37099
-
#577 Erre csak két dolgot tudok mondani:
1. Idézem a mentős apámat: "Én még Suzukiból nem vettem ki hullát." Több mint 15 éve van a szakmában.
2. Másodkézből hallottam, ezt az esetet: Egy részeg sofőr 130-al nekiment egy szalagkorlátnak, majd egy szőlőskertben landolt, miközben y és z irányban 180°-ot fordult. Suzukival ment, nem volt bekötve, légzsák kinyílt. Kutya baja nem volt! Persze teljesen egyetértek 573-as kommenttel és azzal, hogy az öv sokat segít a túlélésben. -
#576 Itt akkora baromságot írtál az Astráról mint annak a rendje...
Ha nem látnád az A oszlop egyáltalán nem rogyott meg ergo az utastér sértetlen. Még az ajtót is kilehet nyitni. Különben a Lambo utastere is egybe maradt...
Az meg aztán végképp mindegy,hogy a lemezek milyen módon sérülnek,nem azon van a hangsúly,hanem,hogy a bent ülők ne sérüljenek meg. -
zoolee #575 Na, abből azt lehet leszűrni, hogy semmi se biztonságos 1 magába: D -
zoolee #574 Suzuki..Mert ott egyből meghalsz : DD -
#573 És ha van légzsák akkor ugy orrba basz,hogy a fejed maradványa ott marad rajta...
Ha nem vagy bekötve. -
#572 mutass kocsit, amire ezek itt nem igazak -
#571 Annak hogy egy autó mennyire törik össze mi köze ahhoz hogy be van-e kötve az öv? Az öt csillag meg egyáltalán nem mindegy. -
zoolee #570 Az tök mind1, hogy hány csillagos!
Ha nem vagy bekötve akkur rohadt mind1.
120 nál nem tudod magad megtartani, mert hosszában eltörik a kezed.
80 nál ha úgy tartod, akkor keresztbe, és ha nincs légzsák akkor 90 nél törik a borda. -
#569 a H Astra barátom az 5 csillagos az ADAC szerint
luxusautókat meg nem szoktak összetörni itt nagyon -
zoolee #568 Mind a 2 egy raklap szar, úghogy ezt nem kell tetézni.
A jámborzsiminek az utastere biztonságos, és mivel szénszáls szar, ezért kell ütödés elnyelő zóna, ami az eleje..
Az astra meg sehogy se biztonságos, ott az egész az elnyelő.: D -
#567 a Lambó elejében semmi nincs ezért látványosabban törik... -
#566 úgy néz ki a szerinted fos astrába nagyobb a túlélési esély mint a 20x annyiba kerülő lámbóba -
n003 #565 :O ez akkora baromság osszehasonlítani egy tömegcikk fos astrát egy lambóval?? :| -
#564 többet is adnak el belőle xD -
#563 ahogy nézem az Astra biztonságosabb autó jóval -
-
#561 durva
balfék volt a srác 1 kézzel vezetett -
#560 laza,hogy úgy kiszállnak belőle mintha semmi nem történt volna
Volvo rulez... -
#559 Borulás belülről -
#558 http://ahirek.hu/go/46c9e02c4bb618.html -
#557 ha egyszer ki van tárgyalva az F1 topikban akkor minek linkeled ide is? -
#556 http://www.teamjuicyracing.com/forums/showthread.php?t=238 -
#555 Elveszette az uralmat a Toyota fölött
nem sok maradt belőle...
-
#554 -
#553 -
#552 KIKA mellett
Materiál centerrel szemben kb... -
öregember #551 a dózsán hol van domus ? -
zoolee #550 Csávó elfutott mielőtt a yard kiért volna.: DDD
Azért ez dícséretes, hogy ennyire biztonságos. -
#549 ezt láttam már
nem sok maradt a kocsiból -
#548 -
#547 ebből nem sok maradt :( -
#546 durva -
Szabi1991 #545 Polski Fiat és Fiat Doblo halálos karambolja Pécelen, tegnap..
-
Szabi1991 #544 uhh, "Peugeot és Harley Davidson halálos karambolja a X. kerületben" 2008. május 18.
-
#543 uhh... -
#542 Még nem tudom, hogy mi történt. Neten se találtam cikket csak egyet, hogy motor vs autó, a motor utasa koponyasérülést szenvedett. -
#541 ismerős nem emléxik vagy mi történt vele?
engem is cserben hagytak tavaly majdnem kinyúltam :(((( -
#540 Ja, ismerős sérült meg.
Segítsetek! Aki véletlenül vasárnap éjjel 1 óra körül a Dózsa György úton a Domusnál látott egy chopper motor balesetet és onnan a balesetet okozó autót elhajtani kérem azonnal szóljon, illetve autóról vagy tulajdonosáról tud valamit értesítse a rendőrséget
-
#539 mi történt? cserben hagyás? -
#538 Valaki nem látta azt a balesetet ami szombat éjjel/vasárnap hajnalban történt a Dózsa Gy. úton a Domus környékén? Motor vs. autó, utóbbi lelépett.