37099
-
#537 sztem meg is halt. -
#536 3:25-nél is durva ahogy lerepül a bukósisak a fejéről -
#535 Szerencsétlenek :(
0:49 halál
3:53 halál
4:46 Az ilyen ütődések szokták eltörni a nyakat... Lehet nem hiába vágta meg ott.
5:13 2 db halál (egy pályabíró is meghalt)
5:47 Rengetegen haltak meg ebben az időben.
6:43 Meghalt a pályabíró.
6:59 Hatalmas G erő van ott (elég csak az elrepülő kereket nézni).
7:08 Ha jól tudom halál. -
zoolee #534 Na igen, ebben van pár a fizika törvényét áriró baleset.
~3:20 nál az KO, nagyon durva..4:40Hát, gerinctöréd 99999999%.
6:23 .WTF! az mit keresett ott? -
#533 tudom ide inkább közúti balesetek szoktak jönni, de ez az egyik legdurvább összeállítás, amit valaha láttam, van jópár esés benne, ami télleg brutális...
-
-
#531 -
-
-
-
-
-
-
-
#523 -
#522 -
öregember #521 vectra -
#520 ide ahogy elnézem nem csak lökös kell -
#519 Q7-re egy hűtő meg egy lökös többe lehet mint az egész Astra xD
-
Vlala #518 A felni nem semmi. -
#517 hát ezt jópáran nem élték túl az tuti :/ -
#516 http://uk.youtube.com/watch?v=dMuuYcTboOg&feature=related -
#515 http://uk.youtube.com/watch?v=GSEd1KLeTdo&feature=related -
#514 ja most már jó
amúgy most láttam valaki linkelt 1 ilyen videot valamelyik autós topicba ott tele van összetört méregdrágaautókkal -
#513 x-ek jönnek be -
-
#511 amugy 1 hete volt nem is hallottam róla
nem kapta fel a média -
#510 az anyósölés oldala sértetlen maradt ... -
#509 nem lettem volna kocsiba -
#508 Wéber Gábor egyre jobban van a balesete óta
"A bukósisakom megrepedt, az ülés kuka, de a fejprotektor megmentett egy komolyabb nyak- és fejsérüléstől, a teljesen rám szabott ülésméret és a mindig szorosra húzott hatpontos öv pedig néhány belső sérüléstől is megóvott. Persze szerencsém is volt, hisz ennél a balesettípusnál sokkal rosszabbul járhattam volna." -
#507 5-el lejjebb... -
Leírás:
A MiG-29-es vadászrepülőgép a repülőtér kifutópályája felett alacsony áthúzást hajtott végre, de a manőver nem sikerült, a 44-es főutat megrongálva a gép lezuhant és kigyulladt. A pilóta sikeresen katapultált. -
#505 -
#504 -
Leírás:
A Ford Fiesta az Alkotás utcában a Déli pályaudvar felől a BAH csomópont irányába tartott, amikor az autó lefulladt. A sofőr menetközben megpróbálta újraindítani, de eközben majdnem nekiment az út közepén lévő járdaszigetnek, ezért jobbra elrántotta a kormányt, s felszaladt a MOM Park előtti járdára, ahol kiütötte a gyalogosvédő korlátot, majd egy lámpaoszlopnap csapódott. Az oszlop megdőlt és megrongálta a bevásárlóközpont díszburkolatát. A fiatal nő a biztonsági övet nem használta, kifejelte a szélvédőt és a karját is eltörte. Amúgy nem a saját, hanem a barátnője autóját vezette. -
#502 -
#501 150km/h val szaguldott lefele a volgy fele mert a varos egy volgyben van es az ut vizes volt, kicsuszott, nekiment egy villanyoszlopnak es a kocsi kette szakadt,a 4 halott 17-25 ev kozott voltak
-
#500 ijenkor vágnám el a torkát annak aki figyelmen kívül hagyja a kresz szabályait.
-
#499 valszleg túlgyorsan hajtott...elvesztette uralmát..megpördült..és telibe találta a villanyoszlopot... -
#498 durva
és hogy történt?