37099
-
öregember #617 -
öregember #616 -
öregember #615 -
öregember #614 -
#613 Ma hajnalban jöttünk hazafele Horvátországból és nem is tudom hol jártunk, egyszercsak qrvasok teherautó mögé értünk, 2 sávból egyik lezárva, egybe torkollt a kettő, és baleset volt! egy kamion a másik oldalról!!!! átszakította a szalagkorlátot és eltalált egy szembejövő autót... hát mit ne mondjak, elég szarul néztek ki, mikor ott voltunk még a mentő sem ért oda, csak a yardok... elég durva volt, nem tudom pontosan h így történt-e, de ez látszott... -
#612 dettó belém is... -
#611 Én már reflexből csinálom, szerencsére "belém nevelték". -
#610 én azóta kötöm be magam rendszeresen, mióta az új kocsim állandóan sípol, ha nem vagyok bekötve... Tudom át lehet kúrni, hogy az ülés mögött áthúzom az övet, de ennyi erővel inkább bekötöm... -
#609 Aki hülye...
Én még ha 200 métert megyek netán, akkor is bekötöm. -
#608 haverom is ugyanígy repült ki egy swiftből
nem volt bekötve és ide-oda csapódott a kocsiban majd a lehúzott ablakon kiesett
szerencséjére a kocsi nem esett rá... -
gotchaaa #607 Ezt én is láttam, az ajtó ablakán hogyan lehet kirepülni? -
Leírás:
Az Aba-Bodakajtor felé haladó Opel Calibra a bal oldali vízelvezető árokba hajtott és megpördült. Az Opel vezetője kirepült a kocsiból. Az autó a vízelvezető árokban ráesett a kizuhant fiatalember felsőtestére. Az Opelt a tűzoltók emelőpárna segítségével emelték meg, és csak így tudták kiszabadítani a sofőrt az autója alól. A 19 éves fiatalember életét a mentők már nem tudták megmenteni. Az aba-bodakajtori sofőr nem használta a biztonsági övet. -
#605 Szerintem akkor lenne benne egy "kis" piros árnyalat. -
#604 Ugye nem ült benne senki?:( -
#603 -
#602 -
#601 uhh
ez elbambult... -
#600 az máshol volt, ott egy kamionnal ütköztek előzés közben.... -
öregember #599 audi ... volt -
#598 a hiradóba is ilyesmi karambol volt ott 5-en haltak meg :( -
#597 durván néz ki, de hála istennek senki sem halt meg.... -
gotchaaa #596
-
#595 szívás :/
Teherautó gázolt halálra egy motorost a 71-es főúton
-
#594 avval a mercivvel nemigen lehet már menni -
#593 -
öregember #592 breaking news
taxis baleset
Az Egér úton érkező Mercedes teherautó a lámpás kereszteződésnél belehajtott a 7-es főút lehajtóján érkező Mercedes taxi bal oldalába. Ezt követően a taxi a mögötte érkező Peugeot Partner kisáruszállító vezető felöli oldalába csapódott. A taxi sofőrjét a tűzoltók emelték ki a roncsok közül. A férfit mentőhelikopter szállította kórházba, az életét azonban már nem sikerült megmenteni. -
öregember #591 mentőhelikopterrel vitték el az embert, a sérülés fokáról nincs infóm -
#590 ahogy nézen ezt nem lehetett túlélni -
#589 video hol van róla? -
-
#587 -
#586 ezt durván oldalba csapták... -
öregember #585 -
öregember #584 ez még szinte meleg... ( forrás : langlovagok.hu )
-
öregember #583 fél óra, összeszedik a rekeszeket, a többit a közútkezelő csinálja
utána meg lemossák az utat -
#582 Ezt mire összeszedik -
zoolee #581 Most aztán verheti a nyálát a sok focibuzi az EB előtt, hol hol a sör a bótbol. -
öregember #580 -
öregember #579 -
öregember #578