101
Melyik konzolt, de nem szokványos szemszögből...
  • Nyers
    Lol, igaz.
  • Cat #20
    ja, odamegy a 6-7 éves gyerek az ujságoshoz, veszel neki 3-4 ujságot, azokat végigtanulmányozza, elemzi az előnyőket hátrányokat majd megfontolt döntést hoz
    olvasni se tud bazzeg! :D
  • Taranov
    Az jó, de lényegesen drágább, mint a régebbi konzolok. Sőt még szerintem a PS2-nél is drágább.
  • Taranov
    Ha egyszerű játék kell, akkor van egy eladó PS1-em 15 ezerért Gran Turismo 2 és Hercules játékkal. 18-ért pedig a gép+ játékok + még egy Driver 2 játék.
    A játékok eredetiek.
    A cucc pedig eredeti csomagolásban van, nincs chip-eltetve és természetesen hibátlan.
    Ne vegyétek reklámnak, csak felajánlom a lehetőséget jboones-nak, hisz látom számít az ár is, nekem meg úgysem kell már a PS1-em.

[email protected]
  • Police88
    Én is 6-7 évesen kaptam PS1-et és nagyon sokáig eljátszottam vele. DE ha a gyerek azt látja ,hogy a szomszéd kisfiú PS2-vel nyomja akkor neki az kell, mert a PS1 re már alig-alig jönnek játékok és a grafikája is elavult. PS2-n is van sok ügyességi játék és van nagyon sok csak kicsiknek szóló is. Ha a gyerek kedveli a Máriót és társait akkor lehet egy Gamecube is mert arra már igazán sok gyerek játék van és használtam már lehet kapni 15-20 ezerért is ,VISZONT nem csippeltethető és az eredeti játékok néha nagyon drágák rá! A legjobb megoldás szerintem az lenne ha a gyerek egymaga döntene: el kell vinni olyan üzletbe ahol ki lehet próbálni a játékokat ,vagy valamilyen konzolos újságot (576 konzol) venni neki ahol láthatja a játékfelhozatalt.
  • Rincewind
    Én spec. kertvárosban lakom. De nekem mindig az unokaöcsém lebeg a szemem előtt, ha hasonló téma kerül szóba. Kicsi kora óta egész nap ott ül PC/PS1 előtt. Most azthiszem 9 éves és meg lehet nézni: nincsenek barátai, nem sportol, akkora szemüvege van, mint a ház és az egész gyerek kicsi és alulfejlett. Engem elborzaszt, én biztos nem engedném a sajátomnak, hogy ilyeneket csináljon Lesz még idő arra is.
    De, ha mindenáron konzolt akarsz venni neki, akkor talán egy PS1 jó döntés lehet. Olcsó, könnyű chip-eltetni és töménytelen mennyiségű gyerekjáték van rá, főleg ilyen ugrálós platformerek, de azt a kölkök imádni szokták.
  • jboones
    ezt az én amikor 6 éves voltam szöveget, pls, ne ;) más kor, más igények... Nem tudom Te hol élsz, anno én is grundoltam eleget, mert akkor még volt hol, meg kevésbé volt brutális a világ, most viszont egy 6 éves gyereket páncélautóban és töltött fegyverrel engednék csak az utcára. LEGO-ja van egy csomó, de az óviban is azt nyomják a kezébe, otthon meg már ahhoz nincs kedve. Igazából jól kontrolálva szerintem jobban belefér a napi programba, mint a tévé /VV és társai/...
  • Rincewind
    Én mikor 6-7 éves voltam, nem a TV/monitor előtt rontottam a szemem, hanem a többi gyerekkel bicajoztunk/bunkert építettünk/szórakoztunk kint a szabadban, esetleg LEGO-ztam. Véleményem szerint egy ilyen idős gyerek ne üljön egész nap a szobában, hacsak nem akar 10 év múlva egy gnóm, hajlott gerincű, pápaszemes, félig fogyatékos ember lenni, mert ezesetben hajrá!
  • torrente
    Game Boy a legjobb kisgyereknek!
  • UNREG
    "Dreamcast, PS1 került képbe, bár rászokott a PC minőségre, szal attól lehet fintorogna"

Atyavilág, hova jutottunk, egy 6 éves gyerek ne fintorogjon. :))
    Mit értesz "PC minőségen"? Mert ha a felbontást, akkor rendben van, de ha a játékélményt, akkor tökéletes lesz neki a PS1, millió játék van rá.
  • Pyx #11
    kisgyereknek legot
  • Cat #10
    szerintem sokkal nehezebb snes játékokat beszerezni, mint gamecubeost, ráadásul arra még ma is jelenik meg folyamatosan újabb, tehát évek múlva is jó lehet, mig a snes akkor már nem annyira köti majd le
  • Sephi
    Pontosan. SNES es nem uj generacios konzolt. Talan egy N64-et es a Mario Party jatekokat beszerezni.
  • traXion
    lol cím, ki írta át??? :D
  • guardian hero
    A GameCube az újgenerációs konzolok közül a legolcsóbb, és rengeteg jó játék van rá, amivel egy kisgyerek is elszórakozhat, tökéletes választás szerintem. A grafikától nem félnék, ha kirakod akár egy 55cm-es TV-re a játékot, soha többé nem akar majd a monitor előtt gubbasztani a srác :).
  • Davidus
    SNES
  • Cat #5
    a játékkinálat alapján ugyan lehet választani konzolok között, de szvsz sokkal nyomosabb érv az egyéb indokok

6-7 éves gyereknek mindenképp nintendo gamecube ot ajánlanék, mivel ps2 és az xbox sokkal "felnőttesebb", mind kezelésben, mind játékokban
  • Culram #4
    Én is mindenképpen X-Boxot vennék, mert annak a legjobb a hardware-e. És szerintem mindenféle játék van rá csak szvsz kevesebb mint a ps2-re.
  • jboones
    Hali

Tudom 1001 topic szól erről de én egy 6-7 éves gyerekre nézve szeretném kérdezni a véleményeket? A kölköt tudom a szabadba kell vinni, meg játszani vele, de teljesen rá van kattanva a számítógépre, és állandóan lövöldözne. A szülők /nővéremék/ nem nagyon tudják elvinimás irányba az érdeklődését, szal gondoltam jó lenne, ha már játszi a gyerek, akkor legalább ne MOHAA félegyilkolászost, hanem vmi korosztályost.
    Dreamcast, PS1 került képbe, bár rászokott a PC minőségre, szal attól lehet fintorogna ;) PS2 kicsit drága, X-Boxot néha látni olcsón /hmm, 35e-ért/, de arra meg nem tudok Mario-szerű stuffokról? A Gamecube szintén drágának tűnik, már ami a családi haznosítást illeti, bár arra úgy tudom minőségi, és jó korosztályos stuffok vannak...

üdv

előre is köszi a hozzászólásokat
  • Cat #2
    volt értelme megnyitni ezt a topikot? mintha nem lenne rakat ilyen "vs." eddig is
  • Taranov
    Hát én X-Boxot vennék azt hiszem, bár annak is csapnivaló a grafikája a TV miatt a számítógéphez képest :(