Monitor hibám van,..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gondom van, hogy vettem tegnap egy Syncmaster 244T monitort és az a bajom vele, hogy össze dugtam, bekapcsoltam a háttérben bejön a windows, de nem jeleníti meg a képernyõn (NO SIGNAL, DOS-ban sem látszódik semmi)! Rádugtam a régi monitort, õ is azt mondja, hogy NO SIGNAL! De ha így indítom újra mikor a régi monitor van rajta és mikor bejön a windows és ekkor dugom át a 244T-re úgy minden okés, mûködik.
Persze a felbontás nem jó még úgy!
Nagyon várom a segítségeteket, mert akkor holnap már vissza viszem, ha szar!
VGA: 9800GT (MSI)
Van egy Daewoo 431X monitorom, és kíváncsi lennék, hogy hogyan kell a gyári beállításokat visszaállítani. Reset gomb nincs rajta, csak power, adjust+, adjust-, meg "mit akarok adjust-olni" gombok. Elképzelhetõ, hogy nincs reset, vagy áramköri szinten kellene belenyúlni?
Nvidia kártyánál a megoldás: "Frissítési sebességek felülbírált értékei" menüpontban állítsd a frekiket 1024*768-as felbontásig max 85Hz-re.
Ati kártyánál: a megjelenítõ eszközök menüpontban megtalálod a hasonló beállítási lehetõséget, annyi különbséggel, h nincs felbontásonként külön beállítási lehetõség. Itt is max 85Hz-et adjál neki.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nekem 1 kérdésem lenne. Miért van az, hogy elinditok egy játékot például a T72 harckocsi szimulátort ez demó (persze nem csak demoval csinálja)és abban a pilanatban kikapcsol a monitorom és megy körben egy téglalap amiben ez a szöveg van.
OUT OF RANGE
Hv 30Khz-70Khz
Vp 50hz -160hz
81.6Khz 100hz ez a szöveg a téglalap alján egy piros csikban van.
Tudnátok nekem segiteni?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mégegyszer köszi.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Legalábbis nálam ennyi volt, és azóta is kivállóan mûxik...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Mi lehet a probléma: A monitoromnak az egész színe kékes árnyalatú lett.
???
Sony Trinitron 19"-os monitor, ha Lindul a winfos, Lmegy a kép. valószínûleg a frissítés túl magas.
A probléma az, hogy szépen Lindul Safe Mode-ban, de ott nem tudom átállítani a frekvenciát, mert nem lehet választani!?!
Csak az van, hogy "Use hardware default setting".
XP van fent a gépen.
Az "Akkor használd Safe Mode-ban!" nem jó válasz :)
N0 TXT TLK PLZ!4!
Meghosszabítottam a monitorkábelt 3mes árnyékolt hosszabítóval, de a kép szar lett. A színek el vannak csúszva, szellemképes. Most is ezt bámulom.
Tegnap vettem ezt a vezetéket s monták ez fa§za lesz. Hát nem. A kábellal párhuzamosan nem fut hálózati vezeték.
A monitorom amúgy: 1280x1024 85Hz-n megy.
Eddíg marha szép képe volt, nem akarok a minõségrõl lemondani, de a gép túl hangos ezért kitettem az elõszobába :).
Kérdés: van olyan kábel ami tökéletes adatátvitelt biztosít 3+2 méteren?
Illetve van vezetéknélküli összeköttetés, ami minõségi képet ad és olcsó? Mit szoktak ilyenkor csinálni?
Ha betekerem alufóliába és a két végét testre kötöm az baromság?
Helppp!!!
/Bocsi h ide is írtam, de nagyon gáz ilyen szar képpel netezni, játszani nem is tudok. :( Tehát sürgõs!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Viszont megoldodott a probléma...
Be kellett raknom egy vincsit a gépbe. Miután bekapcsoltam a gépet müködött rendesen. Volt egy tápkábel a videokártya közelében lehet hogy az okozta?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
800*600on van, max 85Hzet tudd. Mindig is igy volt és nem ugrált a kép.

85Hzen van, maxon.
Mivel lehet megnézni azt egy tft monitornál, hogy van e hibája?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Segítsetek kérlek! Az a problémám, hogy vibrál a kép. Igazából csak a képernyõ sarkaiban lehet észrevenni, viszont idõ után megfájdul tõle a szemem.
Xp formázás után vagyok, elötte nem volt ilyen gond. Radeon 8500Le van a gépben, ati honlapjáról most szedtem le a legfrissebb drivert...
Mi lehet a gond?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Joey: Ha úgy döntöttél hogy megtartod a monitort akkor sztem húzd ki a kép valamelyik oldalát egyenesre, és ha a másik nem egyenes akkor vágd le a képcsõvel és kész.
Osztom a véleményed.
"te is csak onnan tudod mert ilyened van amúgy fingod se lett volna róla."
Nem nyert. Már jóval elõtte ismertem a jelenséget, de ezt ugye senki nem tudja se bizonyítani, se cáfolni. Kénytelen leszel elhinni. :-P
"Részemrõl vita lezárva (hacsak nem kivánod folytatni)."
Vita? Ez?

teljesen jó most is, csak bekapcsolás után jó pár percig sípol, de miután felmelegedett, abbahagyja
igaz, anno 140e be került
Stone: egyébként igenis béna, aki itt okoskodik, hogy vajon mi lehet az és nem szúr ki egy egyszerû merevítõszálat egy tron képcsõben. Ha meg nem régóta netezel, akkor ne osztd az észt és kész.
Joey: ha erre a monitorra mondták, hogy annyit ér, akkor alaposan félrevezettek. Ez nagyjából 10-15 körül lehet, ha még nem homályos a képe. Ha homályos, akkor kevesebb. Monitorszerelõ ismerõsöm szerint sajnos nem javítható, de persze ez nem jelenti azt, hogy biztosan nem, csak valószínû túl drága lett volna.
Hát nem full digitális a gép? Nem lehet a beállításokkal kijavítani a monitoron magán. Elvileg meg kéne jegyeznie minden felbontáshoz magának a fizikai beállításokat. Nem kéne oda progi!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Nem irigyellek.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.