37130
-
haverom is ugyanígy repült ki egy swiftből
nem volt bekötve és ide-oda csapódott a kocsiban majd a lehúzott ablakon kiesett
szerencséjére a kocsi nem esett rá... -
gotchaaa #607 Ezt én is láttam, az ajtó ablakán hogyan lehet kirepülni?
-
Leírás:
Az Aba-Bodakajtor felé haladó Opel Calibra a bal oldali vízelvezető árokba hajtott és megpördült. Az Opel vezetője kirepült a kocsiból. Az autó a vízelvezető árokban ráesett a kizuhant fiatalember felsőtestére. Az Opelt a tűzoltók emelőpárna segítségével emelték meg, és csak így tudták kiszabadítani a sofőrt az autója alól. A 19 éves fiatalember életét a mentők már nem tudták megmenteni. Az aba-bodakajtori sofőr nem használta a biztonsági övet. -
Szerintem akkor lenne benne egy "kis" piros árnyalat. -
Ugye nem ült benne senki?:( -
-
-
uhh
ez elbambult... -
az máshol volt, ott egy kamionnal ütköztek előzés közben.... -
öregember #599 audi ... volt -
a hiradóba is ilyesmi karambol volt ott 5-en haltak meg :( -
durván néz ki, de hála istennek senki sem halt meg.... -
gotchaaa #596 
-
szívás :/
Teherautó gázolt halálra egy motorost a 71-es főúton
-
avval a mercivvel nemigen lehet már menni -
-
öregember #592 breaking news
taxis baleset
Az Egér úton érkező Mercedes teherautó a lámpás kereszteződésnél belehajtott a 7-es főút lehajtóján érkező Mercedes taxi bal oldalába. Ezt követően a taxi a mögötte érkező Peugeot Partner kisáruszállító vezető felöli oldalába csapódott. A taxi sofőrjét a tűzoltók emelték ki a roncsok közül. A férfit mentőhelikopter szállította kórházba, az életét azonban már nem sikerült megmenteni. -
öregember #591 mentőhelikopterrel vitték el az embert, a sérülés fokáról nincs infóm -
ahogy nézen ezt nem lehetett túlélni -
video hol van róla? -
-
-
ezt durván oldalba csapták... -
öregember #585 -
öregember #584 ez még szinte meleg... ( forrás : langlovagok.hu )
-
öregember #583 fél óra, összeszedik a rekeszeket, a többit a közútkezelő csinálja
utána meg lemossák az utat -
Ezt mire összeszedik 
-
zoolee #581 Most aztán verheti a nyálát a sok focibuzi az EB előtt, hol hol a sör a bótbol. 
-
öregember #580 -
öregember #579 -
öregember #578 -
Erre csak két dolgot tudok mondani:
1. Idézem a mentős apámat: "Én még Suzukiból nem vettem ki hullát." Több mint 15 éve van a szakmában.
2. Másodkézből hallottam, ezt az esetet: Egy részeg sofőr 130-al nekiment egy szalagkorlátnak, majd egy szőlőskertben landolt, miközben y és z irányban 180°-ot fordult. Suzukival ment, nem volt bekötve, légzsák kinyílt. Kutya baja nem volt! Persze teljesen egyetértek 573-as kommenttel és azzal, hogy az öv sokat segít a túlélésben. -
Itt akkora baromságot írtál az Astráról mint annak a rendje...
Ha nem látnád az A oszlop egyáltalán nem rogyott meg ergo az utastér sértetlen. Még az ajtót is kilehet nyitni. Különben a Lambo utastere is egybe maradt...
Az meg aztán végképp mindegy,hogy a lemezek milyen módon sérülnek,nem azon van a hangsúly,hanem,hogy a bent ülők ne sérüljenek meg. -
zoolee #575 Na, abből azt lehet leszűrni, hogy semmi se biztonságos 1 magába: D -
zoolee #574 Suzuki..Mert ott egyből meghalsz : DD 
-
És ha van légzsák akkor ugy orrba basz,hogy a fejed maradványa ott marad rajta...
Ha nem vagy bekötve. -
mutass kocsit, amire ezek itt nem igazak
-
Annak hogy egy autó mennyire törik össze mi köze ahhoz hogy be van-e kötve az öv? Az öt csillag meg egyáltalán nem mindegy. -
zoolee #570 Az tök mind1, hogy hány csillagos!
Ha nem vagy bekötve akkur rohadt mind1.
120 nál nem tudod magad megtartani, mert hosszában eltörik a kezed.
80 nál ha úgy tartod, akkor keresztbe, és ha nincs légzsák akkor 90 nél törik a borda. -
a H Astra barátom az 5 csillagos az ADAC szerint
luxusautókat meg nem szoktak összetörni itt nagyon