88
-
#88 az összes -
#87 :) -
#86 -
#85 2-es lemezt nézem qrvajó :) -
#84 nem tom nem volt időm belenézzni, kicsit meg is lepődtem mert nem jött mail hogy postázták a filmeket azt hittem jövőhéten jön majd meg. majd talán hétvégén lesz időm rendesen belenézzni, gépen nem akarom elöbb meg nem lesz időm lemenni a pecóba hogy a fullos házimozin tudjam tsztelni :) -
#83 Én milyen? -
#82 és megkaptam :) -
#81 na megrendeltem -
#80 lassan jön a DVD, mai hírlevélben már bent volt :) -
#79 -
#78 Oscar 2005:
Legjobb animációs film:
A hihetetlen család
Legjobb hangvágás:
A hihetetlen család -
#77 De jó! -
#76 megnéztem már vagy 3x!!
nagyon király!!! -
#75 De :) -
#74 Annyira azért nem jó... -
#73 Ez egy írtó nagy film. Roppant tetszett! :) -
#72 Legyen!:)Nekem nagyon tetszett, hogy teljesen hétköznapian van érzékeltetve a superképességű család élete.Szal hajrá. -
#71 lehet Oscar lesz? :) -
#70 a dvd verzió recseg! -
#69 nekem se recseg -
#68 Persze, hogy nem.Nekem nagyon bejött ez a mese, de igazán csak akkor röhögtem amikor Furi a végén alkotott. -
#67 Nekem nem recseg.Nemtom milyen verzióm van(2cd-s avi), de én nem fedeztem fel hangos részeknél. -
#66 talán mert nem is akar humoros lenni, 1 mese nem csak akkor lehet jó ha félpercenként felröhögsz. -
#65 Én nem tudom,hogy ez miért lett akkora siker amerkiában,mert szerintem a megvalósításon kívül nem nagy szám...Megint azt vártam,hogy ronggyá röhögöm magam,és egy-két jó poénon kívül más nem nagyon volt benne...Szemlátomást a Pixar a Szörny Rt óta nem tud elég humoros lenni(lásd még némo)..... -
#64 más stílus, ez inkább gyerek mese, a Shrek az egyértelműen felnőtteknek van. -
OPM #63 én is
a némónál mindenképp jobb, de szvsz a shrek közelébe sem ér :) -
#62 megnéztem király :) -
OPM #61 nincs rajta, de töltöttem le hozzá... -
#60 jó neked hogy van rajta magyar felírat! -
OPM #59 mindenki ezt írja róla
ezért nézem én eredeti hanggal, feliratosan -
#58 Nekem recseg ropog a 2.0 magyar szinkron! -
OPM #57 nyugi...
érdekes nekem van hozzá magyar feliratom -
#56 mert ezen nincs magyar csak angol felirat!!!! -
OPM #55 feliratosan miért nem jó? -
#54 Nagyon kira a film!Nekem nem gáz a hang benne. -
#53 Jó sz*rul keverték rá ezt a gagyi 2.0-ás szinkront!
a nagyobb hangefekteknél recseg-ropog! -
#52 igen még torrentről szedtem, bt-gmes változat még a suprnováról. Tényleg akadozott nagyon sokáig aztán feljött egy fasza gyerek és tőle huztam 120k-val :) -
OPM #51 neked torrentről jött? milyen sebességgel? sajnos nekem ilyen 10kb/s körül mozog állandóan :( -
#50 igazad van ,tényleg!
most néztem meg és rajta is van a figyelmeztetö szöveg:
"NOT DUBLICATED" -
#49 nem jelent még meg DVDn USAba se ,ott is csak novemberben mutatták be. amit szedsz az DVD screener amit a kiadó kiosztogat kritkisuoknak, kiadoknak blablabla, és ez van fennt a neten is