28
-
#28 Kérlek olvasd el újra, hogy mit is írtam!
Köszönöm. -
GABOR16 #26 Hmm nem az AMD ballagott az Intel mögött? -
GABOR16 #25 Erős ellentét :-) -
#24 "Intel órajelszabályozás - ismét másolják az AMD-t?" <-> "Persze ne felejtsük el ugyanakkor, hogy az Intel nincs rászorulva a technológia lemásolására, mivel - a SpeedStep révén - annak már jó ideje birtokában van"
Hmm, értem én :-)
-
#23 az a szomoru, hogy az AMD csak a k8nál vezette ezt be ... :( milyen jolenne, ha már a mostani k7/p4ekben is müködne, nem kéne a biosban állitgatnom ... -
#21 mért melyik intel proci rendelkezik már most integrált mem vezérlővel , én nem tudok róla persze lehet h tévedek ... -
#20 Kar hogy "egyes AMD felhasználók szerint" forrasokbol ilyen cikkek keszulnek a nagyvilagon... -
Ninju #18 Azért azt is vegyük figyelembe, hogy ott még volt egy MMX kiterjesztés ami az alap P1-ben nem volt meg! Az MMX után vezette be az AMD a 3D now utasításkészletet. -
Zoley #11 A K5 nem volt sajat tervezes. Megvettek a NexGen-t. -
#7 Az csak részben igaz, hogy másolta, de K5 (P1-es gyengusz párja), már nem másolat, hanem saját tervezés, igaz picit gyenge is lett, de onnantól kezdve minden proci már saját tervezésű, s ha korrektek akarunk lenni, azóta előbb megjelentek az újjítások az AMD-nél. Csak néhány példa a teljesség igénye nélkü:
- 3D now (Intelnél SSE)
- réz tokozás
- 64 bites proci aszttali gépekbe is
- integrált memóriavezérlő
Az integrált memória vezérlőn kivül a többiben az Intell ballagott az AMD mögött, de szerintem az sem várat sokáig magára. Ez egyébként nem baj, mert segíti a fejlődést... -
Cat #5 szerintem a jogi szempontoknál sokkal jelentősebb a tény maga, hogy az intel nagyon odafigyel az AMD legapróbb lépésére is, és azonnal tesz valamilyen ellenlépést
ez hosszutávon nagyon jó dolog lesz -
GabiWong #4 Keresztlincensz van a két cég között, azt most nemtudom hogy erre is vonatkozik-e, de valszeg igen, tehát nemlesz pereskedés. :)