37099
-
#96 LOL
Benyomhatsz ide akár 1000 nagyon durva képet, attól még balesetek mindig lesznek. -
#95 Nem igazán.
8 kerben anyjára és gyermekére omlott egy fal a múltkor.
Néhány hete egy iskolaudvaron agysérülést szenvedett egy gyerek, akire tesióra közben ráesett egy éles tetőcserép.
Vagy tegnapelőtt szerinted gondolta volna az a munkás, hogy lehet olyan, hogy ráesik egy négy tonnás konténer?
Minden van.
De minden nagyon ritka. -
#94 túl sok heppi tré frendzet nézel! -
#93 egyszerűen utálom, ha túldramatizálják a dolgokat.
sétálsz a belvárosban.
bármikor a fejedre eshet egy éles tetőcserép.
olyan is van -
#92 Mit okoskodsz bazmeg? -
#91 Sokan azt gondolnák, hogy az ilyen brutális baleset ritkán fordul elő.
Mert ez így van.
Nekünk például szinte minden évben van vagy 4-5 ilyen káresetünk.
Nagy számok törvénye. Ettől még ritka. -
#90 Én 140-en fogtam meg egy IFA-t kocsival
szemét rohadt IFÁ-s :)
száguldoznak ezek... -
#89 Ha most ezekről az emberekről nem csak egy féle képpen beszélünk, akkor fel fognak támadni?
Ugye hogy nem. -
#87 imádom a baleseteket!
Én meg imádom azokat rugdosni, akik imádják a baleseteket :) -
#86 nem éheztél meg?
finom volt?
-
#85 szomorú hogy mik vannak.ezeket nem lehetne valahogy megelőzni?tudsz pár tanácsot adni a fitalabaknak? -
#84 :(( -
mpl #83 Matthewpamer: 2 éve dolgozom a tűzoltóságon.
Braveheart: Igen, ez így szokott lenni. Sokan azt gondolják, hogy ők a kemény legények mert már rengeteg véres filmet/játékprogramot láttak. Pedig a valóság TELJESEN más!
Az első komolyabb balesetemnél (ahol tűzoltóként dolgoztam) szó szerint az agyvelővel beterített úton járkáltunk. Érdekes érzés volt pár órával később a velődarabokat piszkálgatni a csizma recéi közül...
Sokan azt gondolnák, hogy az ilyen brutális baleset ritkán fordul elő. Pedig nem! Nekünk például szinte minden évben van vagy 4-5 ilyen káresetünk. -
#82 a #3-as hozzászoláshoe info: http://www.nepszabadsag.hu/Default.asp?DocCollID=176913&DocID=150260#150260 -
#81 bazz,fennt van rajta a fejlevágás,amit az arabok csináltak egy amerikai ellen.hát én berosszultam. -
#79 és mióta vagy tűzoltó? -
mpl #78 Hála az égnek mára mindannyian felépültek, és egészségesek! -
mpl #77 A legmegrázóbb eset? Egyszer egy frontális ütközéses balesetben két kisgyermek ült az egyik autóban. Szerencsére csak könnyebben sérültek meg, viszont a súlyosan sérült anya be volt szorulva a roncsba, és kb 10 percbe telt, mire kiszabadítottuk.
Na, azt a 10 percet nem kívánom senkinek... -
#76 jó képek?inkább csúnyák.. -
#75 -
#74 Erről igenis kell beszélni, képekkel illusztrálni, de a legjobb hogyha élőben látsz egy ilyen esetet. rögtön megváltozik mindenről a véleményed.. -
#72 rosszul gondolod.. -
#71 Azt én is ba..ottúl utálom... -
davos80 #70 Ebben van valami, ezzel én is egyetértek.
Engem viszont az szokott felbosszantani, mikor a fókusz, vagy az aktív elkezd ilyenekről pletykálni, és szenzációként kezelik más baját. Pl: "Margitka kálváriája: öt éves volt, mikor levágta a vonat a lábát"- ehhez hasonlók...
A kettő nem ugyanaz. -
#69 Mi volt eddig a legmegrázóbb, amit láttál? -
#68 Teljesen igazad van...
Egyetértek... -
mpl #67 Kedves Davos80!
Az én meglátásom szerint igenis KELL beszélni ezekről a dolgokról, sőt, a legjobb az lenne, ha a sokkoló képek is a nyilvánosság elé kerülhetnének. Így talán el lehetne érni, hogy az emberek ne hajtsanak felelőtlenül, barom állat módjára az utakon. Ha már egy sofőr leveszi a lábát a gázról, akkor már lehet, hogy életeket mentettünk meg az itt leírt dolgokkal.
Viszont ha mindig csak hallgatunk a témáról, akkor sokan (főleg az SG-n is jelenlévő fiatal, még tapasztalatlan sofőrök) képesek azt hinni, hogy övéké a világ, velük nem történhet semmi, felelőtlenül száguldozhatnak. Az alábbi esetek kitűnő példák rá, hogy ezek az emberek általában súlyos árat fizetnek a könnyelműségükért...
Matthewpamer: Igen, az illető a kórházba szállítás után nem sokkal elhunyt. -
#66 Brut:(((( -
#65 Sztem ez rossz meglátás... -
davos80 #64 Állatt, aki ezt a topikot nyitotta, mások szerencsétlenségét, egy szenzációnak, "jó kis témának" hiszi, amiről el lehet dumálni mintha csak a ruhákról beszélne két csaj.
Hát ez nem az a téma!
-
#63 Némi öniróniát érzek abban hogy ez az Aktív cikke. -
#62 http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000090554
Arról szól a cikk, hogy miért szeretnek az emberek bámészkodni egy baleset helyszinén. -
#61 meg is halt az illető??:( -
[Walaki]D`Lair #60 Figyelj, ha arról van szó keresztülmegyek a kocsiján...:) -
[Walaki]D`Lair #59 Nem...Dorog...cask simán -
#58 nagydorogra? -
#57 Csak az a baj, hogy ilyenkor úgysem az a fasz halna mag. Soha sem a hibás hal meg. Vagy a buszon utazók közül halnának meg, vagy te. A hibás fasznak meg enyhébb zúzódásai lennének és kész. (de nem a Szuzuki remek biztonsági felszerelése miatt, hanem mert a 'JÓISTEN' általában így rendelkezik) -
#56 hmmmm.....hasonló eset már velem is előfordult, csak én mindig elgondolkozom olyankor, hogy ne a fékre lépjek, hanem a gázra, és dögöljön meg a másik úgy ahogy van....
...mert megérdemelné....
-
[Walaki]D`Lair #55 "Na ma mivolt? Vittük le nagymamámat dorogra, 6-an ülünk a Volvoban, +kurvasok csomag...én vezettem...megyek, szépen miliméterre pontosan betartom a sebességi korlátot, 50-el megyek a faluban, buzuki 1000-el kielőz...mondom had menjen...kiérünk a faluból, nyomok neki egy padlót, ugye a 273Le az 273Le, hamar utolértem a 90 helyett 70-el menő swift-et (a faluban is 70-el ment) nem jön szembe semmi, visszakettő nyélgáz, megelőztem...majd szépen beálltam megint 90-re...na itt jön a lényeg, amiért utálom a suzukisokat: beláthatatlan kanyar, 60-as tábla, lassítok, suzukis kivág és kielőz vagy 100-al a kanyarban...na én ott léptem a fékre...és ez volt a kis swiftes makkonya szerencséje, mert jött a távolsági busz...no comment..."
Ápr. 18
10-es út....ugyan nem baleset, de csak a szerencsén múlt... -
[Walaki]D`Lair #54 Én kb. 1 hónapja elütöttem egy fácánt...de úgy, hogy a szembejövő elcsapta és átlökte elém és én is elcsaptam....kicsit durva volt mindenesetre...de inkább nem fékeztem, nehogy még baleset is legyen a dologból...(nameg úgyis mind1 volt már a madárnak)