A legjobb vírusvédelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomicsek
Azzal ne foglalkozz van olyan, hogy visszaállítás. Na most nem ártana egy Ccleaner vagy valami hasonló.

Chester1
ok benn vannak a karanténba.(de hova menti???

Chester1
sry h 2x ment el

Chester1
Eddig csak Norton 2006 om volt de az nem talált semmit....akkor csinálok 1 mentést róluk.

Tomicsek
Igen de a karanténból ne törölj, hogy estleg vissza lehessen állítani. Nem írja milyen veszélyességüek? 743 milyen gyakran csinálod a kémprogramírtás? Ja és most csinálj törlés elõtt egy visszaállítási pontot a biztonság kedvvéért!

Chester1
Csak azért kérdezem mert winupdates, windows, meg ilyeneknél is talált.

Chester1
743 at talált...mindet remove oljam,??

Chester1
THX!!!!!<#worship>Kipróbálom.

Tomicsek
Spybot, Ad-aware futtatás. És nem árt ha ezt felrakod.Kezdõlap beállítások rosszindulatu megváltoztatásának letiltása.

Chester1
Sziasztok, bocs h ide írom, de van 1 problémám.Nemtom lehet vírus,de nem tom megváltoztatni a kezdõlapomat.2006-os nortonom van és kezdõlapnak ez jön be:

futtattam víruskeresést és nem talált semmit(+ live update)

nem lehet ezt vhogy eltüntetni??(próbáltam üres lapra, statlapra, szal csomó mindenre, úgy is csinál mintha elfogadná de ha megnyitok 1 új ablakot újra ez jön ki.Installáljam újra a nortont???Help me plííz vki!!elõre is köszi.

Laky
<#eljen>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

A NOD32 antivírus rendszert gyártó ESET tegnap bejelentette, hogy a heurisztikus felismerést is tartalmazó ThreatSense® technológiának köszönhetõen vírusvédelmi megoldása frissítés nélkül is védelmet biztosít a WMF fájlok biztonsági hibájának kihasználása ellen. A gyártó ezzel egyidejûleg egy olyan javítást is közzétett, melyet a más antivírus termékek felhasználói tölthetnek le.

Az ESET szerint a történtek azt is bizonyítják, hogy kizárólag a heurisztikus technológiát alkalmazó vírusvédelmi szoftverek nyújtanak megfelelõ védelmet az internetezõk számára. A megelõzõ heurisztikus érzékelés nélkül a felhasználóknak ugyanis mindig meg kell várniuk víruskeresõ szoftverük frissítését, így kritikus rés nyílik rendszerük védelmében, amely órákig, vagy akár napokig is fennállhat. Mint ismeretes: a NOD32 – a független AV-Test.org tesztjei szerint – mind a 73 vizsgált WMF biztonsági hiba ellen képes megelõzõ védelmet nyújtani. Így a cég ügyfelei – beleértve a NOD32 próbaverziójának felhasználóit – minden frissítés nélkül is biztonságot élveznek.

Érdekes ez a Windows sérülékenység.A WirusBuster és az F-Secure is adott ki nem hivatalos Hotfix-et,amig a Microsoft jövõ hét kedden elérhetõvé tesz a hivatalos javitást.A Kasperskynél külön patchet adtak ki a virusirtóhoz.

Az Exploit-WMF (Windows Meta File) névre keresztelt trójai 2-es besorolást kapott a Symantec rendszerében, míg a Kaspersky Lab kritikusnak minõsítette, és arra figyelmeztetett, hogy a közeljövõben új változatok megjelenése várható. Ez már csak azért is kellemetlen, mert a sebezhetõség érinti a második javítócsomaggal frissített Windows XP, az elsõ csomaggal frissített Windows Server 2003 rendszereket, és internetes böngészõtõl függetlenül - speciális WMF fájlok segítségével - kihasználja a biztonsági rést. Az ESET NOD32 egyike azon antivirus szoftvereknek, melyek képesek az összes eddigi variánst felismerni és eltávolítani.

A legujjab Windows biztonsági hibára innen letöltheted a javitást.Addig,amig a Michrosoft méltóztatja kiadni a hivatalos javitást.http://support.f-secure.com/enu/home/wmf_download.shtml

Úgy látszik az F-Secure valamit nagyon eltalált.

lck
tuttam - tuttam - tuttam
2 hónapja tökéletes nálam
és nem nagyonbb az erõforrás igénye a többinél - szerintem
Az F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0 terméke elnyerte az InfoWorld magazin Best Anti-Spyware Solution (legjobb kémprogram elleni megoldás) díját a Technology of the Year (Az év technológiája) versenyben.

Az InfoWorld értékelése szerint az F-Secure Anti-Virus Client Security rendelkezik a legjobb valósidejû védelemmel, és többek között ennek köszönhetõen utasította maga mögé a tesztben részt vevõ kilenc másik kémprogram elleni megoldást.

„Az InfoWorld Technology of the Year díjaival a legjobb megoldásokat tüntetik ki a legfontosabb technológiai kategóriákban” – mondta el Doug Dineley, az InfoWorld Test Center fõszerkesztõje. „Az F-Secure Anti-Virus Client Security az összes tesztelt megoldás közül a legerõsebb valós idejû védelmet nyújtja a kémprogramokkal szemben. A programot semmilyen trükkös megoldással nem lehet kicselezni.”

Én három kategoriába csoportositom a virusirtókat.Az elsõkategoriábol kellene választanom a saját tapasztalataim alapján.1.csoport:AVG,Avast,ETrust,F-Prot,Sophos,Nod32,a Nod 32-öt választanám.2.csoport:WirusBuster,Kaspersky,BitDefender,a Kasperskyt választanám.3.csoport😛anda,Norton,F-Secure,az F-Secure választanám.Szerintem a legjobb Internet Securiy az F-Secure 2006.A legjobb antivirus szerintem a Nod 32 és a Kaspersky 5 Personal Pro.Az elsõ csoportba tartozók kevés erõforrást használnak.A leghatékonyabb a Nod 32.Aki az elsõcsoportból választana,az válassza a Nod 32-t.A második csoport már magasabb erõforrás igénnyel rendelkezik.Közülük szerintem leghatékonyabb a Kaspersky.A harmadik csoportba tartozók igen magas erõforrás igénnyel rendelkeznek.A leghatékonyabb az F-Secure.De ez csak a saját tapasztalataim alapján kialakitott véleményem.

dark prince 14
Az F-prot az milyen???

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Egyébként igazad van.Ha ezeket a jó tulajdonságokat mind összegyurnánk,egy ilyen Norton képzödmény lenne a végeredmény.

Isten õrizz,hogy azt a szörnyeteget,ala Norton még egyszer fõlrakjam a gépemre.

units
Hehe. Szerintem Te a Norton Internet Security 2006-ra gondolsz.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

A legjobb virusvédelem lenne ha ezeket összegyurnánk:A BitDefender regisztrációs adatbázis figyelöje,a Nod 32 gyorsasága és kevés erõforrás igénye,a Kaspersky napi négy frissitése,a Dr Web hierasztikus keresõje,a Panda TruPrevent technológiája,az F-secure rootkit elleni védelme.

Tomicsek
Köszi a választ, ha lejár a VBuster regisztrációm kipróbálom a Nod32-õt

A VirusBustert és az ETrust antivirust a Microsoft ingyen osztogatja a legális Windows-hoz.Nekem is meg van mindkettõ 1 éves licencel.Nekem a VirusBuster nem jött be,mert valahogy nem tetszett az öszkép.Az ETrust kevesebb tudású,és több erõforrást használ mint a Nod32.A kettö közül én a Nod32-öt használnám.A Kaspersky,BitDefender tényleg nagyon jó,de még megemliteném az F-Secure-t mint ajánlott virusirtót.

Tomicsek
A VírusBusterrõl mi a véleményetek?

EvilDevil
A Panda az egyik leggyengébb.. ha nem a leggyengébb vírusírtó!!! Avast talán egy fokkal jobb... de aki igazán hatékony progit akar az NOD32, Kasypersky, E-trust esetleg Bit Defendert haszmáljon...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

csum666
hát igazad van mer én panda 2004et használtam évekig de eccer feltette ma 2k5öt a net lelassult de durván az asvat eddig teccik!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Fél éves licencel használtam anno a Panda Titanium 2005-öt.Soha semmilyen problémám nem volt vele.Semmilyen kártevöt nem engedet be a gépre.A tüzfalát viszont nem tartom megbizhatónak.Ha ezt választod,számolnod kell a magasabb erõforrás igényel.Én inkább az Avastot javaslom.Ezt is kipróbáltam,szerintem nagyon jó virusirtó.Érdemes egy próbát tenni vele.Aztán tehetsz fel mellé egy jó tûzfalat,kémprogram eltávolitó progit.A három eggyütt fele annyi eröforrást használ,mint a Panda egyedül.

csum666
Tehát a 2együtt a legjobb😊😊

Panda Titanium 2006.Automatikusan felismeri és megsemmisíti a vírusokat, férgeket és trójaiakat amik az e-mailek küldésével és fogadásával, fájlok letöltésekor és az interneten való dolgozáskor kerülnek gépére.
TruPrevent Technológia A legintelligensebb technológia amely kettõs védelmet nyújt és ezzel garantáltan legyõzi az ismeretlen vírusokat és batolakodókat
Tartsa távol PC-jétõl a kémprogramokat. A Titanium 2006 felkutatja és megsemmisíti a kémprogramokat és az egyéb olyan bosszantó programokat, amik az engedélye nélkül telepítik fel magukat számítógépére.
ÚJ! Blokkolja a hackereket és betolakodókat, még a Wi-Fi hálózatról érkezõket is.
ÚJ! Adathalászat és egyéb online csalás elleni védelem.
Egyszerû használat: telepítse fel és megfeledkezhet a vírusokról és kémprogramokról.
Maximális sebesség, minimális kapacitás igény.
Technikai támogatás a nap 24 órájában az év 365 napján *
Minimális telepítési követelmények.

Avast Professional Fõ tulajdonságok

Antivírus kernel

Közel 100 %-os észlelés
Kimagasló teljesítmény
Mérsékelt memóriaigények
ICSA bizonyítvány
Felhasználói felület

Memóriateszt a program indításakor
Rendkívül áttekinthetõ Egyszerû Felhasználói Felület (Simple User Interface)
Szakértõi Felhasználói Felület (Enhanced User Interface) (MS Outlook stílus)
Választható a teljes lemez vagy kijelölt mappák ellenõrzése
Antivírus tesztek meghatározása és futtatása
Mûveletek a keresés eredményeivel - a fertõzött fájlok kezelése
Eredmények tárolása
Vírus enciklopédia
Napló
Változtatható megjelenés támogatása
Explorer menübõl való futtatás
Antivírus képernyõvédõ
Indítási idõ alatti ellenõrzés
Parancssoros keresõ
Frissítések

A növekményes frissítési rendszer garantálja az alacsony forgalmat (csak a változást tölti le)
A frissítések teljesen automatikusak lehetnek
Frissítés minimum hetente kétszer
A megjelenéskor azonnali PUSH frissítés
Rendszervédelem

A fájlrendszer szabványos védelme
Általános SMTP/POP3/IMAP4 keresõ
Sajátos MS Outlook egység
Az e-mail kapcsolat heurisztikus analízise
Parancsfájl Blokkoló
Javítás

Limitált teljesítményfokozás irányított javítás esetén (különösen a makro-vírusok esetében)
Fájlok javítása az automatikusan generált Virus Recovery Database (VRD😎 használatával
További jellemzõk

Feladatütemezés
Új kézbesítõ rendszer: iNews
4 alapértelmezett, elõre beállított feladat általános ellenõrzéshez
Bármilyen, részletekkel ellátott teszt beillesztésének lehetõsége
Jelentések készítése

lck
avast
zico87
Az Avast elég jó virusírtó a Pandát nem használtam,mondjuk nekem az AVG Pro vált be !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

csum666
A panda antivirus vagy az asvat a jobb progi???? melyiket ajáljátok?

"És egy Ad-Ware 6.0 Kémprogramírtó."

És mikor tudtad frissíteni utoljára? Bár linuxnál nem akkora probléma.
zico87
Ez tényleg jó,Linuxra nem is kell nagyon védelem !! És a Router tûzfalak is sokkal jobbak mint a szoftveres megoldások !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

gordonmail
Énnekem NOD32-õm <#heureka> van PCWorld frissítéssel<#felkialtas>, vele Norton 2005 vírusírtó<#alien>.
Tûzfal: Zone Alarm és egy D-Link 604-es Router (ezt persze csak a netosztáshoz vettem meg😊 ,de beépített tûzfala van, mint minden Routernek...)<#worship>
És egy Ad-Ware 6.0 Kémprogramírtó.<#vigyor5>
Lehet, hogy átkellene térni Linuxra? <#taps>
Már az is van.....azon netezek leginkább.<#guluszem1>

(O_o)

az avastnak van olyanja hogy folyamatosan nézi hogy jön-e valami a gépre?? mert van vmi rezidens cucc de az nálam nem mûködik plz help... nortont meg nem tom feltenni a gépemre ezért maradt ez.. 😞

__|__ ________(*)________

units
Nem csak program függõ a rendszer védelme.
Ha ismered a gépeden futó folyamatokat már félig nyertél a vírusokkal szemben.
ha nem akkor gyanús még az "Lsass" is és rossz irányban keresgélsz.
Internetbiztonság:
NIS
Most a 2005

Nemrég volt tesztelve:
NOD32 + Kerio
NAV2005 + Outpost
Kis konfigolás és profi mind a két páros.
ui:
Default telepítéssel semmi sem jó!

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

nektek is jön mostanában megint vírusos emil? nekem néhány napja folyamatosan napi 2-3 olyan levél érkezik, ami ismeretlen feladótól van, és a norton rögön ki is üti vírusgyanúval. pl: [email protected]
a vírus neve w32.netsky.p@mm!enc

lck
Pl. itt. Ez az ingyenes. De itt a prof is.
A profhoz simán található key, amivel hosszú távon mûködik ( és frissíti is magát. ) De egyébként a home is nagyon jó. A NOD-ot is és az AVAST!-ot kipróbáltam összehasonlítás képpen.

Az Avast! szerintem ezekben jobb:

- Még kisebb gépigény ( a reklámokban hirdetett NOD-os kis gépigény nem mindíg igaz )

- A NOD-nál találtam olyan trójait amit nem jelzett - az AVAST! azonnal.

- A NOD nem létezõ vírusra is riasztott - az AVAST! soha.

- Az Avast! korlátlan ideig frissítette magát ( nem járt le ) - a NOD észreveszi a nem jogtiszta változatot és nem frissül.
KOXX
és hol van az az AVAST?

lck
Higgyél nekem KOXX: AVAST!
KOXX
a NOD32-nek van az IMON (internetfigyelõ) szolgáltatása, amely ha engedélyezve van akkor egy amúgy is futó tcpsvcs folyamatot elindít és 0%-ról, 100%-ra lefogja a proci teljesítményét, ezért levan álva az egész gép.
próbáltam állítgatni mindenhogy, de csak akkor nyugszik le 0%-ra az a tcpsvcs, ha teljesen leállítom az IMON-t

MI ERRE A MEGOLDÁS?

janos666
Asus alaplapot kellett volna venni a gépbe.
AbortRetry
Hi! Én is ezt mondtam eddig! Egyenlõre azonban rendetlenkedik, új serialt akar. Ami letölthetõ semmi nem jó neki. Találtál valami megoldást. (A megvásárlásán kívül). BY

P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100

lck
Akkor is azt lapozgasd majd, ha nem frissül ! 😊
Taranov
Nem tudom, ha megvetted, benne van a használati utasításban remélhetõleg

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.