26
-
#26 "Újra a saját szakmámmal foglalkozhatok: a gőték és szalamandrák lenyűgöző párzási táncának a tanulmányozása"
rtflmao -
Power #21 Gusztustalan ez az erőlködés az ms részéről.
Még jó, hogy a "hello world!" programot nem védette le Bill.
Akkor azért is szedhetné a pénzt. :-) -
galocza #19 nem. kb:
beismerem. én csak szóvivője (strómanja, prófétája - bocs reggel van és nem jut jobb az eszembe) voltam a linux igazi apáinak, a fogtündérnek és mikulásnak. -
#18 Mit is ír?
ezt?
Ok, beismerem! Én csak az előfutára voltam a Linux, a Fogtündér és a Mikulás igazi apjának. -
Mice #15 nem mindegy?!? -
mrzool #14 Ebből: "Ok, I admit it. I was just a front-man for the real fathers of Linux, the Tooth Fairy and Santa Claus."
hogyan lett ez:
"Én csak az előfutára voltam a Linux valódi apáinak, ha úgy tetszik én voltam a fogtündér és a Mikulás."
???
Mindegy, ismerve az SG-t, úgyis törlik ezt a hozzászólást... Mindenesetre Sanyi, egy picit pontosabban kéne fordítani a jövőben. -
Yfel #9 Egyebkent nem ertem az MS mocskolodasat, eleg jo termekeik vannak ahhoz, hogy ne kelljen nekik ilyen eszkozokhoz nyulni.
Persze ok meg csak most tanuljak, hogy mi is az a "verseny" :o)
Y -
Yfel #8 "Én csak az előfutára voltam a Linux valódi apáinak, ha úgy tetszik én voltam a "fogtündér" és a Mikulás." Torvalds élcelődése szerint a Mikulás hazája Finnország és egyszer csak betoppant a Helsinki Egyetemre, ahol egy segítőt keresett magának. Mivel a "fogtündér" is megállapította, hogy a kiválasztottnak, Linus Torvaldsnak ráadásul még jó fogai is voltak, így ő lett az "előfutár".
Tokeletes pelda arra, hogy miert ne forditsunk cikkeket direkt angolrol magyarra :o)
Y -
#6 és ha nem ő az atyja akkor mi van? (mellesleg valszeg ő, de ha mégsem...) tényleg nem tudok emiatt alunni... -
sniper #4 loa'l -
#3 Azért ezt csípem: egy intézet, ami semmi produktívat nem csinál, csak mocskolódik. Nem csoda, hogy az M$ bőkezüen támogatja - édestestvérek :)))) -
#2 van humora :))