263
a véleményetekre vagyok kiváncsi
-
#63 a hidraulika nagyon szar volt és sokat kellet várni rá míg felpumpálta és nem is volt túl kényelmes. -
#62 Ha már ilyen stílusú autó kellene x összegért, akkor inkább Saab-ot vennék.
Ellenben ez igen:
Törne el a keze annak, aki ezt csinálta:
-
#61 Tavaly majdnem vettem egy 3.0 V6 XM-et, de aztán más lett (nagy dilemma volt). Szeretem a régebbi nagy hombár autókat :)
A mostaniakból viszont egyiket sem venném meg jó szívvel. Valahogy eltünt az egyéniség a citrókból. -
#60 Ezek is ocsmányak? :)
-
#59 Nem hiszem, ő is csak egy fikázó, valszeg életében nem ült még francia autóban :))) -
#58 DS a legjobb!Bár minőségileg nem tudom mennyire rakták össze... -
#57 kifejted? -
#56 butus :) -
Robbb #55 Fos az összes!!!!
-
#54 mondjuk ez szebb
-
[Walaki]D`Lair #53 sztem de...;) -
#52 szerintem nem -
[Walaki]D`Lair #51 de még mennyire!! -
#50 #21: Hamutartó érdektelen, úgyis leszoksz. :)) -
#49 -
#48 ÁZ! -
#47 C5 ocsmány?
-
#46 Áááááááááh:
-
#45 htx -
-
G_ArchAngel #43 -
#42 Hosszított Prestige, gyerebe!
-
G_ArchAngel #41 Gagyi C4 - ide nekem:DDD
-
#40 -
#39 ezt a citroen belsőt bírtam és bírom is máig! XM RuleZ! :) -
[Walaki]D`Lair #38 Nekünk volt BX-ünk régebben...nagyon király vót...:D
mostaniak közül meg a C3 és a C2 jön be...a C5 OCSMÁNY!
Mike: Jó autó az a berlingo, jobb mint a Xsara Picasso...;) -
#37 kösz -
#36 szép -
#35 indokold is meg miért gondolod ezt? -
#34 A BX, ZX tényleg kényelmes volt
meg a Xantiák is, főleg az activák
a mostaniak már nem olyan szuperek mint a régiek komfort terén
bár
a
Xsara 3 ajtós kupéja hátul tök kényelmes, kényelmesebbb mint elől, ez azért általában ritka -
#33 miért? -
#32 kirá :D -
Mazy #31 Xsarám van és frankó. Remélem hozzászólásommal sikerült emelnem a topic fényét:-) -
#30 na mégegyutolsót :)
-
#29 CX FOREVA!
imádtam!
még most is :)
-
#28 imhol vagyon:
-
#27 2002 novembere óta hajtok egy fehér C3-as exclusice kivitelt (1.6os, 110LE-s motor), és abszolút elégedett vagyok vele. nem jellegtelen, és unalmas a formája, mint a germán vonulatba tartozó autóknak (amibe beállt a Fiat is az új Puntoval, törném el a kezét annak, aki az elejét átrajzolta). kifejezetten szerethető külső.
belül, főleg elöl "Citroënesen" kényelmes, hátul a lábtér kicsit szűkös, keresztben és fejtérben viszont tágas. az anyagok olyanok, mint a kategória bármely hasonló méretű autójában. a plüss üléshuzat pl kifejezetten kellemes.
a kaszni 1100 kilo sincs, ehhez rakjátok hozzá a 110le-s motort. kevesebb mint 10 a 100as gyorsulás. a váltó rövid úton, pontosan van megvezetve, bár a nagyon gyors váltásokat nem szereti annyira.
alapból van benn tempomat, cds rádio, esőérzékelős ablaktörlő, digitklíma, 6 légzsák, szal a felszerelés a legjobb ezért a pénzért ekkora autóban. -
#26 akkor már inkább ez!
ez jobban bejön nekem!:)
-
#25 lowrider.. :DD -
#24 Okkkos