenge minőségű...
akkor még várnunk kell rá kicsit -
BlackWolf #33 feliratok.hu-s sracok meg hozza se kezdtek mer meg nincs hozza csak spanyol es portugal felirat es csak angolbol forditanak magyarra :( -
OPM #32 nem tudjátok, mikor várható hozzá hun felirat?
vagy van már esetleg valahol? -
#31 :) -
#30 Már csak meg kéne néznem.=o)
Nem tudom elképzelni, hogy ne tetszen, mert eddig az összes pixaros animfilm qrvára bejött. -
#29 -
#28 Már a logom is ilyen.=o) -
#27 Csináltam 1 animosat is.
[unatkozott] -
#26 Nyulányka lett azthiszem.=o) -
BlackWolf #25 joa -
#24 -
#23 tessék -
#22 Csináltam bannert.
Ha tetszik akkor Punker kirakja.
-
switch #21 Azon gondolkodom hogy vajon Elastic Girl -nek mi lesz a magyar neve ? Guminő ? -
BlackWolf #20 -
#19 szerintem nagyon tuti egy film:) -
béricsi #18 mondjuk inkább a #12-es hozzászólónak szólt (csak megszokásból az uccsóra kattintottam), de nem is tudom... láma gyanús vagy te is :)) -
BlackWolf #17 idezem : ha lesz -
béricsi #16 Még be sem mutatták itthon (holnap fogják), hogy lenne már szinkronos változat a neten? -
BlackWolf #15 hat enis megnezem ha lesz valahol kint szinkronos vagy magyar felirat -
switch #14 Láttam és kibaszott jó ,kötelezö darab -
BlackWolf #13 en meg nem lattam szinkronosat, pedig engem is erdekelne angol forditasahoz meg meg hozza se kezdtek mer nincsen mibol . -
#12 én még nem, de meg akarom nézni... van már szinkronos cucc a neten? -
BlackWolf #11 latta mar valaki a filmet? -
#10 Valaki csinálhatna a képből egy bannert :)
csak a felirat kell rá -
#9 Ó jeeee! :-D