A legjobb vírusvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
futtattam víruskeresést és nem talált semmit(+ live update)
nem lehet ezt vhogy eltüntetni??(próbáltam üres lapra, statlapra, szal csomó mindenre, úgy is csinál mintha elfogadná de ha megnyitok 1 új ablakot újra ez jön ki.Installáljam újra a nortont???Help me plííz vki!!elõre is köszi.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az ESET szerint a történtek azt is bizonyítják, hogy kizárólag a heurisztikus technológiát alkalmazó vírusvédelmi szoftverek nyújtanak megfelelõ védelmet az internetezõk számára. A megelõzõ heurisztikus érzékelés nélkül a felhasználóknak ugyanis mindig meg kell várniuk víruskeresõ szoftverük frissítését, így kritikus rés nyílik rendszerük védelmében, amely órákig, vagy akár napokig is fennállhat. Mint ismeretes: a NOD32 – a független AV-Test.org tesztjei szerint – mind a 73 vizsgált WMF biztonsági hiba ellen képes megelõzõ védelmet nyújtani. Így a cég ügyfelei – beleértve a NOD32 próbaverziójának felhasználóit – minden frissítés nélkül is biztonságot élveznek.
2 hónapja tökéletes nálam
és nem nagyonbb az erõforrás igénye a többinél - szerintem
Az InfoWorld értékelése szerint az F-Secure Anti-Virus Client Security rendelkezik a legjobb valósidejû védelemmel, és többek között ennek köszönhetõen utasította maga mögé a tesztben részt vevõ kilenc másik kémprogram elleni megoldást.
„Az InfoWorld Technology of the Year díjaival a legjobb megoldásokat tüntetik ki a legfontosabb technológiai kategóriákban” – mondta el Doug Dineley, az InfoWorld Test Center fõszerkesztõje. „Az F-Secure Anti-Virus Client Security az összes tesztelt megoldás közül a legerõsebb valós idejû védelmet nyújtja a kémprogramokkal szemben. A programot semmilyen trükkös megoldással nem lehet kicselezni.”
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
TruPrevent Technológia A legintelligensebb technológia amely kettõs védelmet nyújt és ezzel garantáltan legyõzi az ismeretlen vírusokat és batolakodókat
Tartsa távol PC-jétõl a kémprogramokat. A Titanium 2006 felkutatja és megsemmisíti a kémprogramokat és az egyéb olyan bosszantó programokat, amik az engedélye nélkül telepítik fel magukat számítógépére.
ÚJ! Blokkolja a hackereket és betolakodókat, még a Wi-Fi hálózatról érkezõket is.
ÚJ! Adathalászat és egyéb online csalás elleni védelem.
Egyszerû használat: telepítse fel és megfeledkezhet a vírusokról és kémprogramokról.
Maximális sebesség, minimális kapacitás igény.
Technikai támogatás a nap 24 órájában az év 365 napján *
Minimális telepítési követelmények.
Antivírus kernel
Közel 100 %-os észlelés
Kimagasló teljesítmény
Mérsékelt memóriaigények
ICSA bizonyítvány
Felhasználói felület
Memóriateszt a program indításakor
Rendkívül áttekinthetõ Egyszerû Felhasználói Felület (Simple User Interface)
Szakértõi Felhasználói Felület (Enhanced User Interface) (MS Outlook stílus)
Választható a teljes lemez vagy kijelölt mappák ellenõrzése
Antivírus tesztek meghatározása és futtatása
Mûveletek a keresés eredményeivel - a fertõzött fájlok kezelése
Eredmények tárolása
Vírus enciklopédia
Napló
Változtatható megjelenés támogatása
Explorer menübõl való futtatás
Antivírus képernyõvédõ
Indítási idõ alatti ellenõrzés
Parancssoros keresõ
Frissítések
A növekményes frissítési rendszer garantálja az alacsony forgalmat (csak a változást tölti le)
A frissítések teljesen automatikusak lehetnek
Frissítés minimum hetente kétszer
A megjelenéskor azonnali PUSH frissítés
Rendszervédelem
A fájlrendszer szabványos védelme
Általános SMTP/POP3/IMAP4 keresõ
Sajátos MS Outlook egység
Az e-mail kapcsolat heurisztikus analízise
Parancsfájl Blokkoló
Javítás
Limitált teljesítményfokozás irányított javítás esetén (különösen a makro-vírusok esetében)
Fájlok javítása az automatikusan generált Virus Recovery Database (VRD😎 használatával
További jellemzõk
Feladatütemezés
Új kézbesítõ rendszer: iNews
4 alapértelmezett, elõre beállított feladat általános ellenõrzéshez
Bármilyen, részletekkel ellátott teszt beillesztésének lehetõsége
Jelentések készítése
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
És mikor tudtad frissíteni utoljára? Bár linuxnál nem akkora probléma.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Tûzfal: Zone Alarm és egy D-Link 604-es Router (ezt persze csak a netosztáshoz vettem meg😊 ,de beépített tûzfala van, mint minden Routernek...)<#worship>#worship>
És egy Ad-Ware 6.0 Kémprogramírtó.<#vigyor5>#vigyor5>
Lehet, hogy átkellene térni Linuxra? <#taps>#taps>
Már az is van.....azon netezek leginkább.<#guluszem1>#guluszem1>
(O_o)
__|__ ________(*)________
Ha ismered a gépeden futó folyamatokat már félig nyertél a vírusokkal szemben.
ha nem akkor gyanús még az "Lsass" is és rossz irányban keresgélsz.
Internetbiztonság:
NIS
Most a 2005
Nemrég volt tesztelve:
NOD32 + Kerio
NAV2005 + Outpost
Kis konfigolás és profi mind a két páros.
ui:
Default telepítéssel semmi sem jó!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
a vírus neve w32.netsky.p@mm!enc
A profhoz simán található key, amivel hosszú távon mûködik ( és frissíti is magát. ) De egyébként a home is nagyon jó. A NOD-ot is és az AVAST!-ot kipróbáltam összehasonlítás képpen.
Az Avast! szerintem ezekben jobb:
- Még kisebb gépigény ( a reklámokban hirdetett NOD-os kis gépigény nem mindíg igaz )
- A NOD-nál találtam olyan trójait amit nem jelzett - az AVAST! azonnal.
- A NOD nem létezõ vírusra is riasztott - az AVAST! soha.
- Az Avast! korlátlan ideig frissítette magát ( nem járt le ) - a NOD észreveszi a nem jogtiszta változatot és nem frissül.
próbáltam állítgatni mindenhogy, de csak akkor nyugszik le 0%-ra az a tcpsvcs, ha teljesen leállítom az IMON-t
MI ERRE A MEGOLDÁS?
P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100